Το πιο "κατηφορικο" γηπεδο του κοσμου!
Re: Το πιο "κατηφορικο" γηπεδο του κοσμου!
εύκολη ερώτηση... και φυσικά το anfield!!!
όταν τραγουδούν οι οπαδοί το you'll never walk alone φωνάζουν και τα καθίσματα....
έδρα κόλαση... η οποία παίρνει νίκες και τίτλους και γονατίζει ομαδάρες κάθε χρονιά, και χωρίς το φοβερό υλικό από παίκτες..
όταν τραγουδούν οι οπαδοί το you'll never walk alone φωνάζουν και τα καθίσματα....
έδρα κόλαση... η οποία παίρνει νίκες και τίτλους και γονατίζει ομαδάρες κάθε χρονιά, και χωρίς το φοβερό υλικό από παίκτες..
Το καμπ νου βγάλτε το απο τη λίστα. klein. Κατηχητικό. Όπως και σχεδόν όλα τα ισπανικά. Μόνο της Μπιλμπάο λέει. Για τα αγγλικά που έβαλες αδερφέ ομάρ, ουδέν σχόλιο. Λούληδες. Τα τούρκικα τα σπάνε.......
La Bombonera................
La Bombonera................
Πάω να πεθάνω..................Isaak the Greek έγραψε:Λα μπομπονερα με διαφορα....Το να δεις εναν αγωνα εκει , ειναι νομιζω στη λιστα του "Πραγματα που πρεπει να κανω πριν πεθανω" , του καθενος
.......
Σκεφτηκα να βαλω το San Mames αλλα η δυναμικη της ομαδας (ολοι βασκοι) δε τρομαζει για να χαρακτηριστει το γηπεδο "κατηφορικο"...
Εγω ψηφισα παντως το Bernabeu... Εχει τη συνισταμενη ολων αυτων που ανεφερα!
Ρε Dimis, κατηφορικο το Old Trafford? Eκει πηρε Χ και ο Αθηναϊκος...
Πλακα κανω...
Εγω ψηφισα παντως το Bernabeu... Εχει τη συνισταμενη ολων αυτων που ανεφερα!
Ρε Dimis, κατηφορικο το Old Trafford? Eκει πηρε Χ και ο Αθηναϊκος...

- paok nafplio
Ε οχι κ το Μπαρναμπεου ρε παιδια ελεος καμια σχεση με τα τουρκικα κ τ'Αργεντινικα προχθες που εππαιζε με τη μεγαλη Liverpool φωναζαν λιγοτερο απο αυτουσ τισ Βιγιαρεαλ που επαιζαν με το βαζελο ελος..κ σαν ομαδα τα τελευταια χρονια τπτ εκει ειχε ανεβει ο Εφεμπεργκ σενα ματσ για το C.L. Real-MΜπαγερν στη κερκιδα ειχε βουτιξει το φιλαφλο απο το λαιμο και μοκο ολοι κουβεντα κανενας..
- PAOKSaLoNiCa
εγώ ψηφίζω La Bombonera αλλα επίσης καλά είναι τις etien που έλεγε ένας αδερφός πιο πάνω αλλα και το millerntor τις st.pauli οποτε έμπαινε goal..ήταν σαν αμπαλαέα

Οι δυο πιο καυτες εδρες εκτος απο Τουμπα ειναι πιστευω με δια φορα το la Bombonera της Boca και το Westfallen της Dortmund μιλαμε για ενα πεταλο 30.000 θεσεων!
