Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
syrus4

Δημοσίευση από syrus4 »

Ypomonh paidia egw spoudazw farmakeytikh italia(salerno).ARXIZW 23 iouniou kai teleiwnw 8 iouliou,gamithike to miso kalokairi.Ante kalh epityxia se olous mas
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Πέμ 05 Φεβ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
syrus4

Δημοσίευση από syrus4 »

Re NORTH ARMY o stelios eisai?Egw eimai o dimitris apo kallifyto.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Πέμ 05 Φεβ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

ola kala re man. mexri tis 20 tha tsimpiso k to diarkeias mou kai ola ok. kala na pernas stin italia k ante na doume tin paokara mas na anebainei epitelous

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

mfan22888 έγραψε:
twoheadedphoenix έγραψε:επειδή πολύς κόσμος πάω στοίχημα ότι έχει εξεταστική αυτόν τον καίρο είπα να ανόιξω αυτο το τόπιμκ για εμάς τους φοιτητές παοκτσήδες . εγώ σπουδάζω αλεξανδρούπολη μοριακή βιολογία και γενετική . στην προηγούμενη εξεταστική έχασα δύο μαθήματα για να πάω θεσσαλονίκη να δω τον πάοκ στα μεγάλα εντος . Σε αυτήν μπορεί να μην έχει αγωνιστικό πάοκ αλλά έχει μεταγραφές και είναι καλοκαίρι γαμώτο . τώρα γραφω φυσιολογία ανθρώπου και έχω καμια 200 σελίδες να βγάλω σε 4 μέρες . το μπούλο θα πάρω!!!! αλλά δε μασάω !!! ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

2ο έτος εισαι? Και εγώ Ιατρικη δεύτερο έτος και δίνουμε αυτή τη γαμ..η ατελείωτη φυσιολογία.. Εξεταστική εξεταστική αλλα θα πεταχτώ μια μέρα να αγοράσω το διαρκείας μου! Ολοι ΝΤΟΥ στα διαρκείας!

ιατρική αλεξ/πόλης η γενικά?
ναι δευτερο είμαι
RambouloS

Δημοσίευση από RambouloS »

5ο εξαμηνο ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ..ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ...

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..!
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

mfan22888 έγραψε:Από Ιατρική Αλεξαδρούπολης! Μιχάλης..
Ξέρω και άτομα απο το δεύτερο έτος σας και απο το τρίτο!
Από το δικό μας το έτος ξέρεις κανέναν?
Εσένα πως σε λένε αν και δε νομίζω να σε ξέρω αλλιώς θα σε θυμόμουν αφού είσαι Παοκι!

Γίαννης εγώ ψηλός. και εγω ξέρω πολύ κοσμο από ιατρική αλλα τώρα Μιχάλη δεν θυμάμαι .Μπορει φατσικά να σε ξέρω.
goudas4

Re: Γαμοεξεταστική (για όσα αδέρφια σπουδάζουν)

Δημοσίευση από goudas4 »

twoheadedphoenix έγραψε:επειδή πολύς κόσμος πάω στοίχημα ότι έχει εξεταστική αυτόν τον καίρο είπα να ανόιξω αυτο το τόπιμκ για εμάς τους φοιτητές παοκτσήδες . εγώ σπουδάζω αλεξανδρούπολη μοριακή βιολογία και γενετική . στην προηγούμενη εξεταστική έχασα δύο μαθήματα για να πάω θεσσαλονίκη να δω τον πάοκ στα μεγάλα εντος . Σε αυτήν μπορεί να μην έχει αγωνιστικό πάοκ αλλά έχει μεταγραφές και είναι καλοκαίρι γαμώτο . τώρα γραφω φυσιολογία ανθρώπου και έχω καμια 200 σελίδες να βγάλω σε 4 μέρες . το μπούλο θα πάρω!!!! αλλά δε μασάω !!! ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Aderfe ton Septemvrio erxetai sti sxoli sou ena filaraki mou...Kai erxetai kai kaulwmenos na voithisei kai gia neo sindesmo an apofasistei na ginei kati ekei ksana...

Egw eimai Diethnwn Eurwpaikwn Spoudwn Makedonias (DEOPS) 2 examino kai se auti tin exetastiki den paizei na grapsw sxedon tipota...Opote tha paw gia diplwma toulaxiston na lew oti ekana kati... 8)

PAOK eisai...
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Re: Γαμοεξεταστική (για όσα αδέρφια σπουδάζουν)

goudas4 έγραψε:Aderfe ton Septemvrio erxetai sti sxoli sou ena filaraki mou...Kai erxetai kai kaulwmenos na voithisei kai gia neo sindesmo an apofasistei na ginei kati ekei ksana...

αντε ωραία γιατί μεσ στη σχολή είμαι μονος που ασχολειταί

fm ναι την ξέρω την αθηνά!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ μάγκες έγραψα σήμερα ένα μάθημα με στυλό του ΠΑΟΚ από την μπουτίκ και πιστεύω το πέρασα! :)
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Εγω μαγκες σημερα εγραψα την φυσιολογία και κοπηκα .
αν και τα θεματα ήταν ευκολα δεν ειχα προλάβει να βγάλω την ύλη οπότε κοπηκα οριακά τον σεπτέμβριο όμως το έχω άνετα. και τώρα γενετική 1 αντε να δούμε τι σκατά θα κάνω εδώ!!
:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

δεν αντέχω άλλο την κωλο εξεταστική . έλεος !!!!!!
και το κακό δεν είναι ότι διαβάζω όλοι μέρα αλλά ότι δεν βγαίνει κανείς και μένω και εγώ μέσα ρεεεε πούστη μουυυυυ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

twoheadedphoenix έγραψε:
mfan22888 έγραψε:Από Ιατρική Αλεξαδρούπολης! Μιχάλης..
Ξέρω και άτομα απο το δεύτερο έτος σας και απο το τρίτο!
Από το δικό μας το έτος ξέρεις κανέναν?
Εσένα πως σε λένε αν και δε νομίζω να σε ξέρω αλλιώς θα σε θυμόμουν αφού είσαι Παοκι!

Γίαννης εγώ ψηλός. και εγω ξέρω πολύ κοσμο από ιατρική αλλα τώρα Μιχάλη δεν θυμάμαι .Μπορει φατσικά να σε ξέρω.

Καλώς τους συναδέλφους.... :lol: :lol: Δηλαδή τους προσεχώς... Εγώ τελειωσα το '97... Καλο κουράγιο παλικαρια και μη μασάτε... Αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι το κάθε πράγμα έχει μια λογική δομή. Και προσπαθείτε να σκέφτεστε όσο πιο απλά γίνετε. Όχι μπερδεμένα και όχι αποστηθίσεις...

Aντε με το καλο...
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

ναι ρε φίλε αυτό είναι το χειρότερο να μην διαβαζεις αλλα να είσαι μπαστακωμένος μέσα ενώ όλοι οι άλλοι είναι στισ παραλίες.

Φιλτατα πλάτον εγώ δεν σπουδάζω ιατρική αλλά μοριακή βιολογία και γενετική
παρεμφερές με την ιατρική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”