Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
htg

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από htg »

Υπομονή...υπομονή και πάλι...άντε και λίγο ακόμη...Και αποτέλεσμα;πότε;τι σκατά γίνεται φέτος...Κάθε φορά που πλησιάζει κάποιος αγώνας, ελπίζουμε για κάτι καλύτερο και βλέπουμε κάτι χειρότερο.Όχι τα κοράκια,όχι οι τραυματισμοί,όχι η ατυχία που δε μπαίνει το τόπι στο πλεκτό,πάντα κάτι θα φταίει.Συγγνώμη κιόλας,αλλά αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι και για κανέναν πιστεύω δεν είναι.Που είναι η νοοτροπία νικητή τουλάχιστον που μας έλεγαν κάποτε και ήταν η αιτία του προβλήματος;Έτσι παίζουν οι νικητές;Άντε να περιμένουμε.Έχουμε και μια δόση αισιοδοξίας.Σηκώνει και λίγο ακόμη άλλωστε,στην αρχή δεν είμαστε;Το θέμα είναι ότι το ίδιο είπαμε και με τον αποκλεισμό από Ευρώπη,για το κακό ξεκίνημα,για τις άσχημες εμφανίσεις και πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα λέμε για πολύ καιρό ακόμη,και μετά το ματς με τις γριές,βάζελο κτλ κτλ
ΕΥΧΟΜΑΙ να πέσω έξω, και με αρχή την Δευτέρα με τις γριές, να λέμε ότι μάλλον τελικά πήραμε μπροστά...ΑΠΑΙΤΩ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΡΙΕΣ,γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! όπως και με Ατρόμητο κτλ αλλά είδαμε τι έγινε...όχι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, δε πειράζει...πειράζει και πολύ μάλιστα...Και στη τελική να αγχωθούν κάποιοι μπας και ξυπνήσουμε γενικότερα, γιατί ότι φεύγει δεν γυρίζει πίσω...5η αγωνιστική 6 βαθμούς.Άλλο ένα προειδοποιητικό καμπανάκι...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

moican4 έγραψε:Επιθετικο θα εχουμε τον Παπαζογλου....
αν ακουσα καλα το κολκα χθες ο παπαζογλου τιμωρηθηκε με 2 αγωνιστικες
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

2 γιατι..? Ο ζε ελιας καποτε δηλ με ποσες επρεπε να τιμωρηθει ..? Με καμια 20..? ΑΛΛΑ τι λεω ο ηλιθιος ,αλλο γαυρος αλλο Π.Α.Ο.Κ... :whatever:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο αγωνας αυτος ειναι μεγαλης σημασιας κατα τη γνωμη μου.

Σε περιπτωση νικης η ομαδα θα ανακαμψει και θα εχει καλυτερη ψυχολογια στους επομενους αγωνες. Με τα τωρινα δεδομενα φανταζει δυσκολο, οχι γιατι δεν εχουμε τις δυνατοτητες, αλλα γιατι απλα δεν μπορουμε ή δε θελουμε. Οι μεχρι τωρα εμφανισεις ειναι εικονα μιας μικρομεσαιας ομαδας και τιποτε αλλο.

Σε περιπτωση ηττας πιστευω οτι θα εχουμε αμεσα εξελιξεις, αρνητικες βεβαιως, τα σεναρια των οποιων, δε θελω για την ωρα ουτε να φανταστω. Η χρονια θα εχει χαθει (αν δεν εχει χαθει ηδη).

Για ισοπαλια ισχυει οτι και για την ηττα.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

μια ζωή αχάριστος ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ...

κερδίσαμε πέρυσι (σχεδόν) όλα τα "μικρά" ματς -- γκρίνια εμείς για τα ντέρμπυ...

είπαν φέτος να το αλλάξουν λιγάκι...

να μην νικάμε στα "μικρά" ματς για να πάρουμε τα ντέρμπυ...

αλλά θα μου πεις, χάσαμε ΚΑΙ ντέρμπυ...