Αντε ας πω και την εμπειρικη μου (κατα ενα ποσοστο) γνωμη. Καταρχην αν και δεν εχω (ακομα) παει, ψηφιζω φυσικα Μπομπονερα. Τελος με αυτο. Δευτερον. Ποιο Βεστφαλεν ρε μαγκες. Φλωρουμπες κυριολεκτικα. Τι να το κανω αν εισαι πρωτος σε διαρκειας, εχεις 80.000 και εισαι εκκλησια. Σε ενα αγωνα με τη Σαλκε, μονο εκει τρελαινονται μην τρελαθουμε ! Το Σιγκνουαλ Ιγκουνα που ειπε καποιος αλλος, αν δεν κανω λαθος (ας με διορθωσει κανεις απο Γερμανια), ειναι η θυρα με τις σκαλες που ειναι το πεταλο των φανατικων. Κανενα καινουριο γηπεδο. Κατηφορικα γηπεδα στη Γερμανια, θα δεις μονο σε δευτερη και τριτη κατηγορια. Εκει ανηκει και η Παουλι ! Οσο για την πρωτη, ολη η Γερμανια ψηφιζει Φρανκφουρτ. Και ας δηλωνω και εγω Σαλκε στα μερη τους. Παρακατω τωρα. Μου φανηκε παραξενο πως στη δευτερη θεση ειναι το "σαμιγιεν". Τη στιγμη που ολοι στην Τουρκια θεωρουν τους Φενερ τους ποιο αρρωστους και μαλιστα σαν δευτερους τους της Τραμπζονσπορ. Αυτα σφαιρικα και απο μενα, σαν απαντησεις σε οσα ειπωθηκαν, για να μη μακρυγορισω κι αλλο.
ψηφισα ali sami yen και la bombonera. πραγματικη κολαση εκει μεσα. πηγαινεις και χαζευεις τις κερκιδες. σε κανενα βαθμο δεν ανταγωνιζονται την τομπα πυ σωστα φιλε την εβγαλες εκτος συναγωνισμου.

-
σωστος αλλα ποσο κατηφορικο μπορει να ειναι ενα γηπεδο 30.000 θεσεων με αποσταση μεταξυ χορτου κερκιδας να ειναι ενα ταρταν με τοσους διαδρομους που μπορουν να γινουν και αγωνες στιβου?
-
Ψηφισα 3 το καθενα για διαφορετικους λογους.
1. Σαρατσογλου γιατι ειναι ενα ποδοσφαιρικο γηπεδο (χωρις στιβο) με αρκετα καθετες εξεδρες και χωραει 55 χιλιαδες Τουρκους οπαδους. Οποτε καταλαβενετε...
2. Νουεβο καμπο γιατι ειναι μακραν το μεγαλυτερο σε διαστασεις αγωνιστικου χωρου και σε χωρητικοτητα γηπεδο στην Ευρωπη και ενα απο τα μεγαλυτερα στον κοσμο. Δεν υπαρχει ομαδα που να μην τρεχει πανικοβλητη και ασθμαινοντας να καλυψει χωρους εκει μεσα. Δεν υπαρχει ομαδα που να εχει παρει κατοχη απο την Μπαρτσα εκει μεσα και δεν υπαρχει ομαδα που να μην καρδιοχτυπησει εκει μεσα. Οσο για θεμα φλωριας οπαδων πως να ειναι "θυμωμενοι" αυτοι ρε σεις με αυτα που πανε και βλεπουνε. Το πολυ πολυ να αρπαξουν κανα προβλημα στην κατω γναθο αφου κοιτανε σαν χαφτες την τρελοπαρεα με την unicef στην φανελα να κενταει.
3. Ανφιλντ γιατι τελικα εχει πολυ βαρια φανελα και τρομερη "μενταλιτε" αυτη η ομαδα απο μπετατζηδες (πλην του αρχηγου) και δεν "τρωει" ακομα και με την μικτη κοσμου να πεζει. Ενταξει φωναζουν ολοι αλλα κλαιν. Πιστευω δεν θα το ψηφιζα αν δεν ειχε τον μοναδικο υμνο που με κανει να ανατριχιαζω. Παρεπιπτωτνος δεν την παω μια την Λιβερπουλ με τον γεροτσιχλα εχω ενα ψιλοκολημα.
Για τα αργεντινικα δεν εχω αποψη αλλα πιστευω οτι στο πολ πρεπει να μπει και το μαρακανα.
Για οσους τηλεορασοπληκτους
ψηφισαν αλι σαμι γιεν να τους πω οτι ειναι μικροτερο σε χωρητικοτητα απο την Τουμπα και δεν το θυμαμαι και τοσο κατηφορικο στα ματς του τσ. λ. παλιοτερα. Επισης νομιζω οτι δεν χρησιμοποιειται πλεον απο την Γαλατα. Με αυτη τη λογικη και το ΟΑΚΑ τα χρονια που ο gay ηταν αηττητος στο τσ. λ. κατηφορικο ηταν πιο πολυ κιολας με 80 χιλιαρικα gayδες (το μεγαλυτερο love parade στον γαλαξια σε λεω).
