Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

Δημοσίευση από Falegkos »

MHXANIKOS έγραψε:Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΕΓΕ "ΟΣΟ ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ΓΟΥΜΕΝΟΣ) ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ "ΒΟΥΝΟ" ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ???

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΛΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΕ ΖΑΓΟΡ.

Για τον βραζιλιανο τα λες φιλε???μοιπος τον περδεβεις με καπιον αλο???
Άβαταρ μέλους
Falegkos

zoyritsa έγραψε:Ο καθενας λεει τη γνωμη του .
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΟΚΙ ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ...ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ????

Υ.Γ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ .
Υ.Γ2
ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ...ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΥΚΟΣ :?

Ο συριγος κανει χαβαλε ρε μαγκες αλλα ειναι τρελο ΠΑΟΚΙ μη μασατε.
Απλα κανει χαβαλε με τα παντα και σχολιαζει την επικαιροτητα με τον δικο του τροπο....
Προσοπικα τον παω απιστευτα.
Και τον χητα.
MHXANIKOS

ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

Δημοσίευση από MHXANIKOS »

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
lefis

Στέλιος Γρηγοριάδης

Δημοσίευση από lefis »

Το πραγμα φαινοτανε οτι καπου εκει θα πηγαινε αφου εδω και 3-4 μηνες δεν κανει ραδιο.Ο δημοπουλος ειπε οτι δεν εφυγε αλλα τον εδιωξαν.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω θα ηθελα να μαθω μιας και ειναι ενας ΠΑΟΚτσης δημοσιογραφος ασχετα με τον αν πολλες φορες δεν συμφωνουσα μαζι του.
memts

Δημοσίευση από memts »

teo1803 έγραψε:
anger4a έγραψε:στο καλό γρηγοριάδη...και να μας γράφεις
ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Εαν αυτό το γράφεις για τον γρηγοριάδη,πιστεύω οτι δεν τον έχεις

ακούσει ποτέ...έλεος οχι όλοι στο ίδιο καζάνι.

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ 89% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΟΥΜΕΝΟ-ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΟΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΥΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΜΑΓΚΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΣΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....

ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

anger4a έγραψε:Αντε να πα να κλείσει αυτή η κωλοφυλλάδα με το ράδιο που
ούτε λεφτά για να βάλουν πομπό δεν έχουν!
μια ζωή όλα τα μμε της πόλης και οι διευθηντές του κοίμηζαν και θα κοιμήζουν τον κόσμο. στο καλό γρηγοριάδη...και να μας γράφεις

τα πες ολα συμφωνω απολυτα
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Δημοσίευση από Samurai4 »

memts έγραψε:
teo1803 έγραψε:
anger4a έγραψε:στο καλό γρηγοριάδη...και να μας γράφεις

Εαν αυτό το γράφεις για τον γρηγοριάδη,πιστεύω οτι δεν τον έχεις

ακούσει ποτέ...έλεος οχι όλοι στο ίδιο καζάνι.

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ 89% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΟΥΜΕΝΟ-ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΟΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΥΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΜΑΓΚΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΣΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....

ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ...

Συμωνω κσι επαυξανω
γενικα ο γρηγοριαδης εδειχνε οτι δεν ειναι τοσο επαγγελματιας, καθε καλοκαιρι εξαφανιζοταν κανα 1 1/2 μηνα και μετα εκανε 2 βδομαδεσ εκπομπεσ για το που πηγε και πως περασε, πασχα-χριστουγεννα τα ιδια.............
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

MEGALOS KAZINAKIAS AUTO TO XERO POLLA LEFTA EXASE STO KAZINO
TORA GIATI EFIGE STA PA.....A MOU
PAOK EISE :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Εγω τον πηγαινα παντως......
Ελεγε πολλα πραγματα εξω απο τα δοντια και μου αρεσε.

ΤΩΡΑ ΦΟΡΤΣΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΟΚΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Οταν γινετε κατι κακο στον ΠΑΟΚ ακουω αυτον και με ηρεμει.
Το μονο κακο ειναι οτι ......ε ειναι λιγο γλυφτης στην Διοικηση :lol: :lol: :lol: αλλα δεν πειραζει.

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Γαματος ειναι ....αλλα αυτο ειναι λιγο προβλημα....για μας για αυτον μπορει οχι.

ολοι εχουμε καπια κοληματα απλα αυτοι το δειχνουν περισοτερο γιατι εχουν το μικροφωνω και οτυς ακουει κοσμος.. :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε θέλω να μπω στο κλιπάκι σας για το αν ήταν αρεστός, καλός ή κακός, χάιδευε τα αυτιά ή κάτι άλλα τέτοια που πλανώνται.. Επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά, κι έχω άποψη για τον ίδιο και τη δουλειά του, ένα θα σας πω. Ηταν ο μοναδικός ο οποίος δε μασούσε ποτέ τα λόγια του, ότι έλεγε το τεκμηρίωνε, δε φοβόταν να δηλώσει στον αέρα αυτό που πίστευε κι ας ήταν αντίθετο με αυτό που ήθελαν να ακούσουν κάποιοι. Οταν, δε οι απόψεις του δεν επαληθεύονταν, δε δίσταζε να βγει και να δηλώσει ότι έκανε λάθος ή ότι παρ' ότι ένα θέμα είχε μία τροπή, αυτός να υποστηρίζει την αντίθετη όχι όμως με στόχο το κακό της ομάδας..
Το ήθος, η εντιμότητα και η εργατικότητα του τον αντάμειψαν με τη θέση του διευθυντή της ιστορικότερης εφημερίδας (χρονικά). Μην ξεχνάτε μερικά ιστορικά πρωτοσέλιδα όπως τα αφιερώματα στα ψεύτικα πρωταθλήματα του γαύρου, τον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου, τα θέματα ντόπινγκ και άλλα πολλά!
Καλή συνέχεια Στέλιο..
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

αποψη μου εφημερηδα που γραφει για παοκ πρεπει να ειπαρχει τωρα εαν δεν θελουμε καπιον ειναι αλο θεμα παντος ο παοκ εχει αναγκη να εχει σαν μεγαλη ομαδα ΠΡΩΤΟΣΕΛΗΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΟ ΣΕΛΙΔΕΣ σε κατι εφημεριδες που εξωφηλα εχουν σεισμος στο λιμανι και σεισμος στην παιανια και ναρχοντας ο ντεμις και ο τιγρις και ξερογο αστα αυτα ειναι ο ευκολος στοχος να μας κανουν σαν τον πουλι <λαθος> ρουλι ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΙ ΜΑΓΚΕς ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΛΟΥς ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ra PAOKTSHDIKA PRWTOSELIDA EINAI APARAITHTA....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι δεν ξέρω τον κύριο φατσικά, ούτε αναγνωρίζω τη φωνή του (και πάρα πολλών άλλων 1ων ονομάτων στη δουλειά) .. Τα ράδια και οι εφημερίδες σε καθημερινή ή ακόμα και εβδομαδιαία βάση δεν μου προσφέρουν τίποτα που δεν "ξέρω" ή μπορώ να βρω από αλλού. Πολύ απλά .. δεν ασχολούμαι!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

απο που ενημερωνεσαι δηλαδη για να καταλαβω...μαλλον απο το ιντερνετ..γιατι δηλαδη στο ιντερνετ ποιος νομιζεις οτι γραφει τα αρθρα..οι ιδιοι που γραφουν και στις εφημεριδεσ και κανουν και ραδιοφωνο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”