Δ. Δρόσος
Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero και ξεκαθάρισε πως αυτό το διάστημα τον ενδιαφέρει πως θα συμφωνήσει με τον Γιάννη Φιλίππου για να παραδώσει την προεδρία της ΚΑΕ.
Αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης τόνισε:
«Τις τελευταίες δύο ημέρες είναι δεκάδες τα τηλεφωνήματα που λαμβάνω, τόσο από την Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, για το αν είπα ή δεν είπα ορισμένα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αυτή την εποχή με το μόνο πράγμα που ασχολούμαι είναι να τακτοποιήσω τις τελευταίες εκκρεμότητες με την ΑΕΚ, ώστε να αφήσουμε μία παρακαταθήκη και να μη διαλυθεί αυτή η ομάδα. Είναι το μόνο πράγμα που ασχολούμαστε εγώ και οι άνθρωποί μου.
Δεν έχω ασχοληθεί για το αν θα έρθω ή δε θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα ήμουν ψεύτης, αν δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το αν θα ασχοληθώ ή δεν θα ασχοληθώ. Ξέρω το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Η σωστή ερώτηση θα ήταν αν ενδιαφέρω εγώ τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κανένα άτομο δεν δικαιούται να βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτές τις ομάδες.
Πέρυσι, εγώ πήρα την ΑΕΚ μέσα σε μισή ώρα.
Δε μου αρέσει να υπάρχει φημολογία γύρω από το όνομά μου και το αν θα εμπλακώ μου σε μία ομάδα. Δε θα το έκανα ποτέ. Από τη στιγμή που θα ενδιαφερόμουν, η υπόθεση θα είχε τελειώσει άμεσα. Δε με ενοχλεί, είναι τιμή να σε θέλει μία οικογένεια όπως αυτή του ΠΑΟΚ. Εδώ κι ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απεμπλοκής μου από τα κοινά της ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα».
* Την Τρίτη ο Δρόσος αναμένεται να στείλει στον Γιάννη Φιλίππου την καταγγελία του περυσινού συμφωνητικού για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.
Αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης τόνισε:
«Τις τελευταίες δύο ημέρες είναι δεκάδες τα τηλεφωνήματα που λαμβάνω, τόσο από την Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, για το αν είπα ή δεν είπα ορισμένα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αυτή την εποχή με το μόνο πράγμα που ασχολούμαι είναι να τακτοποιήσω τις τελευταίες εκκρεμότητες με την ΑΕΚ, ώστε να αφήσουμε μία παρακαταθήκη και να μη διαλυθεί αυτή η ομάδα. Είναι το μόνο πράγμα που ασχολούμαστε εγώ και οι άνθρωποί μου.
Δεν έχω ασχοληθεί για το αν θα έρθω ή δε θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα ήμουν ψεύτης, αν δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το αν θα ασχοληθώ ή δεν θα ασχοληθώ. Ξέρω το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Η σωστή ερώτηση θα ήταν αν ενδιαφέρω εγώ τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κανένα άτομο δεν δικαιούται να βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτές τις ομάδες.
Πέρυσι, εγώ πήρα την ΑΕΚ μέσα σε μισή ώρα.
Δε μου αρέσει να υπάρχει φημολογία γύρω από το όνομά μου και το αν θα εμπλακώ μου σε μία ομάδα. Δε θα το έκανα ποτέ. Από τη στιγμή που θα ενδιαφερόμουν, η υπόθεση θα είχε τελειώσει άμεσα. Δε με ενοχλεί, είναι τιμή να σε θέλει μία οικογένεια όπως αυτή του ΠΑΟΚ. Εδώ κι ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απεμπλοκής μου από τα κοινά της ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα».
* Την Τρίτη ο Δρόσος αναμένεται να στείλει στον Γιάννη Φιλίππου την καταγγελία του περυσινού συμφωνητικού για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.
Τελος ο Δροσος απο την αεκ...
Οι τίτλοι τέλους της εποχής Δρόσου στην ΚΑΕ ΑΕΚ έπεσαν και τυπικά την Τρίτη.Η νομική εκπρόσωπος του Πατρινού επιχειρηματία Λία Μάντη-Διαμαντόπουλου παρέδωσε εξώδικο στην πλευρά Φιλίππου με το οποίο γνωστοποιείται η διακοπή συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναμένεται πλέον η αντίδραση του μεγαλομετόχου ο οποίος έχει δύο λύσεις. Η να «τρέξει» ο ίδιος την ομάδα, πράγμα που δεν το επιθυμεί ή να παραδώσει το μάνατζμεντ στην επιτροπή σωτηρίας η οποία έχει επεξεργαστεί σχέδιο για να παρουσιαστεί αξιοπρεπής τη σεζόν που έρχεται η ΑΕΚ.
