Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

scouser4 έγραψε:Όχι ρε πούστη μου!!!Ρε Ζαγόρ ??

Ρε Ζαγόρ τον μπούλο, αρκετά σε ανεχτήκαμε..
Παίρνεις τον Γκαγκάτση για να ευνοούμαστε απ'την διαιτησία..Το μπούλο ρε..Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας και ξέρω γω ναουμ..
Εκεί που λέγαμε να αφήσουμε ήσυχη την διοίκηση και τον προπονητή ξαναρχίζουμε... :evil:
Ας συγκεντρωθούμε στα play off και όλα τα άλλα όταν έρθει η ώρα τους..
Ελπίζω να μην φεύγουν τώρα μπουκάλια και καδρόνια προς τις σουίτες της Τούμπας την Κυριακή με την ΑΕΚ..
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Καλά καλά..
Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρα το όνομα :wink:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Τι στο διάολο ρε, εν καιρώ play-off τέτοιες ειδήσεις?? Μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ μας. Ρε 15 γ@μημένες μέρες έμειναν. Έχουμε πιο σοβαρά πράματα... Αποπροσανατολισμός στο φουλ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν ξέρω όλα αυτά εμένα μου μοιάζουν κατευθυνόμενα για να χαλάσουν την ηρεμία της ομάδας. Παραθέτω τα γεγονότα:

1. Ο Βγενόπουλος έρχεται στον ΠΑΟΚ
2. Η ομάδα δεν εξασφαλίζει συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Πρόβλημα με τα χρέη.
3. Η Τούμπα έχει πρόβλημα στατικότητας (νέο είναι αυτό;)
4. Ο Ζαγοράκης φεύγει....
5. Ο Γκαγκάτσης έρχεται...

Της κακομοίρας.... :(

Σε κάθε περίπτωση προτείνω ψυχραιμία. Ο Ζαγοράκης δεν είναι χαζός. Κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει...

Τηρώ στάση αναμονής...

Κι αν πειστώ ότι ο Γκαγκάτσης είναι απαραίτητος στον ΠΑΟΚ ( :shock: ), θα δεχτώ την απόφαση του Τεό.

Θοδωρή προχώρα....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Απο ολα τα θεματα που δεν αφηνουν την ομαδα να ηρεμησει κραταω την επανεμφανιση στο προσκηνιο της Σαντυ Κουτσοσταματη. Το σταματαω εδω πριν με συγχωνευσει ο Kareena στο τοπικ της Σαντυ-Καντυ.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Η γνωμη του Χιντε συγχωνευτηκε ηδη με το καταλληλο τοπικ στο μυαλο μου για τα ταξιδια του Νιλς Χολγκερσον.
Ευχομαι στον Βασιλειο Γκαγκατση να κανει μεγαλα ταξιδια, ανακαλυπτοντας τον κοσμο με τα ματια του μικρου Νιλς...μακρια απο τον ΠΑΟΚ.

Απο κει και περα, μετα το τελος της αγωνιστικης περιοδου (θεωρω για μενα) υπαρχει ολος ο καταλληλος χρονος να ασχοληθει καποιος με κουβεντουλα στο φορουμ για οποιαδηποτε εξωαγωνιστικη φημη η ειδηση.
Με ενοχλει που, απανωτα μεσα στην περιοδο των πλευ-οφς, εμφανιζονται ποικιλες ειδησεις στα ΜΜΕ που μονο αναταραχη προκαλουν και αποπροσανατολιζουν τη δεδομενη χρονικη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

:lol: :lol: :lol:

Σάντυ και τα μυαλά μας πάνω της! :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχει και το σοβαρό της η είδηση.

