Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

εγω θα κρατησω το παθος .ΠΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΗΚΟ. αυτο με εξηταρει ειναι σημαδια μεγαλης ομαδας ομαδας με στοφα ομαδα που δεν θα σε προδοση ευκολα .
ομως δεν θελω να ακουω οτι η ομαδα πηρε το ματσ με διαιτησια σεβαστητε ρε γαμωτο τον αητητο του πρωταθληματος, δεν αναφαιρομαι στο τοπικ αλλα σε αυτους νανα μποσταμου τα βλεπω τη θα γραφουν απο αυριο οι φιλλαδες των ΠΑΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΗΣΤΑΤΗΚΑ. ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ :?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Platon έγραψε:Ευχομαι να πανε ολα καλα στον επομενο αγωνα...
Η διαιτησια εξεληχθηκε οπως το περιμενα και με την ευνοια της, που δεν την εχουμε αναγκη, προετοιμασε το εδαφος για την επερχομενη σφαγη στο τηγανι. Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα η αποδοση της μου φανηκε πολυ υποπτη. Μια πεντακαθαρη νικη μας, την κηλιδωσε επικινδυνα, χωρις λογο...

To επόμενο ματς θα το δούμε πανελλαδικώς από το κρατικόκανάλι.
Εαν κάποιος έχει όρεξη να ρεζιλευτεί μπροστά σε όλο τον κόσμο και μάλιστα ελεύθερα, ας το κάνει..
Στα μικρά ματς θα μας σφάξουν (όπως και το έχουν κάνει και όχι στα μεγάλα..)

Α, και οι φάσεις με τα γκολ εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=VZSBVp3I ... 260382.asp

Η ανάλυση μου προσεχώς κι εύχομαι αυτή τη φορά να είναι εμπρόθεσμη.. χαχα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλο μες στον κ@λ@γαβρο !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Κυρ 09 Νοέμ 2008, 05:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ετσι !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φίλε Πανιώνιε, σε καλωσορίζω στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια έχοντας στο μυαλό μου, καταρχήν την περσινή σου φιλοξενία όταν κατεβήκαμε πέρυσι και τα λέγαμε εντελώς ανώνυμα πριν το ματς στην Πλατεία χωρίς κάποιο πρόβλημα..

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όπως και το γεγονός ότι τώρα εντελώς πολιτισμένα μιλάμε για το ματς, ο καθένας από τη δική του σκοπιά και τα δικά του συμφέροντα..

Από κει κι έπειτα για το ματς, νομίζω ότι ο Λίνεν είπε κάτι πολύ σωστό. Ο διαιτητής δε σας έδωσε κάποια σφυρίγματα που έπρεπε, αλλά δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στους ευνοημένους του Πρωταθλήματος, τη στιγμή που μόνο στο ματς με τον ΟΦΗ είχα τουλάχιστον 50-50 διαιτησία, κι αυτή γιατί ήταν πρεμιέρα..

Οσο για το μεταξύ μας παιχνίδι, αν κάτσουμε και αναλύσουμε μαζί τις φάσεις μία προς μία για τις οποίες φωνάζετε κι εσείς αλλά κι εμείς, νομίζω ότι θα βρούμε περισσότερες δικές μας, μα πιο κραυγαλέες τις δικές σας.
Η ουσία μία είναι, επειδή πολλοί έχουν φοβηθεί, τόσο εμάς, όσο κι εσάς, θέλουν να μας σφάξουν με το βαμβάκι.. Προσέξτε γιατί είστε κι εσείς στο μάτι του κυκλώνα..

Και κάτι φιλικό προς εσάς.. Θα είναι μέγα ατόπημα να διώξετε αυτό τον προπονητή. Θα είναι κυριολεκτικά αμαρτία προς τον αναμορφωτή σας..

Φιλικά..
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Το παιχνίδι εχτές το φοβόμουν για διάφορους λόγους ...

... και γιατί ο Πα"νιόνιος" είναι μία επικίνδυνη ομάδα
... και γιατί ο Παμπορίδης είναι ένας επικίνδυνος "διαιτητής"
... και γιατί ακολουθεί "ντέρμπι ΚΟΡΥΦΗΣ" και είναι πολύ σημαντική η ψυχολογία ...

... και η ψυχολογία μας λέει ότι ... είσαι (τώρα) πρώτος ... μόνος αήτητος ... και πάς στο "τηγάνι" για να τα "βάλεις" με όλους!!!!!!!

