Paokmania: Αιώνια φοίτηση
- PAOK_NORTH_ARMY
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Πέμ 05 Φεβ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Πέμ 05 Φεβ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
- twoheadedphoenix
mfan22888 έγραψε:twoheadedphoenix έγραψε:επειδή πολύς κόσμος πάω στοίχημα ότι έχει εξεταστική αυτόν τον καίρο είπα να ανόιξω αυτο το τόπιμκ για εμάς τους φοιτητές παοκτσήδες . εγώ σπουδάζω αλεξανδρούπολη μοριακή βιολογία και γενετική . στην προηγούμενη εξεταστική έχασα δύο μαθήματα για να πάω θεσσαλονίκη να δω τον πάοκ στα μεγάλα εντος . Σε αυτήν μπορεί να μην έχει αγωνιστικό πάοκ αλλά έχει μεταγραφές και είναι καλοκαίρι γαμώτο . τώρα γραφω φυσιολογία ανθρώπου και έχω καμια 200 σελίδες να βγάλω σε 4 μέρες . το μπούλο θα πάρω!!!! αλλά δε μασάω !!! ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
2ο έτος εισαι? Και εγώ Ιατρικη δεύτερο έτος και δίνουμε αυτή τη γαμ..η ατελείωτη φυσιολογία.. Εξεταστική εξεταστική αλλα θα πεταχτώ μια μέρα να αγοράσω το διαρκείας μου! Ολοι ΝΤΟΥ στα διαρκείας!
ιατρική αλεξ/πόλης η γενικά?
ναι δευτερο είμαι
- twoheadedphoenix
mfan22888 έγραψε:Από Ιατρική Αλεξαδρούπολης! Μιχάλης..
Ξέρω και άτομα απο το δεύτερο έτος σας και απο το τρίτο!
Από το δικό μας το έτος ξέρεις κανέναν?
Εσένα πως σε λένε αν και δε νομίζω να σε ξέρω αλλιώς θα σε θυμόμουν αφού είσαι Παοκι!
Γίαννης εγώ ψηλός. και εγω ξέρω πολύ κοσμο από ιατρική αλλα τώρα Μιχάλη δεν θυμάμαι .Μπορει φατσικά να σε ξέρω.
Re: Γαμοεξεταστική (για όσα αδέρφια σπουδάζουν)
twoheadedphoenix έγραψε:επειδή πολύς κόσμος πάω στοίχημα ότι έχει εξεταστική αυτόν τον καίρο είπα να ανόιξω αυτο το τόπιμκ για εμάς τους φοιτητές παοκτσήδες . εγώ σπουδάζω αλεξανδρούπολη μοριακή βιολογία και γενετική . στην προηγούμενη εξεταστική έχασα δύο μαθήματα για να πάω θεσσαλονίκη να δω τον πάοκ στα μεγάλα εντος . Σε αυτήν μπορεί να μην έχει αγωνιστικό πάοκ αλλά έχει μεταγραφές και είναι καλοκαίρι γαμώτο . τώρα γραφω φυσιολογία ανθρώπου και έχω καμια 200 σελίδες να βγάλω σε 4 μέρες . το μπούλο θα πάρω!!!! αλλά δε μασάω !!! ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
Aderfe ton Septemvrio erxetai sti sxoli sou ena filaraki mou...Kai erxetai kai kaulwmenos na voithisei kai gia neo sindesmo an apofasistei na ginei kati ekei ksana...
Egw eimai Diethnwn Eurwpaikwn Spoudwn Makedonias (DEOPS) 2 examino kai se auti tin exetastiki den paizei na grapsw sxedon tipota...Opote tha paw gia diplwma toulaxiston na lew oti ekana kati...

PAOK eisai...
- twoheadedphoenix
Re: Γαμοεξεταστική (για όσα αδέρφια σπουδάζουν)
goudas4 έγραψε:Aderfe ton Septemvrio erxetai sti sxoli sou ena filaraki mou...Kai erxetai kai kaulwmenos na voithisei kai gia neo sindesmo an apofasistei na ginei kati ekei ksana...
αντε ωραία γιατί μεσ στη σχολή είμαι μονος που ασχολειταί
fm ναι την ξέρω την αθηνά!!!
- twoheadedphoenix
- twoheadedphoenix
twoheadedphoenix έγραψε:mfan22888 έγραψε:Από Ιατρική Αλεξαδρούπολης! Μιχάλης..
Ξέρω και άτομα απο το δεύτερο έτος σας και απο το τρίτο!
Από το δικό μας το έτος ξέρεις κανέναν?
Εσένα πως σε λένε αν και δε νομίζω να σε ξέρω αλλιώς θα σε θυμόμουν αφού είσαι Παοκι!
Γίαννης εγώ ψηλός. και εγω ξέρω πολύ κοσμο από ιατρική αλλα τώρα Μιχάλη δεν θυμάμαι .Μπορει φατσικά να σε ξέρω.
Καλώς τους συναδέλφους....

Aντε με το καλο...
- twoheadedphoenix