12. Νίκος Καλλές
- Aureliano Buendia
Re: 8. Νίκος Καλλές
Ο Αύστραλος σέρφερ στην ουσία μπαίνει για να κάνει φάουλ.
Τα οποία, λόγω έλλειψης μπασκετικής παιδείας αλά μάλλον και κοινής λογικής, καταλήγουν σε γκολ φάουλ.
Και εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να χρησιμοποιείται περισσότερο ο Καλλές αντί για τον Χέλιγουελ.
Ο Κάλλες μάλιστα, ήταν καλός και με τον ρούλη, στα λίγα λεπτά που έπαιξε, αν θυμάστε.
Τα οποία, λόγω έλλειψης μπασκετικής παιδείας αλά μάλλον και κοινής λογικής, καταλήγουν σε γκολ φάουλ.
Και εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να χρησιμοποιείται περισσότερο ο Καλλές αντί για τον Χέλιγουελ.
Ο Κάλλες μάλιστα, ήταν καλός και με τον ρούλη, στα λίγα λεπτά που έπαιξε, αν θυμάστε.
Και με Ολυμπιακο στο κυπελλο εδειξε καλα στοιχεια.....Μακαρι ο Σουλης να του δωσει περισσοτερο χρονο.....Απορω γιατι δεν το κανει....
χαχαχα. χτύπησε ο novi στην ενότητα του μπάσκετ μετά από 200 χρόνια με φοβερή είδηση!!! να πούμε στον obanebane να του πηγαίνει φαγητό στο τάγμα... 

Eλα ρε συ palok σιγα... πιο ευκολα θα του πηγαινουμε εμεις παρα ο οbanebane.... Λες και δε ξες πως υπηρετουν οι αθλητες.... 

Θα του κανω μια επισκεψη σιγουρα 500 μετρα απο το σπιτι μου ειναι το στρατοπεδο.
Θα σκασω με κασκολ και σημαιες θα φωναξω και καμερες
Θα σκασω με κασκολ και σημαιες θα φωναξω και καμερες

Του είπαν θα βάλεις το χακί
Θα μπεις στην πρώτη την γραμμή
Και ήρωας θα γίνεις.......
Καλή θητεία
Θα μπεις στην πρώτη την γραμμή
Και ήρωας θα γίνεις.......
Καλή θητεία
άσε ρε αργεντίνε γατάκι. μπαίνεις μετά από 200 χρόνια στο φόρουμ και μας λες και ποιήματα!!!! κανα σχόλιο για τον αρμαδο μαραδόνα τίποτα???
PS: οντοπικ, καλλέ παικταρά μου θα κάνεις μεγάλο πρωτάθλημα φέτος, είσαι ένα μείγμα lamar odom και david robinson!!!! έλα πλάκα κάνω, καλή θητεία!!!
PS: οντοπικ, καλλέ παικταρά μου θα κάνεις μεγάλο πρωτάθλημα φέτος, είσαι ένα μείγμα lamar odom και david robinson!!!! έλα πλάκα κάνω, καλή θητεία!!!
Μην μου ξύνεις (βαθειές) πληγές. Δυστυχώς αποτύχαμε......
Δεν πειράζει όμως. Θα το σηκώσουμε σε 4 χρόνια στο σπίτι της μισητης αντιπάλου.
Δεν πειράζει όμως. Θα το σηκώσουμε σε 4 χρόνια στο σπίτι της μισητης αντιπάλου.
Re: 14. Νίκος Καλλές
νομίζω οτι το μέλλον σου είναι να δουλέψεις τα γρήγορα πόδια σου, την κίνηση χωρίς τη μπάλα, τα screen ψηλά και τα Pick@roll. post up παιχνίδι δεν έχεις, είσαι αδύναμος για Inside game και το σουτάκι σου δεν είναι αξιόπιστο (γιατί το φοβάσαι). προσπάθησε να γίνεις ένας ψηλός που θα έρχεται από τον πάγκο και στο χρόνο αυτόν θα δίνει αρκετούς (5-6) πόντους στην ομάδα σου εκμεταλλευόμενος τις ασσιστ των συμπαικτών σου.
Η θέση του είναι στην Β'. Ούτε καν στην Α2. Τι να κάνουμε όμως. Αφού μας λείπουν τα 99 για να συμπληρώσουμε 100ρικο, θα βολευτούμε με αυτόν.
- Aureliano Buendia
Έχουμε τα εξής δεδομένα:
α)ο σημερινός αγώνας δεν αποτελεί κριτήριο για το οτιδήποτε
β)ο παίκτης είναι γενικά ανεπαρκής για αναπληρωματικός σέντερ.
Nevertheless:
α)επιθετικά δεν είναι για το πυρ το εξώτερο, όπως υποστηρίζει ο Λαρισαίος Επίτημος Πρόεδρος του μπασκετικού φόρουμ. Έχει γρήγορα πόδια, έχω την υποψία πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε pick n roll plays, εχει μία στοιχειώδη επαφή με το καλάθι, τον διευκολύνει και η αριστεροχειρία του. Νομίζω πως θα έπρεπε να δουλευτεί ώστε να προσφέρει 5 λεπτάκια ανάσες βρέξει χιονίσει σε κάθε ματς.
β)αν παίζεις έτσι άμυνα, δεν είσαι για πουθενά Νικολή μου. Κρίμα το μπόι σου καλ(λ)έ, δεν γίνεται να τοποθετείς τόσο λανθασμένα το σώμα σου. Γενικά πολύ αργές αντιδράσεις, κακό timing και μηδενική αυτοπεποίθηση όταν κάποιος σε βάζει πλάτη.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από όλους τους παίκτες.
Ο συγκεκριμένος σχετίζεται και με το σοβαρο ζήτημα - ανάγκη, να παίρνει ανάσες ο Λάζαρος.
α)ο σημερινός αγώνας δεν αποτελεί κριτήριο για το οτιδήποτε
β)ο παίκτης είναι γενικά ανεπαρκής για αναπληρωματικός σέντερ.
Nevertheless:
α)επιθετικά δεν είναι για το πυρ το εξώτερο, όπως υποστηρίζει ο Λαρισαίος Επίτημος Πρόεδρος του μπασκετικού φόρουμ. Έχει γρήγορα πόδια, έχω την υποψία πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε pick n roll plays, εχει μία στοιχειώδη επαφή με το καλάθι, τον διευκολύνει και η αριστεροχειρία του. Νομίζω πως θα έπρεπε να δουλευτεί ώστε να προσφέρει 5 λεπτάκια ανάσες βρέξει χιονίσει σε κάθε ματς.
β)αν παίζεις έτσι άμυνα, δεν είσαι για πουθενά Νικολή μου. Κρίμα το μπόι σου καλ(λ)έ, δεν γίνεται να τοποθετείς τόσο λανθασμένα το σώμα σου. Γενικά πολύ αργές αντιδράσεις, κακό timing και μηδενική αυτοπεποίθηση όταν κάποιος σε βάζει πλάτη.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από όλους τους παίκτες.
Ο συγκεκριμένος σχετίζεται και με το σοβαρο ζήτημα - ανάγκη, να παίρνει ανάσες ο Λάζαρος.