36. Mirko Savini
Re: Mirco Savini
Καλώς ήρθε.
Είναι ο μοναδικός τα τελευταία δύο χρόνια που δεν μου λέει τίποτα ως προσθήκη και δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της απόκτησης. Είναι 30 και τον κλείσαμε για 3 χρόνια.
Έπαιζε στην Ιταλία με πενιχρή παρουσία και όχι καλές κριτικές.
Το μόνο που έχουμε ως ελπίδα είναι ότι ήταν συμπαίχτης με τον Ζήση και επομένως τον ξέρει από την καλή και την ανάποδη.
Πάλι όμως τον φαντάζομαι ως μία εναλλακτική λύση. Αλλά λύση με 300 και πιο ακριβό από τον Μίρο δεν την καταλαβαίνω.
Ελπίζω να κάνω λάθος !!!
Αλλά περίπου ίδια αίσθηση είχα και με Μπιζέρα και δεν πέσαμε έξω !!
Είναι ο μοναδικός τα τελευταία δύο χρόνια που δεν μου λέει τίποτα ως προσθήκη και δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της απόκτησης. Είναι 30 και τον κλείσαμε για 3 χρόνια.
Έπαιζε στην Ιταλία με πενιχρή παρουσία και όχι καλές κριτικές.
Το μόνο που έχουμε ως ελπίδα είναι ότι ήταν συμπαίχτης με τον Ζήση και επομένως τον ξέρει από την καλή και την ανάποδη.
Πάλι όμως τον φαντάζομαι ως μία εναλλακτική λύση. Αλλά λύση με 300 και πιο ακριβό από τον Μίρο δεν την καταλαβαίνω.
Ελπίζω να κάνω λάθος !!!
Αλλά περίπου ίδια αίσθηση είχα και με Μπιζέρα και δεν πέσαμε έξω !!
O Μπιζερα όμως όποτε χρειάστηκε ήταν θετικότατος...
Άλλωστε δεν υπάρχουν βασικοί και ναπληρωματικοί στον ΠΑΟΚ πλέον...Για να έχεις στόχους πρέπει όλοι οι παίκτες όταν χρειαστούν να μπορούν να βοηθήσουν και αυτό δε γίνετε με φθηνούς παίκτες παγκίτες διότι φθηνός τότε και σίγουρα κατώτερος του προσδωκόμενου...(όχι πάντα)
Άλλωστε δεν υπάρχουν βασικοί και ναπληρωματικοί στον ΠΑΟΚ πλέον...Για να έχεις στόχους πρέπει όλοι οι παίκτες όταν χρειαστούν να μπορούν να βοηθήσουν και αυτό δε γίνετε με φθηνούς παίκτες παγκίτες διότι φθηνός τότε και σίγουρα κατώτερος του προσδωκόμενου...(όχι πάντα)
Καλώς ήρθε και ο έτερος Ιταλός. Ούτε κι εμένα μου λέει τίποτα η μεταγραφή του, αλλά τουλάχιστον ανασταλτικά, τον περιμένω καλύτερο από τον Δάρλα. Για να πω την αμαρτία μου, ήλπιζα να είναι μπλόφα η απόκτησή του και να παίρναμε κάτι καλύτερο, π.χ. αυτόν (παικταράς, παίζει παντού, τσακωμένος με τον προπονητή του στην Λάτσιο, αλλά δεν ξέρω αν θα ερχόταν), αλλά χρειάζονται και οι ρολίστες σε μία ομάδα, που δεν θα γκρινιάζουν όταν μένουν στον πάγκο ή εκτός αποστολής.
Ο Μπιζέρα, στα πρώτα του παιχνίδια, είχε φάει τρελό κράξιμο, αφού ως αμυντικό χαφ βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, όπως ακριβώς εγώ βρίσκομαι εκτός (off) topic τώρα.
Δεν ξέρω γιατί τον πήραμε:
- για να έχει κάποιον να μιλάει ο Τσιρίλο
- για να κάνει ρίμα στα συνθήματα με τον Παλομπαρίνι
- για να έχουν αντίπαλο ο Σέρτζιο και ο Κούτσια στα οικογενειακά διπλά
- γιατί ξέρει ο Ζήσης.
Το τελευταίο πληρώνει 1,0000000001.
Μίρκο, κάνε με ρόμπα!
Ο Μπιζέρα, στα πρώτα του παιχνίδια, είχε φάει τρελό κράξιμο, αφού ως αμυντικό χαφ βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, όπως ακριβώς εγώ βρίσκομαι εκτός (off) topic τώρα.
Δεν ξέρω γιατί τον πήραμε:
- για να έχει κάποιον να μιλάει ο Τσιρίλο
- για να κάνει ρίμα στα συνθήματα με τον Παλομπαρίνι
- για να έχουν αντίπαλο ο Σέρτζιο και ο Κούτσια στα οικογενειακά διπλά
- γιατί ξέρει ο Ζήσης.
Το τελευταίο πληρώνει 1,0000000001.
Μίρκο, κάνε με ρόμπα!
-
Παλομπαρινι θα σε κουρεψει ο σαβινι παλομπαρινι θα σε κουρεψει ο σαβινιstephanos έγραψε:- για να κάνει ρίμα στα συνθήματα με τον Παλομπαρίνι