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ-ΠΟΝΑΝΕ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Platon έγραψε:Οι μεχρι τωρα εμφανισεις ειναι εικονα μιας μικρομεσαιας ομαδας και τιποτε αλλο.
Αν μιλάμε με απόλυτα κριτήρια ναι. Αν μιλάμε συγκριτικά, νομίζω ότι είμαστε μεγαλομεσαία ομάδα, δηλαδή ομάδα 6άδας, που πασχίζει να πάρει θέση για έξοδο στο Europa League. Το να παίρνεις ισοπαλία στον Αστέρα, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, κατά την άποψή μου, δεν σε κατατάσσει στις μικρομεσαίες της Ελλάδος. Η κακή ψυχολογία οφείλεται στο ότι οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλότερες. Η Καβάλα πχ με αυτά τα αποτελέσματα θα "πέταγε" ψυχολογικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πολυ περισσοτερο απο το αποτελεσμα Αποστολη αναφερομαι στην εικονα της ομαδας στα μεχρι τωρα παιχνιδια, στο συνολο τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν διαφωνώ Πλάτωνα ότι οι εμφανίσεις μας είναι μετριότατες. Αλλά επειδή στο β΄ ημίχρονο παίξαμε χειρότερα από τον Ατρόμητο, δεν σημαίνει ότι είμαστε του επιπέδου του.
(Όχι ακόμη, τουλάχιστον).
Πόσο καλύτερος ήταν ο ΠΑΟ στην Κομοτινή που νίκησε μ' αυτό το γελοίο γκολ; Ή με τον Άρη που ισοφάρισε με αυτογκόλ και νίκησε χάρη την "απροσεξία" του διαιτητή;
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την ομάδα μου από την οποία είμαι σφόδρα δυσαρεστημένος, αλλά εάν με έσπρωχναν όπως και τον ΠΑΟ ή τον Θρήνο τώρα θα ήμουν τρίτος και θα είχα πολύ καλύτερη ψυχολογία.
Ομάδα δεν θα είχα, απλά δεν θα το έβλεπα.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δε διαφωνει κανεις οτι η ομαδα ειναι μαυρα χαλια! Και ο Σαντος φταιει σαφως! Γενικα δεν ειμαι αισιοδοξος για κανενα μακροπνοο σχεδιο με εναν προπονητη στον ΠΑΟΚ και δη τον Σαντος! Τα ηθελε και τα επαθε... Αντε να αναστεψεις για δευτερη φορα ενα τοσο αρνητικο κλιμα...

Απο κει και περα, και μεις οι οπαδοι ειμαστε λιγο ηττοπαθεις, ας το παραδεχθουμε... "Χαθηκε η χρονια" διαβασα! Δηλ. δεν θα παρουμε το πρωταθλημα ε? Ο ρεαλιστικος στοχος του ΠΑΟΚ ειναι η Ευρωπη ειτε θελουμε να το χωνεψουμε ειτε οχι! Γι αυτο και το πληγμα ειναι ο αποκλεισμος απο την Χερενφειν! Οχι ο ενας βαθμος λιγοτερος απο την ΑΕΚ (γιατι αυτη ειναι, ας πουμε αντιπαλος στα μετρα μας)!

Ο ΠΑΟΚ ειμαι μεσα στους 2 στοχους που του απεμειναν ειτε με Σαντος, ειτε με Νομπλια ειτε με οποιονδηποτε αλλον! Μενουν 25 (!!!) ακομα αγωνιστικες! Φωναζουμε, διαμαρτυρομαστε για το καταντημα και την ελεινη κατασταση που βλεπουμε αλλα παραλληλα στηριζουμε κιολας! Ναι, μπορουν να γινουν παραλληλα αυτα... ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ομάδα δεν θα είχα, απλά δεν θα το έβλεπα.

Αν δε παρασυρομασταν απο τον υπερμετρο ενθουσιασμο θα το βλεπαμε νομιζω Αποστολη. Αν και ισως δε θα θελαμε να το παραδεχτουμε, αλλα θα το βλεπαμε.

Και εμενα η ομαδα μου, δε με ικανοποιησε χθες. Ειμαι πολυ απογοητευμενος. Το χειροτερο δεν ειναι το αποτελεσμα, αλλα η "γλωσσα" του σωματος των παικτων μας και του προπονητη μας. Δειχνουν να τα εχουν χαμενα. Δεν εχουν ψυχολογια καθολου. Αυτο χαρακτηριζω σαν "μικρομεσαια" ομαδα. Αν εξαιρεσεις δυο-αντε τρεις χθες, ολοι οι αλλοι δεν ηταν ανταξιοι του ονοματος του ΠΑΟΚ!!! Αυτο καταδικαζω!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και όσον αφορά στην "λίγη" κερκίδα, προτείνω, προκειμένου να αναπτερώσουμε το ηθικό των παικτών μας να λέμε τα συνθήματά μας στα Ισπανικά!
VERSERAMOS!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σωστα Αποστολη, διοτι το ''Βαρια,του ΠΑΟΚ η φανελα'' μονο 4 ατομα το καταλαβαινουν...

