Π.Α.Ο.Κ - ΑΕΛ 23/11 19:00 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
mak4

Δημοσίευση από mak4 »

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ. ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑ..ΚΟ. ΜΑς ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

Thx, Admin Team
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Λοιπον καλησπερα κι απο την Καρδιτσα.Η ομαδα κερδισε σημερα γιατι εχει βαρια φανελα....γιατι ειναι ο ΠΑΟΚ...απο κει και περα...κακη αποδοση απο τους παικτες που περιμενουμε να κανουν τη διαφορα.....τραγικος ο Βερον ειδικα στο β περπατουσε....γι αυτο και δεν καναμε καμια σχεδον ευκαιρια στο ματς.Ετσι οπως παιζαμε δεν βαζαμε γκολ ουτε σε 12 ημιχρονα.....Αν ειχα την δυνατοτητα(λεμε τωρα) Μπακα αριστερα,Μουσλι κεντρο κ Αθανασιαδης δεξια.....παντελης κερκιδα......τεςπα....τελος καλο ολα καλα!παμε στο επομενο......
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αν νοικαμε με τέτοιες εμφανίσεις τοτε τη να πω....παμε για τσουλου ανετα....

Μπραβο για την νικη αλλα δεν θελουμε να βλεπουμε τετοια ματς..

ΒΕΡΟΝ με διαφορά απο τους αλους εκανε παπάδες σήμερα μπαλιες τρελες έκοβε πιεζε μπραβο παλικάρι μου.
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Μαλλον εγω σε αλλο γηπεδο ειμουν...Απορω με ορισμενους που λενε οτι ο Βερον ηταν κακος.Εγω εχω αντιθετη αποψη και νομιζω οτι ο Βερον ηταν απο τους διακριθεντες του ματς.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Άν περιμένετε με 0 πάγκο να παίζουμε πάντα γ@μ@τ@, ελεος....
Αλλα η ομάδα φέτος αρχίζει να γίνεται ΜΕΓΑΛΗ και όταν είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ θα παίρνεις και παιχνίδια όταν παίζεις χάλια... Ακόμα έχουμε δρόμο πολύ και μπορεί στο επόμενο μάτς που θα παίξουμε έτσι να μη νικήσουμε αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Το πήραμε και πάμε για το επόμενο. Αλλά διστυχώς όσο προχωράει το πρωτάθλημα,τόσο θα πρέπει να στηριζόμαστε στον παγκο. Να δούμε πως θα παει...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Στο χειροτερο μας παιχνιδι φετος, ξεχωρισαν οι Μαρκος Αντονιο (mvp), Ιβιτς και Χαλκιας. Ο Αραμπατζακος δεν μπορει το παιδι στον ΠΑΟΚ, γνωμη μου. Για τον Λακη τι να πω. Οταν εβρεχε μυαλα, αυτος ηταν κατω απο υποστεγο.
Magdi Tolba

Δημοσίευση από Magdi Tolba »

χαίρομαι ρε παιδιά που στο φόρουμ υπάρχει μετριοπάθεια και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.το λέω αυτό γιατί οι αβανταδόροι των ραδιοφώνων δημοσιογράφοι αλλά και δυστυχ'ως κάποιοι ακροατές άρχισαν ήδη τις αστείες δικαιολογίες,καινούρια ομάδα,μεγάλο χρέος κλπ παπαριές
η σημερινή εμφάνιση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και δυστυχώς η νίκη θα καλύψει πολλές από τις τεράστιες αδυναμίες μας όπως ανάπτυξη,κυκλοφορία,γκολ κλπ
το ότι πάμε για ΟΥΕΦΑ που λένε κάποιοι δεν αποτελεί δικαιολογία να σερνόμαστε
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Aν παιρνουμε τριποντα με τετοιες εμφανισεις ειμαστε σε πολυ καλο δρομο αντε και ενα διπλο στην Αθηνα να γουσταρουμε. Επισης κοσμο θα εχουμε στη Φυλη?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΗ.....
ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΑΝ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ????ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Η ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟΥ?

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μπραβο για τη νικη..Κορυφαιοι Μαρκος Αντονιο και Βερον(τετοιο Βερον θελω να βλεπω..).Ελπιζω να ανταποκριθουμε στα επομενα παρα τις απουσιες
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

Εικόνα
Giannis Paokara

Δημοσίευση από Giannis Paokara »

Παοκάρες μου σημερα ειδα εναν ΠΑΟΚ απο τα περσινά αλλα δικαιολογημένα αν δούμε τι απουσίες ειχαμε αλλα και τι θα εχουμε στο μέλλον. Το μονο που με ικανοποιεί οπως και ολους ειναι οι 3 βαθμοι και η μαχητικότητα των παικτων μας. τωρα οσον αφορά την συνέχεια αναμενεται πολυ δύσκολη γιατι στα επόμενα 3 ματς θα απουσιάσει ολος ο΄βασικός κορμός μας και εκει πρεπει οι παικτες του παγκου να αποδείξουν την αξίά τους αρκει ο Σαντος να τους εμπιστευτει κατι που κατα την ταπεινη μου γνώμη δεν το εχει κανει ιδιως για Γεωργίου Αθανασιάδη αλλα τωρα ετσι οπως εξελίχτηκαν τα πραγματα ειναι η μεγάλη ευκαιρία και για τα πιτσιρικια μας και τον προπονητή. :!:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

σπουδαία niki σήμερα κόντρα σε προφήτες κασσάνδρες και μια πολύ καλή ομάδα. η ομάδα συνεχίζει την υπέρβαση τις και μετά την 11 αγωνιστική. ποσο ακόμα θα αντέχει? οι 11 που θα παίξουν τις επόμενες αγωνιστικές θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό.

οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να έκανε αυτή τι niki τώρα θα μιλούσαμε για επαγγελματική niki, χαρακτήρα και ψυχή. εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ οποτε αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει μετά από τέτοιες νίκες να ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει που νικήσαμε. δε πειράζει, εγώ προσωπικά το έχω συνηθίσει πια και δε με χαλάει.

μπράβο στα 13 παλικαρια που παίξαν σήμερα και δώσαν ότι είχαν και δεν είχαν. αυτό μονο τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Συμφωνώ με τους περισσότερους .. τραγική εμφάνιση κλπ ..
Πολύ μεγάλο πράμα να παίρνεις τρίποντο όντας επιεικώς τραγικός. Προσωπικά γούσταρα Αραμπατζή που για 2ο παιχνίδι ήταν βασικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”