Επομενως αντικατασταση του τουρκου απο μαρακανα που μου εχουν πει και κατι καλες φασεις.
1. Σαρατσογλου γιατι ειναι ενα ποδοσφαιρικο γηπεδο (χωρις στιβο) με αρκετα καθετες εξεδρες και χωραει 55 χιλιαδες Τουρκους οπαδους. Οποτε καταλαβενετε...
2. Νουεβο καμπο γιατι ειναι μακραν το μεγαλυτερο σε διαστασεις αγωνιστικου χωρου και σε χωρητικοτητα γηπεδο στην Ευρωπη και ενα απο τα μεγαλυτερα στον κοσμο. Δεν υπαρχει ομαδα που να μην τρεχει πανικοβλητη και ασθμαινοντας να καλυψει χωρους εκει μεσα. Δεν υπαρχει ομαδα που να εχει παρει κατοχη απο την Μπαρτσα εκει μεσα και δεν υπαρχει ομαδα που να μην καρδιοχτυπησει εκει μεσα. Οσο για θεμα φλωριας οπαδων πως να ειναι "θυμωμενοι" αυτοι ρε σεις με αυτα που πανε και βλεπουνε. Το πολυ πολυ να αρπαξουν κανα προβλημα στην κατω γναθο αφου κοιτανε σαν χαφτες την τρελοπαρεα με την unicef στην φανελα να κενταει.
3. Ανφιλντ γιατι τελικα εχει πολυ βαρια φανελα και τρομερη "μενταλιτε" αυτη η ομαδα απο μπετατζηδες (πλην του αρχηγου) και δεν "τρωει" ακομα και με την μικτη κοσμου να πεζει. Ενταξει φωναζουν ολοι αλλα κλαιν. Πιστευω δεν θα το ψηφιζα αν δεν ειχε τον μοναδικο υμνο που με κανει να ανατριχιαζω. Παρεπιπτωτνος δεν την παω μια την Λιβερπουλ με τον γεροτσιχλα εχω ενα ψιλοκολημα.
Για τα αργεντινικα δεν εχω αποψη αλλα πιστευω οτι στο πολ πρεπει να μπει και το μαρακανα.
Για οσους τηλεορασοπληκτους

Επομενως αντικατασταση του τουρκου απο μαρακανα που μου εχουν πει και κατι καλες φασεις.
παιδιά το άνφιλντ φάνηκε και στο ζευγάρι ρεαλ-λίβερπουλ φέτος, πόσο κατηφορικό είναι....
ντόρτι στα γατάκια της ρεάλ που ήταν για 8-0.
σε αντίθεση με το μπερναμπέου που το 0-1 ήρθε για πλάκα....
εδώ και τόσα χρόνια, και χωρίς τους παικταράδες, όποια ομάδα πάει εκεί μέσα λυγίζει...
σκεφτείται ποιές ομάδες αποκλείστηκαν σε διπλά παιχνίδια... τα τελαυταία χρόνια στο τσου-λου: τσέλσι, γιουβε, μπάρτσα, ρεάλ, ίντερ...
ντόρτι στα γατάκια της ρεάλ που ήταν για 8-0.
σε αντίθεση με το μπερναμπέου που το 0-1 ήρθε για πλάκα....
εδώ και τόσα χρόνια, και χωρίς τους παικταράδες, όποια ομάδα πάει εκεί μέσα λυγίζει...
σκεφτείται ποιές ομάδες αποκλείστηκαν σε διπλά παιχνίδια... τα τελαυταία χρόνια στο τσου-λου: τσέλσι, γιουβε, μπάρτσα, ρεάλ, ίντερ...
Χμ...Μαλλον της Μποκα λογω της ιδιαιτερης κατασκευης του με τεραστια πεταλα και πολυ κοντα στον αγωνιστικο χωρο. Εγω θα πω και της racing club που εχει επισης τεραστια πεταλα .Χαζεψτε τι γινεται σε καθε γκολ της ομαδας http://www.youtube.com/watch?v=bNzC49Ye ... 37&index=0
- PAOKSaLoNiCa
γιατι να μην εχουμε και στο ελλαδιστάν τετοιους speaker?πωπω αυτα ειναι