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 02515.html
Οι τίτλοι τέλους της εποχής Δρόσου στην ΚΑΕ ΑΕΚ έπεσαν και τυπικά την Τρίτη.Η νομική εκπρόσωπος του Πατρινού επιχειρηματία Λία Μάντη-Διαμαντόπουλου παρέδωσε εξώδικο στην πλευρά Φιλίππου με το οποίο γνωστοποιείται η διακοπή συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναμένεται πλέον η αντίδραση του μεγαλομετόχου ο οποίος έχει δύο λύσεις. Η να «τρέξει» ο ίδιος την ομάδα, πράγμα που δεν το επιθυμεί ή να παραδώσει το μάνατζμεντ στην επιτροπή σωτηρίας η οποία έχει επεξεργαστεί σχέδιο για να παρουσιαστεί αξιοπρεπής τη σεζόν που έρχεται η ΑΕΚ.
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 02515.html
Δεν μας Ενδιαφέρει? χχχχμμμμ.....iliasthes έγραψε: 2) Νομιμοποιεί χρήμα που κερδίζει με τρόπους που δεν μπορεί να εμφανίσει. Σε κάθε περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει.
Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο "Χαμηλά",
Στον Αλεξόπουλο απευθύνθηκαν?
Γιατί δεν δοκιμάζουν? αφου ειναι ο μοναδικός ο οποίος αποδεδειγμένα ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ και σοβαρή Επιχείρηση....
Dystyxws edw pou ftasame, kai me tin pliri agnoia tou kosmou sxetika me tis tyxes tou basket i kalyteri lysi tha itan na mas parei o Drosos...
Exoume ftasei se toso oriako simeio pou den exoume pleon perithwria na krinoume an mas kanei kapoios i oxi...Auti einai i thliveri pragmatikotita...
Auta mas axizoun, auta pernoume omws...I pliris adiaforia mas gia to basket mas exei kanei na ftasoume se toso tragiko epipedo...
Toulaxiston as mas parei o Drosos (an kai dyskola...) mpas kai kataferei kai swthei i partida estw tin teleutaia stigmi giati vlepw na dialyomaste kai meta na to pairnoume xampari ti egine...
Exoume ftasei se toso oriako simeio pou den exoume pleon perithwria na krinoume an mas kanei kapoios i oxi...Auti einai i thliveri pragmatikotita...
Auta mas axizoun, auta pernoume omws...I pliris adiaforia mas gia to basket mas exei kanei na ftasoume se toso tragiko epipedo...
Toulaxiston as mas parei o Drosos (an kai dyskola...) mpas kai kataferei kai swthei i partida estw tin teleutaia stigmi giati vlepw na dialyomaste kai meta na to pairnoume xampari ti egine...
goudas4 έγραψε:Auta mas axizoun, auta pernoume omws...I pliris adiaforia mas gia to basket mas exei kanei na ftasoume se toso tragiko epipedo...
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ??? ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΜΕ????
Εμείς δεν πληρώνουμε τα γ...σιατικα???
Δεν μπορώ να καταλάβω τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ....
ΑΥΤΟ-ΜΑΣΤΙΓΩΝΩΜΑΣΤΕ μου ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι οτιPlaton έγραψε:Πιστεύω ότι όταν λέμε ΠΑΟΚ, πολλοί από μας, το λέμε μονο για το ποδόσφαιρο...το μπάσκετ είναι απλά ένα κάποιο τμήμα που το γουστάρουμε όταν μας φέρνει επιτυχίες και το ξεχνάμε με τόση ευκολία όταν υποφέρει... Μιλάω για το 90% των ΠΑΟΚΤΣΉΔΩΝ. Αυτή είναι τελικά η γυμνή αλήθεια!!!
Φταίμε εμείς για την κατάντια του μπάσκετ και
οχι ο Πανελούδης?
Τι θα μπορούσαμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε αφου είχε στα χέρια του τις μετοχές, είχε τη στήριξη του ΑΣ, των ΜΜΕ και των Πολιτικών (π.χ. Νομαρχίας)...
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο Κόσμος έχει Διώξει ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ σε ποδόσφαιρο και Μπάσκετ λογικό είναι να έχει κουραστεί...
