Π.Α.Ο.Κ - ΑΕΛ 23/11 19:00 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Λοιπον καλησπερα κι απο την Καρδιτσα.Η ομαδα κερδισε σημερα γιατι εχει βαρια φανελα....γιατι ειναι ο ΠΑΟΚ...απο κει και περα...κακη αποδοση απο τους παικτες που περιμενουμε να κανουν τη διαφορα.....τραγικος ο Βερον ειδικα στο β περπατουσε....γι αυτο και δεν καναμε καμια σχεδον ευκαιρια στο ματς.Ετσι οπως παιζαμε δεν βαζαμε γκολ ουτε σε 12 ημιχρονα.....Αν ειχα την δυνατοτητα(λεμε τωρα) Μπακα αριστερα,Μουσλι κεντρο κ Αθανασιαδης δεξια.....παντελης κερκιδα......τεςπα....τελος καλο ολα καλα!παμε στο επομενο......
Άν περιμένετε με 0 πάγκο να παίζουμε πάντα γ@μ@τ@, ελεος....
Αλλα η ομάδα φέτος αρχίζει να γίνεται ΜΕΓΑΛΗ και όταν είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ θα παίρνεις και παιχνίδια όταν παίζεις χάλια... Ακόμα έχουμε δρόμο πολύ και μπορεί στο επόμενο μάτς που θα παίξουμε έτσι να μη νικήσουμε αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Το πήραμε και πάμε για το επόμενο. Αλλά διστυχώς όσο προχωράει το πρωτάθλημα,τόσο θα πρέπει να στηριζόμαστε στον παγκο. Να δούμε πως θα παει...
Αλλα η ομάδα φέτος αρχίζει να γίνεται ΜΕΓΑΛΗ και όταν είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ θα παίρνεις και παιχνίδια όταν παίζεις χάλια... Ακόμα έχουμε δρόμο πολύ και μπορεί στο επόμενο μάτς που θα παίξουμε έτσι να μη νικήσουμε αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Το πήραμε και πάμε για το επόμενο. Αλλά διστυχώς όσο προχωράει το πρωτάθλημα,τόσο θα πρέπει να στηριζόμαστε στον παγκο. Να δούμε πως θα παει...
-
χαίρομαι ρε παιδιά που στο φόρουμ υπάρχει μετριοπάθεια και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.το λέω αυτό γιατί οι αβανταδόροι των ραδιοφώνων δημοσιογράφοι αλλά και δυστυχ'ως κάποιοι ακροατές άρχισαν ήδη τις αστείες δικαιολογίες,καινούρια ομάδα,μεγάλο χρέος κλπ παπαριές
η σημερινή εμφάνιση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και δυστυχώς η νίκη θα καλύψει πολλές από τις τεράστιες αδυναμίες μας όπως ανάπτυξη,κυκλοφορία,γκολ κλπ
το ότι πάμε για ΟΥΕΦΑ που λένε κάποιοι δεν αποτελεί δικαιολογία να σερνόμαστε
η σημερινή εμφάνιση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και δυστυχώς η νίκη θα καλύψει πολλές από τις τεράστιες αδυναμίες μας όπως ανάπτυξη,κυκλοφορία,γκολ κλπ
το ότι πάμε για ΟΥΕΦΑ που λένε κάποιοι δεν αποτελεί δικαιολογία να σερνόμαστε
-
Παοκάρες μου σημερα ειδα εναν ΠΑΟΚ απο τα περσινά αλλα δικαιολογημένα αν δούμε τι απουσίες ειχαμε αλλα και τι θα εχουμε στο μέλλον. Το μονο που με ικανοποιεί οπως και ολους ειναι οι 3 βαθμοι και η μαχητικότητα των παικτων μας. τωρα οσον αφορά την συνέχεια αναμενεται πολυ δύσκολη γιατι στα επόμενα 3 ματς θα απουσιάσει ολος ο΄βασικός κορμός μας και εκει πρεπει οι παικτες του παγκου να αποδείξουν την αξίά τους αρκει ο Σαντος να τους εμπιστευτει κατι που κατα την ταπεινη μου γνώμη δεν το εχει κανει ιδιως για Γεωργίου Αθανασιάδη αλλα τωρα ετσι οπως εξελίχτηκαν τα πραγματα ειναι η μεγάλη ευκαιρία και για τα πιτσιρικια μας και τον προπονητή. 

σπουδαία niki σήμερα κόντρα σε προφήτες κασσάνδρες και μια πολύ καλή ομάδα. η ομάδα συνεχίζει την υπέρβαση τις και μετά την 11 αγωνιστική. ποσο ακόμα θα αντέχει? οι 11 που θα παίξουν τις επόμενες αγωνιστικές θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό.
οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να έκανε αυτή τι niki τώρα θα μιλούσαμε για επαγγελματική niki, χαρακτήρα και ψυχή. εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ οποτε αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει μετά από τέτοιες νίκες να ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει που νικήσαμε. δε πειράζει, εγώ προσωπικά το έχω συνηθίσει πια και δε με χαλάει.
μπράβο στα 13 παλικαρια που παίξαν σήμερα και δώσαν ότι είχαν και δεν είχαν. αυτό μονο τίποτε άλλο.
οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να έκανε αυτή τι niki τώρα θα μιλούσαμε για επαγγελματική niki, χαρακτήρα και ψυχή. εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ οποτε αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει μετά από τέτοιες νίκες να ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει που νικήσαμε. δε πειράζει, εγώ προσωπικά το έχω συνηθίσει πια και δε με χαλάει.
μπράβο στα 13 παλικαρια που παίξαν σήμερα και δώσαν ότι είχαν και δεν είχαν. αυτό μονο τίποτε άλλο.