ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Caballo Viejo
Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κάντε τον σταυρό σας για σήμερα. Στραβώσανε ευκολότερα ματς φέτος. Έτρεμα μέχρι το 80 κι ας ήταν 2-0.
-
Τώρα ας κυνηγήσουν την 3η θέση και ας αρχίσουν από τώρα να χτίζουν την επόμενη χρονιά με ηρεμία
Γιατί 8 βαθμούς πάνω από την κουλα δεν γίνεται να πάρουμε σε 6 παιχνίδια, εκτός αν τους κερδίσεις και τις δύο φορές , αλλά με 0 νίκες σε ντέρμπι και χωρίς να κυνηγάς κάποιον μεγάλο στόχο αυτό είναι αδύνατο
Γιατί 8 βαθμούς πάνω από την κουλα δεν γίνεται να πάρουμε σε 6 παιχνίδια, εκτός αν τους κερδίσεις και τις δύο φορές , αλλά με 0 νίκες σε ντέρμπι και χωρίς να κυνηγάς κάποιον μεγάλο στόχο αυτό είναι αδύνατο
Πριν από μια εβδομάδα διάβαζα για 13 συμβόλαια που λήγουν σε τρεις μήνες και τις λίγες πιθανότητες που υπάρχουν για να υπογράψει ο ΠΑΟΚ ανανεώσεις για την επόμενη χρονιά.
Οι διακριθέντες σήμερα ήταν μέσα σε αυτή την κατηγορία με τα συμβόλαια που λήγουν.
Οι διακριθέντες σήμερα ήταν μέσα σε αυτή την κατηγορία με τα συμβόλαια που λήγουν.
- thomas Murg
Τελείωσε το Σαββατοκύριακο του αυτονόητου σε ποδόσφαιρο (έκλεισε η τέταρτη θέση για κανονική σεζόν), Βόλει (4η θέση) και μπάσκετ (φάπα στον γνωστό καρπαζοεισπράκτορα).
- thomas Murg
Μία από τα ίδια. Κι όσο δεν έμπαινε το τρίτο και στράβωναν οι φάσεις τόσο με ζώνανε τα φίδια.Caballo Viejo έγραψε:Κάντε τον σταυρό σας για σήμερα. Στραβώσανε ευκολότερα ματς φέτος. Έτρεμα μέχρι το 80 κι ας ήταν 2-0.
-
Θα πόνταρα ότι Τάισον, Σαμάτα και Οζντόεφ θα μείνουν, μην πω και Βιερίνια
Μια άνετη νίκη. Μου άρεσε πώς δεν πήραμε ρίσκα στο 2ο ημίχρονο. Η μπάλα πήγαινε σε σημεία που δεν ήταν επικίνδυνα, είτε στο πλάι προς το κόρνερ, είτε ψάχνοντας να βρουν τον Σαμάτα. Αυτό αν το εφαρμόζουν και στα ντέρμπι, θα έρθουν αποτελέσματα. Το τίκι τάκα σε επικίνδυνες ζώνες μόνο κούραση πνευματική και άγχος μεταδίδει στους παίκτες, ενώ ένα λάθος μπορεί να μετατραπεί σε γκολ. Για άλλη μια φορά είδα μια ομάδα καλή που φέτος αδίκησε τον εαυτό της κυρίως στα ντέρμπι, που αν είχε ισοκατανομή στα αποτελέσματα, ίσως να ήμασταν 1οι, στη χειρότερη 2οι.
MVP Samatta, καλή εμφάνιση από τα βασικά εξτρέμ και χάρηκα για τον Τάισον. Μου άρεσε ο Παβλένκα και η αμυντική νοοτροπία. Κάναμε τον Αστέρα να φαίνεται αδιάφορος, ενώ πάλεψε, έψαξε τα λάθη μας, αλλά δεν τα βρήκε.
MVP Samatta, καλή εμφάνιση από τα βασικά εξτρέμ και χάρηκα για τον Τάισον. Μου άρεσε ο Παβλένκα και η αμυντική νοοτροπία. Κάναμε τον Αστέρα να φαίνεται αδιάφορος, ενώ πάλεψε, έψαξε τα λάθη μας, αλλά δεν τα βρήκε.
Επίσης Σβαμπ κ Μουργκ επιστροφή εκ των ών ουκ άνευnikos ioannidis έγραψε:Θα πόνταρα ότι Τάισον, Σαμάτα και Οζντόεφ θα μείνουν, μην πω και Βιερίνια
Ήττα του χαρτιού που δείχνει να βυθίζεται σε αμφισβητήσεις και εσωστρέφεια (μακάρι). Την Κυριακή να καθαρίσουμε, από Χαριλάου μεριά δεν περιμένω κάτι, αλλά ελπίζω να κόψει βαθμούς ο Πάμπλο από τον βάζελο, αφού τον ενδιαφέρει ο αγώνας για να μείνει στο 5-8.
Μπορούμε και την δεύτερη θέση με την εικόνα της αεχ, βέβαια πιο εφικτός στόχος είναι η τρίτη. Απαραίτητη πάντα προϋπόθεση η μεσοαμυντική κυρίως βελτίωση και να γίνουμε κυνικοί επιτέλους κερδίζοντας 4 ντέρμπι στα play off.