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας ... MVP Σνάουτσνερ!!!!
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Kareena4ever έγραψε:Μπακαγιοκο 100%.
Σημερα εκανε αυτα που μπορει και αυτα που δεν μπορει.
Συμφωνω,ο μαυρουλης μπορει να ειναι επιπολαιος μερικες φορες αλλα ειναι απο τους καλυτερους μπαλαδορους στο πρωταθλημα,οπως ελεγα πριν κανα μηνα οτι για να βοηθησει πρεπει να παιξει απο την αρχη κ οχι στο τελευταιο τεταρτο.....Οσο αναφορα το ματς επαληθευτηκα οτι θα παρουμε πεναλτυ και οτι το σκορ θα ειναι 2-0,3-0,3-1.Η ομαδα ηταν καλη στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και σιγουρα ερχονται καλυτερες μερες γιατι εχει κι αλλα να δωσει......Ενα μεγαλο μπραβο και στον Σναουτσερ που ειναι ο πιο σταθερος παικτης του πρωταθληματος και με διαφορα.Μπραβο και στον κοσμο που ειναι πρωταθλητης κοσμου καθε Σαββατοκυριακο......Μπραβο και σε μενα που τα πηρα παλι στο στοιχημα....Συνεχιζουμε.....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Καλα ολα τα αλλα αλλα αυτο που ειδα απο την εφημερίδα Δικεφαλος με τρελανε.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΘΕΣ????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????

Ειμαστε ΠΑΟΚΙΑ με παντελόνια και καταλαβαμαι μονοι μας οτι στο πρωτο ημίχρονο μας σφύριζε 70-30 και πρεπει να το λεμε.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΏΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΙΑ ΤΙΜΗΜΈΝΑ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Δυστυχως το κοράκι μας ευνόησε και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό- μας το χρωστούσαν βέβαια αυτό- αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το θέλω και αυτή πρέπει να είναι η διαφορά μας απ΄τους χαμουτζήδες.
Κατά τ'άλλα μόλις μπήκε μέσα το πουλέν μου το ματσάκι κλείδωσε. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ , ΔΡΑΚΟΣ αλλά πλάκα πλάκα πολύ συχνά τραυματίζεται , ήδη έχει χάσει ακριβώς τα μισά παιχνίδια και αυτό πιστεύω στοιχίζει πολύ και στην ομάδα αλλά και σ' αυτόν γιατί μπορεί και παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

PABLO GARCIA έγραψε:Δυστυχως το κοράκι μας ευνόησε και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό- μας το χρωστούσαν βέβαια αυτό- αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το θέλω και αυτή πρέπει να είναι η διαφορά μας απ΄τους χαμουτζήδες.
Κατά τ'άλλα μόλις μπήκε μέσα το πουλέν μου το ματσάκι κλείδωσε. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ , ΔΡΑΚΟΣ αλλά πλάκα πλάκα πολύ συχνά τραυματίζεται , ήδη έχει χάσει ακριβώς τα μισά παιχνίδια και αυτό πιστεύω στοιχίζει πολύ και στην ομάδα αλλά και σ' αυτόν γιατί μπορεί και παραπάνω.

Καλως ιρθες φιλε.
Και μενα δεν μου αρεσε και πιστεύω σε κανεναν δεν αρεσε.
Ισος ειναι μια βοηθια γιατι στο επόμενο ματς.............το εχουν στα χαρτια χαμενο για τον ΠΑΟΚ ομος εμεις δεν είπαμε την τελευταία μας λεξη.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συγχαρητηρια στον Λινεν που ειπε την αληθεια. Οι δημοσιογραφισκοι της πολης ενοχληθηκαν πολυ. Καλα τους εκανε. Ο Λινεν ειχε δικιο για καποια πραγματα για καποια αλλα ειχε αδικο, αλλα αυτη ηταν η αποψη του. Τι να κανουμε δλδ, με το ζορι να την αλλαξει?

Για τον αγωνα τωρα, παιξαμε πολυ καλα στο 2ο ημιχρονο και αξιζαμε τη νικη. Μου αρεσαν και οι δυο ομαδες και ειδαμε καλη μπαλα. Ο Πανιωνιος δικαιουταν ενα πεναλτι, οπως και ο ΠΑΟΚ, αλλα απο εκει και περα αυτος ο γελοιος διαιτητακος επαιξε 80-20 τον Πανιωνιο δηθεν για να ισορροπησει την κατασταση. Αστεια πραγματα, μονο απο Ελληνα διαιτητη τα περιμενεις. Και ειδικα αυτος πρεπει να παει σπιτι του χθες. Τουλαχιστον να ζητησουμε εξεραιση του συγκεκριμενου απο τους αγωνες μας. Ο ανθρωπος ειναι εκνευριστικοτατος.