Και αφού συζητάμε γιάυτό ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (YOU KNOW WHO....)ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΟ(ΖΗΤΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΣΑΝ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ" ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΞΥΜΟΡΟ ΣΧΗΜΑ ΕΔΩ.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ,Platon έγραψε:Ειλικρινά Lover αδερφέ, δε μπορώ να σου απαντήσω...
Είμαι ένας από αυτούς που είναι τελικά μονο στο ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ (με το σκεπτικό του πιο πάνω post μου)...
Δεν ξέρω αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι η όχι...
Εκ Γερμανίας μου είναι και λίγο δύσκολο, χωρίς να αποτελεί ελαφρυντικό...είμαι και μέλος στον ΑΣ...
Ντρέπομαι για τον εαυτό μου...![]()
ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΣΤΑ AΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΩΝΑΤΟΥ.....
ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.... Ο ΤΥΠΟΣ Εκμεταλεύτηκε
καταστασεις και αρπαξε και ΑΡΜΕΞΕ τον ΠΑΟΚ σε στιγμη αδυναμίας....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"....
Μέχρι τα... ξημερώματα συνεχιζόταν η συνέλευση παραγόντων και φορέων για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία χαρακτηρίστηκε από ένταση αλλά και προτάσεις για την λύση της επόμενης μέρας. Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχόπουλος, Τσομπανάκης, Καραμβέρης, Μάλλιος, Ανδρεάδης, Δημ. ΠαπαδόπουλοςΚουλουτμπάνης, Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Γαλατσόπουλος, Βας. Οικονομίδης, Βεζυρτζής, Πανάκας, Βιολίδης, Χατζησπύρου και ο Γ. Παπαδόπουλος (μέλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ) για τον οποίο ζητήθηκε από το ΜΕΛΒΑ να είναι παρών γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για το γεγονός πως απορρίφθηκε η πρόταση διοίκησης με επικεφαλής τον Θανάση Κατεμλιάδη. Αρχικά τον λόγο πήραν για αρκετή ώρα ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Βασίλης Οικονομίδης οι οποίοι ζήτησαν από τον κ. Γαλατσόπουλο να μείνει στην διοίκηση. Αυτός αρνήθηκε τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να μπει ούτε σαν μέλος σε μία νέα διοίκηση επικαλούμενος επαγγελματικά προβλήματα. Κάποια στιγμή πάντως υπήρξε μία μικρή ένταση ανάμεσα σε Οικονομίδη και Τσομπανάκη αναφορικά με την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για να έρθουν κάποια χορηγίες από το δημόσιο. Στην συνέχεια ο Νίκος Βεζυρτζής επισήμανε ότι: "Πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί λύση αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο Άλκης Ησαιιάδης επισήμανε: "Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά και όχι πίσω" ενώ ζήτησε και αυτός από τον κ. Γαλατσόπουλο να παραμείνει πρόεδρος για έναν χρόνο. Ο κ. Ησαϊάδης τόνισε ότι: "Την στιγμή αυτή χρειάζεται ένα ποσό 500.000 με 600.000 Ευρώ" με τον Νίκο Βεζυρτζή να εκφράζει τις διαφωνίες του επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να καταβληθεί αυτό το ποσό. Φυσικά οι συζητήσεις συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...
http://www.novasports.gr/basketball/a1/ ... aid=152554
Εμενα στην κατασταση που βρισκομαστε μια χαρα μου φαινονται τα λεφτα του Δροσου. Αμα νομιζετε οτι των αλλων ειναι καθαρα τοτε να περιμενουμε και μεις να μας αγορασει ο βασιλακης ο καιλας! Και μετα το αδιεξοδο (τι πρωτοτυπο!!) της συνελευσης που γινοταν χτες μεχρι αργα το βραδυ νομιζω οτι οντως η κατασταση ειναι δροσοδρομος. Και πλεον δεν μιλαμε για μεγαλη ομαδα και τιτλους και πορειες αλλα μιλαμε για την επιβιωση της ομαδας στο επιπεδο να καταφερει να κατεβει στο πρωταθλημα και να μην ξεφτιλιστει! Γιατι ολοι αυτοι που μαζευτηκανε χτες ουτε να κατεβασουν την ομαδα στο πρωταθλημα δεν ειναι ικανοι.....
