Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα
6 ντερμπι και ουτε μια νικη,και εχουμε πλει οφ μπροστα μας 

-
καναμε ασχημο παιχνιδι σημερα.εγω εβλεπα μονο το σορλεν να πιεζει κ να προσπαθει παραπανω απο τους αλλους.εχω την αισθηση οτι οι παιχτες μας ειχαν παραπανω αγχος κ ειχαν πολυ κουραση απο οποιαδηποτε αλλη φορα.
εμενα παντως ο κακος δεν μου αρεσε.στο2ο ιδιος.εδωσε 3 κορνερ που μονο ο ιδιος τα ειδε κ οταν φταναμε στην αντιπαλη περιοχη εδωσε 2-3επιθετικα φαουλ.οχι οτι αυτος εφταιγε ετσι.
πολυ ασχημο παιδια με τον κοσμο να πετα αντικειμενα κτλ.
καταστρεφουμε την ομαδα μας δεν το καταλαβαινουμε;τα επεισοδια δεν τρομαζουν μονο τους αλλους κ οι δικοι μας τα χασανε.εκνευριζοναταν.
εμενα παντως ο κακος δεν μου αρεσε.στο2ο ιδιος.εδωσε 3 κορνερ που μονο ο ιδιος τα ειδε κ οταν φταναμε στην αντιπαλη περιοχη εδωσε 2-3επιθετικα φαουλ.οχι οτι αυτος εφταιγε ετσι.
πολυ ασχημο παιδια με τον κοσμο να πετα αντικειμενα κτλ.
καταστρεφουμε την ομαδα μας δεν το καταλαβαινουμε;τα επεισοδια δεν τρομαζουν μονο τους αλλους κ οι δικοι μας τα χασανε.εκνευριζοναταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Κυρ 08 Μαρ 2009, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζω οτι εγινε ενας διαγωνισμος αναμεσα σε καφρους οπαδους μας και στην ομαδα ποιος θα ειναι χειροτερος σημερα. Οι καφροι νομιζω ηταν λιγο χειροτεροι και αξιζουν τον τιτλο.
Σημερα ηταν ακομα και η κερκιδα χαλια. Κατα τη γνωμη μου γιναμε ρομπα σε ολα τα επιπεδα και χασαμε πολλα σε εντυπωσεις.
Σημερα ηταν ακομα και η κερκιδα χαλια. Κατα τη γνωμη μου γιναμε ρομπα σε ολα τα επιπεδα και χασαμε πολλα σε εντυπωσεις.
Πολύ κακή εμφάνιση και πολύ κακή ατμόσφαιρα που βοηθούσε τον γαύρο με τις συνεχείς διακοπές του αγώνα να πάρει το χ.. αυτά είμαι πολύ εκνευρισμένος και δε θέλω να γράψω άλλα
-
Μπα εγω πιστευω η ομαδα ηταν λιγο χειροτερη απο τους καφρους
,αμα δν κερδιζεις τον μητρογλου και τον παπαδοπουλο μην ζητας 2η θεση και μαλακιες...

Κάτι τελευταίο γιατί σε λίγο δε θα μπορώ να γράψω , έτσι όπως πάει...
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα,(και να κερδίζαμε το ίδιο θα λεγα) για μένα δεν έγινε σωστή διαχείριση της κατάστασης πρώτα από τη διοίκηση και μετά από τους παίκτες. Ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.
Οσο για τον κόσμο? Για μένα μπορεί το γήπεδο να ήταν γεμάτο, αλλά θυμηθείτε την κερκίδα πριν λίγο καιρό στο κύπελλο. Θυμηθείτε άλλα ματς. Μάλλον ΛΙΓΟΙ πήγαν για να φωνάξουν.
Μάλλον ΠΟΛΛΟΙ πήγαν, απλά για να πουν ότι πήγαν.
Μάλλον οι ΛΙΓΟΙ που θέλουν το ΚΑΚΟ της ομάδας επιβάλλονται στους ΠΟΛΛΟΥΣ.
Σίγουρα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ΟΛΟΙ.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα,(και να κερδίζαμε το ίδιο θα λεγα) για μένα δεν έγινε σωστή διαχείριση της κατάστασης πρώτα από τη διοίκηση και μετά από τους παίκτες. Ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.
