Luka Gugeshashvili
- Kabamaru11
Re: Luka Gugeshashvili
Μου καθησε ασχημα αυτη η μεταγραφη.Οσο τον ειδα,δεν μου αρεσε καθολου.Καλος μονο κατω απο την εστια.Θεομουρλος με την πολυ κακη εννοια.Και δωσαμε κ 1 μυριο;Αδιανοητο
Ο Ραγκα ειπε οτι ειναι μεταγραφη Γιωργη, ηθελε και τον εφερε
Καλα θα παει αυτο
Καλα θα παει αυτο
- Kabamaru11
Προτιμω να διαβασω ΠΟΡΚΥ παρα να ακουσω Ραγκατση,νομιζω ο δικος μας ειναι πιο αξιοπιστος παπας. 

Luka Gugeshashvili
Ναι συμφωνω αλλα ποιος να ειπε οτι θα παμε με Παβλενκα και ΑΓΟΡΑΣΕ τον Γκουγκεσασβιλι για δευτερο; Ποιος δηλαδη ξερει οτι ισως φυγει ο Κοταρσκι; Εκτος αν εφερε τον Γκουγκεσασβιλι για δευτερο πισο απο τον Κοταρσκι (σφαλμα). Ο Λουτσεσκου η ο Θωμαρεης το αποφασισε;Kabamaru11 έγραψε:Προτιμω να διαβασω ΠΟΡΚΥ παρα να ακουσω Ραγκατση,νομιζω ο δικος μας ειναι πιο αξιοπιστος παπας.
- Montrealiotis
- Amsterdamer_87
Ο Λουτσε ηταν τερματας..aivas19 έγραψε:Ναι συμφωνω αλλα ποιος να ειπε οτι θα παμε με Παβλενκα και ΑΓΟΡΑΣΕ τον Γκουγκεσασβιλι για δευτερο; Ποιος δηλαδη ξερει οτι ισως φυγει ο Κοταρσκι; Εκτος αν εφερε τον Γκουγκεσασβιλι για δευτερο πισο απο τον Κοταρσκι (σφαλμα). Ο Λουτσεσκου η ο Θωμαρεης το αποφασισε;Kabamaru11 έγραψε:Προτιμω να διαβασω ΠΟΡΚΥ παρα να ακουσω Ραγκατση,νομιζω ο δικος μας ειναι πιο αξιοπιστος παπας.
Κατι παραπανω θα ειδε/ξερει..
Σιδερενιος και Καλωσηρθε..
αυτο που βγαζουμε ολοι συμπερασματα ενω εχει δειξει δειγματα καλου τερματοφυλακα ,που ομως δεν σημαινουν οτι θα πιασει με τρελενει.....ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....Montrealiotis έγραψε:Επιλογή αντίστοιχη του Πενια, βασικά χειρότερη
- abc_o_ karpouzas
Montrealiotis έγραψε:Επιλογή αντίστοιχη του Πενια, βασικά χειρότερη
ρε καναδε.....

- Montrealiotis
Ε τι βρε Καρπούζα μου;
25 χρονών παίκτης με highlight την σεζόν του στον Πανσερραϊκό. Χωρίς να πεις ότι έβγαλε και μάτια. Αν δεν είναι αυτή ο ορισμός της μεταγραφής από το πανέρι, τι είναι; Πιάνει και θέση ξένου, που έχουμε θέμα, δώσανε και ένα σωρό λεφτά, όπως ακούγεται.
25 χρονών παίκτης με highlight την σεζόν του στον Πανσερραϊκό. Χωρίς να πεις ότι έβγαλε και μάτια. Αν δεν είναι αυτή ο ορισμός της μεταγραφής από το πανέρι, τι είναι; Πιάνει και θέση ξένου, που έχουμε θέμα, δώσανε και ένα σωρό λεφτά, όπως ακούγεται.
Εμένα πιο πολύ μου κάνει μεταγραφή τύπου Κανίς ή Μελιόπουλου.Montrealiotis έγραψε:Επιλογή αντίστοιχη του Πενια, βασικά χειρότερη
Πρέπει να γίνονται και τέτοιες κινήσεις.
- Montrealiotis
Luka Gugeshashvili
O Guge έκανε μια εκπληκτική σεζόν καρφωμένος στην μικρή περιοχή του . Εχει παίξει στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαιτζαν και είναι 25 χρονών . 25 χρονών Τερμας … ο τελευταίος 25χρονος τέρμα που είχαμε και έπαιζε (πλην του φαινομένου Κοταρσκι) ήταν ο Φερναντεζ (Kresic 26 ήρθε )