Η ανθρώπινη πλευρά του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Η ανθρώπινη πλευρά του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Ενας εκ των ιδρυτων του ΠΑΟΚ ο Νικος Ζουμπουλιδης λιγο πριν πεθανει περιεγραψε πως χτιστηκε ο ΝΑΟΣ μας: «Έπρεπε αυτός ο σύλλογος να αποκτήσει δικό του γήπεδο. Μας έδωσαν ένα οικόπεδο πιο κάτω από το γήπεδο του Ηρακλή (σ.σ. περιοχή Σιντριβανίου) για προπονητήριο. Ο Άρης, που είχε μεγάλη δύναμη όπως και ο Ηρακλής, δεν μας άφηναν να κάνουμε γήπεδο. Αποφασίσαμε να το χτίσουμε μόνοι μας. Μαζέψαμε από τα καφενεία όλους τους νταήδες της Βλάνγκας και του Κοντοσκαλιού. Παλικάρια Κωνσταντινουπολίτες, όλοι κουντουράδες και φαλτσετάδες. Εμείς χτίζαμε αυτοί μας προστάτευαν. Ο χώρος δεν έφτανε. Δίπλα υπήρχε ένα ποτάμι. Το χειμώνα είχε νερό. Το καλοκαίρι ήταν ξερό. Έπρεπε να το μπαζώσουμε. Όμως τα νερά τι θα γίνονταν. Πήγαμε στο σωματάρχη του Γ Σ.Σ. Συγκινήθηκε με το μεράκι μας. Μας έδωσε σωλήνες χαλύβδινους που είχαν μείνει στην αποθήκη του Μηχανικού από τον πρώτο πόλεμο. Μπαζώσαμε το ποτάμι αλλά και πάλι το γήπεδο ήταν μικρό. Μας έπιασαν τα κλάματα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε γήπεδο. Δίπλα ήταν τα εβραϊκά μνήματα. Πήραμε με το ζόρι ένα κομμάτι. Αρχίσαμε τη δουλειά. Το πρωί ο κόσμος μας έβλεπε στην τράπεζα με κουστούμι και το βράδυ δουλεύαμε κασμά». ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΛΕΜΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:Ενας εκ των ιδρυτων του ΠΑΟΚ ο Νικος Ζουμπουλιδης λιγο πριν πεθανει περιεγραψε πως χτιστηκε ο ΝΑΟΣ μας: «Έπρεπε αυτός ο σύλλογος να αποκτήσει δικό του γήπεδο. Μας έδωσαν ένα οικόπεδο πιο κάτω από το γήπεδο του Ηρακλή (σ.σ. περιοχή Σιντριβανίου) για προπονητήριο. Ο Άρης, που είχε μεγάλη δύναμη όπως και ο Ηρακλής, δεν μας άφηναν να κάνουμε γήπεδο. Αποφασίσαμε να το χτίσουμε μόνοι μας. Μαζέψαμε από τα καφενεία όλους τους νταήδες της Βλάνγκας και του Κοντοσκαλιού. Παλικάρια Κωνσταντινουπολίτες, όλοι κουντουράδες και φαλτσετάδες. Εμείς χτίζαμε αυτοί μας προστάτευαν. Ο χώρος δεν έφτανε. Δίπλα υπήρχε ένα ποτάμι. Το χειμώνα είχε νερό. Το καλοκαίρι ήταν ξερό. Έπρεπε να το μπαζώσουμε. Όμως τα νερά τι θα γίνονταν. Πήγαμε στο σωματάρχη του Γ Σ.Σ. Συγκινήθηκε με το μεράκι μας. Μας έδωσε σωλήνες χαλύβδινους που είχαν μείνει στην αποθήκη του Μηχανικού από τον πρώτο πόλεμο. Μπαζώσαμε το ποτάμι αλλά και πάλι το γήπεδο ήταν μικρό. Μας έπιασαν τα κλάματα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε γήπεδο. Δίπλα ήταν τα εβραϊκά μνήματα. Πήραμε με το ζόρι ένα κομμάτι. Αρχίσαμε τη δουλειά. Το πρωί ο κόσμος μας έβλεπε στην τράπεζα με κουστούμι και το βράδυ δουλεύαμε κασμά». ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΛΕΜΕ!!!!

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο «eviazoom», περίπου στις 8 το βράδυ, ένα λεωφορείο που βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, μεταφέροντας περίπου 30 Παοκτσήδες (για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο), είδαν να περνάει από το σημείο ένας 20χρονος με φόρμα του Παναθηναϊκού.

Τότε οι οπαδοί ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ εμφανίζονται να του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο!

Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού χτύπησαν κι έναν 40χρονο πατέρα, τραυματίζοντας τον ελαφρά, όταν πήγε να βοηθήσει τον νεαρό και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Διάβασε περισσότερα στο: Τούβλα σε οπαδό του ΠΑΟ από ΠΑΟΚτσήδες! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ελπιζω να πιαστουν οι ενοχοι και να γινουν τα δεοντα, γιατι αδερφιστικες συμπεριφορες οπως αυτες δεν αρμοζουν στον λαο του ΠΑΟΚ. ακου εκει 30 με 1. ααα και μετα ελπιζω να μην μου πει καποιος για αδερφια κλπ

ααα και επειδη ειμαστε οφ τοπικ γιατι εδω μιλαμε για την ανθρωπινη πλευρα και οχι την απανθρωπη παρακαλω καποιος μοντ να τα μεταφερει εκει που πρεπει.
Ο ΠΑΟΚ μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσχθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.διότι έμαθε τους οπαδους να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λογου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
παράφραση του Ισοκράτη...
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Οταν ακουω για αδερφιστικες συμπεριφορες 30 με 1 με πιανουν τα νευρα μου....Δηλαδη 30 με 30 ειναι μαγκια δηλαδη,ε???Ολα καλα αμορφωτοι παρακατιανοι να μεινουμε και να σκοτωνομαστε για ομαδες ενω μας κλεβουν τις ζωες.Δεν ειναι ετσι μαγκες ΠΑΟΚ μια ζωη αλλα εχθροι μονο μεσα στο γηπεδο,εξω δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε...Πρεπει να μας προβληματιζει που στην χρεωκοπημενη Ελλαδα του 14 υπαρχει τετοιος χουλιγκανισμος και υπαρχει πιθανοτητα να βγουμε στους δρομους να κανουμε διαμαρτυρια για τον ΠΑΟΚ και οχι για ολα οσα συμβαινουν
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

[youtube]9bbjk5GKp0o[/youtube]
Ευτυχώς το θάμα έγινε και ο 20χρονος από κει που ήταν σε σοβαρή κατά ΑΡΔ κατάσταση ξαφνικά σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο..
Δηλαδή πετάμε δηλαδή κανένα φυστίκι ή κανένα στραγάλι και το ένα το κάνουν μολότοφ δηλαδή και το άλλο δηλαδή το κάνουν δεν ξέρω κι εγώ τι..
Καλημέρα σας
ΠΑΟΚ Θρησκεία Γκοντζάρεβα Μαρία :.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ θα έλεγα ευτυχώς που είναι καλά το παληκάρι και βγήκε. Οι ΑΡΔ και το πως το παρουσιαζουν, ή το πως περιμένουν στη γωνία να μεγαλοποιήσουν πράγματα, είναι θέμα άσχετο με την αποβλάκωση και τη <<μαστούρα>> που έχουμε υποστεί για να μας έχουν απο κάτω και να μας κλοτσάνε. Την πέφτουμε σε κάποιον επειδή φοράει φόρμα αλλης ομάδας. Σώπα ρε!!!
Kranatos

Φίλε ήσουν εκεί και ξέρεις ότι είδαν ξαφνικά 2 άτομα και κατέβηκαν και τους τσαλάκωσαν επειδή απλά φορούσαν φόρμες του βάζελου..?
Ψάξου λίγο να μάθεις την αλήθεια..
Θα εκπλαγείς..
@TheoGv4 τις πολιτικοκοινωνικές σου ανησυχίες να τις γράψεις σε κανένα φόρουμ του σύριζα, του ψείριζα, της χα και της πασοκονουδού..
Εμείς εδώ στους δρόμους μάθαμε να κατεβαίνουμε μόνο για τον μεγάλο ΠΑΟΚ..

ΚυρΕισαγγελέα lefi που είσαι leftis αλλά έγινες lefis επειδή δε μπορούσες να είσαι leftis και ξέρω γω εντάξει εγώ με τη σειρά μου ελπίζω να σε στίσουν καρτέρι όταν θα είσαι με το αμάξι σου και αφού σε κάνουν μπαούλο στο ξύλο να σκάσουν οι μπάτσοι και να σε πιάσουν σαν ένοχο και να σου γίνουν τα δέοντα επειδή θα προσπαθήσεις να υπερασπιστείς τη ζωή και την περιουσία σου..

Ρε συ Κρανάτε, είσαι με τα καλά σου; Σε πείραξε κανείς και επιτίθεσαι ΧΩΡΙΣ λόγο; Σε παρακαλώ πάρα πολύ, κόψε το υφάκι αυτό και σύνελθε επειγόντως! Ήμαρτον με τις κοτσάνες που αράδιασες για κλέφτες και αρματολούς! Τι σου έκαναν τα παιδιά;

Εάν μου απαντήσεις, φρόντισε τον τρόπο που θα το κάνεις γιατί σε βλέπω πολύ "μπαρουτιασμένο".

