Συναντηση Ευρωπαικου Τελικου 2026 | ΠΑΟΚ-Μπιλμπαο, 22/04
- Maurice_Escargot
Re: Συναντηση Ευρωπαικου Τελικου 2026 | ΠΑΟΚ-Μπιλμπαο, 22/04
O Hayate μπερδεψε τους αγωνες και εκλεισε εισιτηριο στο Bilbao Arena για τις 22...
Πέρσι πάντως και με Σολέ και με Μπιλμπάο είχε παραπάνω κόσμο μεσα απ τη χωρητικότητα του γηπέδου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει αν πάει, αλλά αν δε βρει εισιτήριο και είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να πάει να στέκεται εκεί γύρω, μπορεί να του κάτσει και να μπει.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Σάβ 11 Απρ 2026, 14:29 Θέλω πολύ να έρθω, αλλά θέλω να μπω πρώτος στο γήπεδο, μόλις ανοίξουν οι θύρες. Έχω να μπω από το 2024 (σε αγώνα από το 2023) και δεν θέλω να χάσω δευτερόλεπτο.
Κρίσιμη ερώτηση:
Πόσο εύκολο ήταν πέρσι στον τελικό να μπει 2ο άτομο με ένα εισιτήριο;;
Δεν ρωτώ για εμένα φυσικά, εγώ καταδικάζω απερίφραστα την παρανομία από όπου κι αν προέρχεται. Ρωτάω για έναν ζαβολιάρη φίλο μου, για να τον νουθετήσω να μην το κάνει.
- Maurice_Escargot
Δεν ξερω εαν καταφεραν να μπουν περυσι ατομα, οπως επισης δεν ξερω τι γινεται στον ελεγχο απο την πλευρα των οργανωμενων. Στο ματς με την Μπιλμπαο τα 3α διαζωματα ηταν μισοαδεια, καθως ολοι κατεβηκαν και γεμισαν ασφυκτικα τα 2 πρωτα. Μαλλον γιαυτο φαινονταν τοσος πολυς ο κοσμος.
Οταν ειχα βγει απο το γηπεδο, ειχε εκατονταδες ατομα να περιμενουν, μαλλον επειδη δεν μπορεσαν να μπουν στο ντουκου.
Ειναι ρισκο μεγαλο. Πρωτον, θα πρεπει να προσπαθησει να βγαλει κανονικο εισιτηριο, οταν αυτα γινουν διαθεσιμα. Μετα, εαν δεν βρει, να δει εαν οι μεταβιβασεις ισχυουν. Κατι εμαθα πως με την Μουρθια δεν ισχυαν (?) Μετα, εαν παλι δεν βρει, να στηθει εξω απο το γηπεδο και πιο συγκεκριμενα απο την πλευρα των οργανωμενων, γιατι εκει μαλλον θα μπορεσουν να μπουν οι περισσοτεροι τζαμπε (εαν μπουν)
Οταν ειχα βγει απο το γηπεδο, ειχε εκατονταδες ατομα να περιμενουν, μαλλον επειδη δεν μπορεσαν να μπουν στο ντουκου.
Ειναι ρισκο μεγαλο. Πρωτον, θα πρεπει να προσπαθησει να βγαλει κανονικο εισιτηριο, οταν αυτα γινουν διαθεσιμα. Μετα, εαν δεν βρει, να δει εαν οι μεταβιβασεις ισχυουν. Κατι εμαθα πως με την Μουρθια δεν ισχυαν (?) Μετα, εαν παλι δεν βρει, να στηθει εξω απο το γηπεδο και πιο συγκεκριμενα απο την πλευρα των οργανωμενων, γιατι εκει μαλλον θα μπορεσουν να μπουν οι περισσοτεροι τζαμπε (εαν μπουν)