Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Daskalos_4 έγραψε:Προβλεπω προκριση ζελου (στους 8 στο μεταξύ θα αντιμετωπίσει Λουγκανο-Τσελιε...) και οριακο αποκλεισμο γαυρου. Παντελως νεροβραστη ομαδα οι Ιταλοι. Βλεποντας τον αγώνα δεν καταλαβαινες ουτε λεπτο ότι αγωνιζεται ιταλικη ομαδα εναντι ελληνικης. Η δε Νορβηγοι είναι λιγακι αλλοπροσαλλοι. Δεν θα μου προκαλεσει εντυπωση αν θα κερδισουν 0-2 ή αν θα τους παει ο γαυρος παράταση.
Δεν θ'αντεξω πρόκριση βαζελου που ουσιαστικά θα είναι πρόκριση στα ημιτελικά του Conference! Θα μας τα κάνουν από την μία Ζέπελιν στο βαζελοσαιτ και από την άλλη θα μας ρίξει σε βαθιά περισυλλογή για το πώς εμείς θεωρούμε επιτυχία πρόκριση στους 8 μίας διοργάνωσης που ο γαύρος το κατέκτησε και ο Βαζελος πήγε ημιτελικά ( ούτε θέλω να σκέφτομαι για παραπάνω) με την πρώτη τους συμμετοχή!
Πάντως δείχνει πώς είναι η διοργάνωση που είναι ραμμένη και κομμένη για τις ελληνικές ομάδες.Λιγο σοβαρή ομάδα να έχεις,πας τελικό για πλάκα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι γιατι Ειναι το ιδιο το Κονφερενς με ομαδες να ερχονται απο Γιουροπα και το ιδιο το φετινο. Σιγα τα αυγα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλώ ή κακώς οι εντυπώσεις μένουν. Συν ότι έχουν τα μέσα να δημιουργούν πολύ hype.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από aivas19 »

Να χαμε να λεγαμε. Πριν 2 βδομαδες λεγανε ΑΛΦΖ πουλα γιατι θα χαναμε απο τους ψαραδες. Απλα υπαρχει πολυ κοσμος που υποστηριζει τον ΠΑΟΚ που τσιμπαει. Οι εντυπωσεις λενε οτι εχω 3 πρωταθληματα τα τελευταια 7 χρονια
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Daskalos_4 έγραψε:Προβλεπω προκριση ζελου (στους 8 στο μεταξύ θα αντιμετωπίσει Λουγκανο-Τσελιε...) και οριακο αποκλεισμο γαυρου. Παντελως νεροβραστη ομαδα οι Ιταλοι. Βλεποντας τον αγώνα δεν καταλαβαινες ουτε λεπτο ότι αγωνιζεται ιταλικη ομαδα εναντι ελληνικης. Η δε Νορβηγοι είναι λιγακι αλλοπροσαλλοι. Δεν θα μου προκαλεσει εντυπωση αν θα κερδισουν 0-2 ή αν θα τους παει ο γαυρος παράταση.
Για τον βάζελο το βλέπω οριακό και κλειστό το παιχνίδι.
Πάντως όσο και αν οι Ιταλοί δεν έδειξαν τίποτε, θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τους αποκλείσουν.
Για το παιχνίδι του γαύρου πράγματι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Από μεγάλη νίκη έως και μεγάλη ήττα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