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

οπως βλεπεις στις ειρωνιες σου δεν απαντησα.γιατι τον τζαμπα μαγκα απο το πληκτρολογιο δεν τον κανω.και σε ξαναρωταω αφου ξερεις τι εγινε γιατι δεν ενημερωνεις και αν κανω καπου λαθος να ζητησω και συγγνωμη που ειπα να πιαστει ο ενοχος.
Ο ΠΑΟΚ μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσχθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.διότι έμαθε τους οπαδους να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λογου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
Kranatos

Όχι δεν είπες μόνο να πιαστεί ο ένοχος..
Φωτογράφισες τους ΠΑΟΚτσήδες μιλώντας μάλιστα και για αδερφίστικες συμπεριφορές..
Υιοθέτησες και το ηλίθιο 30 σε 1 που διάβασες από τους μπούφους τους ΑΡΔ και όλα καλά..
Τον τσάμπα μάγκα τον έκανες γράφοντας ό,τι σου πασάρανε χωρίς να το ψάξεις και κρίνοντας άδικα κόσμο..

Για να τελειώνει το αστείο λοιπόν το λεωφορείο των συνοπαδών μου έπεσε σε μπλόκο 15 βάζελων που βγήκαν στο δρόμο ρίχνοντας πέτρες και πυρσούς. Ο Λαός του ΠΑΟΚ κατέβηκε από το λεωφορείο και αφού τους πήρε ντου, τους έδιωξε από το σημείο και έφυγε κύριος από εκεί..
Τώρα για τα σούτια που έφαγαν οι 2 πιο αργοί λαγοί, ας πρόσεχαν και ας τους γίνει μάθημα για την επόμενη φορά που θα έχουν ορέξεις να κάνουν βλαχομαγκιές ρίχνοντας κοτρώνια σε εν κινήσει λεοφορεία..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

θα μπορουσες απλα να πεις αυτα και οχι να αρχισεις τις ειρωνιες.αλλα δεν πειραζει.sorry λοιπον (εφοσον εγιναν τα πραγματα οπως τα περιγραφεις) απο αυτους που ειπα οτι ειχαν αδερφιστικη συμπεριφορα. γιατι αν εγιναν ετσι τοτε καλα τους εκαναν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το σταμάτατε και οι δύο τώρα αμέσως!

Κρανάτε, σε περίπτωση επανάληψης τέτοιας αγενέστατης συμπεριφοράς, δυστυχώς για σένα, αλλά θα υπάρξουν και πάλι κυρώσεις...
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!
Kranatos

Τι να σου απαντήσω ρε Ντίνο..?
Ότι ενστάσεις είχα τις ανέφερα αναλυτικά πιο πάνω..
Αμαρτία είναι ότι σερβίρεται από τους ΑΡΔ να γίνεται αμέσως παραδοχή που οδηγεί σε αναίτιους αφορισμούς..
έληξε το θέμα.
Όντως μπαρουτιάστηκα με το που διάβασα τα σχόλια το πρωί αλλά πλέον όλα καλά.

Α εξήγησε μου λίγο και αυτό με τις κοτσάνες για κλέφτες και αρματωλούς γιατί δεν το πιάνω..

Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι είναι αυτό; Ποιος leftis;
"ΚυρΕισαγγελέα lefi που είσαι leftis αλλά έγινες lefis επειδή δε μπορούσες να είσαι leftis ..."

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Εξήγησέ του ωραία και όμορφα ότι, ενδεχομένως τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι γράφει το γκαζέτα και να μην τα δέχεται χωρίς να γίνεται πρώτα διασταύρωση των στοιχείων. Όλο το υπόλοιπο υφάκι, οι ειρωνείες και η επίθεση ήταν αδικαιολόγητα 100%. Μπορείς να μου κάνεις τη χάρη και να είσαι πιο κόσμιος, σε παρακαλώ πάρα πολύ;
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!
Kranatos

Οκ εγώ να ηρεμίσω ρε Ντίνο αλλά αν δεν απαντούσα στην προκειμένη περίπτωση ένα ολόκληρο φόρουμ θα είχε την εντύπωση ότι 30 μαμελούκοι την έπεσαν απρόκλητα σε 2 φουκαράδες λαγούς..
Τα βλέπουμε γραμμένα από τους ΑΡΔ, ε μην τα βλέπουμε κι εδώ μέσα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”