Ηλίας Βιολίδης
Τα προσωπεία έπεσαν, όπως και οι μάσκες. Κι έτσι φανερώθηκε ποιοι ήταν αυτοί που τόσα χρόνια καταδυνάστευαν τον απλό ΠΑΟΚτσή οπαδό. Τόσα χρόνια ακούγαμε τις ίδιες παπαριές και αερολογίες. Όλες ήταν φούσκα. Κι εμένα ποιος μπορεί να με πει ότι τελικά η υπόθεση Καμπάνη ή Σαββίδη, δεν προήλθε από κάποιον ο οποίος τους έφερε εδώ από τη διοίκηση του ερασιτέχνη; Είστε υπόλογοι όλοι σας και οφείλετε μια ξεκάθαρη, μία κρυστάλλινη απάντηση προς όλους εμάς τους απλούς ΠΑΟΚτσήδες που πονάμε τον ΠΑΟΚ μας, 10 φορές περισσότερο από εσάς.
Και πλέον φτάνουμε στην σημαντικότερη ημερομηνία της ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. 4/6/08 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.
ΥΓ. ΒΙΟΛΙΔΗ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!
Και πλέον φτάνουμε στην σημαντικότερη ημερομηνία της ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. 4/6/08 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.
ΥΓ. ΒΙΟΛΙΔΗ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!
TWRA GIATI DEN ERXETE O EPENDITIS ?
AUTO TON ENOXLISSE TI NTREPETE NA ERTHEI NA PARI TON PAOK ?
PO RE TI ALLO THA DIAVASSOUME
AUTA VLEPI O KATSARIS KAI TRIVI TA XERIA TOY
KSIPNISTE OLOI !!!
OLOI MELOI STON A.S. EDW STIS EKLOGES ALLOI IRTHAN PSIFISSAN KATSARI KAI DEN IXAN IDEA GIA PAOK .
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
AUTO TON ENOXLISSE TI NTREPETE NA ERTHEI NA PARI TON PAOK ?
PO RE TI ALLO THA DIAVASSOUME
AUTA VLEPI O KATSARIS KAI TRIVI TA XERIA TOY
KSIPNISTE OLOI !!!
OLOI MELOI STON A.S. EDW STIS EKLOGES ALLOI IRTHAN PSIFISSAN KATSARI KAI DEN IXAN IDEA GIA PAOK .

Thx, Admin Team
Καρεενα, συμφωνώ σε όσα γράφεις, κοίτα όμως και μια σημαντική παράμετρο. Για ποιό λόγο δεν ήθελε ο Βιολίδης τη γενική συνέλευση; Εγώ νομίζω για τον εξής λόγο:
Επειδή, παραδοσιακά οι γενικές συνελεύσεις του ερασιτέχνη διαδραματίζονται σε ένα κλίμα φαρ ουέστ με τον κάθε ένα φορέα να κουβαλάει τόνους πυρομαχικά μαζί του για να επιβάλλει με το έτσι θέλω την άποψη του, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, θέλησε να παρεκκλίνει από αυτή τη διαδικαία για να μην αποθαρρύνει τους όποιους υποψηφίους θέλησαν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά της ΚΑΕ. Διότι, αν και η επόμενη γενική συνέλευση διαδραματίζονταν σε τέτοιο κλίμα, τότε, νομίζω ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα έκαναν πίσω δίχως δεύτερη σκέψη.
Ο Τασούλις, λίγο πιο πάνω, όταν αναφέρονταν στην άρνηση αγοράς μετοχών, πιστεύω πως αυτό το πράγμα είχε κατά νου, απλά δε το είπε έτσι. Ότι δηλαδή, το να πάρει κανείς μετοχές στον ερασιτέχνη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σα να παίρνει διαρκείας σε πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ. Το γεγονός ότι πλέον οι γενικές συνελεύσεις δε βγάζουν πλέον καμία απόφαση, νομίζω ότι είναι επαρκές στοιχείο για να ενδυναμώσει την συγκεκριμένη άποψη και αντίληψη. Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πιο σημαντικό για έναν ΠΑΟΚτσή, είναι να έχει άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα του. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να έχει και την πιστοποίηση, ακα μετοχές στον ερασιτέχνη. Απλά η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για ένα τέτοιο εγχείρημα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Επειδή, παραδοσιακά οι γενικές συνελεύσεις του ερασιτέχνη διαδραματίζονται σε ένα κλίμα φαρ ουέστ με τον κάθε ένα φορέα να κουβαλάει τόνους πυρομαχικά μαζί του για να επιβάλλει με το έτσι θέλω την άποψη του, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, θέλησε να παρεκκλίνει από αυτή τη διαδικαία για να μην αποθαρρύνει τους όποιους υποψηφίους θέλησαν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά της ΚΑΕ. Διότι, αν και η επόμενη γενική συνέλευση διαδραματίζονταν σε τέτοιο κλίμα, τότε, νομίζω ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα έκαναν πίσω δίχως δεύτερη σκέψη.
Ο Τασούλις, λίγο πιο πάνω, όταν αναφέρονταν στην άρνηση αγοράς μετοχών, πιστεύω πως αυτό το πράγμα είχε κατά νου, απλά δε το είπε έτσι. Ότι δηλαδή, το να πάρει κανείς μετοχές στον ερασιτέχνη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σα να παίρνει διαρκείας σε πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ. Το γεγονός ότι πλέον οι γενικές συνελεύσεις δε βγάζουν πλέον καμία απόφαση, νομίζω ότι είναι επαρκές στοιχείο για να ενδυναμώσει την συγκεκριμένη άποψη και αντίληψη. Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πιο σημαντικό για έναν ΠΑΟΚτσή, είναι να έχει άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα του. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να έχει και την πιστοποίηση, ακα μετοχές στον ερασιτέχνη. Απλά η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για ένα τέτοιο εγχείρημα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λεφτά για τον ΑΣ, λεφτα για Διαρκείας, λεφτά για μετοχές, λεφτα, λεφτα, λεφτα... Να δω που θα τα βρει ένας απλός πολίτης με τον μισθό των 600€ και 700€ που θέλει να δει την ομάδα του να προοδεύει....
Είναι κρίμα ένας τέτοιος σύλογος να μην ενδιαφέρει επενδυτές.
Τι να πω... ΕΛΕΟΣ...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΟΥ!
Είναι κρίμα ένας τέτοιος σύλογος να μην ενδιαφέρει επενδυτές.
Τι να πω... ΕΛΕΟΣ...

