Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
- Montrealiotis
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Αν μας τιμωρήσουν, δεν πρέπει να φεύγει αποστολή από την τούμπα χωρίς να την χαιρετάνε δικά μας παιδιά.
- thomas Murg
Αυτό θέλουν για να μας εξοντώσουν.
Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα εκτός από μια πίπα στον αγώνα που θα τη θυμούνται για χρόνια. έστω και με αποδεκατισμένη ομάδα. Θα μας πηδήξουν σίγουρα με την απόφαση της ΕΠΟ. Γι'αυτό την καθυστερούν για να κρατήσει παραπάνω σε αγωνιστική περίοδο.
Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα εκτός από μια πίπα στον αγώνα που θα τη θυμούνται για χρόνια. έστω και με αποδεκατισμένη ομάδα. Θα μας πηδήξουν σίγουρα με την απόφαση της ΕΠΟ. Γι'αυτό την καθυστερούν για να κρατήσει παραπάνω σε αγωνιστική περίοδο.
- hasio_john
Εγώ ΈΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ, άσχετα με όλα αυτά!
Έτσι όπως τα έκαναν (και θα έχει και συνέχεια η κωμωδία - δράμα προς τον λαό του ΠΑΟΚ), στις 9 Ιανουαρίου η αεχ δεν θα ξέρει που να κρυφτεί μέχρι που θ' αρπάξει τ' @@ μας με τον αποκλεισμό της και πακέτο πίσω στην Αθήνα!
Πραγματικά μόλις υπέγραψαν την εξοντωτική τους ήττα-αποκλεισμό, είτε παίξουμε με κόσμο, είτε όχι ...
Μέχρι και γω θα έρθω από Κρήτη εκεί και θα τους περιμένω έξω από το γήπεδο.
ΕΠΙΣΗΣ θα μπορώ να πλησιάσω και γω το λεωφορείο της χάρτινης να δείξω βιντεάκι με τ' αρχίδια μου στον Αλμέυδα??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? Θα επιτρέπεται να τον πλησιάσω όπως αυτή η "ειρηνική" οικογένεια της αεχ ρε πο@υσταράδες?
Έτσι όπως τα έκαναν (και θα έχει και συνέχεια η κωμωδία - δράμα προς τον λαό του ΠΑΟΚ), στις 9 Ιανουαρίου η αεχ δεν θα ξέρει που να κρυφτεί μέχρι που θ' αρπάξει τ' @@ μας με τον αποκλεισμό της και πακέτο πίσω στην Αθήνα!
Πραγματικά μόλις υπέγραψαν την εξοντωτική τους ήττα-αποκλεισμό, είτε παίξουμε με κόσμο, είτε όχι ...

Μέχρι και γω θα έρθω από Κρήτη εκεί και θα τους περιμένω έξω από το γήπεδο.
ΕΠΙΣΗΣ θα μπορώ να πλησιάσω και γω το λεωφορείο της χάρτινης να δείξω βιντεάκι με τ' αρχίδια μου στον Αλμέυδα??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? Θα επιτρέπεται να τον πλησιάσω όπως αυτή η "ειρηνική" οικογένεια της αεχ ρε πο@υσταράδες?
Η όποια τιμωρία ισχύει από την επομένη του αγώνα, ό,τι έγινε και την προηγούμενη φορά.thomas Murg έγραψε:Αυτό θέλουν για να μας εξοντώσουν.
εμείς θα είμαστε φιλόξενοι και θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε τους τόνους
αυτή είναι τα τελευταία χρόνια η εξαιρετική στρατηγική της διοίκησης με τα γνωστά αποτελέσματα
αυτή είναι τα τελευταία χρόνια η εξαιρετική στρατηγική της διοίκησης με τα γνωστά αποτελέσματα
- thomas Murg
Miles, αυτό δεν το ήξερα. Σ'ευχαριστώ.
Αλλά βέβαια δεν έχουν πρόβλημα να φέρουν τις τιμωρίες στα μέτρα τους όπως και την προηγούμενη φορά. Μέχρι τα ματς που τους ενδιαφέρουν.
Αλλά βέβαια δεν έχουν πρόβλημα να φέρουν τις τιμωρίες στα μέτρα τους όπως και την προηγούμενη φορά. Μέχρι τα ματς που τους ενδιαφέρουν.
Φαντάζομαι οτι η χρηματική τιμωρία από την δεαβ ανοίγει την πόρτα για τιμωρίες στελέχων και παικτών μας; Η απόφαση μιλάει για σοβαρό επεισόδιο βίας. Τελικά κοίτα όλα τα τάιμινγκ πώς δουλεύουν για το ποκ.
Τέλος πάντων, παρών δεν ήμουν αλλά προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω οτι όλα ήταν ωραία και καλά από την αεχ και τους 3(;) οπαδούς της που τυχαία(;) βρέθηκαν εκεί και οτι οι δικοί μας έχασαν την ψυχραιμία τους για ένα σύνθημα και ένα βίντεο.
Πάλι σαν τους αμνούς στη σφαγή πήγαμε.
Τέλος πάντων, παρών δεν ήμουν αλλά προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω οτι όλα ήταν ωραία και καλά από την αεχ και τους 3(;) οπαδούς της που τυχαία(;) βρέθηκαν εκεί και οτι οι δικοί μας έχασαν την ψυχραιμία τους για ένα σύνθημα και ένα βίντεο.
Πάλι σαν τους αμνούς στη σφαγή πήγαμε.
Για να μη τρελαθούμε, στον ΠΚ της ΕΠΟ δεν προβλέπεται πουθενά τιμωρία ομάδας, παικτών, ή αξιωματούχων αγωνιστικού χώρου, για βιαιοπραγία στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όπως είναι το πάρκινγκ.
Δεν είναι τυχαίο που η κλήση μας δεν είχε άρθρο του ΠΚ. Το ότι τα ζώα μας κοιμούνται είναι άλλη ιστορία. Οποιαδήποτε τιμωρία μας θα είναι αυθαίρετη αφού αυτό που συνέβη καλώς ή κακώς δεν καλύπτεται στον ΠΚ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Δεν είναι τυχαίο που η κλήση μας δεν είχε άρθρο του ΠΚ. Το ότι τα ζώα μας κοιμούνται είναι άλλη ιστορία. Οποιαδήποτε τιμωρία μας θα είναι αυθαίρετη αφού αυτό που συνέβη καλώς ή κακώς δεν καλύπτεται στον ΠΚ ΠΟΥΘΕΝΑ!
- hasio_john
Αδερφέ, πραγματικά χωρίς ειρωνεία και τελείως φιλικά, δηλαδή μας λες πως το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι τόσο γκάου δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αντιθέτως το ...... νομικό τμήμα του φόρουμ του ΠΑΟΚμάνια, εντόπισε την αυθαιρεσία ? 
Εννοείται ΜΑΖΙ σου είμαι, μακάρι να είναι όπως τα λες! Ωστόσο, καταλαβαίνεις πως στο λέω έτσι?

