Ας μοιαξουμε τους Ιταλους και τους Ισπανους που εχουν διπλους τελικους ...
Οταν με το καλό φθάσουμε στον τελικό,Pegasus1589 έγραψε:Το 2008 έγινε εδώ, ήταν η σειρά της Β. Ελλάδος.
Το 2009 έγινε κάτω γιατί ήταν και οι δύο ομάδες από τη Ν. Ελλάδα
Το 2010 είναι λογικό να γίνει κάτω αν τουλάχιστον η μία ομάδα είναι από Ν. Ελλάδα. Αν όμως και οι δύο ομάδες είναι από Β. Ελλάδα, ο τελικός πρέπει να γίνει στη Β. Ελλάδα, τόσο απλά. Κακώς έβγαλαν τέτοια ανακοίνωση.
Ναι, με τη διαφορά οτι, το Wembley παρ'ότι στο Λονδίνο, δεν συνιστά έδρα κάποιου συλλόγου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε να μοιάσουμε την Αγγλία, όπου όλοι οι τελικοί γίνονται στο Wembley.
Μόλις κοίταξα τον ΚΑΠ και δεν είδα κανονισμό που να λέει για εναλλάξ έδρες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπήρχε για ένα διάστημα. Όπως και να'χει, αν φτάσουμε τελικό με ομάδα του Βορρά νομίζω ότι και στο Καυτατζόγλειο ακόμα θα έχουμε αρκετά εισιτήρια.Lakistuta έγραψε:Διαφωνω με τον pegasus στο συγκεκριμενο θεμα...
το που θα γινει ο τελικος βγαινει στην αρχη της χρονιας και δε κανουμε κουμαντο στο τελος...
το 2008 ειπες ειχε βγει να γινει στη Β Ελλαδα
το 2009 ειχε βγει να γινει κατω (ασχετα που στον τελικο ηταν δυο ομαδες απο κατω)
το 2010 θα επρεπε παλι να ερθει επανω,εκτος της περιπτωσης οι ομαδες του τελικου να ειναι απο κατω....
και να κλεισει με το κλασικο πλεον "Κακο hijo da puta!"interad έγραψε:ποιος είναι αυτός ο Πιτ ρε Praktorine???
τι θέση παίζει;;;
περιοχή πατάει;;;;
και για να είμαι και ον τόπικ...
θέλω τελικό στο ΟΑΚΑ και όταν σηκώνουμε την κούπα στον Αττικό ουρανό (sic) να πιάσει το μικρόφωνο ο Pablo και να πει με προφορά Ζακ Ρογκ:
"Εφκαριστούμε Ατήνα, Εφακαριστούμε ΕΛΛΑΝΤΑ"
![]()
![]()
![]()
![]()