7. Χρήστος Ταπούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

thanks novito...επισης μπηκα στο blog σου κ με συγκινησε η ψηφοφορια για την ομαδα που υποστηριζουμε...οσοι δηλωνουν αλλη ομαδα εκτος της παοκαρας να τους στελνεις αυτοματα ιο :lol: ...
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Κατ'αρχας αν λεμε να μην ερθει επειδη ειναι (η' και καλα ειναι) σκουληκι,τοτε θα λεω πως η προπαγανδα τους εχει δυστυχως αποτελεσμα.
εγω θελω να τον παρουμε και να βλεπω τα μουτρα τους οταν θα τους τα βαζει κ θα παιζει εναντιον τους!
Δευτερον,πραγματικα ποτε δεν με ενοιαξε ποτε τι ομαδα ειναι ο καθε παικτης μας.ποιος πραγματικα πιστευει οτι ολοι ειναι ΠΑΟΚια???για να καταλαβω δηλαδη...
οτι και να δηλωνουν,δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση για μενα απο το να παιζουν με τη φανελλα του ΠΑΟΚ μας,και να ανεβαζουν την ομαδαρα μας!
μακαρι να τον αποκτησουμε λοιπον.ειναι ενας πολυ καλοσ παικτης! :?
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

κρίμα βασικά γιατί ήταν καλο παιχτάκι, αλλα δεν τρέχει τίποτα και χωρίς αυτόν μια χαρά θα πάμε. άλλωστε Παοκ είσαι!
κατά τη γνώμη μου μια προσθήκη στον άσσο ακόμη, χτίζουμε φέτος ομάδα και νοοτροπία πρωταθλητή και του χρόνου πάμε για κούπα.
κι όλοι παλατάκι σήμερα, φωνάξτε και για μας που είμαστε μακριά! :shock:
Manolis4

Re: Χρήστος Ταπούτος

Δημοσίευση από Manolis4 »

Tέτοια τόπικ αποτελούν ειρωνία να παραμένουν ξεκλείδωτα με την κατάσταση που επικρατεί στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ..

Topic Locked
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

το θέμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ(κατά την άποψη μου πάντα) ξεκλειδώνεται....

μπορείτε να ξεσαλώσετε!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

το θέμα ΕΥΤΥΧΩΣ (κατά την άποψη μου ) ξεκλειδώνεται....
Αρχίζω το ξεσάλωμα..... :) :) :) :) :) :)
Με το θέμα "Πρωτάθλημα μπάσκετ 2009-2010" τι γίνεται ρε παιδιά?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

με εκνευρισε η αποκτηση παικτη που εβρισε τοσο χυδαια τον ΠΑΟΚ αλλα με δυσκολια επεισα τον εαυτο μου οτι επειδη η ομαδα εχει τοσσα προβληματα θα προσπαθησω να τον κρινω μονο αγωνιστικα.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Εγώ πάλι δεν ειμαι σίγουρος αν αυτό που έλεγε ήταν το σύνθημα...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Ένας "αναγνώστης χειλέων" θα μας σώσει...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εγω διαβαζω μ.....χειλα , κανω?
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν εθελοτυφλώ πάρτε να έχετε...

«Κλείνει» κι ο Ταπούτος!

Ο Χρήστος Ταπούτος εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα του Αρη. Οι δυο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον αθλητή να εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στην αγαπημένη του (όπως έχει στο παρελθόν δηλώσει) ομάδα.

Δεν αποκλείεται η μεταγραφή του (οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έγιναν συζητήσεις για διετές συμβόλαιο συνεργασίας) να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν και νέες διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Τσαλδάρη στην προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που διαπιστώθηκε ότι υπάρχει.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3469367

Η αντίδραση και η απάντηση
Αρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις και τα ξεφωνητά προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ με αφορμή την απόκτηση του Ταπούτου. Και αυτό διότι πριν από λίγες μέρες τον είδαν (έτσι τους είπαν) με φανέλα του Αρη να παρακολουθεί τον αγώνα του Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς. Και η απάντηση παράγοντα του ΠΑΟΚ: «Και ο Λέτο πέρυσει έκανε τον τρελό Ολυμπιακάκια και φέτος στον Παναθηναϊκό».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3905698

Κυκλοφορούν φωτογραφίες του Χρήστου Ταπούτου στο διαδίκτυο – στο φόρουμ του Σούπερ-3 εμείς τις είδαμε – που είναι με κιτρινόμαυρη φανέλα (ριγέ) στη Θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολουθεί τον αγώνα του Άρη με τη Μπόκα.
* Υπάρχει κάποιος που αμφισβήτησε ποτέ ότι είναι Αρειανός ο Χρήστος; Και μπράβο του που πάει σε πολλά ματς και βλέπει την ομάδά του. Κι ο Γιώργος ο Χρυσανθόπουλος ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το τρίποντο το έχει και μάλιστα πολύ «καυτό», που παίζει και τώρα στον Πιερικό – Αρχέλαο.

http://www.metrosport.gr/archives/27277

να συνεχίσω????????
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

logios έγραψε:Εγω διαβαζω μ.....χειλα , κανω?
Είσαι ο άνθρωπός μας..... :) :) :) :)
Υ.Γ. Ο τελευταίος Παοκτσής παίκτης που έπαιξε στην ομάδα μας ήταν ο Βασιλειάδης και αυτός πήδησε πρώτος από το καράβι (δικαιολογημένα βέβαια) ΞΕΚΩΛΛΗΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Κώστα....
Κι ο κοντός, ΠΑΟΚ είναι, αλλά δεν παύει να είναι ο καλύτερος παίκτης του λαγού....
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Aφού κάνατε και τον λαό του ΠΑΟΚ ίσα και όμοια με τον λαό του βάζελου ρε DIMISK δεν έχω να πώ κάτι άλλο...

το να συγκρίνουμε τον Ταπούτο με όλους τους άλλους είναι πλέον άκυρο και άσχετο πάντως.

Καμία σχέση του καθένα τα σκηνικά.

αααα και να μην ξεχνιόμαστε.Η ΚΑΕ χρειάζεται κράχτη για τα διαρκειας και να δείξει καλό πρόσωπο μετά το άδειασμα του Μπάνε.

Αν ο ερχομός του παίκτη που έβρισε τον ΠΑΟΚ είναι σύμφωνα με αυτά που θέλουν να συσπειρώσουν τον κόσμο της ομάδας γύρω απο το μπάσκετ και τηρηθεί αυτή η τακτική τότε δύσκολα θα δούμε πάνω απο 1000 άτομα στο παλατάκι στα ντέρμπυ....
εύχομαι να βγώ ψεύτης
και να πείσω και άλλους φίλους να πάρουν διαρκείας....
χθές με το ζόρι πήρα λεφτά απο δύο ακόμα φίλους για να τους πάρω διαρκείας...
εκεί φτάσαμε....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο κοντος ασχετα με οτι εκανε ποτε δεν εβρισε τον ΠΑΟΚ και οπου σταθει
και οπου βρεθει λεει καταμουτρα στους βαζελους οτι ειναι ΠΑΟΚ
και μην νομεζετε οτι αυτο δεν πειραζει τους φλωρους .......καμμια
σχεση με την υποθεση ταπουτου......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”