ΈραΣπορ

Άβαταρ μέλους
god4

Δημοσίευση από god4 »

τον άκουσα και εγώ τον γαύρο αυτόν που λες,
είναι να βγαίνεις από τα πετσιά σου όταν ακούς τέτοιες μαλακίες...
πέρσι το καλοκαίρι είχα ανέβει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και άκουγα ερα σπορτ,παίρνει ένα σκουλήκι και αρχίζει την γνωστή προπαγάνδα που τους μαθαίνουν στα υπόγεια της παπαναστασιου.
στο καπάκι παίρνω κι εγώ και μου κάνει ο καισαρης (ήταν μόνος του τότε γιατί ο μαυρογιαννιδης είχε άδεια).
με λέει καλά δε βαρεθήκατε τόσα χρόνια εσείς οι παοκτζηδες και οι αριανοι,
τον λέω γιατί εσείς οι βαζελοι με τους γαύρους δεν βαρεθήκατε? άρχισε να με λέει μαλακίες από τότε δεν ξανά άκουσα.μόνο τώρα με μαυρογιαννιδη ακούω και πάλι από της 2 και μετά.

έχουν και μια έμμισθη εκεί (κατια λέγεται) η παε βαζελα που ότι και να γίνεται παίρνει και προπαγανδίζει υπέρ της διοίκησης,
και την αφήνουν και μιλάει ...δλδ έλεος.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

παιδια δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι τους ολο για τους τρεις του κεντρου μιλανε...για ρεπορταζ του ΠΑΟΚ αντε να πουνε για κανα τεταρτο,καλα κανει ο ΜΙΝΟΣ και τους τα χωνει,ετσι θελουν..το καλοκαιρι ειχαμε 15000 κοσμο στην πρωτη συγκεντρωση και δεν ασχοληθηκαν καν,μονο για πεγερανο στον λαγο,τα φιλικα της ξαδερφης και τις μεταγραφες του θρηνου.. την μεταγραφη του ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ την περασαν στα ψιλα..και μετα λενε οτι θελουν δυνατο ΠΑΟΚ...ουστ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...αθηνα γ@@@@@@η ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ... αθηνα γ@@@@@α ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....

:?:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αν δεν κάνω λάθος, αυτός ο Πέτρος που κάνει την εκπομπή που λέτε, είναι ο ίδιος που είναι κάθε πρωί στην πρώτη γραμμή της νετ με τα 2 γαυράκια λυριτζή-οικονόμου.

αν και γαύροι οι 2 αυτοί κύριοι, είναι καλοί δημοσιογράφοι και κάνουν που και που κανα καλό σχόλιο για μας στο 30λεπτο που αφιερώνουν στα αθλητικά. αυτός ο Πέτρος, δεν ξέρω πως είναι στο ραδιόφωνο (δεν τον έχω ακούσει ποτέ), αλλά στην τηλεόραση είναι πολύ αντικειμενικός ρε μάγκες. και μας εκθειάζει κιόλας ώρες-ώρες!

Μέχρι που σε κάποια φάση σε ένα από τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος και τα διαβάζει ο λυριτζής, κάποιο χανούμι του είχε γράψει "αεκακι είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 2 κεφάλια" και αμέσως αυτός ο Πέτρος πετάχτηκε και είπε "καθήστε καλά, αυτό είναι του ΠΑΟΚ σύνθημα"!!!!!

Από τότε τον πάω πολύ ρε μάγκες, μπράβο του.

