Νίκος Χουγκάζ
- BlackMagicPAOK
Re: Νίκος Χουγκάζ
Ο ένας Τσεχία, ο άλλος Σλοβενία... 
Λοιπόν στην Σλοβακία παίξαμε!
Μπράβο στον Χουγκαζ, έδειξε πράγματα σε άμυνα και επίθεση, γλυκό, fade away σουτ!
Λοιπόν στην Σλοβακία παίξαμε!
Μπράβο στον Χουγκαζ, έδειξε πράγματα σε άμυνα και επίθεση, γλυκό, fade away σουτ!
Ο Χουγκάζ, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο δυνατό κεφάλαιο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Έχει potential που θα φανεί ακόμα περισσότερο στην πορεία.
Διαθέτει αμυντικές και επιθετικές αρετές.
Μπορεί να βοηθήσει τον rim protector που θέλουμε, αλλά και να δώσει επιθετικές λύσεις.
Τον πιστεύω.
Έχει potential που θα φανεί ακόμα περισσότερο στην πορεία.
Διαθέτει αμυντικές και επιθετικές αρετές.
Μπορεί να βοηθήσει τον rim protector που θέλουμε, αλλά και να δώσει επιθετικές λύσεις.
Τον πιστεύω.
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
- Dimitrisou, namisenoiazei
συμφωνώ, ποντάρω πάρα πολύ πάνω του. δεν του λείπει κάτι, παρά μόνο σκληράδα και λίγο το οτι χάνεται σε κομμάτια του παιχνιδιού όταν δεν τον παίζουνε. Εγώ θα τον δοκίμαζα στο 5 (!) με τον Μέλβιν παρέα στο 4 για να παίξουμε small ball και να (ξανα)ανοίξουμε το γήπεδο για τους σλάσερς που έχουμε στην ομάδα (ταιρί, άλλεν).
- KalamarGiannis
έχει καλό άλμα, κορμί 2.08 και αίσθηση του παιχνιδιού, timimg,καλούτσικη δύναμη.
Αν έχει και τις τοποθετήσεις (δεν το ξέρω, δε μπορώ να το κρίνω), γιατί να μην καλύψει το 5 όταν οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι επίσης πια "ελαφριά" 5αρια;
Αν έχει και τις τοποθετήσεις (δεν το ξέρω, δε μπορώ να το κρίνω), γιατί να μην καλύψει το 5 όταν οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι επίσης πια "ελαφριά" 5αρια;