Mamoutou Diarra

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Mamoutou Diarra

Δημοσίευση από kostasff »

Τι γίνεται τελικά με τον Ντιαρρά?

http://www.metropolisradio.gr/3465

και

http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=209
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μάλλον kenny και diarra μένουνε.
Καυκή, Τσιάρα παίξτε λίγο Bαsket και η χρονιά δε θα ναι χαμένη!! Χαρίση μπορείς να γίνεις αξιοπρεπής άσσος χωρίς τους ηρωισμούς σου. Ακούς Καλάφα??? Περισσότερη εξυπνάδα θέλω. Και πίστη στην ομάδα όπως στην Κυψέλη. Και τσαμπουκάς στις τελευταίες φάσεις ρεεεεεε
PARGO ερχόμαστε!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

To πάει στα άκρα η διοίκηση:

Συστάσεις σε Ντιαρά

Ο Μαμούτου Ντιαρά δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση των Βασιλειάδη και Μουλαομέροβιτς από τον ΠΑΟΚ και φημολογείτο πως αναζητούσε τρόπο… διαφυγής από την ομάδα θεωρώντας πως αποδυναμώθηκε πολύ και δεν ανταποκρίνεται πλέον στις φιλοδοξίες του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε σχετικά και αντέδρασε, με τον μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Περγαμηνέλη, να κάνει έντονες συστάσεις στον Γάλλο θυμίζοντάς του ότι είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν καταβληθεί τα περισσότερα χρήματα από όλους (σε μία δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο) και πως θα έπρεπε να έχει πιο επαγγελματική συμπεριφορά.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει πως δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα, κάτι που αφορά και τον Κένι Γκρέγκορι. Στο μεταξύ, άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (17:00).

Τέλος, θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παντελάκη σε ηλικία 80 ετών, καθώς τον παρέσυρε μηχανάκι. Ο εκλιπών άρχισε την παραγοντική του καριέρα από το τμήμα μπάσκετ, διατελώντας βοηθός εφόρου το 1954 και έφορος της ομάδας μπάσκετ το 1956, και συνδυάζοντας την παρουσία του, με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1958-59.

http://www.sport-fm.gr/article/163481
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επαφή Κόρφα με Ντιαρά

Κουβέντα με τον Μαμούτου Ντιαρά είχε με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Τζον Κόρφας. Επαφή στην οποία κατατέθηκε με έμφαση στον Γάλλο φόργουορντ η επιθυμία της ομάδας να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, με τον ίδιο να δείχνει διαλλακτικότερος στη στάση που εξέφρασε περί φυγής του από τους “ασπρόμαυρους”.

http://www.metropolisradio.gr/3503
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Αν ήταν να μείνει, να το έκανε με την ψυχή του...

Αφού έχει σπάσει το γυαλί΄και με αυτόν και με τον Γκρέγκορι, καλύτερα να φύγουν και οι δύο...

Α ρε Δρόσε, ούτε περικοπές δεν μπορείς να κάνεις χωρίς να κάνεις μπουρδέλο την ομάδα....
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Δυστυχώς συμφωνώ με τον Φώτη η ομάδα έχει γίνει μπουρδέλο αντι να αποκτήσει ηρεμία όπως διατυμπάνιζε ο Δρόσος ότι θα γίνει αν φύγουν κάποιοι παίχτες και εξασφαλιστούν οι άλλοι. Δεν ξέρω αν είναι καλό να κρατάμε με το ζόρι παίχτες που πριν μια βδομάδα τους είπαμε να φύγουν και με τι διάθεση θα συνεχίζουν να παίζουν όταν και οι στόχοι πλέον δεν υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελικά όλοι φεύγουν εκτός του Δρόσου.
Ενδιαφέρων....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο Δρόσος φεύγει μένοντας και μένει φεύγοντας....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Ντιαρά πρέπει να μείνει. Δεν είναι ακριβός και είναι πολύτιμος. Ο Γκρέγκορι νομίζω πως είναι αυτός που θα έπρεπε να φύγει. Έχει σταματήσει τις καλές εμφανίσεις και είναι ακριβότερος του Ντιαρά.
Η ηρεμία δεν έρχεται από την μία μέρα στην άλλη και ιδικά μετά από τέτοια μπόρα που περάσαμε. Όσο για τον Δρόσο, αυτός έριξε το μπαλάκι σε όποιον ενδιαφέρεται να πάρει δωρεάν την ομάδα. Αλλά ποιος......?
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Από metrosport : 9/02/2009