Μπορούμε και την δεύτερη θέση με την εικόνα της αεχ, βέβαια πιο εφικτός στόχος είναι η τρίτη. Απαραίτητη πάντα προϋπόθεση η μεσοαμυντική κυρίως βελτίωση και να γίνουμε κυνικοί επιτέλους κερδίζοντας 4 ντέρμπι στα play off.
Ειδικά τώρα που έχουν ανάγκη τη νίκη, θα τους τη δώσει οαρης. Μέχρι στιγμής στα μεταξύ τους παιχνίδια, οαρησ έχει πάρει μόνο μια ισοπαλία...
Η οαρης θέλει να βγεί πέμπτη...δυσκολά στο βικελάου την έχουν και οι λαγοί οι πράσινοι στον Πάμπλο...διπλό εμείς στην Αθενσ τρομάρα τους και όλοι μαζί στα πλέυ όφ.vs40 έγραψε:Ειδικά τώρα που έχουν ανάγκη τη νίκη, θα τους τη δώσει οαρης. Μέχρι στιγμής στα μεταξύ τους παιχνίδια, οαρησ έχει πάρει μόνο μια ισοπαλία...

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ θεωρώ ότι ο Καβλενκα είναι παραδοσιακός τέρματας. 1.98 , βγαίνει , παίζει με τα χέρια και αποσοβεί αυτά που πρέπει . Τον θέλω σίγουρα του χρόνου και θεωρώ με Γκουγκελασβιλι-Τσιφτση έχεις καλή 3αδα.
Ο Αλί για άλλο ένα ματς δείχνει ότι πρέπει με γενναία μείωση μισθού να είναι εδώ του χρόνου ,έστω για 3ος (450-500χιλ συμβόλαιο).
Τάισον κινητικός όπως πάντα. χωρίς πολλές απαιτήσεις του χρόνου θα τον ήθελα, σε περίπτωση πώλησης του νερόβραστου φέτος Δέσποτα , σε συνδυασμό με αγορά εξτρέμ στα αριστερά.
Ο Οζ σήμερα έκανε κακό παιχνίδι αν είχε ένα εξαιρετικό τάκλιν στο πρώτο ημίχρονο εντός της περιοχής μας.
Ο Ντελιας θεωρώ ότι βλέπει την εστία σαν τρύπα του γκολφ .
Σοβαρή εμφάνιση ,σαν και αυτές που θα έπρεπε να κάνουμε κόντρα σε ΟΦΗ,Μπέο και Καλλιθέα .
Θέλω 3η θέση για να παίξω 8 Αυγούστου Γιουρόπα και αν δεν μου κάτσει, να έχω ένα ματς στο κονφερνερς για ομίλους .
Ο ρουλης αν δεν πάρει βαθμό την επόμενη , μάλλον θα πάει στα δικά του πλέι οφ με -2 από τον έκτο .
Ο Παυλαρας θέλει να είναι στο 5-8 οπότε θα κυνηγήσει αποτελέσμα με τη ζελα που είναι χώμα .
Ο γαύρος σήμερα το πήρε .
Ο Αλί για άλλο ένα ματς δείχνει ότι πρέπει με γενναία μείωση μισθού να είναι εδώ του χρόνου ,έστω για 3ος (450-500χιλ συμβόλαιο).
Τάισον κινητικός όπως πάντα. χωρίς πολλές απαιτήσεις του χρόνου θα τον ήθελα, σε περίπτωση πώλησης του νερόβραστου φέτος Δέσποτα , σε συνδυασμό με αγορά εξτρέμ στα αριστερά.
Ο Οζ σήμερα έκανε κακό παιχνίδι αν είχε ένα εξαιρετικό τάκλιν στο πρώτο ημίχρονο εντός της περιοχής μας.
Σοβαρή εμφάνιση ,σαν και αυτές που θα έπρεπε να κάνουμε κόντρα σε ΟΦΗ,Μπέο και Καλλιθέα .
Θέλω 3η θέση για να παίξω 8 Αυγούστου Γιουρόπα και αν δεν μου κάτσει, να έχω ένα ματς στο κονφερνερς για ομίλους .
Ο ρουλης αν δεν πάρει βαθμό την επόμενη , μάλλον θα πάει στα δικά του πλέι οφ με -2 από τον έκτο .
Ο Παυλαρας θέλει να είναι στο 5-8 οπότε θα κυνηγήσει αποτελέσμα με τη ζελα που είναι χώμα .
Αν η οαρης νικήσει την αεχ2014 μπορούμε και 2 θέση.chri5ti9 έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι ο Καβλενκα είναι παραδοσιακός τέρματας. 1.98 , βγαίνει , παίζει με τα χέρια και αποσοβεί αυτά που πρέπει . Τον θέλω σίγουρα του χρόνου και θεωρώ με Γκουγκελασβιλι-Τσιφτση έχεις καλή 3αδα.
- ΑποστόληςΑ