Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κρίμα γαμώ και δεν ήξερα ότι ερχόταν, να πεταγόμουν από τη δουλειά, 10 λεπτά δρόμος..
On topic..
Καλωσήρθες Βίκτορ και καλή επιτυχία με το Δικέφαλο στο στήθος σε όλους τους στόχους που έχεις, τόσο με την ομάδα, όσο και τους προσωπικούς στόχους με υγεία!!
παρασανταλε εσυ το ανοιξες? το ηξερες ολοκληρο το ονομα ρε μινο? γ@@@σε των ερπετων το κ@λο...ρε βιτολο!! σορυ για τα μπινελικια πρωι πρωι...αλλα μας εσκασε!! καλως ηρθες στην ομαδα των ανδρων...οι εμφανισεις σου με τα τσικο σου εδωσαν το διαβατηριο να παιξεις στην ομαδα της καρδιας σου...καλη τυχη!
Πιστεύω πως η διοίκηση ξέρει πως δεν θα δημιουργηθεί κάποιο κόλλημα στις σχέσεις του με τον Vierinha. Πέρσυ δεν έχω ξεχάσει το αντιαθλήτικό μαρκάρισμά του.
Εννοείται πως δεν θα τον βρίσω απλώς δεν μπορώ να φωνάξω με όλη μου την ψυχή γι'αυτόν.
Πιστεύω πως με καταλαβαίνετε αρκετοί και επίσης να προσθέσω πως μέσα στα 4 χρόνια που θα υπογράψει ελπίζω να με κερδίσει με το πάθος του.
Ρε παιδιά σίγουρα είναι αυτός ή κανάς συνδεσμίτης της Θύρας 4 με μάσκα Βιτόλο?
Υ.Γ Welcome και εσύ. Άντε να δούμε τώρα τι θα περνάει απο το κέντρο και απο την άμυνα και πως. Ίσως κανά πορτατίφ τα καταφέρει να κάνει μπάσιμο προς την περιοχή μας αν δεν γίνει σμπαράλια θρύψαλα και αυτό. (Στην θέση πορτατίφ βάλτε Σισέ).
Επιτέλους έρχεται ο Βίκτωρας! Έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Περιμένω να σκύψει το κεφάλι του και να προσπαθήσει πιο σκληρά από τους άλλους, ώστε να έιναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τον θεωρώ ως παίκτη - κλειδί για την ανάπτυξη της ομάδας (κόψιμο αντιπάλου και απαρχή αντεπίθεσης) και πιστεύω πως αν κάνει αυτά που περιμένει από αυτόν ο Santos θα μπει γρήγορα στο βασικό σχήμα. Δεν μου αρέσουν οι γκρίνιες για το αν ο Κουτσια αποτελεί μέρος της αρχικής 11άδας, ή όχι. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής! Αν ο Βασιλάκης αντιμετωπιστεί ως ο αναμενόμενος Μεσίας θα πάρουν τα μυαλά του αέρα κι αυτό θα είναι καταστροφικό για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ. Εξ άλλου ΠΑΟΚ είμαστε, όχι Πιερικός ώστε να κλαίμε που δώσαμε 1,2 εκατομύρια και δεν τον ξεκινάμε! (να με συγχωρεί η δεύτερη ιεραρχικά αγαπημένη ομάδα μου, που την χρησιμοποιώ ως αντιπαράδειγμα). ΣΧετικά με τον Κονσε έχω να πω ότι αυτός ο παίκτης είναι αρχηγός (leader) και όχι απλά ένας από τους 11, που σημαίνει ότι, μέσα στο γήπεδο, κάνει και δουλειά που ΔΕΝ φαίνεται από όλους εμάς, τους επίδοξους προπονητές.
Καλώς ήρθες στην αγαπημένη μας οικογένεια! Εύχομαι η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση, το μπρίο και η διάθεσή σου για διάκριση να συνδυαστούν άψογα με την υποχρεώσή σου να υπακούς τον προπονητή, ώστε να δούμε ξανά ασπρόμαυρες ημέρες! Μαζί με τους Παυλάρες, τον Bruno και πιθανόν τον Savini (αν παίζει) θα είστε ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων! Ε, ρε κάρτες που έχουμε να φάμε! (Αλλά δεν μασάμε! Τιμή μας και καμάρι μας!)