Ο ΠΑΟΚ δειχνει οτι βελτιωνεται αγωνα με τον αγωνα. Παιζουμε ολο και καλυτερα επιθετικα, δημιουργουμε φασεις, οι αυτοματισμοι αρχιζουν και φαινονται. Με λιγα λογια γινεται δουλεια. Για την αμυνα τι να πω, τα ξερουμε. Δικαιωθηκε και ο Σαντος χθες, με την αλαγη του συστηματος απο 4-4-2 σε 4-2-3-1 η ομαδα αλλαξε χαρακτηρα (ρε παιξε ποιο επιθετικα ρε καρπουζα! συστημα ειναι αυτο?) και κλειδωθηκε το ματς. Μπηκαν γυαλα σε πολλους. Και ναι επαιξε ρολο και η κλαση του Γκαρσια-Χαντακι, αλλα πιο πολυ το συστημα κατ'εμε.

Ενα ακομα μπραβο για τις δηλωσεις του. Παμε για νικη και τιποτα αλλο. Ουτε "ειναι δυσκολο ματς", ουτε "παιζουμε με μια μεγαλη ομαδα". ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Η ΠΑΟΚΑΡΑ χτές έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο (κυρίως στο δεύτερο μέρος) και δίκαια κέρδισε την καλύτερη ομάδα που πέρασε ως τώρα στην ΤΟΥΜΠΑ.

Δυστυχώς πρωταγωνιστής ήταν ο επικίνδυνος διατητής παμπορίδης..κάποιος πρέπει επιτέλους να τον σταματήσει, έλεος πια..

Με τα σφυρίγματα του αδίκησε και τις 2 ομάδες που μπήκαν μέσα με όρεξη να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο αφήνοντας μια γεύση οτι 'ευνόησε' δήθεν τον ΠΑΟΚ , επιτρέποντας στις κωλοφυλλάδες να γράψουν τα δικά τους γελοία σχόλια για το μάτς , προετοιμάζοντας το έδαφος για τη επερχόμενη σφαγή με τον gay.

Το μάτς θα το κερδίζαμε εύκολα ή δύσκολα και δεν είχαμε ανάγκη κανένα κοράκι να σφυρίξει ένα τέτοιο πέναλτυ για να κερδίσουμε..γιατί φέτος έχουμε ΟΜΑΔΑ και το έχετε καταλάβει καλά εσείς κύριοι που 'διοικήτε' το ελληνικό ποδόσφαιρο που τρέμετε και μόνο στην ιδέα ότι ο ΠΑΟΚ ξύπνησε και απειλεί να καταστρέψει αυτό που χτίσατε τόσα χρόνια με τις βρώμικες μεθόδους σας.

Επειδή παίχτηκε και ποδόσφαιρο χτες εκτός των άλλων..συγχαρητήρια στους παίχτες μας για το πάθος που έδειξαν και δείχνουν σε κάθε αγώνα, πραγματικός αρχηγός ο Σέρχιο, αναντικατάστατος ο Πάμπλο Γκαρσία, τρέλα ο Μούσλι, mvp o Σνάουτσνερ - ανανέωση τώρα!

:)
nalp9

Δημοσίευση από nalp9 »

Δηλώσεις κυρίου Τσακίρη.

"Είναι κρίμα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που μας αρέσει να παίζουμε. Έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Έχουμε καλή σχέση με τους ΠΑΟΚτζήδες. Εγώ, προσωπικά, χρόνια όποτε έρχομαι στην Τούμπα, περπατάω με «κυανέρυθρα» δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε κανένα άλλο παιδί. Χειροκρότησαν τον Ρεκόμπα. Δύο καλές ομάδες, όλες οι προϋποθέσεις. Μέχρι και ο καιρός ήταν καλός. Και τελικά ασχολούμαστε με τον κ. Παμπορίδη. Είχα πει δεν θα μιλήσω, αλλά ο μόνος λόγος που μιλάω είναι γιατί εν τέλει γελοιοποιήθηκε. Και το λέω ανοικτά. Γιατί εκτός από αυτά που έγιναν με τα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μετά ας παίξει μετά 50-50%. Αλλά να παίζει μετά 80-20% υπέρ του Πανιώνιου. Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου, τελείως. Έρχεται ένας διαιτητής και διαλύει ένα παιχνίδi."

Εγώ προσωπικά του δίνω 10 γιατί είπε όλη την αλήθεια και δεν κρύφτηκε πίσω από γκρίνιες τύπου δεν μας δώσανε 10 πέναλντι..Είδε το ματς αντικειμενικά και είπε πως και οι δύο ομάδες αδικήθηκαν...

Μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας που έπαιξε μπαλάρα χτες!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Απίστευτο δεν περίμενα τελεια ειλικρινια.
Μπραβο στο κυριο τσακιρι.

Και βέβαια με τους πανιώνιους δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μπράβο στον Τσακίρη .. καταπληκτικές δηλώσεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”