Νόττος-Βορράς@αμιέται ο πειραιάς!!!!
- KRITIKAROS
Kilkis4Paok αυτοί που λές τώρα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα...
Εγώ είμαι οπαδός του ΟΦΗ και φέτος στο 4-1 με τον βάζελο το παγκρήτιο είχε 12.000 περίπου κόσμο και απο αυτούς τα 2.000 περίπου(μπορεί και πιο λίγοι)ήταν οι βάζελοι απο Αθήνα,Χανιά,Ρέθημνο και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Γι'αυτό λοιπόν σου λέω ότι αυτοι είναι μετριμένοι στα δάκτυλα....Στο Ηράκλειο οι οπαδοί του ΟΦΗ πέρα απο τον ΟΦΗ ολοι μα ολοι γουστάρουν μόνο τον ΠΑΟΚ..Καί σάν να μου λές ότι είσαι ΠΑΟΚ και σκουλίκη....Δέν γίνεται αυτό..
Νότος-Βορράς γαμιέται ο Παιραιάς!!!!Εκτός τα άρρωστα Παοκτσάκια που είναι εκεί................
Εγώ είμαι οπαδός του ΟΦΗ και φέτος στο 4-1 με τον βάζελο το παγκρήτιο είχε 12.000 περίπου κόσμο και απο αυτούς τα 2.000 περίπου(μπορεί και πιο λίγοι)ήταν οι βάζελοι απο Αθήνα,Χανιά,Ρέθημνο και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Γι'αυτό λοιπόν σου λέω ότι αυτοι είναι μετριμένοι στα δάκτυλα....Στο Ηράκλειο οι οπαδοί του ΟΦΗ πέρα απο τον ΟΦΗ ολοι μα ολοι γουστάρουν μόνο τον ΠΑΟΚ..Καί σάν να μου λές ότι είσαι ΠΑΟΚ και σκουλίκη....Δέν γίνεται αυτό..
Νότος-Βορράς γαμιέται ο Παιραιάς!!!!Εκτός τα άρρωστα Παοκτσάκια που είναι εκεί................
- fofanaserres
Πιστεύω πως το ΝΟΤΟΣ-ΒΟΡΡΑΣ είναι άκυρο.
Όταν λέμε για νότο ειναι μέσα και η μπασταρδούπολη και ο βρωμοπειραιάς.
Είναι δηλαδή κάτι το γενικό.
Πιστεύω πως το ΚΡΗΤΗ-ΒΟΡΡΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ θα ταν πιο ορθό.Και αυτό γιατί.Κρήτη είναι κάτι το συγκεκριμένο και όταν μιλάμε για Κρήτη το μυαλό όλων πάει στον ΟΦΗ και μονο στον ΟΦΗ.Γιατί μόνο μία ειναι η ομάδα στην Κρήτη.Και όταν μιλάμε για Βορρά,το μυαλό όλων πάει μόνο και μόνο στον ΠΑΟΚ και σε κανέναν άλλον.Γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει όλο τον Βορρά.
οπότε...
ΚΡΗΤΗ-ΒΟΡΡΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Και εγώ γουστάρω πολύ το όλο σκηνικό.Γνωρίζω άτομα από Κρήτη που είναι ΟΦΗ και γουστάρουν με τρέλα ΠΑΟΚ.Και από εδώ απο τον Σύνδεσμο στις Σέρρες που κατέβηκαν παιδιά για το ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους εκεί και γενικά για την φιλοξενία.Και ο αδερφός μου που σπουδάζει στην Κρήτη τα νιώθει αυτά κάθε μέρα.Και ανέκαθεν από τα παλιά χρόνια υπήρχαν πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα σε Μακεδόνες και Κρητικούς.Και ποτέ δεν θα ξεχάσω που μετά το ΠΑΟΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ στον γυρισμό ακούγαμε στο ράδιο το ΟΦΗ-ΦΕΡΕΤΣΒΑΡΟΣ και όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το σκορ ΠΑΟΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ πανηγύρισαν οι κρητικοί σαν να βαλε goal o ΟΦΗ.Να στε καλά αδέρφια Κρητικοί και εύχομαι επιτέλους να μπορέσω να κατέβω Κρήτη και να σας γνωρίσω από κοντά.

Όταν λέμε για νότο ειναι μέσα και η μπασταρδούπολη και ο βρωμοπειραιάς.
