Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Τι δυστυχώς ρε φίλε; Ο Καστορινα είναι με τους παίκτες κάθε μέρα, τον ξέρουν και τους ξερει. Τον ζούνε καθημερινά. Λίγο λογική θέλει.
- Amsterdamer_87
Ναι αλλα με τον Καστορινα χασαμε τζαμπα βαθμους με τον Ραζβαν στην σουιτα τιμωρημενο..
Κι εγω θεωρω τον Αγγελο πιο ικανο τηνωρα του αγωνα..
Κι εγω θεωρω τον Αγγελο πιο ικανο τηνωρα του αγωνα..
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο για πλάκα λέγανε κάποιοι να έρθει ένας άλλος προπονητής. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
- Μπαρκαρούτσος
Διάβασα στη διατύπωση της τιμωρίας ότι τους απαγορεύεται και η είσοδος στα αποδυτήρια.
Στα @@ μας.
Κλήση στον Razvan, ηχείο JBL (έχουν ένα τεράστιο που παίρνουν πάντα μαζί) και θα τους πει αυτά που πρέπει να τους πει.
Στα @@ μας.
Κλήση στον Razvan, ηχείο JBL (έχουν ένα τεράστιο που παίρνουν πάντα μαζί) και θα τους πει αυτά που πρέπει να τους πει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Το ολόγραμμα πιο ωραία ιδέα ήταν.... 
Ο Καστορινα ήταν σε παιχνίδια που η ομάδα ήταν πεσμένη έτσι κι αλλιώς. Και με τον Ρασβαν έχασε παιχνίδια πριν και μετά.
Μακάρι ένα θετικό αποτέλεσμα και να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη.

Ο Καστορινα ήταν σε παιχνίδια που η ομάδα ήταν πεσμένη έτσι κι αλλιώς. Και με τον Ρασβαν έχασε παιχνίδια πριν και μετά.
Μακάρι ένα θετικό αποτέλεσμα και να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη.
- Μπαρκαρούτσος
Το ολόγραμμα είναι για τον πάγκο, το ηχείο για τα αποδυτήρια 

Προσοχή στους μουλωχτούς.
Πράσινες γλίτσες θα πέσουν, θα κλαφτούν, θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή που το μυαλό μας θα πετάξει στο χαρτί.
Προσοχή στον Τετέ
Και διάολε, στο αγγούρι τον Γερεμέγιεφ και τις κωλοσέντρες για το ξερό του όταν θα ζορίσει το πράμα και θα βάλει 2 φορ ο κεφτές τους.
Πράσινες γλίτσες θα πέσουν, θα κλαφτούν, θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή που το μυαλό μας θα πετάξει στο χαρτί.
Προσοχή στον Τετέ
Και διάολε, στο αγγούρι τον Γερεμέγιεφ και τις κωλοσέντρες για το ξερό του όταν θα ζορίσει το πράμα και θα βάλει 2 φορ ο κεφτές τους.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή οι ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας δεν μπορούν να κάνουν μια σκασιά 2000 άτομα στο ΟΑΚΑ;;
Για μπάσκετ μιλάω.
Δεν μπέρδεψα τα topics. Έχω λόγο που ποστάρω εδώ.
Για μπάσκετ μιλάω.
Δεν μπέρδεψα τα topics. Έχω λόγο που ποστάρω εδώ.
Πάντως το ωραίο θα είναι πως θα πανυγηριζουμε δικαστική νίκη αλλά η δουλειά θα έχει γίνει από τους κάτω.
Με παο και αεκ ο πάγκος θα είναι άδειος. Βλέπω τον Καστορινα να πηγαίνει ο ίδιος τις αλλαγές στον 4ο ενώ το παιχνίδι θα παίζεται.
Με παο και αεκ ο πάγκος θα είναι άδειος. Βλέπω τον Καστορινα να πηγαίνει ο ίδιος τις αλλαγές στον 4ο ενώ το παιχνίδι θα παίζεται.
παλι ιωση ο ντελιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Σάβ 04 Ιαν 2025, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε στον παιδικό σταθμό να σε στέλναμε ρε Ντέλια δε θα κολλούσες με τέτοια συχνότητα.
1.01 έδινε ότι θα κολλήσει ο Ντελιας.
Μόλις διάβασα ότι έμεινε εκτός ο Μιχαηλιδης από ίωση αμέσως σκέφτηκα ότι ο επόμενος είναι ο Ντελιας.
Μόλις διάβασα ότι έμεινε εκτός ο Μιχαηλιδης από ίωση αμέσως σκέφτηκα ότι ο επόμενος είναι ο Ντελιας.
Ε τώρα τι να πούμε;
5 ιώσεις δεν έχουν κολλήσει συνολικά τα παιδιά μου από την αρχή της σεζόν.
5 ιώσεις δεν έχουν κολλήσει συνολικά τα παιδιά μου από την αρχή της σεζόν.
ρε σεις ...τί γίνεται από περυσι με τις ιώσεις;; παρτε αμοξιλ γμτ μπελά σας!!!