3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
gash04 έγραψε:Λύση ανάγκης ο πιτσιρικάς αδερφέ.
Θα βοηθήσει.
Πόσο κόστισε?
αυτα που πηραμε και γλιτωσαμε απο Αναστασακο....
Ο παίχτης ήρθε και θα φορέσει το δικέφαλο. Του χρόνου θα γυρίσει στο βάζελο. Θα παίξει φέτος κόπα άφρικα και μουντιάλ, άρα έχει κίνητρο. Θα την ματώσει τη φανέλα κι όλα καλά.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ
ΥΓ. Όποιος ξαναπεί για το ατύχημα που είχε και ξαναειρωνευτεί, του εύχομαι να το πάθει κι αυτός. Γελοίοι.
ΠΑΟΚ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ
ΥΓ. Όποιος ξαναπεί για το ατύχημα που είχε και ξαναειρωνευτεί, του εύχομαι να το πάθει κι αυτός. Γελοίοι.
ΠΑΟΚ
α ρε κουφαλιτσες τωρα γκρινιαζετε και οταν πατε στην τουμπα θα του ουρλιαζετε αντε παικταρα οταν ανεβαινει στον κενο χωρο
agave έγραψε:ΥΓ. Όποιος ξαναπεί για το ατύχημα που είχε και ξαναειρωνευτεί, του εύχομαι να το πάθει κι αυτός. Γελοίοι.
ΠΑΟΚ
στα επιστρεφω φιλε!
ατυχημα προκαλεσε απο υπερβολικη καταναλωση αλκοολ, σκοτωσε ανθρωπο και την εβγαλε καθαρη..γιατι μπορεσε να το κανει σε μια χωρα οπως η Ν.Αφρικη..με τα λεφτα του.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλωηρθες...καλα μυαλα πολυ δουλεια και να νοιωσεις λιγο ΠΑΟΚ...τπτ παραπανω γιατι δεν εχω καθαρο μυαλο

jibbie έγραψε:agave έγραψε:ΥΓ. Όποιος ξαναπεί για το ατύχημα που είχε και ξαναειρωνευτεί, του εύχομαι να το πάθει κι αυτός. Γελοίοι.
ΠΑΟΚ
στα επιστρεφω φιλε!
ατυχημα προκαλεσε απο υπερβολικη καταναλωση αλκοολ, σκοτωσε ανθρωπο και την εβγαλε καθαρη..γιατι μπορεσε να το κανει σε μια χωρα οπως η Ν.Αφρικη..με τα λεφτα του.
χαλαρωσε ρε....συμβαινουν αυτα στη ζωη.....φονος εξ αμελειας λεγεται και ειναι πλημμελημα......χαλαρωστε λιγο, χαβαλε να κανουμε αλλα οχι καφριλα....ΠΑΟΚ......φιλικα αδερφε
- pagotatzis
Μισό λεπτό ρε παιδιά.
Μήπως θέλετε να σας κάνω κόπι-πέιστ τα ποστ σας απο την μεταγραφολογία που φωνάζατε ότι θέλουμε δεξί μπακ και έναν επιθετικό?
Δεν νομίζω πως πρέπει να κάνουμε το τόπικ του Μούν ίσα με του Γκαρσία.
Και στην παρούσα κατάσταση που είμαστε τι θέλετε να φέρουμε επιθετικό και να παίζεις το πρωτάθλημα γυμνός πίσω?
Βάλαμε τον Κοντρέρας στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε Μπιζέρα στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε τον Σαβίνι στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε τον Αμπουκαρχαρί στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλε τραυματισμούς ΣΙΑ φταίει ο Σάντος απέτυχε το σύστημα.
Δηλαδή θέλατε επιθετικό σύστημα γιουρούσι αμπάριζα φτου και βγαίνω?
Και συγγνώμη πείτε μου παίχτη που έχουμε άλλον καλύτερο για την θέση.
Άντε ο Γκαρσία μόνο μένει να δοκιμαστεί και εκεί.
Υ.Γ Μετά θα φταίει ο Σάντος με το αποτυχημένο σύστημα όντως.
Μήπως θέλετε να σας κάνω κόπι-πέιστ τα ποστ σας απο την μεταγραφολογία που φωνάζατε ότι θέλουμε δεξί μπακ και έναν επιθετικό?