Είναι δηλαδή κάτι το γενικό.
Πιστεύω πως το ΚΡΗΤΗ-ΒΟΡΡΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ θα ταν πιο ορθό.Και αυτό γιατί.Κρήτη είναι κάτι το συγκεκριμένο και όταν μιλάμε για Κρήτη το μυαλό όλων πάει στον ΟΦΗ και μονο στον ΟΦΗ.Γιατί μόνο μία ειναι η ομάδα στην Κρήτη.Και όταν μιλάμε για Βορρά,το μυαλό όλων πάει μόνο και μόνο στον ΠΑΟΚ και σε κανέναν άλλον.Γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει όλο τον Βορρά.
οπότε...
Και εγώ γουστάρω πολύ το όλο σκηνικό.Γνωρίζω άτομα από Κρήτη που είναι ΟΦΗ και γουστάρουν με τρέλα ΠΑΟΚ.Και από εδώ απο τον Σύνδεσμο στις Σέρρες που κατέβηκαν παιδιά για το ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους εκεί και γενικά για την φιλοξενία.Και ο αδερφός μου που σπουδάζει στην Κρήτη τα νιώθει αυτά κάθε μέρα.Και ανέκαθεν από τα παλιά χρόνια υπήρχαν πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα σε Μακεδόνες και Κρητικούς.Και ποτέ δεν θα ξεχάσω που μετά το ΠΑΟΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ στον γυρισμό ακούγαμε στο ράδιο το ΟΦΗ-ΦΕΡΕΤΣΒΑΡΟΣ και όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το σκορ ΠΑΟΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ πανηγύρισαν οι κρητικοί σαν να βαλε goal o ΟΦΗ.Να στε καλά αδέρφια Κρητικοί και εύχομαι επιτέλους να μπορέσω να κατέβω Κρήτη και να σας γνωρίσω από κοντά.

MANOLI PALIKARI MOU TA IPES OLA............ EGO TI NA PO EXO EKFRASTI EPANILIMENES FORES GIA TO MEGALIO TON OFITZIDON DEDEMENON TON KATASTASEON POU ZOUN EDO KAI POLLA XRONIA MAKRI AFTI I OMADA NA KSANABRI TON DROMO TIS PROS TA PANO KAI NA APANKISTROTHI EPITELOUS APO TA XILIA OSA EINAI EKLOBIZMNENI DEN TIS AKSIZI AFTI I KATASTASI OSO GIA TA ADERFIA TOU OFITZIDES EDO KATO TI NA PO OTI KAI NA PO THA EINAI LIGO TA ADERFIA DINOUN RESTA OPOTE KATEBENOUN DIKA MAS PEDIA EDO KATO KAI EIMAI POLLI PERIFANOS POU ZO EDO KATO TA TELEFTEA 20 XRONIA TIS ZOIS MOU PERIPOU I AGAPAI KAI O SEBAZMOS POU MOU DIXNOUN EINAI AKSIA TIS PERIFANIAS KAI TIS PALIKARIAS TOUS. LEFTERIA STON O.F.I
-
-
Snake, οκ, νομιζω μπινελικια για τον Οφη και Κρητη, δε θα εχουμε τα επομενα χρονια. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.....οι πιο παλιοι μονο θα εχουνε να λενε για το γεντι κουλε και τις δυσκολες ωρες μας εκει...καθως και για τη φιλοξενεια. Τα χρονια περνανε, σαν Μακεδονες, εχουμε πολλα κοινα με τους Κρητικους και φυσικα ξαναλεω δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Αλλα ξερεις πως γινονται αυτα. Μεσα σε εσας αν ειναι κανα δεκαρια γαυροβαζελοι και φωναξουν κατι, απανταμε αμεσως. Παντου γινεται ετσι.
Εγω θελω ομως να πω και κατι αλλο που δεν αναφερθηκε. Και ανταπεδωσε κατα καποιο τροπο, την υποστηριξη που ειχε ο Οφη στην Τουμπα.
Δε θυμαται αραγε κανεις, εκεινη τη χρονια που κατεβηκε η ομαδα στην Κρητη, ξεχνωντας το ρουχισμο στη Σαλονικα; Μπορειται να φανταστειτε τι σημαινε αυτο ! Και εκει μετρησε η φιλοξενεια των Κρητικων διοικουντων. Παιξαμε με τις δευτερες φανελες του Οφη, αν θυμαμαι καλα, με καλυμμενο το σημα !
