80. Δημήτρης Πέλκας
Re: 80. Δημήτρης Πέλκας
Καλωσήρθες πίσω Μητσάρα!
Πολύ χαίρομαι, εδώ ανήκεις, και έχεις πολλά να δώσεις και στο χορτάρι και στα αποδυτήρια, και αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Σιδεροκέφαλος και με πολλούς τίτλους!
Πολύ χαίρομαι, εδώ ανήκεις, και έχεις πολλά να δώσεις και στο χορτάρι και στα αποδυτήρια, και αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Σιδεροκέφαλος και με πολλούς τίτλους!
Tα ΠΑΟΚτσακια τα αγαπάμε λίγο περισσότερο. Welcome home λοιπόν. Σχόλια καλώς το παλτό απλά εμετικά στο Facebook η από πονεμένους.
- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες πάλι στο σπίτι σου! Εύχομαι να προσθέσεις στην απόδοσή σου την εμπειρία όλων των χρόνων που επαγγέλλεσαι ποδόσφαιρο.
Υγιής να είσαι και με πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες!
Υγιής να είσαι και με πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες!
Ήμουν από αυτούς που δεν τρελαινόμουν με τον Πέλκα όταν έφυγε.
Τότε.
Τώρα, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Καλωσήρθες παοκτσάκι
Τότε.
Τώρα, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Καλωσήρθες παοκτσάκι

Καλώς μας ήρθες ρε παιχταρά, κλείσε τα αυτιά σου και δώστα όλα όπως έκανες πάντα.
- Kabamaru11
Καλως ηρθες πισω μωρη παικτουρα.
Παρατησε την εθνικη (σιγα μην τον ξανακαλεσουν) για να ρθει να παιξει στην ομαδα της καρδιας του.
Παρατησε την εθνικη (σιγα μην τον ξανακαλεσουν) για να ρθει να παιξει στην ομαδα της καρδιας του.
Που ο αντικαταστάτης του που θα τον αντικαθαστίσει δεν είναι ούτε το δαχτυλάκι του μεγάλου Πελκίνιου!!!
-
Welcome Home Μητσαρα.
Φοβερό το βιντεάκι παρουσίασης, έπιασε τον παλμό και τα συναισθήματα μας.
Πάμε γερά ΠΑΟΚτσακι μου καλό!
Φοβερό το βιντεάκι παρουσίασης, έπιασε τον παλμό και τα συναισθήματα μας.
Πάμε γερά ΠΑΟΚτσακι μου καλό!
- TylerDurden
Δε θεωρώ πως έκανε λάθος όταν έφυγε, είχε φτάσει σε τέλμα η σχέση θαρρώ, μουρμούρα εμείς (τις περισσότερες φορές υπερβολική), θολωμένο μυαλό αυτός προς το τέλος. Λάθος ήταν οι δηλώσεις του, το χαμηλό πόσο της μεταγραφής, και ο αντικαταστάτης του.
Έπρεπε να έχει επιστρέψει από το καλοκαίρι, αλλά έστω και έτσι ένα λάθος διορθώνεται.
201 ματς, 44 γκολ, 32 ασίστ, γκολ ή ασσίστ ανά 160', είναι εξαιρετικά νούμερα, που συνεχίστηκαν (πάνω κάτω) και στις επόμενες ομάδες του έκτοτε.
Πέρα από τους αριθμούς, η πίεση που ασκούσε στις άμυνες, το πάθος που έβγαζε και το δέσιμο με την ομάδα είναι χαρακτηριστικά που τα αποζητάει κάθε ομάδα.
Χαίρομαι που επέστρεψε και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερος απ' όταν έφυγε.
Καλή επιστροφή στο σπίτι σου Δημήτρη Πέλκα.
Έπρεπε να έχει επιστρέψει από το καλοκαίρι, αλλά έστω και έτσι ένα λάθος διορθώνεται.
201 ματς, 44 γκολ, 32 ασίστ, γκολ ή ασσίστ ανά 160', είναι εξαιρετικά νούμερα, που συνεχίστηκαν (πάνω κάτω) και στις επόμενες ομάδες του έκτοτε.
Πέρα από τους αριθμούς, η πίεση που ασκούσε στις άμυνες, το πάθος που έβγαζε και το δέσιμο με την ομάδα είναι χαρακτηριστικά που τα αποζητάει κάθε ομάδα.
Χαίρομαι που επέστρεψε και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερος απ' όταν έφυγε.
Καλή επιστροφή στο σπίτι σου Δημήτρη Πέλκα.
Έπρεπε να είχε επιστρέψει 1,5 χρόνο πριν. Μετά τη Φενέρ δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει στην Τουρκία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
ΥΓ. Θα είχαμε γλιτώσει και την ανανέωση Μουργκ. Ωστόσο, θα αναζωογονήσει το φιλαράκι του τον Σαμάτα και θ' αντισταθμίσει.
ΥΓ. Θα είχαμε γλιτώσει και την ανανέωση Μουργκ. Ωστόσο, θα αναζωογονήσει το φιλαράκι του τον Σαμάτα και θ' αντισταθμίσει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν και δεν ήμουν πολύ υπέρ της επιστροφής του, καλώς να ορίσει και να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα της καρδιάς του!
Μητσο μου ΠΑΟΚτσακι μου..πολυ συγκινημενος για αυτη την επιστροφη
Βγαλε ολο σου το συναισθημα στο γηπεδο. Ειμαι βεβαιος οτι θα βοηθησεις παρα πολυ
Βγαλε ολο σου το συναισθημα στο γηπεδο. Ειμαι βεβαιος οτι θα βοηθησεις παρα πολυ