Παράπονα για το φόρουμ
Ίδιες απόψεις???
καταρχας καλησπερα...πηρα αφορμη να "απλωσω" και εγω ενα θεμα. Αυτο που σκεφτομαι εδω και μερες οτι πολυ ειτε απο αυτο site ειτε απο το γηπεδο ειτε και στους δρομους το μονο που ακους...οταν πας να εκφερεις μια διαφορετικη αποψει θα σε θεωρησουν αλλοθρησκο.....π.χ ο καθενας μας εκφερει μια αποψει καλως η κακος ολοι εχουμε αποψεις και κανενας μας δεν ειναι αλλανθατος... εχουμε καταντηση σαν τον super3 που ολοι πρεπει να εχουν την ιδια αποψη. εγω γιαυτο ειμαι ΠΑΟΚ για να εκφερω την αποψη μου και επειδη εχει γινει πολλες φορες ενα τopic να κλειδωνεται επειδη δεν σας αρεσουν μερικα πραγματα. και η μονη απαντηση που υπαρχει ειναι .......διχαζεις εισαι σκουλικι σκατογαυρε και οτι θελετε...και ομως παιδια υπαρχουν και αλλες αποψεις!!!!! ναι και ειμαστε και ΠΑΟΚ.
ΕΙΣΑΙ!!

Κανεις δεν κατηγορησε κανενα (πιστευω) που ειχε αντιθετη αποψη πχ στο θεμα του σαντος οταν αυτην την εξεφραζε κατ αρχην με κοσμιο τροπο.Γιατι πολλες φορες και αυτοι που δεν συμφωνουν βριζουν και λενε προβατα φυτα κλπ αυτους που εχουν αντιθετη αποψη.αρα το κραξιμο ειναι αμοιβαιο.οταν μιλαμε σαν ανθρωποι ολες οι αποψεις σεβαστες.
- steliospaoknikaia
οχι φιλε μου yianko δεν μιλαω για περιπτωσεις...αλλα βλεπω οτι ακομα και οταν το προφερουμε ομορφα αυτο που θελουμε να πουμε και δεν αρεσει πολλες φορες ενα topic το κοβουν. Ναι μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που θα πει ο εκαστοτε και να μην συμφωνουμε αλλα δεν το κλεινουμε γιατι ετσι περνιουνται αλλα μηνυματα. π.χ αν εγω κατηγορησω τον χψω και εσυ μου το κλεισεις θα πω οτι κατι παιζει και να λενε οτι ετσι διχαζεις τον κοσμο αρα το κλεινουμε ο κοσμος δεν ειναι χαζος εχει τη δικια του αποψει και οτι και αν πει ο καθενας δεν το σημεριζεται. οκ μπορει να εχω αδικο.
ΕΙΣΑΙ!!!