Να το λεμε ισπανικα:

Λος μπούλος! Λος πατες αλλουιεντε! (Να φυγετε! Να πατε αλλου!)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Tetradje έγραψε: Απο κει και περα, και μεις οι οπαδοι ειμαστε λιγο ηττοπαθεις, ας το παραδεχθουμε... "Χαθηκε η χρονια" διαβασα! Δηλ. δεν θα παρουμε το πρωταθλημα ε? Ο ρεαλιστικος στοχος του ΠΑΟΚ ειναι η Ευρωπη ειτε θελουμε να το χωνεψουμε ειτε οχι! Γι αυτο και το πληγμα ειναι ο αποκλεισμος απο την Χερενφειν! Οχι ο ενας βαθμος λιγοτερος απο την ΑΕΚ (γιατι αυτη ειναι, ας πουμε αντιπαλος στα μετρα μας)!

Ο ΠΑΟΚ ειμαι μεσα στους 2 στοχους που του απεμειναν ειτε με Σαντος, ειτε με Νομπλια ειτε με οποιονδηποτε αλλον! Μενουν 25 (!!!) ακομα αγωνιστικες! Φωναζουμε, διαμαρτυρομαστε για το καταντημα και την ελεινη κατασταση που βλεπουμε αλλα παραλληλα στηριζουμε κιολας! Ναι, μπορουν να γινουν παραλληλα αυτα... ΠΑΟΚ
Ομαρι αδερφε, επειδη εγω εγραψα οτι κατα τη δικη μου γνωμη χαθηκε η χρονια, να σου απαντησω με ποιο σκεπτικο το εγραψα.

Η χρονια χαθηκε, οχι επειδη δε θα παρω πρωταθλημα φετος, δεν πηγαινα για πρωταθλημα αλλωστε. Ρεαλιστικα μας εβλεπα τεταρτους. Ο στοχος αυτος ισχυει ακομη. Κυπελλο ειμαστε ακομη μεσα στη διεκδικηση απ' οτι ξερω και η Ευρωπη θα ηταν ωραια αν ειχαμε προκριθει, δεν μας εκατσε, ολοι ειδαμε πως, τελειωσε.

Αυτο που μου δινει την εντυπωση οτι χαθηκε η χρονια ειναι η ψυχολογια μας και οτι φανηκαν τα κενα μας τα οποια δε γινετε ως το Γεναρη να βελτιωσουμε ή να εξαληψουμε. Δεν εχουμε το γκολ, δεν εχουμε σταθεροτητα, δημιουργικοτητα, αυτοματισμους. Η ομαδα επιτιθεται χωρις καποιο προγεγραμμενο σχεδιο. Φαινετε αυτο καθαρα νομιζω. Επισης τα αποδυτηρια ειναι καφενειο, απ' οτι ακουγεται κι αυτο φαινετε επισης μεσα στο γηπεδο. Νομιζεις οτι αυτα ολα θα βελτιωθουν αμεσα??? Δε γινετε αυτο αδερφε, ειναι 25 τοσοι παικτες, καμια 10ρια τεχνικο τημ. Συνολο 35. Ειναι λοιπον 35 προβληματα που εχεις, πως θα τα λυσεις σε χρονο dt???

Δε θελω να καταστροφολογω, ειμαι απογοητευμενος με ολα αυτα που συμβαινουν, ειναι φανερο, αλλα δε τα παραταω. Απλα θελω να λυθουν αυτα τα προβληματα κι ας μη βγω στην τετραδα κι ας μη παρω κυπελλο.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Η χρονιά φέτος.... αγωνηστικά είναι χαμένη. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε.
Είτε μείνει ο Σάντος, είτε φύγει ο Σάντος!

Έγιναν πάρα πολύ σοβαρά λάθοι το καλοκαίρι από το trio που ευθύνετε για τον αγωνηστικό σχεδιασμό, και όπως λέει πολύ σωστά και ο φίλος μου ο Πλάτωνας, δεν διορθώνοντε μέσα σε 2, 3, 4 και 5 μήνες.
Oι μόνοι κατεμέ που δεν φταίνε για αυτό το χάλι είναι ο κόσμος που παραμένει υποδειγματικός και οι ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν!
Τόσο μπορούν.... τόσο παίζουν.

Φέτος κάναμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα πίσω. Και διστυχώς.... δεν πρόκειτε να αλλάξει η κατάσταση και 5 να βάλουμε με τον ηρακλή.

Ευτυχώς οι ομάδες γενικά είναι σφυχτές και δεν θα μας φύγουνε πολλές στην βαθμολογία όπως πρόπερσι. Πλέυ οφς κουτσά στραβά θα μπούμε.
Αντικειμενικά με αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ αγωνηστικά, δεν έχουμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με την τετράδα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όταν παίρνεις κόκκινη απευθείας τιμωρείσαι με 2 ή 3 αγωνιστικές. Δε παίζει να φάει 3 γιατί αυτό το μαρκάρισμα ούτε καν κόκκινη ήταν αλλά τέσπα. Άρα Παπάζογλου γιοκ με Ηρακλή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”