Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης [Φιλικός αγώνας] 12/08 21:45 Nova1
Re: ΠΑΟΚ-Εργοτελης φιλικο 12/08 21:45
Αν θυμάμε καλά άμα δεν μαζευτούν τα λεφτά(νομίζω 150 χιλιάρικα) που συμφώνησε η διοίκηση με τον Εργοτέλη από αυτό το ματς, τότε θα ξηλωθούμε μέχρι να μαζευτεί το ποσό.
- ContrerasPablo
Re: ΠΑΟΚ-Εργοτελης φιλικο 12/08 21:45 Novasports 1
τοτε ειτε εχουμε διαρκειας ειτε οχι παμε ολοι με απλο εισητηριο,φιλε ρετζι λες τις 150.000 ευρω σαν τεραστιο ποσο
ενταξει χρεη,μεταγραφες,προπονητικο κεντρο εχουμε αλλα οχι και ετσι 

Μαλλον θα ισχυσουν τα διαρκειας...
Προβλεπω ξηλωμα, αλλα με μετρο...θα δοθει κι ο Αραμπατζης μαλλον σα δανεικος, οποτε (παλι) μαλλον για ψιλοξηλωματακι παμε...

Προβλεπω ξηλωμα, αλλα με μετρο...θα δοθει κι ο Αραμπατζης μαλλον σα δανεικος, οποτε (παλι) μαλλον για ψιλοξηλωματακι παμε...

Το πρωί στο ράδιο είπαν ότι θα ισχύουν τα διαρκείας κανονικά.
Re: ΠΑΟΚ-Εργοτελης φιλικο 12/08 21:45
Γιατί ρε falegko μόνο 15.000;Falegkos έγραψε:thrix έγραψε:Πιστεύετε ότι θα πάει κόσμος?
ε πιστεύω καμιά 15,000 θα πανε.
τα εισιτήρια ειναι καλές τιμές
Δηλαδή δεν θα έρθουν 6.000 από τους 21.000 κατόχους διαρκείας και δεν θα κοπεί κανένα απολύτως εισιτήριο;
- khaledfreepaok
παντως η μεταγραφη κουτσια ειναι υποδειγμα συναλλαγης μεταξυ αυθεντικων ελληνων.
θα μου δασεις αυτο και θα σου δοσω εκεινο και λιγο απ το αλλο δανεικο για καμια βδομαδα.αλλα νταξ αν δεν εχω και πολυ δεν θα στο δοσω τελικα και μπορει να μην το παρω και καθολου αλλα λογικα θα εχω μωρε.και αν δεν εχω θα μου δωσει ο αδερφος μου κανα ψιλο να σου φερω αλλα μην το δεσεις και κομπο γιατι μπορει να εχω τελικα και να στα δοσω κατευθειαν και να μην μπουμε σ αυτο το μπλεξιμο.αλλα μην τρελενεσε κιολας ρε αδερφε φερε τωρα αυτο που θελω και τα βρισκουμε μετα μωρε δεν χανομαστε κτλπ κτλπ.
εστι ειναι ολη μας η ζωη σαν ελληνες.απο το πεζοδρομιο μεχρι την πολιτικη και τα σαλονια και απο τα παρε δωσε με τα στρατιωτακια πιο
΄΄μικροι΄΄ μεχρι και τα δισεκατομυρια οι πιο ΄΄μεγαλοι΄΄.αρα γιατι οχι και στο ποδοσφαιρο
θα μου δασεις αυτο και θα σου δοσω εκεινο και λιγο απ το αλλο δανεικο για καμια βδομαδα.αλλα νταξ αν δεν εχω και πολυ δεν θα στο δοσω τελικα και μπορει να μην το παρω και καθολου αλλα λογικα θα εχω μωρε.και αν δεν εχω θα μου δωσει ο αδερφος μου κανα ψιλο να σου φερω αλλα μην το δεσεις και κομπο γιατι μπορει να εχω τελικα και να στα δοσω κατευθειαν και να μην μπουμε σ αυτο το μπλεξιμο.αλλα μην τρελενεσε κιολας ρε αδερφε φερε τωρα αυτο που θελω και τα βρισκουμε μετα μωρε δεν χανομαστε κτλπ κτλπ.
εστι ειναι ολη μας η ζωη σαν ελληνες.απο το πεζοδρομιο μεχρι την πολιτικη και τα σαλονια και απο τα παρε δωσε με τα στρατιωτακια πιο
΄΄μικροι΄΄ μεχρι και τα δισεκατομυρια οι πιο ΄΄μεγαλοι΄΄.αρα γιατι οχι και στο ποδοσφαιρο
EYKAIRIA ΝΑ ΔΩ την ομαδα απο κοντα να εχω και αποψη για αυτα που λετε.......εχασα τη βαλερενγκα στη τουμπα θα χασω και τη χερενφεν στη τουμπα....σκατα
Πρόσεχε μην χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια μόνο..

- montolivo4
- PAOKfanAthens
oσο αναφορα τον κοσμο την ιδια ωρα παιζει και η εθνικη,ξερω πως,ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,αλλα δεν ξερεις τι σκεφτεται ο καθενας...
- Caballo Viejo
Μετράω τις ώρες σήμερα, περιμένοντας μια διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ. Διαφορετική από εκείνη που τόσο μας στενοχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη.
Άντε, να δούμε λίγη μπάλα και για πρώτη φορά και τους νέους παιχταράδες μας. Κρίμα που θα λείπει ο Βασίλης.

Άντε, να δούμε λίγη μπάλα και για πρώτη φορά και τους νέους παιχταράδες μας. Κρίμα που θα λείπει ο Βασίλης.

Εγώ είμαι Χαλκιδική και θα προσπαθήσω να το δω εδώ κάπου...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αδυνατώ να πιστέψω πως δε θα παίξει βασικός ο Σέρτζιο....