Δεν νομίζω πως πρέπει να κάνουμε το τόπικ του Μούν ίσα με του Γκαρσία.
Και στην παρούσα κατάσταση που είμαστε τι θέλετε να φέρουμε επιθετικό και να παίζεις το πρωτάθλημα γυμνός πίσω?
Βάλαμε τον Κοντρέρας στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε Μπιζέρα στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε τον Σαβίνι στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλαμε τον Αμπουκαρχαρί στην θέση φταίει ο Σάντος απέτυχε το πείραμα.
Βάλε τραυματισμούς ΣΙΑ φταίει ο Σάντος απέτυχε το σύστημα.
Δηλαδή θέλατε επιθετικό σύστημα γιουρούσι αμπάριζα φτου και βγαίνω?
Και συγγνώμη πείτε μου παίχτη που έχουμε άλλον καλύτερο για την θέση.
Άντε ο Γκαρσία μόνο μένει να δοκιμαστεί και εκεί.
Υ.Γ Μετά θα φταίει ο Σάντος με το αποτυχημένο σύστημα όντως.
diniko80 έγραψε:jibbie έγραψε:agave έγραψε:ΥΓ. Όποιος ξαναπεί για το ατύχημα που είχε και ξαναειρωνευτεί, του εύχομαι να το πάθει κι αυτός. Γελοίοι.
ΠΑΟΚ
στα επιστρεφω φιλε!
χαλαρωσε ρε....συμβαινουν αυτα στη ζωη.....φονος εξ αμελειας λεγεται και ειναι πλημμελημα......χαλαρωστε λιγο, χαβαλε να κανουμε αλλα οχι καφριλα....ΠΑΟΚ......φιλικα αδερφε
χαλαρος ειμαι αδερφε..απλα φορτωσα με τις καταρες του agave για πλακιτσες που γινονται καθημερινα..εκτος κι αν εχει αναλαβει ρολο ψυχολογου του μουν..
- Είναι καλός παίκτης (δεν λέω σούπερ αλλά καλός είναι)
- Είχαμε ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη στη θέση αυτή η οποία προέκυψε ξαφνικά χωρίς να το περιμένουμε
- Δεν μας έχει κάνει τίποτα κακό και δεν έχουμε προηγούμενα μαζί του.
- Έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει καλή μπάλα και να τα δώσει όλα.
- Έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα και σ' αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή περιβάλλοντος βοηθάει αρκετά. (επίσης εμείς έχουμε σάντυ και ο βάζελος τον μουρλότερο όλων το τεντόπανο)
- Είναι δικός μας παίχτης και θα φοράει τον δικέφαλο.
- Δανεικούς είχαμε και πέρυσι και μάλιστα πολύ περισσότερους και βασικότερους (Σορλέν, Βιερίνια, Δάρλα)
- Τον βάζελο τον έχουμε πιάσει κότσο με το κιλό στο παρελθόν.
- Αν δεν τον παίρναμε η άλλη λύση ποια ήταν???? Εγώ δεν παίζω δεξί μπακ αν και φτηνός.
Διαλέχτε έναν από τους παραπάνω λόγους και στηρίξτε τον νέο παίκτη της ομάδας μας.
Καλώς όρισες shamuari
- Είχαμε ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη στη θέση αυτή η οποία προέκυψε ξαφνικά χωρίς να το περιμένουμε
- Δεν μας έχει κάνει τίποτα κακό και δεν έχουμε προηγούμενα μαζί του.
- Έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει καλή μπάλα και να τα δώσει όλα.
- Έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα και σ' αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή περιβάλλοντος βοηθάει αρκετά. (επίσης εμείς έχουμε σάντυ και ο βάζελος τον μουρλότερο όλων το τεντόπανο)
- Είναι δικός μας παίχτης και θα φοράει τον δικέφαλο.
- Δανεικούς είχαμε και πέρυσι και μάλιστα πολύ περισσότερους και βασικότερους (Σορλέν, Βιερίνια, Δάρλα)
- Τον βάζελο τον έχουμε πιάσει κότσο με το κιλό στο παρελθόν.
- Αν δεν τον παίρναμε η άλλη λύση ποια ήταν???? Εγώ δεν παίζω δεξί μπακ αν και φτηνός.
Διαλέχτε έναν από τους παραπάνω λόγους και στηρίξτε τον νέο παίκτη της ομάδας μας.
Καλώς όρισες shamuari