Κάθε φορά που ο Μαμούτου Ντιαρά αποχωρεί από το Παλατάκι μετά από έναν αγώνα, κρατώντας αυτή την βαλίτσα, όλων το μυαλό πηγαίνει στο αν οδεύει προς το αεροδρόμιο. Έτσι και χθες… Ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος χθες του ΠΑΟΚ, πάλευε μέχρι το τέλος, ήταν ο μόνος στα τελευταία λεπτά που επέστρεφε στην άμυνα του στους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού. Φορώντας τα μαύρα γυαλιά του και μιλώντας για αρκετή ώρα με τον Ντελ Ντεμπς (αντάλλαξαν τηλέφωνα), αναφέρθηκε κυρίως στο δικό του θέμα, παρά τις παραινέσεις του Κώστα Πανάκα να το σκεφτεί πριν πάρει απόφαση για να αποχωρίσει. «Αγαπάς την ομάδα και σε αγαπά ο κόσμος…» του έλεγε το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ και ο Γάλλος με πικρό χαμόγελο απαντούσε… «δεν αγαπώ το να παίζω… τσάμπα».
Για το παιχνίδι δεν είχε όρεξη να πει και πολλά ο 29χρονος γκαρντ: «Για 33, 34 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Μετά ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά 10 πόντων και καταρρεύσαμε. Το παιχνίδι όμως διαρκεί 40 λεπτά καις το τέλος δεν παίξαμε δυνατά» έλεγε ο Ντιαρά, που δεν μπορούσε να βρει συγκεκριμένους λόγους για την κακή εικόνα της ομάδας στο τέλος: «Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ήταν πολλοί. Τα λάθη, δεν σταματήσαμε τον Βούισιτς… Δεν είμαι ικανοποιημένος για το οτι παλέψαμε. Δεν είμαι χαρούμενος γιατί απλά προσπαθήσαμε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, αλλά still walking…» εξήγησε ο Ντιαρά, που αναφερόμενος στα… δικά του, είπε: «Είναι γογονός και όχι φήμη οτι έχω αποφασίσει να φύγω. Όσο είμαι όμως εδώ θα προσπαθώ. Θα δούμε αργότερα. Ο μάνατζερ μου μιλά με τους διοικούντες και θα περιμένουμε. Βέβαια δεν είναι εύκολο διαδικαστικά να φύγω, δεν έχω πληρωθώ ακόμα την επιταγή από τα περσινά οφειλόμενα. Πρέπει να περιμένουμε» σχολίασε ο Ντιαρά, που επανέλαβε οτι είναι απογοητευμένος και από τα αποτελέσματα και από την κατάσταση-όπως είπε-στην ομάδα. «Σωματικά αισθάνομαι καλά, πνευματικά όχι για όσα γίνονται, είμαι γενικά απογοητευμένος με τα όσα συμβίανουν» κατέληξε ο Ντιρά, τους οποίου τις προσπάθεις παρακολούθησε χθες και ο πατέρας του.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Αν του χρωστάνε λεφτά και θέλει να φύγει, γιατί δεν κάνει μια προσφυγή για να κερδίσει την ελευθερία του?
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Από ότι ακούγεται δεν του χρωστάμε καθόλου φετινά, τα μόνα που του χρωστάει η ομάδα είναι τα 14,000 που έχει να παίρνει από πέρυσι και μάλλον είναι σε ιδιωτικό συμφωνητικό οπότε δεν τον παίρνει να κάνει προσφυγή.

Το γιατί ξενέρωσε τόσο και θέλει να φύγει είναι δικό του θέμα, επαγγελματίας είναι και δεν περίμενε κανείς από έναν γάλλο και γενικά κρύο άνθρωπο όπως φαίνεται και από τους αγώνες να πουλήσει ΠΑΟΚτσιδηλίκη. Ίσως η πρόταση που έχει προβλέπει πιο πολλά χρήματα και καλύτερη προοπτική όταν σε εμάς δεν υπάρχει η λέξη προοπτική για φέτος
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

παει και αυτος.......who's next?
Άβαταρ μέλους
StelakoS

Δημοσίευση από StelakoS »

αντε στην ευχη του θεου και της παναγιας παλικαρι
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως κρίμα γιατί ήταν πολύ καλός παίχτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”