Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΠΑΟΚ - Εδεσσαικός - Χειμώνας 1996. Μπατατούδης η ομάδα πήγαινε χάλια τότε στις κερκίδες καμιά 4 - 5000 ατομα.. Το ματς έληξε 1-1 εμείς με Γκίντερ Μπέγκτσον και ο εδεσσαικός με Αγγελο αναστασιάδη στους πάγκους .Ηταν το πρώτο γκολ του Βρύζα. Τα ..ωραία ..πέτρινα χρόνια που καλό είναι να τα θυμόμαστε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
εγω εχω λιγα εισιτιρια λογω των διαρκειας μου αλλα καμια 15αρια τα 'χω φυλαγμενα.μια φορα θυμαμε εχασα ενα εισιτιριο απο αγωνα στην τουμπα με τον ιωνικο και εκλεγα 1 μηνα!!!!!!!
Polis4 έγραψε:Α ρε φίλε τι μας κάνεις! Είχα όλα τα εισητηρια απο τον Μπασκετικο ΠΑΟΚ στην ευρωπη του 1992 εως 1994 και τα ..πέταξα κάπου το 2000! Που να φανταστω οτι μετα απο τόσα χρόνια θα ανοιγε τέτοιο ..topic!
Απίστευτο!
PRAKTORINOS φίλε είμαι για αυτοκτονία.... πραγματικά απαρηγόρητος....
Paok87 ,περιμένοντας και γω να δω το εισιτήριο του θρυλικού ματς στο Highburi, προλειαίνω το έδαφος με το πρώτο ματς.
Σωτήριο έτος 1997 μ.χ. Οι φημισμένοι Gunners του βόρειου Λονδίνου προελαύνουν σε πρωτάθλημα , κύπελλο και uefa cup. Στο μεταξύ πρόκύπτει ένα ταπεινό εμποδιο στο δρόμο της Arsenal για το ανεπανάληπτο triple. Ένα φτωχό ,πλην όμως τιμημένο σωματείο ,ο Π.Α.Ο.Κ, απέναντι στον πλούτο και το άφθονο ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Arsene Wenger vs Άγγελος Αναστασιάδης Dennis Bergkamp vs Ζήσης Βρύζας Mark Overmars vs Persi Olivares Patrick Vieira vs Θεόδωρος Ζαγοράκης Emanouel Petit vs Αχιλλέας Ζαφειρίου Nicolas Anelka vs Κώστας Φραντζέσκος
Ναι το βλέπω ξανά και ξανά μπροστά στα μάτια μου..Ζαφειρίου δίνει στον Φραντζέσκο, πλασέ και ο Seaman ανήμπορος να αντιδράσει ,γκόοοολ 1-0!! 35.000 αετόπουλα βροντοφωνάζουν στην μπλαζέ αφάν-γκατέ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης : Welcome to Hell.This is TOUMPA's Law And Justice ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μην μας τα κάνεις αυτά ρε φίλε βραδιάτικα... Ανατριχιάζω και θέλω να κλάψω από συγκίνηση... Στριφογυρνάω στην καρέκλα του pc μου από την ανυπομονησία για την επόμενη χρονιά όπου περιμένουμε ανάλογες Ευρωπαικές πορείες...