Πέρα τον αποπροσανατολισμό είναι και ένα καλό πάτημα να αποδείξουν οι διαιτητές ότι δεν τελούν υπο πίεση.
Αυτό μπορούν να το αποδείξουν ασελγώντας πάνω μας.
Βλέπε Κάκος και δηλώσεις Πατέρα περί Γκαγκάτση πριν το ματς λίγες μέρες νωρίτερα.
Μην εκπλαγείτε κιόλας αν δώσει κανά μπέναντι ή έχουμε καμιά αποβολή στο ματς με την ΑΕΚ εις βάρος μας
Μαγειρέματα είναι όλα αυτά.
Απο την άλλη αν αληθεύει ελπίζω να δώσει το Πασχαλινό τσουρέκι σαν καλός κουμπάρος στον Ζαγόρ όπως το έθιμο απαιτεί και να τα ξαναπούνε στις διακοπές τους.
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

ότι μεγάλος όμιλος επιχειρηματιών από γνωστή ηπειρο του πλανήτη κάνει λογιστικό έλεγχο προκειμένου να καταθέσει πρόταση αγοράς του ΠΑΟΚ το ξέρατε?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

ναι είναι από την Παπαγονία :)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Ξέρω ότι σήμερα είναι Πέμπτη 14/5, εχθές το βράδυ κερδίσαμε τη Λάρισα, την Κυριακή παίζουμε με την τσουλα44, κι εμείς ασχολούμαστε με την κίνηση Κονσεισάο, με τη βουλγαρική σημαία, με τον Γκαγκατσομπαμπά κλπ.

yiannisPAOKitalia έγραψε:Ο Οδυσσέας όταν πλησίαζε στο σημείο που του την είχαν στήσει εκείνες οι πουτ@νες οι σειρήνες, έβαλε κερί και βούλωσε τα αυτιά των ναυτών του, τους έβαλε να τον δέσουν στα κατάρτια με χέρια και πόδια, και μετά πέρασε από'κει.

Βάλτε καιρί στ'αυτιά σας, βουλώστε τα! Δεν είναι ώρα για τέτοια, έχουμε ματσάρα την Κυριακή. Αφήστε διοικητικά κλπ προς το παρόν κατα μέρους. Τώρα έχουμε αγώνα!
Κλείστε τα αυτιά σας, προσδεθείτε και παμε γερά στην Τούμπα, ανεπιρρέστοι από τις σειρήνες.

ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΕΡΙ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Kareena4ever έγραψε:Η γνωμη του Χιντε συγχωνευτηκε ηδη με το καταλληλο τοπικ στο μυαλο μου για τα ταξιδια του Νιλς Χολγκερσον.

Αχ βρε Κareena που τον θυμήθηκες τώρα αυτόν; Βγαλμένος μέσα από τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις μας ο Νιλς. Ξεχασμένος μέσα στο πέρασμα του χρόνου, θυμήθηκα την ύπαρξή του λίγα δευτερόλεπτα πριν γράψω τούτο το ποστ, διαβάζοντας το δικό σου ποστ...

Νιλς Χόγκερσον.....

Τι μου θύμησες ευλόγημένε....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μην πιστεύετε σε φήμες. Θέλω να πιστεύω πως δε θα γίνει μια τέτοια κίνηση αλλά ας μην αποπροσανατολιζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση
αντε ερχεται ο γκαγκατσης κ καλως να ερθει αν ειναι αποφαση του Ζαγορ

ΑΛΛΑ

ειμαστε σιγουροι οτι θα μας εξασφαλισει το 50-50 η παρουσια του;
μετραει ακομα στα κεντρα αποφασεων;
η μηπως ειναι κανενας καραβανας, στερημενος απο εξουσια, αξιωματικος εν αποστρατεια που περναει εξω απο στρατοπεδα κ καρφωνει τους σκοπους;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Jordanios έγραψε:ότι μεγάλος όμιλος επιχειρηματιών από γνωστή ηπειρο του πλανήτη κάνει λογιστικό έλεγχο προκειμένου να καταθέσει πρόταση αγοράς του ΠΑΟΚ το ξέρατε?

Από ποιά ήπειρο. Τη Βόρεια Ήπειρο;

Αλβανοί θα μας αγοράσουν ρεεε, κατεβάστε την βουλγάρικη σημαία!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”