aivas19 έγραψε:Να χαμε να λεγαμε. Πριν 2 βδομαδες λεγανε ΑΛΦΖ πουλα γιατι θα χαναμε απο τους ψαραδες. Απλα υπαρχει πολυ κοσμος που υποστηριζει τον ΠΑΟΚ που τσιμπαει. Οι εντυπωσεις λενε οτι εχω 3 πρωταθληματα τα τελευταια 7 χρονια
Εντάξει δεν απευθύνονται σε εσένα και εμένα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Υποταγμένοι, σφουγγοκωλαριοι, γλειφτες και τσιρακια. Δεν πρεπει καν να τους ξαναναφερουμε εδω μέσα ουτε καν ως χαρτινους. Λερωνουμε το φορουμ. Δειτε τη δηλωση μετανοιας της τυπισσας που εβριζε τον καραγκιοζη που παριστανει τον προεδρο τους και θα καταλαβετε. Μιλαμε για εμετο κανονικο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:
aivas19 έγραψε:Να χαμε να λεγαμε. Πριν 2 βδομαδες λεγανε ΑΛΦΖ πουλα γιατι θα χαναμε απο τους ψαραδες. Απλα υπαρχει πολυ κοσμος που υποστηριζει τον ΠΑΟΚ που τσιμπαει. Οι εντυπωσεις λενε οτι εχω 3 πρωταθληματα τα τελευταια 7 χρονια
Εντάξει δεν απευθύνονται σε εσένα και εμένα
Σωστός
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Υποταγμένοι, σφουγγοκωλαριοι, γλειφτες και τσιρακια. Δεν πρεπει καν να τους ξαναναφερουμε εδω μέσα ουτε καν ως χαρτινους. Λερωνουμε το φορουμ. Δειτε τη δηλωση μετανοιας της τυπισσας που εβριζε τον καραγκιοζη που παριστανει τον προεδρο τους και θα καταλαβετε. Μιλαμε για εμετο κανονικο.
Ελευθερια λογου…
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τι θα γινεις;
Ευρωπαϊκός βαζελος φυσικά. Με απογοήτευσε ο γαύρος χθες.
όπως λέμε κκε εσωτερικου και εξωτερικού! Ελλάδα ΠΑΟΚ και Ευρωπη βαζελος;
black death

Δημοσίευση από black death »

boogeyman77 έγραψε: Δεν θ'αντεξω πρόκριση βαζελου που ουσιαστικά θα είναι πρόκριση στα ημιτελικά του Conference! Θα μας τα κάνουν από την μία Ζέπελιν στο βαζελοσαιτ και από την άλλη θα μας ρίξει σε βαθιά περισυλλογή για το πώς εμείς θεωρούμε επιτυχία πρόκριση στους 8 μίας διοργάνωσης που ο γαύρος το κατέκτησε και ο Βαζελος πήγε ημιτελικά ( ούτε θέλω να σκέφτομαι για παραπάνω) με την πρώτη τους συμμετοχή!
Πάντως δείχνει πώς είναι η διοργάνωση που είναι ραμμένη και κομμένη για τις ελληνικές ομάδες.Λιγο σοβαρή ομάδα να έχεις,πας τελικό για πλάκα
Τι διαβάζουμε παλι ρε πστ μου, με τι καθεστε και ασχολείστε.
Λοιπον φιλε μου, για να ηρεμήσεις στο λεω. Ο βαζελος απ τη λουγκανο θα τον πιει, αν περασει η τσελιε έχει ελπίδες.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Χωρικός έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τι θα γινεις;
Ευρωπαϊκός βαζελος φυσικά. Με απογοήτευσε ο γαύρος χθες.
όπως λέμε κκε εσωτερικου και εξωτερικού! Ελλάδα ΠΑΟΚ και Ευρωπη βαζελος;
Όπως οι ποκιτες παλιά... Στο μπάσκετ είμαι Αρηθ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο γαύρος είναι "τυχερός" που εχουν αυτοκτονήσει ολοι οι υπολοιποι στο πρωτάθλημα και το οτι υπάρχει διακοπή πριν τα πλει οφ. Εκτός και ο Κωστούλας με μυικό,εχουν καεί
george188

Ο γαύρος είναι "τυχερός" που εχουν αυτοκτονήσει ολοι οι υπολοιποι στο πρωτάθλημα και το οτι υπάρχει διακοπή πριν τα πλει οφ. Εκτός και ο Κωστούλας με μυικό,εχουν καεί
george188

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”