ΠΑΟΚ - FCSB 13/02, 22:00, CosmoteSports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - FCSB 13/12, 22:00, CosmoteSports
Σοβαρότητα στην τελική προσπάθεια και θα τελειώνουμε από την Πέμπτη.
Δεν μου λέει κάτι που μας νίκησαν στο προηγούμενο παιχνίδι, η εικόνα ήταν εντελώς μαγική.
Δεν μου λέει κάτι που μας νίκησαν στο προηγούμενο παιχνίδι, η εικόνα ήταν εντελώς μαγική.
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - FCSB 13/12, 22:00, CosmoteSports
Νίκη με 2 γκολ διαφορά.marsantos έγραψε:Αποστόλη πάμε να το πιάσουμε όπως στην αρχή για μια νέα αρχή..
Νίκη με μηδέν παθητικό.
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - FCSB 13/02, 22:00, CosmoteSports
H προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και παιχνίδι σε τέσσερις εστίες.
Οι Φιόντορ Τσάλοβ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν σε θεραπεία (σ.σ. οι δύο τελευταίοι δεν συγκαταλέγονται στην ευρωπαϊκή λίστα).
Την Τετάρτη (12.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά. Νωρίτερα στις 13:00 στη Τούμπα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Σουαλιό Μεϊτέ.
Η FCSB θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα και θα παραχωρήσει την δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:30.
Οι Φιόντορ Τσάλοβ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν σε θεραπεία (σ.σ. οι δύο τελευταίοι δεν συγκαταλέγονται στην ευρωπαϊκή λίστα).
Την Τετάρτη (12.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά. Νωρίτερα στις 13:00 στη Τούμπα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Σουαλιό Μεϊτέ.
Η FCSB θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα και θα παραχωρήσει την δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:30.
- hasio_john
Δεν περνάει η ώρα μάγκες ...
(άσχετο, αλλά για τους λάτρεις της εικόνας που έχουν μεγάλες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας και θέλουν να βλέπουν τις λεπτομέρειες των παιχτών και τ' αυλάκια της μπάλας, το ματς το δείχνει και το 4Κ κανάλι της Cosomote και πιστέψτε με θα δείτε μεγάλη διαφορά από το απλό σάπιο HD)
(άσχετο, αλλά για τους λάτρεις της εικόνας που έχουν μεγάλες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας και θέλουν να βλέπουν τις λεπτομέρειες των παιχτών και τ' αυλάκια της μπάλας, το ματς το δείχνει και το 4Κ κανάλι της Cosomote και πιστέψτε με θα δείτε μεγάλη διαφορά από το απλό σάπιο HD)
Δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που στην Τούμπα έπαιξε το παλιό παραδοσιακό ταμπούρι. Μου θύμισε Ξάνθη και Προοδευτική στα τέλη του προηγούμενου αιώνα.
Σκληρή ομάδα όμως με κορμιά που μπορούν να υποστηρίξουν το αντιποδόσφαιρο. Αυτό που μου είχε κάνει έντονα εντύπωση είναι η διάθεση για καθυστερήσεις και διακοπή του ρυθμού. Ενώ γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν μια ομάδα κάνει καθυστερήσεις προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, θυμάμαι εκείνη την ημέρα βγήκα από τα ρούχα μου γιατί διέκοπταν τον αγώνα για γελοίες αφορμές. Μόνο ο τερματοφύλακάς τους είχε πέσει δυο με τρεις φορές χωρίς κανένα λόγο.
Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δε φάμε κάποιο γκολ από το πουθενά όπως τότε, νομίζω θα κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό θα είναι το πρώτο εφόδιο για πρόκριση.
Νίκη έστω και με ένα γκολ διαφορά θα είναι σημαντική. Δύσκολο να μας κάνει ανατροπή ομάδα με αυτήν την αγωνιστική προσέγγιση.
Ούτε το 0-0 το θεωρώ κακό αποτέλεσμα. Εκτός δε μας φοβάμαι.
Οποιοδήποτε σκορ που θα τους βάλει στο μυαλό πως πρέπει στον επαναληπτικό να σκοράρουν ένα παραπάνω από εμάς είναι αποδεκτό. Όμως νίκη με μηδέν παθητικό ή λευκή ισοπαλία είναι προτιμότερα καθώς θα βοηθήσουν στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και στην κατανόηση πως μπορεί να στηριχτεί και στην άμυνα. Ευρωπαϊκά νοκ άουτ χωρίς αμυντικές αρετές δεν μπορούν να σε πάνε μακριά όταν μιλάμε για ελληνική ομάδα που όσο να 'ναι το επιθετικό της ρεπερτόριο όσο βαθαίνει η διοργάνωση θα υπολείπεται των αντιπάλων της.