ΥΓ Στη νετ βγαίνει κάθε πρωί 7 με 7.30 και αξίζει να τον δείτε πριν πάτε στη δουλεία.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε θέλω να φανώ κλέφτης ιδεών, αλλά νομίζω ότι τα ανύπαρκτα σκέφτηκαν κάτι αρκετά έξυπνο. Λένε πως θέλουν να ιδρύσουν δικό τους ραδιόφωνο, και διαβάζοντας ότι λέτε εσείς, σκέφτομαι, γιατί η ΠΑΕ να μην έχει το δικό της ρ/σ και να εκπέμπει μέσω βραχέων παντού αλλά και μέσω ίντερνετ? Σκοπός μας είναι να ακούμε μόνο για ΠΑΟΚ. Εκτός κι αν τα παιδιά από το δικό μας ραδιόφωνο έχουν κάποιες σκέψεις κατά νου..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και προτείνω σαν δημοσιογράφους, αυτούς από το περιοδικό του ΠΑΟΚ..

Ας αφήσουν τα μετρόπολις, Λίμπερο και έξτρασπορτ κι ας αφοσιωθούν για το καλό του ΠΑΟΚ
Κι αν συνεχίζει να μας πρήζει τα @@@ ο κάθε βετεράνος, εκεί να δείτε πόσο θα γελάμε..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

AdolfoValencia έγραψε:
paok87 έγραψε:ο μαυρογιαννιδης που παρουσιαζει ειναι φανατικος παναθηναικος αν και απο πτολεμαιδα

Ποιός είναι αυτός ρε??? Πώς είναι το πλήρες όνομά του??

:twisted:

πετρος μαυρογιαννιδης αδερφε.κανει εκπομπη βραδυ στην ερα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ετσι!!
Δοξα και τιμη στη βροντερη φωνη των ερτζιανων!

"καλησπερα,ονομαζομαι βασιλης και ειμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ"

ξερεις αδερφε σε ποσους ανθρωπους στην αθηνα τονωνεις τα παοκτσηδικα αισθηματα?
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

4444... Βασιλάρα είσαι ήρωας!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!!! ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΕΩ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ... ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...

Βρε πλάκα θα κάνω σε λέω!!!!

:) :) :) :) :) :)

....ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

eorptol έγραψε:ΠΑΟΚ εινα φιλε σιγουρα αλλα για λογους που εχουν να κανουν με την
καριερα του στην χαμουτζια μπορει να το παιζει βαζελος εγω ξερω οτι εδω ηταν ΠΑΟΚ ειμαι σιγουρος για αυτο .....

αν ισχυει κατι τετοιο που λες, ακομα χειροτερα...Γιατι υπαρχουν δημοσιογραφοι ΠΑΟΚτσηδες που μια χαρα καριερα εκανα στη χαβουζα.(βλ.νικος τζαντζαρας,σταυρος κολκας,ντινος καραμητρουσης)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ο 4444 ειναι θεοςςςς!!!!!
σε εχω ακουσει πολλες φορες αδελφε!!!παλι καλα που εσπασε η γρουσουζια της παρασκευης με τα σκουλικια αλλιως δεν τη γλιτωνες!!!!χαχαχαχαχα!!!!

:? :) :twisted:
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕς ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ 4 ΦΟΡΕς :? Ο ΠΑΟΚ ΜΑς ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ :P

