31. Lucio Filomeno
Re: Lucio Filomeno
Ναι έτσι πρέπει να ναι...
16 στη σούπερ λίγδα (σε 53 ματσάκια) και 7 στο κύπελλο ...
Άντε ρε Ζαγόρ ανακοίνωσε το πουλέν....
16 στη σούπερ λίγδα (σε 53 ματσάκια) και 7 στο κύπελλο ...
Άντε ρε Ζαγόρ ανακοίνωσε το πουλέν....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Noβι αν γίνει καμια σταβή και χαλάσει του Φιλομένο κάηκες....
Βιαστικέ, έ βιαστικέ....

Βιαστικέ, έ βιαστικέ....

- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Για όσους κράζουν και λένε ότι δεν τους αρέσει η μεταγγραφή
του Φιλομένο, αλλά σε περίπτωση που τον έπαιρνε κανας άλλος
θα βρίζαν τον Βρύζα και θα έλεγαν ότι κοιμάται και γιατί δεν τον πήραμε εμείς..απλά δείτε το παρακάτω λινκ...
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=38841
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλα τέτοια ρεπορτάζ με τις ομάδες των Αθηνών..
του Φιλομένο, αλλά σε περίπτωση που τον έπαιρνε κανας άλλος
θα βρίζαν τον Βρύζα και θα έλεγαν ότι κοιμάται και γιατί δεν τον πήραμε εμείς..απλά δείτε το παρακάτω λινκ...
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=38841
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλα τέτοια ρεπορτάζ με τις ομάδες των Αθηνών..
- LittleJohn
Κατσει δεν κατσει του Φιλομενο δεν ξερω,παντως εναν εκ των Φιλομενο και Ριερα θα τον ηθελα με τα 1000
αφου το γραφει και ο μουστακιας και σταματαει αποτι φαινεται να γραφει για ριερα μαλλον ειναι σιγουρο....
Σε προφορική συμφωνία με τον Λούσιο Φιλομένο ήρθε ο ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός φορ, που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, θα φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο έμπειρος στράικερ, που βρίσκεται σε διακοπές, θα παρουσιαστεί επίσημα από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ λίγες μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Φιλομένο τα τελευταία δύο χρόνια, με τη φανέλα του Αστέρα, είχε 53 συμμετοχές με 23 γκολ. Παλαιότερα έχει περάσει από τις Νουέβα Σικάγο, Σαν Λορένζο, Τζαγκουάρες, Μπουσάν και DC Γιουνάιτεντ, έχοντας σε όλες “γεμάτες” σεζόν με αρκετά γκολ. Επίσης, είχε περάσει χωρίς όμως επίσημη συμμετοχή από τις Ίντερ και Ουντινέζε.
Ο Φιλομένο γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1980 στο Μπουένος Άιρες και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδας της Αργεντινής κάτω των 16 ετών, με προπονητή τον Χοσέ Πέκερμαν.
http://www.metrosport.gr/archives/23989

