Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ... Για να δούμε όμως, εμείς οι φανατικοί μεταγραφάκιδες δεν χάνουμε την ελπίδα μας ποτέ. Το μεταγραφικό παζάρι είναι σκληρό και εκεί που νομίζεις ότι έχασες μπορεί ξαφνικά να βγάλεις φουλ του άσου ή το αντίθετο!arisk έγραψε:Πάντως για να είμαστε σωστοί και να αναγνωρίζουμε τα "του καίσαρως τω καίσαρι" η στήλη έχει ήδη "Ένα στα Ένα" αφού η πρώτη αποκάλυψή της φαίνεται πως όντως ήταν υπαρκτό θέμα, άσχετα με το αν δεν τελεφόρησε τελικά... Βλέπε φώτο ξανθιάς στην κεντρική σελίδα...
-
-
Aνυπόγραφο; Βάλε τουλάχιστον ένα παρατσούκλι ρε αδερφέ σπορτντογκ...arisk έγραψε:Φάε το βραδυνό παπά... Εκτός αν είναι παπαδιά και έρθει...
Πχ... ο Παπατζής σκύλος...
Υπομονή αδέρφια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TransferManiac την Τρί 16 Δεκ 2008, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
- fofanaserres
TransferManiac έγραψε:Πάντως κάποιο "λαγωνικό" μου με πήρε πριν από λίγα λεπτά και με χαροποίησε ιδιαίτερα με αυτά που μου είπε...
Γιαυτό ντο στις μετοχές!!
Ακόμα δεν ήρθε ο καιρός αρχίσαμε πάλι.Σορρυ ρε φίλε αλλά πήξαμε στο "τα λαγωνικά μου,εγώ έμαθα αλλά δεν μπορώ να πω,κάντελίγη υπομονή και θα δείτε,ένας φίλος μου έχει έναν γνωστό στην ΠΑΕ και μου πε αυτό εκείνο και το άλλο,και έρχεται το μπαμ,και έρχεται το μπουμ,και ένας που ξέρω μέσα από τα γραφεία με είπε για μία μεταγραφή το μεγάλο μπαμ,και υπομονή και θα μάθετε,έλεος ρε φίλε.Με το συμπάθιο κι όλας,αλλά ενα καλοκαίρι πήξαμε σε τέτοια.Και αν υπολογίσεις ότι το πρωτάθλημα για μας πέρυσι τελείωσε από τον μάρτιο και ασχολούμασταν μόνο με τις μεταγραφές,πονέσανε τα κεφαλάκια μας.Αν ξέρεις πες.Αν δεν ξέρεις μη λες.Αλλά ακόμη και αν γνωρίζεις,μη μας λες,τα λαγωνικά μου,και υπομονή.Τα μυαλά μας πονάνε.Μην τρελαίνεις τζάμπα τον κόσμο και να ρωτάει από εδώ και από εκεί μπας και μάθει τίποτα.Αυτά το ολίγα...TransferManiac έγραψε:Yπομονή ξημερώνουν καλά 24ώρα...