Από τη στιγμή που υπάρχει άνθρωπος ο οποίος δεσμεύεται για κάποια πράγματα, τη στιγμή, μάλιστα που έχει αποδείξει εμπράκτως και με στοιχεία ότι μπορεί να βοηθήσει και βοηθά ουσιαστικά την ομάδα, πρέπει, όλοι μας να τον εμπιστευτούμε επιτέλους. Δυστυχώς, όμως, παρ' ότι ο απλός ΠΑΟΚτσής του δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει, κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να λέγονται μεταρρυθμιστές του ΠΑΟΚ, του βάζουν εμπόδια για λόγους τους οποίους, μόνο οι ίδιοι μπορούν να εξηγήσουν. Στον ΠΑΟΚ δεν χωρούν άλλοι τραμπουκισμοί και άλλες αινιγματικές προσωπικότητες. Θέλουμε άτομα που να διψάνε για δουλειά, νηφάλια και άφθαρτα, μα πάνω από όλα ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι πονάνε την ομάδα και θέλουν το καλό της.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
RE FILE PLAKA MAS KANEIS?POIOI PALAIMAXOI KAI POIA EMPIISTOSYNI?OTAN PEFTAME POU ITAN PALAMAXOI?TORA POU EMFANISTIKE EPENDYTIS EXOUN KAI GNOMI?GIATI EXOUN GNOMI RE?EXOUN VALEI LEFTA?EINAI METOXOI?OTI KANAN TO KANANE AGONISTIKA PALIA KAI TELOS.ALLA MONO O KARAMVERIS KANEI TIS MALAKIES OI PIO POLLOI PALAIMAXOI OUTE IKSERAN GIA TIN ANAKOINOSI.TARAKOUNITHIKE GIATI THA XASEI TIN THESI TOU FAINETAI KAI VAZEI EMPODIA STON VIOLIDI KAI TON EPENDYTI.OLOI PREPEI NA DOSOUME STON VIOLIDI NA KATALAVEI TIN STIRIKSI MAS KAINA SYNEXISEI TIN EPAFI TOU ME TON EPENDYTI POU AN KAI DEN KSEOUME POIOS EINAI EMPISTEVOMASTE TON VIOLIDI O OPOIOS DEN EINAI LAMOGIO
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- free_billi
ΗΛΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!
ΠΑΛΑΙΜΑΧΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ
ΦΑΕΙ ΦΑΓΑΤΕ! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ
ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ........
ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.................................
Thx, Admin Team
ΠΑΛΑΙΜΑΧΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ
ΦΑΕΙ ΦΑΓΑΤΕ! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ
ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ........
ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.................................

Thx, Admin Team