Κώστας Βασιλειάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

«Ο Βασιλειάδης μετά από μαραθώνια συζήτηση με τον Ολυμπιακό κατέληξε σήμερα στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα και απομένει αύριο το τυπικό, δηλαδή να μπουν οι υπογραφές, να κατατεθεί η κάρτα ελευθέρας του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Νίκος Μπουντούρης, συμπληρώνοντας: «Όνειρο του Κώστα ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν και δικό μας».

πηγη: http://www.metrosport.gr/?p=2693

:? :?
REBEL_PAOK_4

Δημοσίευση από REBEL_PAOK_4 »

Αρχηγέ καλώς ήρθες πίσω.....

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ........
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

"Η σημαία στον ιστό και πάλι όσο βαρύ κι αν ακούγεται.." Η συνέχεια σύντομα!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η λέξη αράχνη απαγορεύεται να υφίσταται στα τόπικ του μπάσκετ, δια ροπάλου, δια της ζώσης, δια παντών κι επι παντών. Ουρττττττττττ!!! 8) 8)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

στον φετινο αγωνα παοκ γκει στο μπασκετ,ο κωστας δεν επαιξε,νομιζω λογω τραυματισμου..εκανε ομως κανονικα προθερμανση στα δυο ημιχρονα.ειδικα στην αναπαυλα γα το β ημιχρονο καθοταν κοντα στην κερκιδα,μαζι με τον πριντεζη,και ειχε ανοιξει 'διαλογο' με τους οπαδους..εμεις τον λεγαμε να γυρισει πισω και να αφησει την γκει ομαδα και εδειχνε συνεχεια με τους μορφασμους του ποσο πολυ το ηθελε..βρειτε διοικηση να με θελει και γυριζω..
καλη επιτυχια στην νεα σου καριερα..
το ενα 7αρι αναζωογωνησε το ποδοσφαιρο μας...
το αλλο 7αρι θα κανει το ιδιο στο μπασκετ..το αθλημα που μας χαρισε τοσες μα τοσες χαρες..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ερχετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Κώστας Βασιλειάδης

Δημοσίευση από mi8rio »

"Μετά από συντονισμένες ενέργειες και μεγάλη προσπάθεια, ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το Δικέφαλο. Η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που είχε θέσει από την πρώτη στιγμή ο κ. Δημήτρης Δρόσος, θέλοντας να δώσει ένα μεγάλο δώρο προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και την μεγάλη τους επιθυμία για να φορέσει ο Βασιλειάδης και πάλι τη φανέλα της ομάδας.

Ο Κώστας Βασιλειάδης θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 6.30μ.μ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και στις 7μ.μ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα."

από το επίσημο site
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?& ... iew&id=341

:evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΡΧΗΓΕ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
:evil:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Αντε παλι επιτελους στα ασπρομαυρα! :shock:
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

Φίλε fotis52

1. Μπορει να μην σου αρεσει αλλα ΝΑΙ ειμαστε ινδιανοι.(Μην το παιρνεις προσωπικα)
2. Μπορει να σου πουλαει οσο Παοκτσιδιλικη γουσταρει γιατι εχει κανει κατι που δεν κανει κανενας αλλος.ΠΛΗΡΩΝΕΙ.Εστω και ενα ευρω.Δεν εχει καμια απολαβη.Αν ποτε καταφερει να εχει τοτε μπραβο του.
3. Αν ολοι ειναι αναλωσιμοι για σενα τι σε χαλαει το διετες?Μηπως θελεις 10 χρονια συμβολαιο και μετα ο αθλητης να κατσει πανω σε αυτο και να γινει δημοσιος υπαλληλος?
4. Πως εβγαλες συμπερασμα οτι το τμημα δεν θα εχει μελλον? Εδω υπηρξε προβλημα υπαρξης και δεν κουνηθηκε φυλλο.
5. Οσο για τα γλυψιματα θα καταλαβες οτι τα κανει γιατι βλεπει οτι δεν υπαρχει ανταποκριση απο τον κοσμο.Την ημερα που εκανε την πρωτη συνεντευξη τυπου για το αν θα αναλαμβανε μια ετοιμοθανατη ομαδη δες σε παρακαλω ποια ηταν τα θεματα εκεινη την ωρα σε ολα τα σαιτ των τοπικων εφημεριδων και στο σαιτ που ποσταρεις.3 πουλακια καθονταν.Αλλα ολοι συμπεριλαμβανομενου και του paokmania ασχοληθηκαν με την ανακοινωση της ερασιτεχνικης αεκ που βγηκε εκεινο το βραδυ.
Μαλιστα να σου θυμησω οτι καποιοι ηθελαν λεει να δωσει και εξηγησεις γιατι ηταν χορηγος της αεκ.
Το οτι στο ποδοσφαιρο για 5 χρονια θα εχουμε χορηγο τον βαζελο δεν τους χαλαει.
6. Οσο για το ποιος απο τους 2 (Ζαγορ ή Δροσο) εχει το δικαιωμα να πουλησει Παοκτσιδιλικη λυπαμαι αλλα η πλαστιγγα γερνει στον Δροσο.Γιατι ουτε ΠΑΟΚ ειναι, ανελαβε ομαδα με μεγαλα χρεη που δυσκολα θα αποπληρωσει,ποτε δεν εβγαλε λεφτα απο τον συλλογο,εχει και με αλλα πραγματα να ασχοληθει, ουτε ζητησε να μην εχει καμια ευθυνη για παλιοτερα χρεη.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Πανθεσσαλονι έγραψε:Φίλε fotis52
5. Οσο για τα γλυψιματα θα καταλαβες οτι τα κανει γιατι βλεπει οτι δεν υπαρχει ανταποκριση απο τον κοσμο.Την ημερα που εκανε την πρωτη συνεντευξη τυπου για το αν θα αναλαμβανε μια ετοιμοθανατη ομαδη δες σε παρακαλω ποια ηταν τα θεματα εκεινη την ωρα σε ολα τα σαιτ των τοπικων εφημεριδων και στο σαιτ που ποσταρεις.3 πουλακια καθονταν.Αλλα ολοι συμπεριλαμβανομενου και του paokmania ασχοληθηκαν με την ανακοινωση της ερασιτεχνικης αεκ που βγηκε εκεινο το βραδυ.
Μαλιστα να σου θυμησω οτι καποιοι ηθελαν λεει να δωσει και εξηγησεις γιατι ηταν χορηγος της αεκ.

Ποια ήταν τα θέματα του Παοκμάνια εκείνη τη μέρα; Γιατί εγώ έλειπα και διακοπές τότε .. Πάντως για ρίξε μια ματιά στα άρθρα για Δρόσο:
http://www.paokmania.gr/content/view/701/28/ στις 15/7/08
http://www.paokmania.gr/content/view/734/28/ στις 29/7/08
http://www.paokmania.gr/content/view/735/28/ στις 30/7/08
http://www.paokmania.gr/content/view/746/28/ στις 4/8/08 (αν βρεις πιο αναλυτικά τη συνέντευξή του και μου δώσεις λινκ τότε παραιτούμαι)
Πανθεσσαλονι έγραψε:6. Οσο για το ποιος απο τους 2 (Ζαγορ ή Δροσο) εχει το δικαιωμα να πουλησει Παοκτσιδιλικη λυπαμαι αλλα η πλαστιγγα γερνει στον Δροσο.Γιατι ουτε ΠΑΟΚ ειναι, ανελαβε ομαδα με μεγαλα χρεη που δυσκολα θα αποπληρωσει,ποτε δεν εβγαλε λεφτα απο τον συλλογο,εχει και με αλλα πραγματα να ασχοληθει, ουτε ζητησε να μην εχει καμια ευθυνη για παλιοτερα χρεη.

Πρώτον λυπάμαι πολύ που συγκρίνεις δύο τόσο ανόμια αθλήματα και τόσο διαφορετικά πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν από όπου κι αν τους πιάσεις.
Τι θα πει να πουλήσει Παοκτσηδιλίκι; Πουλάει ο Ζαγοράκης;
Μεγάλα χρέη ναι .. 3 μύρια .. το είπε ο ίδιος .. 3 μύρια συνολικά έτσι; Στο ποδόσφαιρο πόσα ήταν; Μήπως 40;
Δεν έβγαλε λεφτά ο Δρόσος από τον ΠΑΟΚ .. έβγαλε ο Ζαγοράκης; Και στην τελική που να προλάβει; Τώρα ήρθε πρόεδρος!
Καμία ευθύνη για τα παλαιότερα χρέη ζήτησε ο Ζαγοράκης; Απλά του μπάσκετ κάποια είναι διακανονισμένα σε δόσεις, ενώ της ΠΑΕ ήταν μπουρδέλο και δεν γινόταν να ανοίξει ταυτόχρονα 40 μέτωπα ο Ζαγοράκης. Πάντως αν πιστεύεις ότι ο Ζαγοράκης έχει κάνει λάθη .. πες τα στο τόπικ του, θα ήθελα πολύ να τα ακούσω.

Υγ: Το αρχικό σου ποστ το καταλαβαίνω .. αλλά το 5 και το 6 δεν κατάλαβα γιατί τα είπες και με τέτοιο ύφος!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Καλος παιχτης ειναι το παλικαρα?????
χαχα :) :) :)

Αντε ρε αρχιγουμπα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Πανθεσσαλονι έγραψε:
Αλλα ολοι συμπεριλαμβανομενου και του paokmania ασχοληθηκαν με την ανακοινωση της ερασιτεχνικης αεκ που βγηκε εκεινο το βραδυ.
6. Οσο για το ποιος απο τους 2 (Ζαγορ ή Δροσο) εχει το δικαιωμα να πουλησει Παοκτσιδιλικη λυπαμαι αλλα η πλαστιγγα γερνει στον Δροσο.Γιατι ουτε ΠΑΟΚ ειναι, ανελαβε ομαδα με μεγαλα χρεη που δυσκολα θα αποπληρωσει,ποτε δεν εβγαλε λεφτα απο τον συλλογο,εχει και με αλλα πραγματα να ασχοληθει, ουτε ζητησε να μην εχει καμια ευθυνη για παλιοτερα χρεη.