Όταν κάποιοι απο εμάς μιλούσαμε για την επιστροφή του κοντού, και λέγαμε ότι δεν μας χάλαγε, κάποιοι μας έλεγαν κολοτούμπες. Τώρα που ο "εγκληματίας" Βιτόλο που κόντεψε να τελειώσει την καριέρα του Βιεϊρίνα, ήρθε στην ομάδα...μούγκα! Οι ίδιοι που τον έβριζαν τον Βιτόλο ως δολοφόνο, τώρα παραληρούν! Αυτοί δεν είναι κολοτούμπες; Ή μήπως η κολοτούμπα υπάρχει όπου μας συμφέρει; Κρίμαι που έχουν καταστραφεί τα πόστς εκείνων που έβριζαν τη μάνα του, την αδελφή του, το σόι του και ζητούσαν ακόμα και να τον σκοτώσουν! Ο Βιτόλο ήρθε στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει. Αλλά επειδή εγώ δεν ξεχνώ, απλά θα τον ανεχτώ. Και ελπίζω να με διαψεύσει πανηγυρικά και να παίξει σπουδαία μπάλα στην ομάδα μας. Αλλά φανέλα με το όνομά του δεν πρόκειται να πάρω..
Ο Γκαρσία είναι σκληρός παίκτης, αλλά καθαρός. Τούτος εδώ πιστεύω ότι είναι βρώμικος παντού και αν οι οπαδοί μας τον αποθεώσουν σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα και τον κάνουν θεό, αυτά που ζήσαμε με τον Γκαρσία θα είναι απλά...νηπιαγωγείο.
Ο τύπος θέλει προσοχή και ο Σάντος πρέπει να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Ξέρει πολύ καλή μπάλα, είναι ικανότατος και χρήσιμος στη ομάδα. Αλλά εάν δεν τον προσέξουν, θα έχουμε στα χέρια μας μια ωρολογιακή βόμβα, ικανή να σκάσει και να μας στοιχίσει πολλούς βαθμούς.
Σκεφτείτε λίγο...
Βιτόλο καλωσόρισες και να θυμάσαι οτι εδώ είναι ΠΑΟΚ και τα...φιλικά ξέχνα τα. Βάλε την μπάλα κάτω, άσε τους τσαμπουκάδες, ζήτα συγγνώμη από τον Βιεϊρίνα και βλέπουμε...
Και εγω το παρατηρησα αυτο που λετε ρε παιδες....Τον ΠΑΜΛΟ μας τον παρουσιαζουν σαν εναν παικτη της σειρας και μαλιστα οχι και πρωτοκλασατο.Τι να πω δεν ξερω τι συμφεροντα μπορει να εχουν...Μυαλο εχουμε και ας κρινουμε εμεις τι ειναι ο παμλο και τι οχι.Παντως αμα τεθει θεμα γκαρσια η βιτολο για μενα η απαντηση ειναι ευκολη αν και πιστευω πως χωρανε και οι 2
Χωράνε αλλά με μια διαφορά. Ο Γκαρσία είναι σκληρός παίκτης, ο Βιτόλο βρώμικος...Κι αυτό με φοβίζει για τον τελευταίο. Η ώρα που ο Γκαρσία θα την πέφτει στον Βιτόλο για να...ηρεμήσει, δεν θα αργήσει!! Να το δούμε κι αυτό!
σε τηλεφωνικη επικοινωνια πλιακου-παπαρεγκα (ρεπορτερ αρη και οι 2) ο πρωτος ανεφερε οτι ο αρης θα παρει λεει ενα σεβαστο ποσο απο την μεταγραφη του βιτολο στον ΠΑΟΚ γιατι λεει υπογραψανε ρητρα τον γεναρη με την σαντατερ για την μετακινηση του σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα με οποιαδηποτε μορφη (μεταγραφη-δανεισμο-ελευθερος). να ενας λογος που καθυστερουσε η μεταγραφη.....