Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Ξεκινάω τρέξιμο από σήμερα!! αν κόψω για 3 μέρες τα ποτά και τις άλλες μακακίες θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι!! Φερνάντο μπορείς να με υπολογίζεις για το παιχνίδι!! 3 μπαλάκια θα τους πετάξω.

Με κορυφη Βιερινια ,και στα ακρα Κουτσια και Σερτζιο...Μια χαρα μου φαινεται..Μωρε στο τελος μην το καθιερωσουμε κιολας...

Παμε γερα ρεεεεε.....
Ξεχαστε τα ολα και παιξτε για τη νικη και ΜΟΝΟ....αντε να παρουμε τα πανω μας γαμω την ατυχια μου
Ξεχαστε τα ολα και παιξτε για τη νικη και ΜΟΝΟ....αντε να παρουμε τα πανω μας γαμω την ατυχια μου
ΑΝ έρθει ΧΙ τότε πολλά χιχι θα έχουμε και καραμούζες!
Για αυτό Βιέρι μπροστά ε λάθος Βιερίνια μόνιμα μπροστά απο εδώ και στο εξής.
Μόνο ο μικρός.
Για αυτό Βιέρι μπροστά ε λάθος Βιερίνια μόνιμα μπροστά απο εδώ και στο εξής.
Μόνο ο μικρός.
Ρε παιδιά, εισητήρια από που μπορούμε να παρουμε? Σε ποια θύρα, και τι ώρα για όσους μένουν Αθήνα?
Λέω να πάρω και τον 10χρονο γιο μου - Δεν πιστεύω να σκοτωθούμε εκει μέσα??
Λέω να πάρω και τον 10χρονο γιο μου - Δεν πιστεύω να σκοτωθούμε εκει μέσα??
- ΑποστόληςΑ
-
gate4mitsos
- ΑποστόληςΑ
Παρ' όλο που έχω ανειλημμένη υποχρέωση και θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο, η αλητία του Τσακίρη που μας άφησε εκτός γηπέδου χθες καθώς και η συνεχιζόμενη και προσχεδιασμένη εγχείρηση της ομάδας μας από την μαφία, μ' έχουν πεισμώσει πολύ! Θα προσπαθήσω να είμαι παρών!
κομαντα οσοι πατε φωναχτε και για μενα.που δεν θα μπορεσω γτ για να μεινω χθες απο εξω απο το γηπεδο ακυρωσα μαθημα και θα το κανω κυριακη.πιστευω οτι και ο ιβιτς μπορει να παιξει κορυφη αλλα ειδωμεν σαντος ειναι αυτος!
Παιδια,ξερετε αμα θα παρουμε εισητηρια;Να μην κατεβουμε Περιστερι και μας πουμε οτι δεν σας δινουμε...
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΜΠΑΛΑΕΑ διοργανώνει εκδρομή στο Περιστέρι για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.
Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου Δοϊράνης 9 και στο τηλέφωνο 6943 032 672.
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου Δοϊράνης 9 και στο τηλέφωνο 6943 032 672.
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ναι, το ξερω νοβιτο και ευχαριστω για την υπενθημιση.Το λεω για εμας που μενουμε αθηνα-πειραια και θα παμε μεμονωμενα...αμα θα εχει απο τα εκδοτηρια.
- sidpanos
ρε ξεκολλάτε....δεν θέλω να χαλιέστε...ΠΑΟΚ είσαι και πας για το διπλό....