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

μαγκεσ ειναι μια εκο,μπη σε ενα πανελαδικο καναλι μεχρι εδω σωστα ναι
αυτο ειναι καλο για μας να ξερεται σαν παοκ εχουμε κερδος εγω λογο του γνοστου προβληματος με το χωρο εργασιασμου επιανα μεσαια απο εκει αναγκαστηκα και ακουω ερα
οκ . τωρα την εποχη εκεινη δεν εκανε ο πετρος εκπομπη αλλα το στηλ ηταν παλι να βγαζει γραμες . οκ. εμεις σαν παοκ τοτε ειχαμε τα προβληματα με τον γουμενο καταληψεις καπανηδες αγγελοπουλοι και αλλα τετια αυτοι οι φουκαραδες στην εκπομπη δεν ξεραν για παοκ τιποτα μολις ευγενα με ρωτουσαν με απορια τη γιναιτε με τον παοκ και σαν ενα ειδος
ανταποκριτη εγω ενημερωνα
σημερα ειναι τελιος αλλιως τα ζητηματα οι δημοσιογραφοι κανουν τη δουλεια τους ο παοκ απο αθηνα εχει να κερδισει και μονο δηλαδη οπαδικα και σεβασμο ισως και καπους στο μελον επειχειρηματηες που θελουν να επενδησουν στο παοκ μεσω χοριγιων
ο λαος φερνει τα εσοδα στη παε εγω οταν δεν εχω ιντερνετ ακουω ραδιο τα παντα αλλα οταν μηλανε απαξιοτηκα για το λαο και την παε και το σηνολο του παοκ
μαγκαμου τρελενομαι και παιρνω αλλοτε για να τους επαναφερω στη θεση τους και αλλοτε για να πω κατι για την παοκαρα μας μονο καλο κανει αυτο εαν αποψενοθουμε και κλειστουμε στο κλουβι μας και στην εποχη της εποικινονιας δεν σημετεχουμε θα χαθουμε . εγω σαν αυτος που ειμαι οταν καταλαβω οτι ο παοκ δεν με χρειαζεται τοτε θα κατσο και θα απολαυσω το μεγαλιο του παοκ . σημερα ομως νιοθο οτι οπαοκ με εχει αναγκη εστω με κατι σοστο και με μια προβολη σε ολη την ελλαδα πυστευω οτι και αλλοι το νιοθουν αυτο ολοι εμεις μαζι απο οπου και αν ειμασται με την θετικη μας ενεργεια και τη στηρηξη μπορουμε να κανουμε αριστουργιματα αυτο θελουμε να πετιχουμε τωρα εαν αυριο η παε κανει επικοινονιακη πολιτικη στην αθηνα αυτο ειναι αλλο καπελο αλλα πιστευω και το νιοθω οτι σημερα η παε μας εχει αναγκη ολους οπου και εαν ειμασται λιγο λιγο καρδια με καρδια για μια αγαπη μας για την παοκαρα μας :D
μακαρι να κερδιζουμε κατι μερα με τη μερα ο παοκ εχει πολα να παρει απο μια περιοχη 70000000 ο παοκ ειναι αναγκαιω να παρει το κοματι που του αναλογη να παρει πισω την χαμενη του δηναμικη και μετα ολοι θα απολαυανουμε το σχεδιο μας και θα το γουσταρουμε παοκ ρε
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ειναι ισως η τελευταια δημοσκοποιση . αυτα,
αντε καλα δεν κεινουμε ετσι αλλα αφου καποιοι νιοθουν οτι δηςφημουνται
οκ εγω δεν ειμαι αυτος που θα δησφημηση καποιον οκ
εγω πιστευω οτι εκανα κατι θα σηνεχησω ομως να το κανω εστω και απο αλλη θεση σαν βασιλης ελεγα παντα την αποψη μου χωρις να φοβαμαι και χωρις να θελω να χαιδεψω αυτια μπορει οντος καπιες φορες να παραφερθηκα και καποιοες φορες να αποθησα καπιους αλλα
σημερα καταλαβα κατι το κραταω για μενα μαγκιες το τοπικ θα κλειδωθει τορα εαν θελει καπιος αλλος να ανοιξει ενα τετιο οκ
εγω το αρχησα αλλα αφου καπιοι στεναχοριθηκαν και προσβληθηκαν μοκ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :P :? :shock: :x :evil: :) :?: :!: :evil: :twi ste d: :P :x :?
Ο ΒΑΣΙΛΗς Ο ΟΠΑΔΟς ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΠΑΝΤΟς ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΚ ΟΛΟΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΝΕΒΑΙΝΟΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ
ΜΑΓΚΕς Ο παοκ πανω απο ολα
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

παντοσ αυτο το τοπικ εγινε για εναν σκοπο οχι για να προσβαλει καπιον ουτε κανεναν τα μελοι διαμορφονουν την συζητηση οκ
εαν διαβασεται το θεμα και την πρωτη δημοσιευση θα καταλαβεται οκ
αντε καλα ................
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”