Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 25/1 19:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα
ενα μεγαλο μπραβο στον σερτζιο!!!ενα μεγαλο μπραβο σε οσους ποδοσφαιριστες εχουν αντιδρασει ετσι και θα αντιδρασουν στο μελλον.....
ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα απο τουσ οπαδους χωρις να εξερω και τους δικους μας οπαδους....απεναντιας ειναι σωστοτατο να εχει αυτη την αντιδραση ενας ποδοσφαιριστης που προσπαθει να παιξει μπαλα....
κρισεις για τον αγωνα θα κανω μετα το διαβασμα.....
ευχαριστω σερτζιο!!!

ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα απο τουσ οπαδους χωρις να εξερω και τους δικους μας οπαδους....απεναντιας ειναι σωστοτατο να εχει αυτη την αντιδραση ενας ποδοσφαιριστης που προσπαθει να παιξει μπαλα....
ευχαριστω σερτζιο!!!

Re: 25/1 19:00 άρης - Π.Α.Ο.Κ. MVP και παραλειπόμενα αγώνα
eleos έγραψε:Dante έγραψε:Photis έγραψε:Dante έγραψε:Μέτριος ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα και πριν την αδικαιολόγητη ενέργεια του Κονσεισάο. Όμως ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα στους διακριθέντες ο Βερόν και ο Λίνο για μένα
Συγγνώμη αδελφέ αλλά δεν ξέρεις από μπάλα..συγγνώμη κιόλας...
Εντάξει ξέρεις εσύ ευτηχώς
Με όλο το σεβασμο αλλα γιατί λίγος?
Δεν παιξαμε ψηλά?
Είδες κανέναν να πέφτει και να ζητάει καθυστερήσεις?
Είδες κανέναν να φοβάται με 10 στη γεμάτη σκατοφωλια?
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ.
Δεν παίξαμε φίλε μου όσο θα έπρεπε και πάνω απ'όλα δεν παίξαμε ορθά στην αρχή. Μιλάω πάντα για πριν την αποβολή του Κονσεισάο. Περίμενα λίγο καλύτερα την ομάδα όμως το αποτέλεσμα είναι θετικό ας μην το ξεχνάμε αυτό
pyrgioths έγραψε:ενα μεγαλο μπραβο στον σερτζιο!!!ενα μεγαλο μπραβο σε οσους ποδοσφαιριστες εχουν αντιδρασει ετσι και θα αντιδρασουν στο μελλον.....
ευχαριστω σερτζιο!!!
Ακριβως..λιγο σεβασμος και στον παικτη..
- pagotatzis
eleos έγραψε:Dante στο 1ο ημίχρονο ούτε εμένα μαρέσαμε.
Στο 2ο όμως μας αξίζει για μένα κάτι καλύτερο απο τον τίτλο του "μέτριος".
Τα δώσαν όλοι, όλα.
Για το δικέφαλο.
Γνωμη μου.
Μα και εγώ συμφωνό με αυτά που λες. Απλά πρέπει να τα δούμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα. Μην μένεις στις λέξεις. Το θέμα είναι ότι και πριν και μετά την αποβολή τα σκουλίκια μας είχαν κατα κάποιο τρόπο κλεισμένους. Στο δεύτερο δικαιολογημένα λόγο της αποβολής. Το μέτριος πάει στην αδυναμία να γίνουμε απειλιτικοί έστω και λίγο. Γίνονταν και πριν την αποβολή αρκετές γιώμες και βλέποντάς αυτό του είδους το παιχνίδι μου σηκώθηκε η τρίχα και μου θύμισε την περσινή χρονιά. Δεν είμαστε στα επίπεδα το πρώτου γύρου από πλευράς απόδοσης και αυτό με ανυσηχεί.
Επισης ΓΟΥΣΤΑΡΑ............
1)οταν ο SERGIO εφευγε στην φυσσουνα εδειξε στους ρουλιδες στον δικεφαλλο αετο στο στηθος του.
2)ο GARCIA στο τελος του αγωνα εφυγε με την μπλουζα στο χερι και εκανε αλεο αλεο και χοροπηδουσε σαν παιδακι
3)τον λαμπριακο που το σκατο εφτασε μεχρι την καλτσα.Χεσμενος απο την ωρα που μπηκε μεχρι το τελος.
Και μπραβο στους ρουλιδες..Αυτα που τα κανουμε εμεις σε καθε αγωνα κερκιδα κ λοιπα αυτοι περιμενουν μονο ΠΑΟΚ..
Και συγχαριτηρια για τον κλεμενο ρυθμο που μονο αυτος ακουγοταν ολη την ωρα..
Ειμαστε λαος που ξερει να βγαζει συνθηματα και μας ανεβαζεται οταν τα ακουμε κ απο τα υγρα στοματακια σας!!!!!

1)οταν ο SERGIO εφευγε στην φυσσουνα εδειξε στους ρουλιδες στον δικεφαλλο αετο στο στηθος του.
2)ο GARCIA στο τελος του αγωνα εφυγε με την μπλουζα στο χερι και εκανε αλεο αλεο και χοροπηδουσε σαν παιδακι
3)τον λαμπριακο που το σκατο εφτασε μεχρι την καλτσα.Χεσμενος απο την ωρα που μπηκε μεχρι το τελος.
Και μπραβο στους ρουλιδες..Αυτα που τα κανουμε εμεις σε καθε αγωνα κερκιδα κ λοιπα αυτοι περιμενουν μονο ΠΑΟΚ..
Ειμαστε λαος που ξερει να βγαζει συνθηματα και μας ανεβαζεται οταν τα ακουμε κ απο τα υγρα στοματακια σας!!!!!

Σορλεν ο καλυτερος σημερα μαζι με Χαλκια....ο Γαλλος ετσι και παρει παιχνιδια θα δωσει ακομα πιο πολλα...ετσι μου φανηκε εμενα...ισως να χτυπησαμε λαχειο....απολυτα σωστες τοποθετησεις,ισορροπια στο επιθετικο και αμυντικο του καθηκον,οι πασες με τη μια -αριστη γνωση του που βρισκεται ο ιδιος και οι συμπαικτες του στο χωρο-,παιχτης εργαλειο...θα πρεπει καποια στιγμη να κανουμε μαθηματα διαχειρισης θυμου στην ομαδα...στο κορνερ και εμεις πεταγαμε μπουκαλια αλλα ο σκουληκανθρωπος πανεξυπνα δεν αντεδρασε...ναι εχουμε πιο τρελαμενους (με την καλη και την κακη εννοια) παιχτες αλλα παραλληλα με ελλειψη ψυχραιμιας οταν προκαλουνται...το ζητημα ειναι ο καθενας απο μας μεσα του τι απο τα 2 θελει για τους εκαστοτε παιχτες της ομαδας να υπερισχυει...ειναι του ιδιου τυπου συζητηση με το αν σου αρεσει ο κωλ..ς ή το μου..ι καλυτερα...χωρις αποτελεσμα και πορισμα
- Gerard04
simosdr έγραψε:Επισης ΓΟΥΣΤΑΡΑ............
![]()
![]()
![]()