Οσο για τον κόσμο? Για μένα μπορεί το γήπεδο να ήταν γεμάτο, αλλά θυμηθείτε την κερκίδα πριν λίγο καιρό στο κύπελλο. Θυμηθείτε άλλα ματς. Μάλλον ΛΙΓΟΙ πήγαν για να φωνάξουν.
Μάλλον ΠΟΛΛΟΙ πήγαν, απλά για να πουν ότι πήγαν.
Μάλλον οι ΛΙΓΟΙ που θέλουν το ΚΑΚΟ της ομάδας επιβάλλονται στους ΠΟΛΛΟΥΣ.
Σίγουρα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ΟΛΟΙ.
Άντε να δούμε τι θα μας φταίξει και σήμερα.
Ξεκινά το παιγνίδι με το γαύρο χεσμένο, την κερκίδα φωτιά και λάβα. Και αντί η ομάδα μας να πιέσει και να διαλύσει τον αντίπαλο που δεν μπορούσε να αλλάξει μια πάσα, έπαιζαν περισσότερο ΧΕΣΜΕΝΟΙ.
Χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο με υποτονικότητα, γιόμες, σχεδόν ούτε ένα φάουλ και τάκλιν από τους παίκτες μας. Ο μόνος που προσπαθούσε στα μάτια μου ήταν ο Μπακαγιόκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα ίδια. Κάποια στιγμή ο Σάντος κάνει το αυτονόητο να κάνει δύο αλλαγές, αλλά αλλάζει λάθος παίκτη. Αντί να βγει ο ανύπαρκτος Ζλάταν-Ζλάταν, βγαίνει ο μοναδικός που προσπαθούσε Μπακαγιόκο.
Κι όταν μένει ο γαύρος με 10 παίκτες, σαν να ήταν το σήμα στους δικούς μας να παίξουν χειρότερα. Μηδέν πίεση, λάθη αβίαστα από όλους σχεδόν τους παίκτες, το κρέας ο μήτρογλου να κάνει πάρτι, τα ίδια και ο παπαδόπουλος, νωχελικότητα, βαρεμάρα, σαν να μη θέλαμε να κερδίσουμε.
Κι όταν φάνηκε πως μέχρι αύριο να παίζαμε δε θα σκοράραμε, ήρθαν οι βλαχομαγκιές και οι κόκκινες, απόρροια του βλαχοσυνθήματος για τον Πάμπλο και την τρομοκρατία.
Τραγικές και οι δηλώσεις του Σάντος που μόλις ακούω. Εκτός κλίματος και πραγματικότητας.
Υ.Γ. και επειδή εκνευρίστηκα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο πολύ με τον Σάντος και τις παπαριές που είπε, δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να είχαμε 0 στα 12 παιγνίδια με το ΠΟΚ σε δύο χρόνια. Και αυτό είναι έργο και του Σάντος (και όλων φυσικά των υπόλοιπων, διοίκησης-παικτών κτλ). Ντροπή.
Ξεκινά το παιγνίδι με το γαύρο χεσμένο, την κερκίδα φωτιά και λάβα. Και αντί η ομάδα μας να πιέσει και να διαλύσει τον αντίπαλο που δεν μπορούσε να αλλάξει μια πάσα, έπαιζαν περισσότερο ΧΕΣΜΕΝΟΙ.
Χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο με υποτονικότητα, γιόμες, σχεδόν ούτε ένα φάουλ και τάκλιν από τους παίκτες μας. Ο μόνος που προσπαθούσε στα μάτια μου ήταν ο Μπακαγιόκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα ίδια. Κάποια στιγμή ο Σάντος κάνει το αυτονόητο να κάνει δύο αλλαγές, αλλά αλλάζει λάθος παίκτη. Αντί να βγει ο ανύπαρκτος Ζλάταν-Ζλάταν, βγαίνει ο μοναδικός που προσπαθούσε Μπακαγιόκο.
Κι όταν μένει ο γαύρος με 10 παίκτες, σαν να ήταν το σήμα στους δικούς μας να παίξουν χειρότερα. Μηδέν πίεση, λάθη αβίαστα από όλους σχεδόν τους παίκτες, το κρέας ο μήτρογλου να κάνει πάρτι, τα ίδια και ο παπαδόπουλος, νωχελικότητα, βαρεμάρα, σαν να μη θέλαμε να κερδίσουμε.