Εμενα στην κατασταση που βρισκομαστε μια χαρα μου φαινονται τα λεφτα του Δροσου. Αμα νομιζετε οτι των αλλων ειναι καθαρα τοτε να περιμενουμε και μεις να μας αγορασει ο βασιλακης ο καιλας! Και μετα το αδιεξοδο (τι πρωτοτυπο!!) της συνελευσης που γινοταν χτες μεχρι αργα το βραδυ νομιζω οτι οντως η κατασταση ειναι δροσοδρομος. Και πλεον δεν μιλαμε για μεγαλη ομαδα και τιτλους και πορειες αλλα μιλαμε για την επιβιωση της ομαδας στο επιπεδο να καταφερει να κατεβει στο πρωταθλημα και να μην ξεφτιλιστει! Γιατι ολοι αυτοι που μαζευτηκανε χτες ουτε να κατεβασουν την ομαδα στο πρωταθλημα δεν ειναι ικανοι.....
Δρόσος
Δεν μου αρέσει να μεταφέρω στο δικό μας φόρουμ ειδήσεις που αφορούν άλλες ομάδες αλλά μιας και η επιβίωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε άμεση σχέση με τον ερχομό του Δρόσου , ρίξτε μια ματια στο παρακάτω κείμενο. Νομίζω πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον:
Ο Δημήτρης Δρόσος ενημέρωσε την Τρίτη -με εξώδικο- τον Γιάννη Φιλίππου ότι καταγγέλει το ιδιωτικό συμφωνητικό του περασμένου Ιουλίου κι όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές οδεύουν προς ένα φιλικό διαζύγιο
Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθως αυτή είναι η βασική προϋπόθεση που έχουν θέσει οι δύο πλευρές.
Πάντως στο περιεχόμενο του αναφέρεται ότι η πλευρά Δρόσου θα παραδώσει στις 30 Ιουνίου τα "κλειδιά" της ΚΑΕ, δηλαδή τις σφραγίδες, αλλά κι όλα τα παραστατικά που αντιστοιχούν στα χρήματα που έχουν δαπανήσει αυτή τη χρονιά.
Κατά τα άλλα ο Φιλίππου θα εξετάσει τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ΚΑΕ κι επομένως ή θα βρει άλλον επενδυτή (με τα χρέη να είναι 2.5 εκατομμύρια ευρώ όλα σε μορφή διακανονισμών) ή θα παραδώσει την ομάδα μπάσκετ στην επιτροπή σωτηρίας.
Η τελευταία μετά τις επαφές με στελέχη της ομάδας που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, ζητάει από τον Φιλίππου ένα ραντεβού προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο δράσης.
Ο τελευταίος, πάντως, δεν ενοχλήθηκε από το εξώδικο και αποδέχεται κάποια από τα σημεία του. Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις αρχές Ιουλίου θα προχωρήσει το σχέδιο δράσης, που συνοδεύεται από την απεμπλοκή του Δημήτρη Δρόσου από τα διοικητικά.
Ο Δημήτρης Δρόσος ενημέρωσε την Τρίτη -με εξώδικο- τον Γιάννη Φιλίππου ότι καταγγέλει το ιδιωτικό συμφωνητικό του περασμένου Ιουλίου κι όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές οδεύουν προς ένα φιλικό διαζύγιο
Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθως αυτή είναι η βασική προϋπόθεση που έχουν θέσει οι δύο πλευρές.
Πάντως στο περιεχόμενο του αναφέρεται ότι η πλευρά Δρόσου θα παραδώσει στις 30 Ιουνίου τα "κλειδιά" της ΚΑΕ, δηλαδή τις σφραγίδες, αλλά κι όλα τα παραστατικά που αντιστοιχούν στα χρήματα που έχουν δαπανήσει αυτή τη χρονιά.
Κατά τα άλλα ο Φιλίππου θα εξετάσει τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ΚΑΕ κι επομένως ή θα βρει άλλον επενδυτή (με τα χρέη να είναι 2.5 εκατομμύρια ευρώ όλα σε μορφή διακανονισμών) ή θα παραδώσει την ομάδα μπάσκετ στην επιτροπή σωτηρίας.
Η τελευταία μετά τις επαφές με στελέχη της ομάδας που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, ζητάει από τον Φιλίππου ένα ραντεβού προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο δράσης.
Ο τελευταίος, πάντως, δεν ενοχλήθηκε από το εξώδικο και αποδέχεται κάποια από τα σημεία του. Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις αρχές Ιουλίου θα προχωρήσει το σχέδιο δράσης, που συνοδεύεται από την απεμπλοκή του Δημήτρη Δρόσου από τα διοικητικά.