Βασίλης Λάκης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ο άνθρωπος έχει χάσει, ... και την σπιρτάδα του και την ταχύτητα του.

Κάποια στιγμή χθες πήρε την μπάλα και δεν ήξερε τι να την κάνει. μέχρι που τον έκλεισαν και την γύρισε πίσω στον Αραμπατζή. Αν θυμάμαι καλά αυτό έγινε σε αντεπίθεση μας.

ΤΕΣΠΑ, ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

monsieur cannibale έγραψε:Ε προφανώς βρε gash γιατί αυτή τη στιγμή το σενάριο "ο Λάκης βάζει 2 γκολ σε οποιαδήποτε ανδρική ομάδα εν έτει 2008" μοιάζει με επιστημονική φαντασία.
Αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της "μαύρης τρύπας" στην ενδεκάδα, που έχει σχηματίσει μέχρι τώρα.

Συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Φυσικά και δεν θα τον αποδοκιμάσουμε, ... αλλά ΕΛΕΟΣ, ... όλα έχουν ένα τέλος και ένα ΟΡΙΟ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Επιμένω, ... δεν φταίει ο ΛΑΚΗΣ, ... αυτός είναι τι να κάνουμε, πέρασαν και τα χρόνια, και δεν είναι όπως παλιά.

ΔΕΝ ΕINAI KAI ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, CONSEICAO.

ΥΓ
Τρελαίνομαι όταν βλέπω κολλήματα.
ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΜΙΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ, ... (5 ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΚΟΣ, στον ΠΑΟΚ ... και στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ αλλαγη στο 85 και αν ... στην Β κατηγορία)

ΦΕΤΟΣ βλέπω άλλα κολλήματα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ, ... ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ, ... ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zorro4 την Δευ 24 Νοέμ 2008, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δηλαδή ρε μάγκες για να καταλάβω, ο Σάντος ή ο Ζαγοράκης ή και ο ίδιος ο Λάκης δεν ξέρουν ότι δεν πάει το πράμα;
Εσείς τώρα ανακαλύψατε την Αμερική ότι ο πάγκος μας είναι γτπ ή ότι ο Λάκης είναι κουραστικός και ανύπαρκτος και μ' αυτόν βασικό δεν πας πουθενά; Κουράγιο .. υπομονή και προσευχή!
dkassas

Δημοσίευση από dkassas »

Ότι μπορούσε να κάνει το έχει κάνει. Έκανε μια καριέρα, είχε τις ευκαιρίες του, έβαλε κάποια γκολ πέρυσι...όλα καλά. Υπάρχουν και άλλοι όμως για να παίξουνε. Νέοι και με μεγαλύτερη όρεξη. :)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

gash042 έγραψε:
Zorro4 έγραψε:

ΥΓ
Τρελαίνομαι όταν βλέπω κολλήματα.
ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΜΙΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ, ... (5 ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΚΟΣ, στον ΠΑΟΚ ... και στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ αλλαγη στο 85 και αν ... στην Β κατηγορία)

Πέρσι τα είχες και με τον Σάντος.
Δεν δικαιώθηκες εκεί αδερφέ μου.

ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ... ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ...

ΠΕΡΣΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, όπου δικαιώθηκα σε όλα του τα κολλήματα, με πρώτο τον Μουμίν.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

dkassas έγραψε:Είναι κρίμα να έχουμε νέα παιδιά και να παίζει ο Λάκης. Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά απλά ... δεν μπορεί. Με το που μπήκε παραλίγο να την κάνει τη ζημιά με το τυρί που έπεσε μέσα στην περιοχή.

Εκτός αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους πιτσιρικάδες μας. Μια χαρά παιχτούρες είναι. Πότε θα παίξουν αν όχι τώρα?

Μεταφορά από άλλο θέμα ... (Zorro4)

:!:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αδελφέ μου ΠΑΝΟ, ... Μ'αρέσεις, ...
Του έκοψες τον ΠΑΟΚ μια για πάντα. :)

ΥΓ
Να είσαι πάντα καλά
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

Αντε να σας σπασω λιγο τα νευρα και εγω.
Φιλε gash εγραψες:
Δεν δικαιώθηκες εκεί αδερφέ μου

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα επεμβω σε σχολιο σου προς καποιον αλλο αλλα:
Εσυ δηλαδη απο τον φετεινο ΠΑΟΚ εχεις συμπερανει οτι ο Σαντος ειναι προπονητης?Το πραγμα που παιζουμε το αποκαλεις ποδοσφαιρο?Χαιρεσαι που σε 270 αγωνιστικα λεπτα δεν εχουμε κανει πανω απο4 φασεις?Που δεν μπορουν να αλλαξουν δευτερη πασα?Εισαι ικανοποιημενος επειδη εχεις μονο μια ηττα?Επειδη ασελγουμε σε βαρος του ποδοσφαιρου ή ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ με την εικονα που παρουσιαζουμε λογω του οτι η συγκομιδη βαθμων ειναι σχετικα καλη? Σιγουρα εχουμε οικονομικα προβληματα.Δεν μπορουμε να ζηταμε μαγικα απο την ομαδα.Αλλα μια βελτιωση θα την ηθελα.Για μενα δεν ειναι βελτιωση να νικαω με ενεσεις και μετα να το ριχνω στο οτι ειμαι μεγαλη ομαδα που ακομα και ετσι κερδιζει.Δεν βελτιωνω τα οικονομικα μου δινοντας στο Λακη οσα του δινουν.Ουτε δινοντας στον Ιβιτς 400.000 για να περπαταει.Ουτε στον σβουρα ΑΛΛΑ ουτε και στον Γκαρσια που το παληκαρι μονο για μπαλα δεν ειναι.Ειμαι απο αυτους που οταν ειδαν οτι φερνουν 35ρηδες εκανα καποιες απλες σκεψεις.Π.χ.Ο Γκαρσια δεν μπορει να περπατησει ποσο μαλλον να τρεξει αρα δεν ειναι για ποδοσφαιρο ισως ηταν πριν 6-7 χρονια.Η συμμετοχη του σβουρα σε εναν αγωνα σημαινει αναγκαστικη αλλαγη λογω κουρασης στο 35.Ο Ιβιτς ειναι αχαρακτηριστος.Ο Λακης το λιγοτερο ειναι ταγαρι.Ειχα και για τον Μουσλι αμφιβολιες αλλα μονο για την ικανοτητα του ως σκορερ οχι αν μπορει να βγαλει αγωνα αξιοπρεπως.
Προσωπικα πιστευω οτι οι 4 παικτες που προανεφερα δεν επρεπε να αποκτηθουν ουτε για αστειο.Πολυ φοβαμαι ομως οτι τουλαχιστον τους 3 θα τους λουστουμε και του χρονου.Αδυναμος κρικος δηλαδη ειναι ο Λακης.Ας παιζει η γρια με Μαρκες και ο νιονιος με Εστογιανωφ που κανουν μαγικα.Εμεις επενδυουμε στην εμπειρια...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Υπάρχει απίστευτη σύγχιση σε όλα αυτά που γράφεις. αδελφέ.

Μήπως έπρεπε να είσαι ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ? ... Γιατί τα οικονομικά σου δεν συμβαδίζουν με αυτά που γράφεις.
gkalog

Δημοσίευση από gkalog »

Φιλαρακι συγνωμη αλλα απο που κατεβηκες εσυ? απο ποιον πλανητη?κατι μου λεει οτι εχεισ σκασει μυτη απο καπου αλλου
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Γεια καθιστε ρε παιδια γιατι σε λιγο θα νομιζω οτι οντως με πειραξε το βαρβαγιαννης πρασινο που καταναλωσα το μεσημερι: ο Γκαρσια ειναι ενας 35αρης που βαραει κλωτσιες και δεν παιζει μπαλα??? Δηλαδη στο ματς με τον νιονιο πχ, ποιος ηταν αυτος που οταν μπηκε αλλαξε ολη τη ροη του αγωνα και καταπιε το ρεκομπα σαν στραγαλι?? Ή μήπως ηταν τα σουβλάκια που αρχισαν να ψήνουν οι καντινιερηδες αυτα που αποσιντόνισαν ολόκληρη την ομαδα του πανιωνιου?? Και ναι σιγουρα ο Ιβιτς δεν εχει ενθουσιασει μεχρι τωρα, αλλά θυμηθειτε λιγο τι χρονια του στον αρη οταν και αυτοι στην αρχη τον εβριζαν και τωρα μονο με αιτηση στο τεβε βλεπουν τις καθετες του βλανταν του περσινου δευτερου γυρου... Η ομαδα σιγουρα χρειαζεται ενισχυση στα ακρα και μακαρι να παρει κ αλλους γκαρσιες που βαρανε στο ψαχνο..βαρεθηκαμε με τους βουτυρομπεμπεδες αμπαλους που πλέον εχουν δει τον ΠΑΟΚ σαν δημοσιουπαλληλικη θεση
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Πανθεσσαλονι έγραψε:Αντε να σας σπασω λιγο τα νευρα και εγω.
Φιλε gash εγραψες:
Δεν δικαιώθηκες εκεί αδερφέ μου

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα επεμβω σε σχολιο σου προς καποιον αλλο αλλα:
Εσυ δηλαδη απο τον φετεινο ΠΑΟΚ εχεις συμπερανει οτι ο Σαντος ειναι προπονητης?Το πραγμα που παιζουμε το αποκαλεις ποδοσφαιρο?Χαιρεσαι που σε 270 αγωνιστικα λεπτα δεν εχουμε κανει πανω απο4 φασεις?Που δεν μπορουν να αλλαξουν δευτερη πασα?Εισαι ικανοποιημενος επειδη εχεις μονο μια ηττα?Επειδη ασελγουμε σε βαρος του ποδοσφαιρου ή ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ με την εικονα που παρουσιαζουμε λογω του οτι η συγκομιδη βαθμων ειναι σχετικα καλη? Σιγουρα εχουμε οικονομικα προβληματα.Δεν μπορουμε να ζηταμε μαγικα απο την ομαδα.Αλλα μια βελτιωση θα την ηθελα.Για μενα δεν ειναι βελτιωση να νικαω με ενεσεις και μετα να το ριχνω στο οτι ειμαι μεγαλη ομαδα που ακομα και ετσι κερδιζει.Δεν βελτιωνω τα οικονομικα μου δινοντας στο Λακη οσα του δινουν.Ουτε δινοντας στον Ιβιτς 400.000 για να περπαταει.Ουτε στον σβουρα ΑΛΛΑ ουτε και στον Γκαρσια που το παληκαρι μονο για μπαλα δεν ειναι.Ειμαι απο αυτους που οταν ειδαν οτι φερνουν 35ρηδες εκανα καποιες απλες σκεψεις.Π.χ.Ο Γκαρσια δεν μπορει να περπατησει ποσο μαλλον να τρεξει αρα δεν ειναι για ποδοσφαιρο ισως ηταν πριν 6-7 χρονια.Η συμμετοχη του σβουρα σε εναν αγωνα σημαινει αναγκαστικη αλλαγη λογω κουρασης στο 35.Ο Ιβιτς ειναι αχαρακτηριστος.Ο Λακης το λιγοτερο ειναι ταγαρι.Ειχα και για τον Μουσλι αμφιβολιες αλλα μονο για την ικανοτητα του ως σκορερ οχι αν μπορει να βγαλει αγωνα αξιοπρεπως.
Προσωπικα πιστευω οτι οι 4 παικτες που προανεφερα δεν επρεπε να αποκτηθουν ουτε για αστειο.Πολυ φοβαμαι ομως οτι τουλαχιστον τους 3 θα τους λουστουμε και του χρονου.Αδυναμος κρικος δηλαδη ειναι ο Λακης.Ας παιζει η γρια με Μαρκες και ο νιονιος με Εστογιανωφ που κανουν μαγικα.Εμεις επενδυουμε στην εμπειρια...

Καταρχην δεν υπαρχει κανενας 35αρης στην ομαδα. Αντε με αυτη την καραμελα. Ο Κονσεισαο ειναι 34, ο Κωνσταντινιδης 33, ο Γκαρσια 32, Ο Κοντρερας 30, Ο Μουσλιμοβιτς 27.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα δεν ηθελες να αποκτηθουν οι Γκαρσια, Μουσλιμοβιτς και Ιβιτς. Αν επιτρεπεται, εσυ ποιους παικτες προτεινεις να φερουμε και με τι λεφτα? Φερε συγκεκριμενες αντι-προτασεις με συγκεκριμενα ποσα.

"Εισαι ικανοποιημενος επειδη εχεις μονο μια ηττα?"
Προσωπικα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Εσυ δεν εισαι? Η μηπως θελεις να βγαλουμε τη χρονια αηττητοι.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο χειρότερος παίχτης του ΠΑΟΚ μετά τον Μπαλάφα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”