OΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 30-8 19:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα
-
- Επικοινωνία:
Ηταν μέχρι να μπω εγώ και να τον ψηφίσω. Αφού μετά τη λήξη του αγώνα ένοιθα δικαιωμένος όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την καλή εμφάνιση του Μπαλάφα, που παρεμπιπτόντως τον πιστεύω πάρα πολύ. Εμφανώς αλλαγμένος με πέρυσι και αποκορύφωμα του, το κόψιμο στο '83 και η μπαλιά του προς τα αριστερά, δείγμα του θράσσους που κουβαλά πλέον..novito έγραψε:καλά ρε κανείς δεν ψήφισε τον άρχοντα Μπαλάφα???
ντροπή σας ρεεε
Για το σύνολο της ομάδας τι να πω? Τα είπατε όλα εσείς και νομίζω ότι ο Αρης με κάλυψε στον πληρέστατο βαθμό! Η εμφάνιση της ομάδας ήταν η συνέχεια των φιλικών προετοιμασίας, δείγμα της σοβαρότητας και του σωστού τρόπου παιχνιδιού που προσπαθεί να περάσει ο Σάντος.. Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΣΑΝΤΟΣ, και αυτό νομίζω ότι φτάνει..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..
Ο ΛΑΟΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.. ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!
-
Ω ρε μαγκες πραγματικα εχω τρελαθει με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!
Πολυ καλη μπαλα σε ορισμενα σημεια αν και υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Πολυ καλος ο Παμπλο Γκαρσια, ο Κοντρερας και ο Βιειρινια αλλα δυστυχως για MVP μπορουσα να ψηφισω μονο ενα και ετσι επελεξα τον τελευταιο.
Πω πω πω τι γουστα θα βγαλουμε φετος!!!

Πολυ καλη μπαλα σε ορισμενα σημεια αν και υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Πολυ καλος ο Παμπλο Γκαρσια, ο Κοντρερας και ο Βιειρινια αλλα δυστυχως για MVP μπορουσα να ψηφισω μονο ενα και ετσι επελεξα τον τελευταιο.
Πω πω πω τι γουστα θα βγαλουμε φετος!!!

-
ισχυει συνεληφθησαν.η ομαδα αρχισε καλα αλλα καλα δεν αρχισε για μας τους οπαδους.μας εχουν στην μπουκα.με τα γεγονοτα με ανορθωση θα τους κανουν κατι τους γαυρους?με τις πετρες που μας πεταξανε?εεεεεεεεεεεε?αειστο διαλο μετα λετε γιατι σας βριζουμε.γαμω το κρατος σας και το συστημα σας.τους εχω βαρεθει.πλεον να κλασεις δεν μπορεις στο γηπεδο τροπος που λεει.σε πανε μεσα.σημερα αυτοι αυριο εμεις παοκτζη το καταλαβες?πανε εσυ στηριξε ξανθο γιατι υπαρχουν και τετοιοι και ολους αυτους που μας πουλανε ψεμα.τελικα μηπως η χουντα δεν εφυγε ποτε?
Να ΄μαι κι εγω...τελευταιος και καταιδρωμενος...
Τι να πω ομως...τα ειπατε ολα εσεις...
Θα περιορισθω λοιπον στα τυπικα "συγχαρητηρια στην ομαδα, τον προπονητη και τον Λαο μας..."
Η σημερινη εμφανιση αποτελει μια παρακαταθηκη για το μελλον κι εχουμε πολλα περιθωρια βελτιωσης, σιγουρα...
Αλλα φετος δεν προκειτε να πονεσουν τα ματια μας. Φετος δειχνουμε οτι εχουμε ουσια στο παιχνιδι μας αλλα και την ποιοτητα να γιορτασουμε το παιχνιδι (κι οχι πλεον "ωχ ποτε θα τελειωσει", οπως περυσι)...
Συγχαρητηρια και στην διοικηση για το ροστερ που εκλεισε...πραγματι σαν προπονητης δεν ξερεις πλεον ποιον να πρωτοβαλεις...Θεε μου τι πολυτελεια...ποτε το ειδαμε αυτο τελευταια φορα????
MVP σημερα...ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, δεν θελω να ασδικησω κανεναν απο τους 7-8 διακριθεντες παικτες μας κατα τη γνωμα μου

Τι να πω ομως...τα ειπατε ολα εσεις...
Θα περιορισθω λοιπον στα τυπικα "συγχαρητηρια στην ομαδα, τον προπονητη και τον Λαο μας..."
Η σημερινη εμφανιση αποτελει μια παρακαταθηκη για το μελλον κι εχουμε πολλα περιθωρια βελτιωσης, σιγουρα...
Αλλα φετος δεν προκειτε να πονεσουν τα ματια μας. Φετος δειχνουμε οτι εχουμε ουσια στο παιχνιδι μας αλλα και την ποιοτητα να γιορτασουμε το παιχνιδι (κι οχι πλεον "ωχ ποτε θα τελειωσει", οπως περυσι)...
Συγχαρητηρια και στην διοικηση για το ροστερ που εκλεισε...πραγματι σαν προπονητης δεν ξερεις πλεον ποιον να πρωτοβαλεις...Θεε μου τι πολυτελεια...ποτε το ειδαμε αυτο τελευταια φορα????
MVP σημερα...ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, δεν θελω να ασδικησω κανεναν απο τους 7-8 διακριθεντες παικτες μας κατα τη γνωμα μου
κατι ακομα....
Τελευταία φορα που καναμε διπλο σε πρεμιέρα η χρονια που σηκοσαμε το πρωταθλημα......για μενα αυτο λεει πολλα οχι ομος οτι θα παρουμε ντε και καλα τιτλο....
Λεει πολλα σαν ιστορικη στιγμη και πιστευω σε καπια γεγονοτα δεν ξερω γιατι ισος γιατι εχω ψηλα τον πιχη σε σχεση του ΠΑΟΚ φετος με αλες ομαδες...
Ειμαστε μια κλασι πανω απο ολους λοιπον αν εξερεσω τον βαζελο.
Το πιστευω αυτο και το πιστευω γιατι πχ σε ενα ματς μεσα στην τουμπα και να μην παμε καλα ο Λαος θα το βαλει το γκολ.
Οπος με ουντινεζε....το δευτερο γκολ πιος το εβαλε??
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΣΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚ.
Τελευταία φορα που καναμε διπλο σε πρεμιέρα η χρονια που σηκοσαμε το πρωταθλημα......για μενα αυτο λεει πολλα οχι ομος οτι θα παρουμε ντε και καλα τιτλο....
Λεει πολλα σαν ιστορικη στιγμη και πιστευω σε καπια γεγονοτα δεν ξερω γιατι ισος γιατι εχω ψηλα τον πιχη σε σχεση του ΠΑΟΚ φετος με αλες ομαδες...
Ειμαστε μια κλασι πανω απο ολους λοιπον αν εξερεσω τον βαζελο.
Το πιστευω αυτο και το πιστευω γιατι πχ σε ενα ματς μεσα στην τουμπα και να μην παμε καλα ο Λαος θα το βαλει το γκολ.
Οπος με ουντινεζε....το δευτερο γκολ πιος το εβαλε??
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΣΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚ.