Να ξαναευλογήσω τα γένια μου
Να πιστεύουμε στην ομάδα ρε. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!
Να ξαναευλογήσω τα γένια μου
"Η σημερινή νίκη ήταν ξεκάθαρα των παικτών."fossa έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:58Η σημερινή νίκη ήταν ξεκάθαρα των παικτών.vasgias έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:53 Γνωμούλα που δεν πήγαν στην 4;
Μειτέ παλικάρι μου άστους να ανασάνουν λίγο.
Ένα ξέσπασμα των παικτών που οι ίδιοι στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν καρτερικά πήγαιναν για ήττα.
Έβγαλαν εγωισμό.
Όπως έβγαλαν εγωισμό που δεν πήγαν στη κερκίδα για χαβαλέ.
Ή θα πηγαίνεις και στις ήττες ή καθόλου.
Όπως και ο κόσμος δεν γίνεται να φωνάζει στην ισοπαλία να βγάλει τις φανέλες και τώρα να κάνει χέρια.
Θα μου πεις όχλος είναι και 500 να το φωνάξουν απ'τους 10.000 θα ακουστούν. Πρέπει να ζούμε μ'αυτό.
Ότι καλύτερο για τη διακοπή.
Φοράς παντελόνια μπραβοEagle1980 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:01 Στο δυτερο ημιχρόνιο είδαμε τον Π.Α.Ο.Κ. που θέλουμε !!! Στο πρώτο ήταν σκια του εαυτού του. Μπραβο στην ομάδα που στο δευτερό εβγαλέ αντίδραση και βούλωσε στόματα μαζί και το δικό μου,Σιγουρα απο το πληκτρολόγιο ασκουμε καμια φορά και λάθος κριτική αλλα είχαμε αδερφια μου να δούμε νίκη πεντε παιχνιδια πρίν, για τον Π.Α.Ο.Κ. που ονειρευομαστε αητητό πρωταθλητή ήταν κάπως άσχημο.Λουτσε μπράβο για την Νίκη και Μπραβο που ενεργοποίησες και τον φόρ σου σήμερα!!! Κόκκινη κάρτα στον γερμανό ρεφ που δεν μας έδωσε πολλά φάουλτ του αντιπάλου.