Σε προφορική συμφωνία με τον Λούσιο Φιλομένο ήρθε ο ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός φορ, που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, θα φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο έμπειρος στράικερ, που βρίσκεται σε διακοπές, θα παρουσιαστεί επίσημα από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ λίγες μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Φιλομένο τα τελευταία δύο χρόνια, με τη φανέλα του Αστέρα, είχε 53 συμμετοχές με 23 γκολ. Παλαιότερα έχει περάσει από τις Νουέβα Σικάγο, Σαν Λορένζο, Τζαγκουάρες, Μπουσάν και DC Γιουνάιτεντ, έχοντας σε όλες “γεμάτες” σεζόν με αρκετά γκολ. Επίσης, είχε περάσει χωρίς όμως επίσημη συμμετοχή από τις Ίντερ και Ουντινέζε.
Ο Φιλομένο γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1980 στο Μπουένος Άιρες και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδας της Αργεντινής κάτω των 16 ετών, με προπονητή τον Χοσέ Πέκερμαν.
http://www.metrosport.gr/archives/23989
novito έγραψε:LittleJohn έγραψε:...
Εχει 23 γκολ σε 53 συμμετοχες,...
16 σε 53 είναι αδερφέ, σύμφωνα με τα στατιστικά του Γαλάνη. Όχι ότι έχει και καμιά τρομερή σημασία...
Από τα στατιστικά του Γαλάνη άλλο μου χτύπησε στο μάτι. Ο Φιλομένο είχε φέτος 60 τελικές προσπάθειες, 20 με κεφαλιά, 20 με σουτ εντός περιοχής και 20 με σουτ εκτός περιοχής. Αυτό θα πει ισορροπία!
εμενα δεν μου κανει για τον ΠΑΟΚ ο φιλομενο.
ειδικα με μουσλιμοβιτς και παπαζογλου στο ροστερ.
ο φιλομενο ειναι φορ περιοχης που ξερει να βαζει το ευκολο γκολ.εχει καλα τελειωματα και καλα κοντρολ αλλα δεν ειναι γρηγορος δεν εχει ατομικη ενεργεια και δεν ειναι δευτερος επιθετικος.
για μενα αλλη μια κινηση που δεν ειναι για να παρεις πρωταθλημα αλλα για να βγεις τεταρτος.
απο τις μεχρι τωρα μεταγραφες πιστευω μονο ο κουτσιανικουλης ειναι κινηση για πρωταθλημα.
οσο για τα στατιστικα δεν μου λενε και πολλα γιατι ας πουμε ο καουνος ειχε καλυτερα στατιστικα η ακομα και ο δικος μας ο αναστασακος αλλα δεν μου λεει τιποτα αυτο.
σε μια φτηνη λυση ο ριερα θα ηταν πολυ καλυτερη κινηση πιστευω
ο φιλομενο ειναι φορ περιοχης που ξερει να βαζει το ευκολο γκολ.εχει καλα τελειωματα και καλα κοντρολ αλλα δεν ειναι γρηγορος δεν εχει ατομικη ενεργεια και δεν ειναι δευτερος επιθετικος.
για μενα αλλη μια κινηση που δεν ειναι για να παρεις πρωταθλημα αλλα για να βγεις τεταρτος.
απο τις μεχρι τωρα μεταγραφες πιστευω μονο ο κουτσιανικουλης ειναι κινηση για πρωταθλημα.
οσο για τα στατιστικα δεν μου λενε και πολλα γιατι ας πουμε ο καουνος ειχε καλυτερα στατιστικα η ακομα και ο δικος μας ο αναστασακος αλλα δεν μου λεει τιποτα αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Σάβ 20 Ιουν 2009, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
novito έγραψε:
Άντε να το ανακοινώσει το πουλέν η ΠΑΕ μη τους πάρει και τους σηκώσει....γιατί εγώ τόπικ που άνοιξα δε το κλειδώνω... ακούς Ζήση??![]()
Γκουχ γκουχ!
- ContrerasPablo
Άντε να το ανακοινώσει το πουλέν η ΠΑΕ μη τους πάρει και τους σηκώσει....γιατί εγώ τόπικ που άνοιξα δε το κλειδώνω... ακούς Ζήση??
[/quote]
χεχε,

χεχε,

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ronaldo έγραψε:εμενα δεν μου κανει για τον ΠΑΟΚ ο φιλομενο.
κ εγω καπως ετσι!!!!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μην βιάζεστε να κατακρίνετε. Περιμένετε να δείτε πρώτα. Το έχω ξαναπεί, τέτοιοι παίκτες αποδεικνύονται εργαλεία ουσίας και όχι εντυπωσιασμού...
Κι εμείς θέλουμε ουσία και όχι περατζάδες στα αεροδρόμια...
Κι εμείς θέλουμε ουσία και όχι περατζάδες στα αεροδρόμια...