Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Ολα πολύ σωστά, ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ .....

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατο για σφαγή.....θέλει αντίδραση, θέλει κινήσεις...

Μια φορά και έναν καιρό, είχα την τύχη να βρεθώ στον αξέχαστο αγώνα ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ με τον πράσινο λαγό, ΣΤΟ ΟΑΚΑ, τότε που είχαμε τον ΘωΜΑΧ πρόεδρο...κι ομως, αυτός ο αξέχαστα ανόητος και αντιπαθής πρόεδρος είχα τα @ρχήδι@ να πάρει την ομάδα και να φύγει....

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, αλλίως θα καταντήσουμε γραφικοί θιασώτες ενός έργου που πάντα θα είμαστε κομπάρσοι.....και ενώ εμείς θα τρωγόμαστε να κάνουμε ομάδα , αυτοί θα πετυχαίνουν ότι θέλουν....

:?
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Re: Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει & ΔΙΑΙΤΗΤΕ

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Χωρίς περαιτέρω σχόλια
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

gash042 αδερφέ ας μην απογοητευόμαστε...

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ....

:? :?: :? :?:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

gash042 έγραψε:Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα αδερφέ στην παρούσα φάση.

Τρόποι και λύσεις υπάρχουν ένα σωρό και κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα στο φόρουμ.

Ε και?
Αλλάζει τίποτα?

Δεν νομίζω.

Αν δεν κάνεις τίποτα φυσικά και δεν αλλάζει τίποτα.Γιατί αν κάνεις,ιδιαίτερα τώρα που είσαι δυνατός,και δε συμβεί τίποτα ξέρεις τουλάχιστον ότι προσπάθησες.Αλλιώς μένεις με σχόλια του τύπου "έξαλλος ο Ζαγοράκης με τον Αντωνίου" και "έξαλλος ο Ζαγοράκης με τον Παπασταμάτη στα αποδυτήρια".Τα οποία είναι και λίγο ειρωνικά εκ μέρους αυτών που τα γράφουν αν θέλεις τη γνώμη μου.Και ακόμη και αν δεν είναι δεν προσφέρουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Πρεπει να κρατησουμε τον Βιερινια αριστερα
να παρουμε εναν στυλ Βιερινια δεξια
να παρουμε ενα στυλ Βιερινια στην θεση 10
και να παρουμε ενα στυλ Βιερινια για σεντερ φορ
διπλα στον Μουσλι

Και μετα θα σε πω εγω αν κανεις καραγκιοζης
θα μπορεσει να πουλησει τρελιτσα εστω και λιγο !!
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

... κι έναν στυλ Βιερίνια να ποστάρει εδώ ε????
:)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

11121969solitario έγραψε:
gash042 έγραψε:Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα αδερφέ στην παρούσα φάση.

Τρόποι και λύσεις υπάρχουν ένα σωρό και κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα στο φόρουμ.

Ε και?
Αλλάζει τίποτα?

Δεν νομίζω.

Αν δεν κάνεις τίποτα φυσικά και δεν αλλάζει τίποτα.Γιατί αν κάνεις,ιδιαίτερα τώρα που είσαι δυνατός,και δε συμβεί τίποτα ξέρεις τουλάχιστον ότι προσπάθησες.Αλλιώς μένεις με σχόλια του τύπου "έξαλλος ο Ζαγοράκης με τον Αντωνίου" και "έξαλλος ο Ζαγοράκης με τον Παπασταμάτη στα αποδυτήρια".Τα οποία είναι και λίγο ειρωνικά εκ μέρους αυτών που τα γράφουν αν θέλεις τη γνώμη μου.Και ακόμη και αν δεν είναι δεν προσφέρουν τίποτα.

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΞΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Χρόνια και χρόνια τώρα, το ίδιο σκηνικό......θέλω όλους μας αύριο μεθαύριο που θα πάρουμε κάποια "δανεικα" σφυρίγματα- ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ.... (οσοι καταλαβαν καταλαβαν) ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ αυτους που θα παιξουν παιχνιδια κατ ουσια σε βαρος μας, και θα μας κλεισουν το στομα με μια ευνοικη μεταχειριση σε ενα ματσ που θα το δειτε δεν θα το εχουμε αναγκη.....