Αν γνωριζει κανεις καλυτερα, ας με διορθωσει....
Εγω θελω ομως να πω και κατι αλλο που δεν αναφερθηκε. Και ανταπεδωσε κατα καποιο τροπο, την υποστηριξη που ειχε ο Οφη στην Τουμπα.
Δε θυμαται αραγε κανεις, εκεινη τη χρονια που κατεβηκε η ομαδα στην Κρητη, ξεχνωντας το ρουχισμο στη Σαλονικα; Μπορειται να φανταστειτε τι σημαινε αυτο ! Και εκει μετρησε η φιλοξενεια των Κρητικων διοικουντων. Παιξαμε με τις δευτερες φανελες του Οφη, αν θυμαμαι καλα, με καλυμμενο το σημα !
Αν γνωριζει κανεις καλυτερα, ας με διορθωσει....
-
-
ο καθενας το βλεπει ορωσ θελει
μαλλον ξεχασατε τι εγινε περσι στο ρεθυμνο.και ασ μου απαντησει ενας κρητικος τι ευτεγε ο τηοδορησ ο βαντολας.στα επεισοδια τισ ροδου?που ιταν υποκοινουμενα απο τιν ιδια τιν αστυνομια.(μπαραζ πασ γιαννενα-ο.φ.η.).
οκ αλλα σαν κρυτικη και σαν λατρης του ασπρομαυρου ειναι δεδομαινο πρεπει να κανουμε το εξης οκ νοτος βορρας και η αθηνα και οχι σε ταμας .ετσι ειναι παιδια . η επαρχεια ειναι ενας τομεας της χωρας που νοση και μεγαλητερος εκφραστης απο το παοκ δεν ειπαρχει γιαυτο πιστευω οτι οτι ειναι αθηνοκαιτρικο πρεπει να το σνομπαρουμε και να το καταδικνιουμε στο ευρι κυνο δηλαδη να κανουμε προπαγανδα ρε νει μονο ετσι θα την ψηλιαστουν καποιοιοι οτι ρε λακαμα ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα γιατι ελλαδα ειναι η καρδια μας και........ ειναι ασπρομαυρη
-
Manolis4 έγραψε:jrousis έγραψε:Λοιπόν! Υπάρχει ένα φαινόμαινο που συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας... και νομίζω ότι στην Κρήτη δεν είναι τόσο έντονο... και Μιλαω γ' αυτο το ΓΕΛΟΙΟ φαινόμενο... που κάποιος είναι Πρώτα Γαύρος ή Βάζελος (κυρίως) και μετά με την Ομάδα της περιοχής του!!!
ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ νομιζω... και για να μην πει κανεις ότι μιλώ θεωρητικά, συμβαίνει αυτο στην Ιδιαίτερη πατριδα μου τα Γιαννενα... Επίσης συμβαίνει κατα κόρον στην Κέρκυρα! στην Πελοπόνησο και αλλου!!! ...αποτέλεσμα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προπαγανδας!!! κρατικής! και νομιζω ότι ειναι κι αυτο που στηριζει κυριως τις κολοομάδες του κέντρου... που κατα τα άλλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ... με τοση στιριξη που έχουν...
Η Κρήτη σε αυτο το θέμα μοιαζει και ταιριάζει περισσότερο με την Θεσσαλονικη... και δεν είναι ο μέγάλος αβανταδόρος του κέντρου.
Μακάρι να συνέβαινε αυτο σε όλη την Έλλάδα... τοτε τα πραγματα θα ήταν καλύτερα!eorptol έγραψε:τι να λεμε τωρα για τους κρητικους και την αγαπη τους για την Μακεδονια
η ιστορια τα λεει ολα ....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ....
για την Μακεδονια θυσιαστηκαν τοσοι κρητικοι ειναι δεσμοι αιματος που
μας ενωνουν.............
πηγα για επαγγελματκους λογους χθες στην Λαρισα απο Σαρανταπορο
και επαθα πλακα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
"ΚΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" "ΓΑΜ....Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ" "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ"........αηδιασα πραγματικα....
