Europa League 2009-2010
Re: Europa League 2009-2010
Ρε γκίκα που το άνοιξες ρε αγόρι μου? Είσε και καλός μαθητής τρομάρα σου. 
Μπορώ να το μέταφέρω εγώ που το δημιούργησα??? Αν ναι, πως? Αν όχι, παρακαλείται κάποιος εύκαιρος μοντ να...
- milhouse777
Το πλήρες όνομ ατης ομάδας είναι ΑΠΟΠ Κινύρας/Πέγειας.Είναι μια ομάδα που εμφανίστηκε από το πουθενά σαν Πέγεια και συγχωνεύτηκε με την γνωστή(τάχα ομάδα της Πάφου τον ΑΠΟΠ και έκαναν το ΑΠΟΠ Κινύρας/Πέγειας.Πήρε φέτος το κύπελλο στον τελικό με την ΑΕΛ και την αμέσως επόμενη μέρα άρχισαν να της φεύγουν παίκτες....
Άν παίξουμε μαζί τους θα έχει πλάκα....
Η ομόνοια είναι δύσκολη κλήρωση.Έχει ενισχηθεί τρομερά....Πολλή χρήμα.Το μπάντζετ της ίσως να είναι μεγαλύτερο από το δικό μας...για την περίοδο 2009-10.

Άν παίξουμε μαζί τους θα έχει πλάκα....
Η ομόνοια είναι δύσκολη κλήρωση.Έχει ενισχηθεί τρομερά....Πολλή χρήμα.Το μπάντζετ της ίσως να είναι μεγαλύτερο από το δικό μας...για την περίοδο 2009-10.
- Maximus
Ειναι εφικτο να περασουμε στον επομενο γυρό...αλλά και εκει πλέι-ωχ εχουμε;;; Φτου ρε φιλε...κατι Lazio,Ajax βλέπω!
Ελπιζω να μη πεσουμε στο μεγαθηριο Σλαβεν Κοπριβνιτσα.
Προτιμω Σπαρτακ Τρναβα και Δυναμο Τυφλιδας... Συνολικα 15 γκολ τους εχουμε βαλει αυτους...
Προτιμω Σπαρτακ Τρναβα και Δυναμο Τυφλιδας... Συνολικα 15 γκολ τους εχουμε βαλει αυτους...
- xristosnikomidia
Ανακοινωση:
Η Αμαξοστοιχεια ΠΑΟΚ απο Θεσσαλονικη με προορισμο το Αμβουργο της Γερμανιας ξεκινα σε λιγο απο τη γραμμη 4.
Οι κυριοι επιβαται παρακαλουνται οπως τακτοποιησουν τις τελευταιες εκκρεμοτητες τους (ταυτοτητες-διαβατηρια) για να ξεκινησει αυτο το υπεροχο ταξιδι το οποιο θα διαρκεσει αρκετους μηνες.
Οι κυριοι επιβαται να εξοπλιστουν με υπομονη,επιμονη, και πολυ κουραγιο και πανω απο ολα μην τολμισει και κατεβει κανεις σε ενδιαμεσους προορισμους(Τσεχες-Βουλγαρες-Σουηδεζες) εχει πολυ καλυτερο φαγητο στο Αμβουργο(St.Pauli).
Σας ευχαριστουμε πολυ και σας ευχομαστε ενα καλο και ευχαριστο ταξιδι οπως μονο η ΠΑΟΚΑΡΑ ξερει να σας προσφερει.
Υ.Γ. Καιρος ητανε να ξαναζησουμε παλι ολες αυτες τις στιγμες που μονο ο ΠΑΟΚ μας χαριζει.
Φιλικά
Η Αμαξοστοιχεια ΠΑΟΚ απο Θεσσαλονικη με προορισμο το Αμβουργο της Γερμανιας ξεκινα σε λιγο απο τη γραμμη 4.
Οι κυριοι επιβαται παρακαλουνται οπως τακτοποιησουν τις τελευταιες εκκρεμοτητες τους (ταυτοτητες-διαβατηρια) για να ξεκινησει αυτο το υπεροχο ταξιδι το οποιο θα διαρκεσει αρκετους μηνες.
Οι κυριοι επιβαται να εξοπλιστουν με υπομονη,επιμονη, και πολυ κουραγιο και πανω απο ολα μην τολμισει και κατεβει κανεις σε ενδιαμεσους προορισμους(Τσεχες-Βουλγαρες-Σουηδεζες) εχει πολυ καλυτερο φαγητο στο Αμβουργο(St.Pauli).
Σας ευχαριστουμε πολυ και σας ευχομαστε ενα καλο και ευχαριστο ταξιδι οπως μονο η ΠΑΟΚΑΡΑ ξερει να σας προσφερει.
Υ.Γ. Καιρος ητανε να ξαναζησουμε παλι ολες αυτες τις στιγμες που μονο ο ΠΑΟΚ μας χαριζει.
Φιλικά
Τυφλίδα? Που να τρέχουμε εκεί πάνω ρε αδερφέ καλοκαιριάτικα, είναι και ο άλλος παραπάνω που έχει κανονίσει με τους κολλητούς του να πάει αλλού και δεν τον βολεύει.Tetradje έγραψε:Ελπιζω να μη πεσουμε στο μεγαθηριο Σλαβεν Κοπριβνιτσα.![]()
- Pegasus1589
Μάλλον το τόπικ είναι για 09-10 αλλά φαντάζομαι θα μεταφερθεί όταν τελειώσει και τυπικά αυτή η χρονιά.
Προς το παρόν μια λέξη μόνο: ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Προς το παρόν μια λέξη μόνο: ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
- fofanaserres
περιμενω πως και πως την κληρωση στις 17 Ιουλίου...ημερομηνια οροσημο.
Επιτελους θα εκπληρωσω ενα απο τα ονειρα μου (και ειναι μονο η αρχη...) να φωναξω ΠΑΟΚΑΡΑ και στο εξωτερικο. Στο παρελθον δεν ειχα την ευκαιρια αλλα τωρα πια εχω προνοησει...
τα λεφτα ειναι στην ακρη και περιμενουν και η αδεια εχει εξασφαλισθει για τα τελη Ιουλιου!
υγ:πολυ θα γουσταρα την Π.Σ.Ζ...εχει ο καιρος γυρισματα...
Επιτελους θα εκπληρωσω ενα απο τα ονειρα μου (και ειναι μονο η αρχη...) να φωναξω ΠΑΟΚΑΡΑ και στο εξωτερικο. Στο παρελθον δεν ειχα την ευκαιρια αλλα τωρα πια εχω προνοησει...
τα λεφτα ειναι στην ακρη και περιμενουν και η αδεια εχει εξασφαλισθει για τα τελη Ιουλιου!
υγ:πολυ θα γουσταρα την Π.Σ.Ζ...εχει ο καιρος γυρισματα...
axl και γω εχω βαλει σε καλο δρομο τα λεφτα για το ταξιδακι! ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι ρε λεμε!
ελπίζω μόνο να πέσουμε με ομάδα που έχει μεγάλο γήπεδο, δεν θα φτάνουν τα εισιτήρια για όλους!