Αν κάποιος ανοίξει τόπικ ότι ο Ζαγοράκης πρέπει να πάρει το μπούλο γιατί είναι ποντίκι και τρώει τις σάρκες του ΠΑΟΚ, τότε το πολύ πολύ αν το αφήσουμε το τόπικ ανοίχτο, να μπούνε καμιά 20ρια μέλη και να αρχίσουν τα μπινελίκια επί προσωπικού κλπ, οπότε δεν θα έχει νόημα η όλη κατάσταση και φυσικά θα διαγραφεί. Ακραίο παράδειγμα φυσικά ..
Καλοπροαίρετη κριτική όμορφα διατυπωμένη για οποιοδήποτε ζήτημα δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν θα τη δεχτεί! Και νομίζω ότι υπάρχουν τόπικ για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί!
Καλοπροαίρετη κριτική όμορφα διατυπωμένη για οποιοδήποτε ζήτημα δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν θα τη δεχτεί! Και νομίζω ότι υπάρχουν τόπικ για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί!
Φίλε manthos24 εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου για κάποιο υποτιθέμενο θέμα που έχεις σκαρφιστεί χωρίς να αναφέρεις συγκεκριμένα γεγονότα και αποδείξεις. Όταν θέλεις να γράφεις κάτι για το οποίο δεν σου αρέσει πρέπει να παραθέτεις παραδείγματα. Επειδή αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων και αερολογιών δεν μπορεί να συνεχιστεί συνιστώ σε όσους θέλουν να συνεχίσουν να γράφουν στο forum να τεκμιριώνουν τη δυσαρέσκειά τους με επιχειρήματα και όχι με ΜΠΟΥΡΔΕΣ και λόγια του αέρα. Όλες οι απόψεις φίλε manthos24 είναι αποδεκτές στο forum μη γίνεσαι ανευ λόγου και αιτίας επαναστάτης και πικρόχολος! Αντε να πούμε.... μας πονέσαν τα μυαλά!!!!!!!!
- midenistis
- Επικοινωνία:
Σωστά tasoyli.
Εμείς πάντως δεν πρόκειται ν' αφήσουμε κάποιον να κατηγορήσει τον Ζαγοράκη και την διοίκηση εάν δεν αιτιολογίσει την άποψη του.
Δε πρόκειται για λίγους, να καταστραφεί ξανά ο ΠΑΟΚ.
Αυτά που κάναν σε άλλους προέδρους κάποιοι, να τα ξεχάσουν.
Όσο θα έχουμε τίμιο πρόεδρο, θα το χουν όλοι βουλωμένο.
Και αυτά που ακούγονται ότι γίναμε χούντα σουπερ3 και μλκς, να 'ρθουν αν μπορούν να τα ξαναπούν σε 2-3 χρονάκια από τώρα.
Όλα τα λιμά βγάλαν και γλώσσα...
Εμείς πάντως δεν πρόκειται ν' αφήσουμε κάποιον να κατηγορήσει τον Ζαγοράκη και την διοίκηση εάν δεν αιτιολογίσει την άποψη του.
Δε πρόκειται για λίγους, να καταστραφεί ξανά ο ΠΑΟΚ.
Αυτά που κάναν σε άλλους προέδρους κάποιοι, να τα ξεχάσουν.
Όσο θα έχουμε τίμιο πρόεδρο, θα το χουν όλοι βουλωμένο.
Και αυτά που ακούγονται ότι γίναμε χούντα σουπερ3 και μλκς, να 'ρθουν αν μπορούν να τα ξαναπούν σε 2-3 χρονάκια από τώρα.
Όλα τα λιμά βγάλαν και γλώσσα...
- trelogiatros
Η πολυφωνία είναι πάντα καλό πράγμα. Φυτά και ρομποτάκια όπως τα σκουλήκια δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ.
Οποιαδήποτε κριτική ασκείται καλοπροαίρετα είναι και δεκτή και σεβαστή.
Ακόμη κι αν κάποιος αρχίσει π.χ. να κριτικάρει τον Ζαγοράκη και να λέει ότι είναι ακατάλληλος για διοίκηση, προσωπικά θα δεχτώ την άποψή του, ειδικά αν την στηρίξει και σε λογικά επιχειρήματα.
Αλλά αν κάποιος ξεφύγει από τα πλαίσια της κριτικής και αρχίσει να κάνει πόλεμο υπογείως στον Ζαγοράκη και στον ΠΑΟΚ τότε θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.
Οποιαδήποτε κριτική ασκείται καλοπροαίρετα είναι και δεκτή και σεβαστή.
Ακόμη κι αν κάποιος αρχίσει π.χ. να κριτικάρει τον Ζαγοράκη και να λέει ότι είναι ακατάλληλος για διοίκηση, προσωπικά θα δεχτώ την άποψή του, ειδικά αν την στηρίξει και σε λογικά επιχειρήματα.
Αλλά αν κάποιος ξεφύγει από τα πλαίσια της κριτικής και αρχίσει να κάνει πόλεμο υπογείως στον Ζαγοράκη και στον ΠΑΟΚ τότε θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.
- trelogiatros
Αδερφέ, όπως θα δεις εδώ, το θέμα σου κλειδώθηκε από τον Μηδενιστή:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1276
Όπως φαίνεται:
1ον: το άνοιξες σε τελείως λάθος μέρος
2ον: μπορεί να μην υπήρχε poll, αλλά το αν προτιμάμε τον παίκτη ή τα λεφτά έχεις συζητηθεί εκτενέστατα στο προηγούμενο θέμα
3ον: το όλο θέμα έχει κουράσει καθώς η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή και δεν βλέπουμε καμία εξέλιξη
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1276
Όπως φαίνεται:
1ον: το άνοιξες σε τελείως λάθος μέρος
2ον: μπορεί να μην υπήρχε poll, αλλά το αν προτιμάμε τον παίκτη ή τα λεφτά έχεις συζητηθεί εκτενέστατα στο προηγούμενο θέμα
3ον: το όλο θέμα έχει κουράσει καθώς η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή και δεν βλέπουμε καμία εξέλιξη
- free_billi
- trelogiatros
Φίλε targette, δεν νομίζω να έχει κανένας αντμίν ή μοντ προσωπική αντίρρηση και να κλειδώνει τα θέματα για να φιμώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μην γινόμαστε παρανοϊκοί κιόλας...
Αν προσέξεις αδερφέ, θα δεις ότι είναι πάγια τακτική του φόρουμ να μην ανοίγουν πάρα πολλά τόπικ για το ίδιο θέμα γιατί έτσι μπερδεύεται ο κόσμος και δυσχερένεται η ανταλλαγή απόψεων. Γι' αυτό και κλειδώθηκε το δικό σου. Αλλά αφού φαγώθηκες και θέλεις poll σον και καλά πρόσθεσα μια ψηφοφορία στο παλιό κεντρικό θέμα για τον Σικαμπάλα. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή σας εκεί.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?p=513#513
Ικανοποιημένος;
Υ.Γ. Και ο Yiankos έκανε την ίδια σκέψη ταυτόχρονα
Αν προσέξεις αδερφέ, θα δεις ότι είναι πάγια τακτική του φόρουμ να μην ανοίγουν πάρα πολλά τόπικ για το ίδιο θέμα γιατί έτσι μπερδεύεται ο κόσμος και δυσχερένεται η ανταλλαγή απόψεων. Γι' αυτό και κλειδώθηκε το δικό σου. Αλλά αφού φαγώθηκες και θέλεις poll σον και καλά πρόσθεσα μια ψηφοφορία στο παλιό κεντρικό θέμα για τον Σικαμπάλα. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή σας εκεί.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?p=513#513
Ικανοποιημένος;
Υ.Γ. Και ο Yiankos έκανε την ίδια σκέψη ταυτόχρονα
LFPADRAM:
Φιλε καπου ειδα αυτο.
Θελω να σε πληροφορισω οτι δεν ειμαι ουτε admin ουτε modereitor αρα δεν γινετε να σβηνω θεματα
Να το ξερεις μην λεμε οτι θελουμε.
Φιλικα.
Καταλαβες τη γινετε θα φαω και κραξιμο απο το πουθενα
εν βλεπω να επιβιωνει το ηρωικο μανδαλο φιλαρακι. Η απο falego security θα παει η απο midenisti....
Φιλε καπου ειδα αυτο.
Θελω να σε πληροφορισω οτι δεν ειμαι ουτε admin ουτε modereitor αρα δεν γινετε να σβηνω θεματα

Να το ξερεις μην λεμε οτι θελουμε.
Φιλικα.
Καταλαβες τη γινετε θα φαω και κραξιμο απο το πουθενα