+1 στο post του Γιάνκος που ευτυχώς με έσωσε από το πολύ γράψιμο.

Επειδή εγώ ήμουν από τους 2,3 (δεν ήταν περισσότεροι, οι υπόλοιποι απλός τι γράψαν στα άγραφα) που ζήτησαν εξηγήσεις, απλός να πω ότι τις εξηγήσεις τις πήρα από το Δρόσο με τις πράξεις του.
εν πάση περιπτώσει i ανακοίνωση τις ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν έλεγε ότι είναι χορηγός.
τα υπόλοιπα που γραφεις στο σχόλιο 5 και 6 δε βλέπω καμια σχέση του ενός που συγκρίνεις με το άλλο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σας σώζει ότι με πιέζει ο χρόνος γιατί η δουλειά προηγείται, αλλιώς θα σας αράδιαζα ένα τεράστιο κατεβατό. Μπερδεύετε τα τόπικς παιδιά. Εδώ είναι για το Βασιλειάδη. Ούτε για το Δρόσο, ούτε για την ΚΑΕ. Κι επειδή θέλω να μιλήσω για Βασιλειάδη εγώ, όπως έκανα και στο άρθρο στην κεντρική..

"Πρώτη" για Βασιλειάδη

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι από το μεσημέρι και μετά από δύο χρόνια και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ μετά την λύση του συμβολαίου του διεθνή φόργουορντ με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο παρκέ του PAOK Sports Arena.

"Πρώτα από είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στο σπίτι μου γιατί έτσι αισθάνομαι εδώ. Σίγουρα τα δύο χρόνια που δεν ήμουνα εδώ έμαθα πάρα πολλά και σκέφτομαι πολύ διαφορετικά. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος και αγωνιστικά".

"Σίγουρα κάποια πράγματα δεν μου πήγανε καλά στον χρόνο συμμετοχής. Γύρισα ωστόσο πίσω γιατί γίνεται μια καινούρια αρχή με τους κ.κ. Δρόσο, Πεδουλάκη και Μπουντούρη και ήθελα να ήμουν από την αρχή σε αυτήν την προσπάθεια. Θα δουλέψω σκληρά από την αρχή για να είμαι αυτός που πρέπει. Τις τελευταίες 15 μέρες ήξερα ότι θα ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Αγγελόπουλους γιατί ήταν πολύ συνεργάσιμοι στο θέμα της λύσης του συμβολαίου", τόνισε αρχικά ο Βασιλειάδης.

Σε ερώτηση για την νέα σελίδα της ομάδας είπε: "Ξεκινάμε από το μηδέν. Όλα είναι καινούρια. Από τον κ. Δρόσο μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Στον ΠΑΟΚ δεν αρμόζει να μην είναι ψηλά, να μην παίζει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, να μην είναι στα πλει φο. Αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε" κι όσο για την επιστροφή του επισήμανε: "Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση από τον κ. Δρόσο ήθελα να γυρίσω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και θα ήθελα να γυρίσω για να κερδίσω τίτλους και δεν θα έχω πρόβλημα να ηγηθώ της νέας προσπάθειας".

Σε ερώτηση για το πώς είχε αισθανθεί στην επιστροφή του στο PAOK Sports Arena την περσινή αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Ολυμπιακού απάντησε: "Αισθάνθηκα πάρα πολύ περίεργα που ήρθα με άλλη φανέλα σε αυτό το γήπεδο με άλλη φανέλα και εύχομαι όλα να πάνε καλά".

Για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους όπου ο Βασιλειάδης αγωνίστηκε στην ισπανική Μάλαγα και στον Ολυμπιακό είπε: "Μπορεί να ήταν και κάποια δικά μου λάθη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω. Έχω μιλήσει με τον κ. Πεδουλάκη. Θα δουλέψω στις ατέλειές μου για να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης για τον ΠΑΟΚ".

Αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε: "Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έβλεπε αυτό που ήθελε. Μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να φθάσει ψηλά. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι σκληρά".

Ο Βασιλειάδης δεν έκρυψε μάλιστα ότι: "Μου έλειψε το περιβάλλον. Ήταν πολύ οικείο και οικογενειακό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω ότι καλύτερο», και κατέληξε χαμογελώντας: «Θα συνεχίσω να έχω την φανέλα με το Νο7 και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".

http://www.sport24.gr/html/ent/102/ent.249102.asp
alexei

Δημοσίευση από alexei »

για κουλαρετε λιγο με τον Δροσο, που στο κατω κατω της γραφης ο ανθρωπος βαζει λεφτα απο την τσεπη του ενω ο Ζαγορακης δεν εχει βαλει μια, χρησιμοποιει τα δικα μας, με το καλημερα εβαλε 1 μυριο χωρις να ειναι παοκτσης και κανει και μεταγραφες..ποιος παοκαρχης το εχει κανει αυτο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”