:x
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash042 έγραψε:
kos έγραψε:δεν υπαρχει τετοια ομαδα στον κοσμο. τη διατησια μπορεις να την κερδισεις μια αντε δυο φορες.
εαν θελει να σε βγαλει εκτος στοχων θα το κανει οτι και να γινει.
μην ξεχνατε οτι και οι παιχτες ειναι ανθρωποι και απογοητευονται και σπανε και τα νευρα τους.
γενικα οταν μια ομαδα εχει σταθερα απεναντι της τα κορακια δεν εχει καμια τυχη.
αυτα ειναι για να λεμε εμεις οι οπαδοι. δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.

Aπόλυτα σωστή άποψη.

Ετσι είναι Γκας. Μπορεί να θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα νικάει 12 και 13 αντιπάλους, όμως το ζητούμενο είναι να μπορούν και οι παίκτες μας να αντεπεξέλθουν και στον ψυχολογικό πόλεμο που τους διενεργείται..
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

free4 έγραψε:

Ετσι είναι Γκας. Μπορεί να θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα νικάει 12 και 13 αντιπάλους, όμως το ζητούμενο είναι να μπορούν και οι παίκτες μας να αντεπεξέλθουν και στον ψυχολογικό πόλεμο που τους διενεργείται..

έτσι είναι αδερφέ, για αυτό όσοι παίζουν στον ΠΑΟΚ πρέπει να το λέει η ψυχή τους και να είναι σαν ανθρωποι φορείς μιας αλλιώτικης κουλτούρας....

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Κοίτα, το θέμα είναι πώς θές να κερδίζεις....προσωπικά με αφήνει αδιάφορο να νικήσω έναν αντίπαλο με την βοήθεια της διαιτησίας....και όχι απλά αδιάφορο αλλά θα νιώσω ότι κάτι υποπτο συμβαινει στις πλατες μου....

Ενα πολυ ωραιο θεμα για post θα ηταν : θα θελατε να κερδιζετε με καθε τρόπο?????

εγω δεν το θελω, οπως επίσης θέλω τους παίχτες του ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμενοι για ...τα χειρότερα....αυτό είναι δουλειά της διοικησης.....
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

gash042 έγραψε: <<ανθρώπινος παράγοντας>> το <<ανθρώπινο λάθος>> και ποτέ η αλλοίωση αποτελέσματος.
.

αυτη ειναι η ουσια της υποθεσης...οτι τιτλοφορουν το εγκλημα ως "ανθρωπινο λαθος" και ολα καλα ...Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ....

και ενα μικρο παιδακι να ρωτησεις θα το καταλαβει και θα στο πει....

επαναλαμβανω, διοτι και η υπομονη εχει τα ορια της και ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ας κανουν κατι .....

με ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.... :?
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Επειδή δε γνωρίζω τι διαδικασίες προβλέπει η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ σχετικά με διαμαρτυρία κάποιας ομάδας για τη διαιτησία, μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κανείς; Απ' όσο καταλαβαίνω, οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ είναι να 'χαμε να λέγαμε και βγαίνουν απλά και μόνο για να χαϊδεύουν οι διοικήσεις τα αυτιά των οπαδών τους (ναι, αντιδράσαμε. είδατε; ), χωρίς να υπάρχει δικαστική ή διοικητική διερεύνηση των καταγγελλομένων. Ορθώς πιστεύω δεν βγάζει κάποια ανακοίνωση η διοίκησή μας (να πει τι; τα αυτονόητα που βλέπει όλος ο κόσμος; ). Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι κάτι θα προβλέπεται για να αμυνθεί η ΠΑΕ (προσφυγή κ.λπ.) και πλέον πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, όχι περισσότερο για τιμωρία των διαιτητών των αγώνων που έγιναν (άλλωστε αυτοί καλύπτονται από τις βαθμολογίες που απλόχερα τους δίνονται) αλλά για αποφυγή των κακών διαιτησιών που έρχονται (βλ. ντέρμπι στη χαβούζα). Άλλωστε από αποδείξεις άλλο τίποτε. Μόνο το άρθρο της κεντρικής σελίδας να πάρουν παραμάσχαλα, με τις φωτογραφίες κ.τ.λ. φτάνει.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Συμφωνω απολυτα στο οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΔΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ...τετοιου τυπου εσωτερικης καταναλωσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΧΙ

ΞΕΡΟΥΝ αυτοι τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.........
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

gash042 έγραψε:
Στον χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ τι ρολο βαραμε τοτε?????

θεατες ενος εργου που ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ το τελος και ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ?????

ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ iq-animal....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”