Κι όταν φάνηκε πως μέχρι αύριο να παίζαμε δε θα σκοράραμε, ήρθαν οι βλαχομαγκιές και οι κόκκινες, απόρροια του βλαχοσυνθήματος για τον Πάμπλο και την τρομοκρατία.
Τραγικές και οι δηλώσεις του Σάντος που μόλις ακούω. Εκτός κλίματος και πραγματικότητας.
Υ.Γ. και επειδή εκνευρίστηκα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο πολύ με τον Σάντος και τις παπαριές που είπε, δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να είχαμε 0 στα 12 παιγνίδια με το ΠΟΚ σε δύο χρόνια. Και αυτό είναι έργο και του Σάντος (και όλων φυσικά των υπόλοιπων, διοίκησης-παικτών κτλ). Ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fuzztone την Κυρ 08 Μαρ 2009, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ανυπαρξια της ομαδας οφειλεται στο οτι μερικοι παικτες μας εχουν δεος μπροστα στον γαβρο.και επισης οτι ολος ο κοσμος οταν θελει να κριτικαρει βριζει τον Μπαλαφα και χαιδευει περιπατητες,αλανια,μαγκες ,φοβιτσιαρηδες..Η κριτικη ειναι για ολους..Ο κοσμος εκανε κατι αναμενομενο(ασχημο αλλα αναμενομενο)
Πατσα με τα κολοδαχτυλα δε θα σε ξεχασουμε ποτε..
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ με @@ ηταν ο ΣΕΡΤΖΙΟ...
Πατσα με τα κολοδαχτυλα δε θα σε ξεχασουμε ποτε..
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ με @@ ηταν ο ΣΕΡΤΖΙΟ...
-
pilotos
τωρα που θα φαμε μια ωραια τιμωρια θα κλαιμε ολοι μαζι...........

Απαραδεκτο αυτο με τα επεισοδια.δεν ξερω τι αλλο να πω
τωρα που θα φαμε μια ωραια τιμωρια θα κλαιμε ολοι μαζι...........

Απαραδεκτο αυτο με τα επεισοδια.δεν ξερω τι αλλο να πω
Ποσο λαθος που βριζουν μερικοι τον ιβιτς.
Δεν επαιζε και ουτε μια μπαλια της προκοπης δεν αλλαξαμε!
Δεν επαιζε και ουτε μια μπαλια της προκοπης δεν αλλαξαμε!
(ΠΑΟΚ+κούραση)-(γαύρος+μαστούρια)=0-0
- pagotatzis
νομιζω μερικοι δεν καταλαβαν σε ποια ομαδα πεζουν!!!!
πρεπει να γινει ακομα πολυ δουλια για να αλαξει η νωοτροπια
ηταν μια ευκαιρια να τους @@@@@
αλλα οταν δεν μπωρεις αν κερδιζεις τα 2ερα του γαυρου
και οταν δεν κανεις νικη με το ποκ στην εδρα σου δεν
εχεις καμια δουλια στα play off!!!
ειμαι πολυ εκνευπισμενος και χρειαζονται μερικες μερες
να ηρεμισω.
αυτα τιποτα αλλο.

πρεπει να γινει ακομα πολυ δουλια για να αλαξει η νωοτροπια
ηταν μια ευκαιρια να τους @@@@@
αλλα οταν δεν μπωρεις αν κερδιζεις τα 2ερα του γαυρου
και οταν δεν κανεις νικη με το ποκ στην εδρα σου δεν
εχεις καμια δουλια στα play off!!!
ειμαι πολυ εκνευπισμενος και χρειαζονται μερικες μερες
να ηρεμισω.
αυτα τιποτα αλλο.

τον κοσμο πιστευω τον αποθαρυνει η ομαδα να φωναξει.
σημερα νομιζω φανηκε οντως κουρασμενη η ομαδα με χειροτερο παιχτη τον λινο με διαφορα.
ο σαντος ξεκινησε με αρκετες λαθος επιλογες κατα τη γνωμη μου.
εβγαλε εκτος τον αραμπατζη που ανεβαινει απο δεξια και ο σναουτσερ ξερουμε οτι δεν βοηθαει καθολου επιθετικα.(δεν ξερω αν ειχε καποιο προβλημα ο αραμπατζης)
δευτερη λαθος επιλογη ο μπαλαφας παλι και ουσιαστικα χασαμε το κεντρο αφου ουτε και ο βερον βοηθησε.