Aδέρφια μου επειδή έχω μεγαλώσει στην Κρήτη και είμαι Κρητικός να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα φαντάζεστε..Το Ηράκλειο είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας..Αν ήταν όλοι ΟΦΗ όπως θα έπρεπε να είναι θα γέμιζε κάθε Κυριακή το Παγκρήτιο και θα είχε τεράστια δυναμική το σωματείο..Υπάρχει πληθώρα αβανταδόρων του κέντρου που έχουν ποτιστεί με την προπαγάνδα των ομάδων τους και αγνοούν την ιστορία των δεσμών των δύο τόπων..Σίγουρα δεν θα φτάσουν στο σημείο να γράψουν συνθήματα σε τοίχους αλλά εμένα με λένε Βούλγαρο έστω και στα αστεία..Τα παιδιά του ΟΦΗ δεν είναι έτσι φυσικά αλλά μην νομίζετε ότι δεν τα πολεμούν και αυτά οι γαύροι και ειδικά οι βάζελοι που είναι περισσότεροι στον νομό..Είναι απαράδεκτο άτομα που είναι 100% Κρητικοί να βάζουν ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά πάνω από ομάδες της Κρήτης..Ο γενιτσαρισμός σε όλο του το μεγαλείο..Ο Σταυρακάκης χωρίς να είναι παικταράς έγινε σύνθημα αρνούμενος να πάει στον βάζελο και δεν θα ξεχάσω τον πανηγυρισμό του Σφακιανάκη που "πυροβολούσε" την κερκίδα των βάζελων στο 3-1 της 4αρας του ΟΦΗ..Αυτός είναι ο ΟΦΗ και δεν πρέπει να ανέχεται να τον λέει κανείς παράρτημα..Οι Βαρδινογιάννηδες να φύγουν ΧΘΕΣ!!!Δεν μπορώ να βλέπω Κρητικό και βάζελο..Ο γαύρος είναι μισητός αλλά έχει την λογική "μ'αρέσει να νικάω" σε κάποιους κομπλεξικούς..Να είσαι με τον δεύτερο ενώ προδίδεις την πατρίδα σου και να φέρεσαι στον ΟΦΗ σαν το σίγουρο 6ποντό σου με κάνει να θέλω να ξεκινήσω εμφύλιο..Για τα συνθήματα μεταξύ των ομάδων μας να πω ότι και οι Ομιλίτες έχουν πει παλιότερα "ΠΑΟΚ γαμιόλη γαμώ την Τούμπα όλη" αλλά στο χέρι μας είναι να αλλάξουν όλα αυτά..Για αυτό όχι παράπονα από κανένα.. Καινούργια σελίδα στις σχέσεις μας..
συγνωμη φιλε δεν τον ηξερα οτι ειχαμε πει τετοιο συνθημα ποτε!
συγνωμη και παλι αλλα δεν τον ηξερα!
Το μονο που εχω να πω εγω πανω σ' αυτο το θεμα ειναι οτι ειναι απαραδεκτο να υπαρχει εχθρα Μακεδονιας με Κρητη!!! Καταγομαι απο την Καβαλα απο Ποντιους προσφυγες και ξερω καλα τι θα πει τιμη και περηφανεια... Και αυτα τα δυο στοιχεια τα βρισκω και στην Κρητη, κατι που δειχνει η Ιστορια της (την οποια γνωριζετε λιγο πολυ ολοι)...παρολο που δεν εχω παει ποτε μου εκει!!!
Με ενωνουν πολλα στοιχεια με τον οπαδο του ΟΦΗ του Εργοτελη και καθε αλλης κρητικης ομαδας!!!
Και καθε Κρητικος ειναι αδερφος μου!!!
Πως να ξεχασω το γιγαντα Νικο Ξυλουρη????
Γεια σου αγερωχη λεβεντισσα Κρητη!!!! Τιμη και Δοξα στα τιμημενα χωματα σου!!!!
Πριν με παρουν τα σοροπια σταματαω εδω αν και θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη!!!!
Με ενωνουν πολλα στοιχεια με τον οπαδο του ΟΦΗ του Εργοτελη και καθε αλλης κρητικης ομαδας!!!
Και καθε Κρητικος ειναι αδερφος μου!!!
Πως να ξεχασω το γιγαντα Νικο Ξυλουρη????
Γεια σου αγερωχη λεβεντισσα Κρητη!!!! Τιμη και Δοξα στα τιμημενα χωματα σου!!!!
Πριν με παρουν τα σοροπια σταματαω εδω αν και θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη!!!!