καλωσηρθες μιρκο....
ηρθε για να μακαρει το γκαλετι τον εστογιανοφ και τον σαλπιγγιδη....γενικα....για να κλεινει τρυπες
ηρθε για να μακαρει το γκαλετι τον εστογιανοφ και τον σαλπιγγιδη....γενικα....για να κλεινει τρυπες
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- Pegasus1589
Ακριβώς. Δε θα... πατάει περιοχή. Θα περιμένουμε στη γωνία να κράξουμε χαχαχα!diniko80 έγραψε:καλωσηρθες μιρκο....
Η ομάδα αυτή έχει το χάρισμα να ενσωματώνει παίχτες και να παίρνει το καλύτερο από αυτούς. Αναστασάκος, Μπακαγιόκο, Μαλεζάς που μέχρι πέρσι έτρωγε απίστευτο κράξιμο κτλ. . Έτσι πιστεύω ότι ο Σαβίνι θα βοηθήσει.
10 χρόνια Καμπιονάτο έπαιζε
Και γεμάτες χρονιές κιόλας
Τι διαόλο??
Εδώ ο Βερόν και ο Μουσλίμοβιτς που ήταν όλη την ώρα μεταξύ πάγκου και εξέδρας έγιναν τα ινδάλματα μας,αυτός δεν θα μας τρελάνει??
Και γεμάτες χρονιές κιόλας
Τι διαόλο??
Εδώ ο Βερόν και ο Μουσλίμοβιτς που ήταν όλη την ώρα μεταξύ πάγκου και εξέδρας έγιναν τα ινδάλματα μας,αυτός δεν θα μας τρελάνει??
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Pegasus1589
Ναι αλλά τι τον θύμισες... Θυμήθηκα και τον Παπαπέτρου .........
Τέλος οφτόπικ. Σαβίνι και τίποτα όρθιο δε θα μείνει!
Τέλος οφτόπικ. Σαβίνι και τίποτα όρθιο δε θα μείνει!

Γκαντέμης στο τόπικ δε θυμάμαι να έχω αποδειχθεί ποτέ!!!DimisK έγραψε:Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Αφιερωμένο στον MALEF!!!![]()
![]()
![]()
Free ελπίζω να μην αποδειχθείς...καντέμης και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές πάντα έχω επιφυλάξεις...
Τώρα, για το αν ο Σαβίνι είναι καλός ή όχι, δεν έχω άποψη, δεν τον έχω δει ποτέ. Εμπιστεύομαι όμως την κρίση του Ζήση και του Τεό...
Μακάρι να είναι αυτό που ψάχνουμε....
Απεναντίας μάλιστα..
Οσο για την 8η μεταγραφή (χωρίς τις ανανεώσεις Σορλέν και Βιειρίνια), πιστεύω ότι είναι μία ακόμη κίνηση ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι..
Κατενάτσιο με Ιταλικό σύστημα ποδοσφαίρου δε θα κάνουμε, αλλά Λατινογενής άμυνα θα έχουμε σίγουρα, αποτελούμενη από 5 σκληροτράχηλους αμυντικούς..
Μίρκο, καλώς μας ήρθες..
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚάρα μας!!
- Isaak the Greek
Αφου ρε παιδια πειραμε τον Κυριλο , επρεπε να παρουμε και τον Μεθοδειο Σαβινι!!!Πακετο πανε αυτοι!
Ελπιζω αυτος και ο Τσιριλο να μας θυμισουν εποχες Τακολα.
Ειναι τρελοι , ειναι τρελοι οι Ιταλοι!!!
Ελπιζω αυτος και ο Τσιριλο να μας θυμισουν εποχες Τακολα.
Ειναι τρελοι , ειναι τρελοι οι Ιταλοι!!!
καλως ηρθες μαφιοζε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
οταν ειδα τη φωτογραφια με το φουλαρι μου θυμισε λιγο την αφιξη βερον με τσαντα λουι βιτον...
αντε φορα το παλαιστινιακο και ασε τις τρεντουλιες...ΠΑΟΚ εισαι

οταν ειδα τη φωτογραφια με το φουλαρι μου θυμισε λιγο την αφιξη βερον με τσαντα λουι βιτον...
αντε φορα το παλαιστινιακο και ασε τις τρεντουλιες...ΠΑΟΚ εισαι

Καλως ηρθες αμυντικαρα μου στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μακαρι να παιξεις την μπαλα που ξερεις και να πετυχεις τους στοχους σου με την ομαδα μας!!!!!!!!

Μακαρι να παιξεις την μπαλα που ξερεις και να πετυχεις τους στοχους σου με την ομαδα μας!!!!!!!!