[H]ouse M.D.
- paok4kyriakos
Re: [H]ouse M.D.
Παιδιά πραγματικά γ@μάει η σειρά! Κάτι σαν CSI με Ιατρική!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok4kyriakos την Πέμ 15 Οκτ 2009, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είδα 5 σεζον σε 2 μήνες και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανακολήσει έτσι με καμά σειρά ever...
Η 5η σεζόν ήταν λίγο κατώτερη των προσδοκιών αλλά το τέλος της με άφησε σε αναμένα κάρβουνα για την 6η!!
Η 5η σεζόν ήταν λίγο κατώτερη των προσδοκιών αλλά το τέλος της με άφησε σε αναμένα κάρβουνα για την 6η!!
-
- ПÐРТИЗÐÐ
Billy4 έγραψε:Είδα 5 σεζον σε 2 μήνες και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανακολήσει έτσι με καμά σειρά ever...
λογικα η 6 θα'ναι η τελευταια ρε
ο House ηδη εχει παρει την κατω βολτα
αλλα που ξες μπορει να το πανε σαν το CSI, να κανουν 15 κυκλους
Η αγαπημένη μου σειρά! βέβαια είμαι και φαρμακοποιός, οπότε....
Έχουν υπογράψει και για 7ο κύκλο!

Έχουν υπογράψει και για 7ο κύκλο!

- ПÐРТИЗÐÐ
- paok4kyriakos
Μόλις είδα το 3 επισόδειο της φετεινής σεζον και ανυπομονό για το επόμενο!
Ειδικά το πρώτο διπλό ήταν όλα τα λευτά!
Ειδικά το πρώτο διπλό ήταν όλα τα λευτά!
Παιδιά παίζεται ακόμα;;;
Έχω δει μέχρι τα πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου...
Δυστυχώς φέτος τέλειωσε το αγαπημένο μου 24, ενώ πέρσυ το δεύτερο αγαπημένο μου prison break...
Κι επειδή η μελαγχολία μου είναι μεγάλη ελπίζω να μη τελειώσει και το Χάουζ γιατί δεν έχει μείνει τίποτα της προκοπής...
Έχω δει μέχρι τα πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου...
Δυστυχώς φέτος τέλειωσε το αγαπημένο μου 24, ενώ πέρσυ το δεύτερο αγαπημένο μου prison break...
Κι επειδή η μελαγχολία μου είναι μεγάλη ελπίζω να μη τελειώσει και το Χάουζ γιατί δεν έχει μείνει τίποτα της προκοπής...
Φέτος (σεζόν 6η) παίχτηκαν 21 επεισόδια με το τελευταίο στις 17 Μαΐου. Μια ακόμα σεζόν θα έχει σίγουρα. Από κει και πέρα σε συνεντευξή του ο Λόρυ είπε ότι δεν ξέρουν κι αυτοί πόσο θα το πάνε.
- Mario Jardel
Και μαμώ της σειρες αν και σαν χαρακτηρας ειναι λιγο υπερβολικος και εχει ειδικοτητα παντολογου!
Γενικα η σειρα τα σπαει!
Γενικα η σειρα τα σπαει!
Σίγουρα η πιο "διαφορετική" αμερικάνικη σειρά που βλέπουμε.
Δυστυχώς μας τα κάνανε βυζιά μετις επαναλήψεις.
Αρκετά προβλέψιμη βέβαια (αρχίζει με τον ετοιμοθάνατο στις 7 παρά δέκα, στις 7.20 έχουμε μια γαμάτη διάγνωση αλλά ξέρουμε ότι είναι λάθος αφού η σωστή βγαίνει στις 8 παρά είκοσι για να σωθεί στο τέλος ο ασθενής), αλλά κάθε πνευματώδης ατάκα του House παρεά με τον κυνισμό του με καθηλώνει περιμένοντας την επόμενη.
Ο Laurie δεν είναι και κανένας τυχαίος. Από το Βρετανικό θέατρο έρχεται και με προϋπηρεσία στην Μαύρη Οχιά μαζί με τον Mr Bean.
Δυστυχώς μας τα κάνανε βυζιά μετις επαναλήψεις.
Αρκετά προβλέψιμη βέβαια (αρχίζει με τον ετοιμοθάνατο στις 7 παρά δέκα, στις 7.20 έχουμε μια γαμάτη διάγνωση αλλά ξέρουμε ότι είναι λάθος αφού η σωστή βγαίνει στις 8 παρά είκοσι για να σωθεί στο τέλος ο ασθενής), αλλά κάθε πνευματώδης ατάκα του House παρεά με τον κυνισμό του με καθηλώνει περιμένοντας την επόμενη.
Ο Laurie δεν είναι και κανένας τυχαίος. Από το Βρετανικό θέατρο έρχεται και με προϋπηρεσία στην Μαύρη Οχιά μαζί με τον Mr Bean.