και τριτη οτι δεν εβαλε καποιους παιχτες με ταχυτητα απο την αρχη.ο χουτος και ο βιερινια νομιζω επρεπε να ξεκινησουν.
στο δευτερο βεβαια διορθωσε αλλα η ομαδα ειχε καθησει εντελως και δεν πολυ πηραν μπαλα.
ενταξει πιστευω οτι το καλοκαιρι θα ενυσχηθει η ομαδα ουσιαστικα με καποιους παιχτες με ταχυτητα και που να εχουν την ατομικη ενεργεια γιατι μας λειπουν τετοιοι παιχτες.
να πω οτι ο κακος ειναι ο καλυτερος ελληνας διαιτητης κατα τη γνωμη μου και φαινεται οτι θελει να κανει καριερα και δεν ειναι λαμογιο.
μας βοηθησε πιστευω στο να τελειωσει και ο αγωνας γιατι αν ηταν αλλος θα το ειχε διακοψει καμια δεκαρια φορες.
σημερα νομιζω φανηκε οντως κουρασμενη η ομαδα με χειροτερο παιχτη τον λινο με διαφορα.
ο σαντος ξεκινησε με αρκετες λαθος επιλογες κατα τη γνωμη μου.
εβγαλε εκτος τον αραμπατζη που ανεβαινει απο δεξια και ο σναουτσερ ξερουμε οτι δεν βοηθαει καθολου επιθετικα.(δεν ξερω αν ειχε καποιο προβλημα ο αραμπατζης)
δευτερη λαθος επιλογη ο μπαλαφας παλι και ουσιαστικα χασαμε το κεντρο αφου ουτε και ο βερον βοηθησε.
και τριτη οτι δεν εβαλε καποιους παιχτες με ταχυτητα απο την αρχη.ο χουτος και ο βιερινια νομιζω επρεπε να ξεκινησουν.
στο δευτερο βεβαια διορθωσε αλλα η ομαδα ειχε καθησει εντελως και δεν πολυ πηραν μπαλα.
ενταξει πιστευω οτι το καλοκαιρι θα ενυσχηθει η ομαδα ουσιαστικα με καποιους παιχτες με ταχυτητα και που να εχουν την ατομικη ενεργεια γιατι μας λειπουν τετοιοι παιχτες.
να πω οτι ο κακος ειναι ο καλυτερος ελληνας διαιτητης κατα τη γνωμη μου και φαινεται οτι θελει να κανει καριερα και δεν ειναι λαμογιο.
μας βοηθησε πιστευω στο να τελειωσει και ο αγωνας γιατι αν ηταν αλλος θα το ειχε διακοψει καμια δεκαρια φορες.
-
Χωρις να θελω να στηριξω τους καφρους προς θεου - εγω δεν επιτρεπετε να παρακολουθω τους αγωνες της αγαπημενης μου ομαδος (ιατρικος)- θα σας αναφερω μια ιστορια ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ΤΟΥΜΠΑ διαιτητης μπαμπας ΒΑΣΣΑΡΑΣ με ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ.Ο αγωνας γινεταε 2-0 και ο διαιτητης δινει ανυπαρκτο πεναλτυ και γινετε 2-1.Η θυρα4α βραζει και τα ματ που ηταν μεσα χτυπουν αλυπητα τους φιλαθλους,υπαρχει φωτογραφια στις εφημεριδες της ΔΕΥΤΕΡΑΣ νεαρος φιλοθλος μεσα στα αιματα γαντζωμενος στο πλεγμα της 4α.Τιμωρηθηκε κανεις ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.Ακουω τον ΜΠΟΥΖΟ στον εχτρασπορ να μιλαει για δακρυγονα στην 4 ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.Και ρωτω αν στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ριχναν δακρυγονα ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.Σιγουρα οι καφροι ειναι ενα ΑΛΛΟΘΙ γι'αυτους ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ
κατι πηρε το αυτι μου και για δηλωσεις του σαντος οτι με αυτη την ισοπαλια εξασφαλισαμε την συμμετοχη μας στα πλει οφ και ακομη ειπε δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενουν καποιοι απο την ομαδα..
ο γνωστος σαντος
ο γνωστος σαντος