Σκληρή ομάδα όμως με κορμιά που μπορούν να υποστηρίξουν το αντιποδόσφαιρο. Αυτό που μου είχε κάνει έντονα εντύπωση είναι η διάθεση για καθυστερήσεις και διακοπή του ρυθμού. Ενώ γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν μια ομάδα κάνει καθυστερήσεις προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, θυμάμαι εκείνη την ημέρα βγήκα από τα ρούχα μου γιατί διέκοπταν τον αγώνα για γελοίες αφορμές. Μόνο ο τερματοφύλακάς τους είχε πέσει δυο με τρεις φορές χωρίς κανένα λόγο.
Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δε φάμε κάποιο γκολ από το πουθενά όπως τότε, νομίζω θα κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό θα είναι το πρώτο εφόδιο για πρόκριση.
Νίκη έστω και με ένα γκολ διαφορά θα είναι σημαντική. Δύσκολο να μας κάνει ανατροπή ομάδα με αυτήν την αγωνιστική προσέγγιση.
Ούτε το 0-0 το θεωρώ κακό αποτέλεσμα. Εκτός δε μας φοβάμαι.
Οποιοδήποτε σκορ που θα τους βάλει στο μυαλό πως πρέπει στον επαναληπτικό να σκοράρουν ένα παραπάνω από εμάς είναι αποδεκτό. Όμως νίκη με μηδέν παθητικό ή λευκή ισοπαλία είναι προτιμότερα καθώς θα βοηθήσουν στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και στην κατανόηση πως μπορεί να στηριχτεί και στην άμυνα. Ευρωπαϊκά νοκ άουτ χωρίς αμυντικές αρετές δεν μπορούν να σε πάνε μακριά όταν μιλάμε για ελληνική ομάδα που όσο να 'ναι το επιθετικό της ρεπερτόριο όσο βαθαίνει η διοργάνωση θα υπολείπεται των αντιπάλων της.
Πραγματικά αδερφέ marsantos, ότι πιο αντιποδοσφαιρικό έχω δει για δεκαετίες! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα τόσα νεύρα μετά το τέλος ενός αγώνα.
Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά θα πάρουν αυτό που αξίζουν .
Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά θα πάρουν αυτό που αξίζουν .
Στα τελευταια 14 εκτος εδρας ευρωπαικα παιχνιδια τους, εχουν χασει μονο ενα.
Σιγουρα βοηθουν και οι ατελειωτες ξαπλες τους.......
Γ@μηστε τους.....
Γ@μηστε τους.....
Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Πρόκριση εσύ Π.Α.Ο.Κ. !!!
Είδα πάλι τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι το φθινόπωρο.
Ε δε γίνεται αυτό το ματς να το χάσαμε.
Πραγματικά δε γίνεται.
Ε δε γίνεται αυτό το ματς να το χάσαμε.
Πραγματικά δε γίνεται.
- hasio_john
ΔΕΝ θα έχουν την σούφρα που είχαν στο προηγούμενο ματς που τότε χάσαμε τ' άχαστα αλλά και ο τερματά τους (και το δοκάρι) τους είχε σώσει! Με λίγη σοβαρότητα και μια ορθή 11δα θα τους ξεσκίσουμε!
Πατηστε την πιο σιχαμενη ομαδα που εμφανιστηκε φετος στην Τουμπα
Το 1-0 το υπογραφω με χερια και με ποδια. Και ας παιξουν ποδοσφαιρο να μας νικησουν στην ρεβανς
Το 1-0 το υπογραφω με χερια και με ποδια. Και ας παιξουν ποδοσφαιρο να μας νικησουν στην ρεβανς
-
Φαίνεται πως υπάρχει αρκετή ανυπομονησία για το ματς! Εννοείς κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι ή αναφέρεσαι σε εγχώρια διοργάνωση; Και ποια ήταν αυτή η «άδικη» ήττα που χρειάζεται εκδίκηση 

- kataramenos5
Λαλακης ο εισαγομενος?Δε σας κανουν δλδ τα ελληνικα προϊόντα ?nunies4 έγραψε:Πατηστε την πιο σιχαμενη ομαδα που εμφανιστηκε φετος στην Τουμπα
Αυριο 2/15Cylon-4 έγραψε:Στα τελευταια 14 εκτος εδρας ευρωπαικα παιχνιδια τους, εχουν χασει μονο ενα.
Γ@μηστε τους.....