Εννοείται ΜΑΖΙ σου είμαι, μακάρι να είναι όπως τα λες! Ωστόσο, καταλαβαίνεις πως στο λέω έτσι?
Έχω την εντύπωση ότι στην εκπομπή του όπεν τη Δευτέρα ειπώθηκε ότι, για να τιμωρηθεί πρόσωπο, πρέπει να κληθεί εντός 5 ημερών από τον αθλητικό δικαστή και αυτό γιατί η κλήση από την ΕΠΟ μιλάει γενικά για αξιωματούχους αγωνιστικού χώρου.
Για το νομικό τμήμα που παρακαλούσε να θεωρηθούν μεμονωμένα επεισόδια και όχι εκτεταμένα, ενώ είχαν κληθεί για βιαιοπραγία που αφορά αξιωματούχους γηπέδου μιλάς ;hasio_john έγραψε:Αδερφέ, πραγματικά χωρίς ειρωνεία και τελείως φιλικά, δηλαδή μας λες πως το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι τόσο γκάου δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά αντιθέτως το ...... νομικό τμήμα του φόρουμ του ΠΑΟΚμάνια, εντόπισε την αυθαιρεσία ?
Διάβασε τον ΠΚ, είναι προσβάσιμο το αρχείο σε όλους
Ξαναλέω δεν είναι τυχαίο που η κλήση μας δεν είχε άρθρο του ΠΚ, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ποτέ για κανέναν
Μόνο στις γενικές αρχές μπορεί να πατήσουν και αυθαίρετα να τιμωρήσουν όπως τους καπνίσει
Τζιμπαρε ωραία τα λες τα νομικά αλλά οι καρτέλες για τον πένια δεν μας είπες τι λένε 

Αδερφια, επειδη καποιοι ειμαστε ασχετοι απο παρασκηνια, επιτροπές κλπ, μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει δυο απλα πραγματακια;
1) Διαβαζω οτι τα 50.000 τα φαγαμε για οσα εγιναν στο πάρκινγκ, απο τη Δεαβ
2) Διαβαζω ομως και για πειθαρχικη της ΕΠΟ. Αφηνεται να εννοηθει οτι μπορει να πέσουν τιμωριες για ποδοσφαιριστές και προπονητη. Μα, για τα όποια επεισόδια εγιναν στο παρκινγκ δεν τιμωρηθηκαμε ηδη 50.000; Να ξανατιμωρηθουμε για ποιο πραγμα; Για τα... νεύματα του Λου;
Η απάντηση λογικα ειναι προφανής, αλλα δεν ξερω, καπου το χανω και μου φαινονται δυσνόητα ολα αυτα.
1) Διαβαζω οτι τα 50.000 τα φαγαμε για οσα εγιναν στο πάρκινγκ, απο τη Δεαβ
2) Διαβαζω ομως και για πειθαρχικη της ΕΠΟ. Αφηνεται να εννοηθει οτι μπορει να πέσουν τιμωριες για ποδοσφαιριστές και προπονητη. Μα, για τα όποια επεισόδια εγιναν στο παρκινγκ δεν τιμωρηθηκαμε ηδη 50.000; Να ξανατιμωρηθουμε για ποιο πραγμα; Για τα... νεύματα του Λου;
Η απάντηση λογικα ειναι προφανής, αλλα δεν ξερω, καπου το χανω και μου φαινονται δυσνόητα ολα αυτα.
Λίγη δόση σοφίας από την δεαβ για ζεσταμα:
Αλμέιδα 20.000€ πρόστιμο
Λουτσεσκου 50.000€ πρόστιμο
Αναμένουμε την απόφαση της επο να γίνουμε ...σοφότεροι.
Αλμέιδα 20.000€ πρόστιμο
Λουτσεσκου 50.000€ πρόστιμο
Αναμένουμε την απόφαση της επο να γίνουμε ...σοφότεροι.
- iremidynami 4+
Είναι δυνατόν να γράφονται εδώ μέσα πράγματα όπως "ο ιβαν πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη";