Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Δευ 23 Δεκ 2024, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxpaok την Δευ 23 Δεκ 2024, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπε" μη μου κάνετε ερωτήσεις που δεν θα σας αρέσει πώς σας απαντάω οπότε μη με προκαλείτε "στην ερώτηση του κουλιανού. Εκτός αν έχασα κάτι.embuji έγραψε:vasgias έγραψε:Πότε το είπε αυτό;embuji έγραψε:Λοιπον εχουμε λουτσι να λεει χθες, "Αν σας πω τι θελω να φερει ο Σαββιδης θα νευριασετε"
χθες στην συνεντευξη μετα τον αγωνα.
-
- Επικοινωνία:
Σαν να φωτογραφίζεις τον Razvan Marin. Μακάρι θα πω εγώLeonardo10 έγραψε:Ένα χαφ σαν τον πινεδα η τον τσικινιο, έναν τέτοιο ζητάμε τόσα χρόνια
Σίγουρα θα χρειαστούμε έναν εξτρεμ που μπορεί να παίξει δεξιά αλλά και κατά συνθήκη αριστερά. Καλοί χρυσοί οι υπάρχοντες, αλλά δεν μπορούν να τραβήξουν όλο το λούκι μόνοι τους. Απο κει και πέρα , στα χαφ δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε κάποια προσθήκη. Υπάρχουν και αυτοί της Β ομάδας που πρεπει να παρουν τις ευκαιρίες τους.
[/quote]
Είπε" μη μου κάνετε ερωτήσεις που δεν θα σας αρέσει πώς σας απαντάω οπότε μη με προκαλείτε "στην ερώτηση του κουλιανού. Εκτός αν έχασα κάτι.[/quote]
Οκ, παω να το ξανακουσω μην το εξελαβα εγω λαθος.
Είπε" μη μου κάνετε ερωτήσεις που δεν θα σας αρέσει πώς σας απαντάω οπότε μη με προκαλείτε "στην ερώτηση του κουλιανού. Εκτός αν έχασα κάτι.[/quote]
Οκ, παω να το ξανακουσω μην το εξελαβα εγω λαθος.
Είπε" μη μου κάνετε ερωτήσεις που δεν θα σας αρέσει πώς σας απαντάω οπότε μη με προκαλείτε "στην ερώτηση του κουλιανού. Εκτός αν έχασα κάτι.[/quote]embuji έγραψε:
Οκ, παω να το ξανακουσω μην το εξελαβα εγω λαθος.[/quote]
Όλα γκουντ. Όλοι προσπαθούμε να κρεμαστούμε από κάτι

Οκ, παω να το ξανακουσω μην το εξελαβα εγω λαθος.[/quote]vasgias έγραψε:Είπε" μη μου κάνετε ερωτήσεις που δεν θα σας αρέσει πώς σας απαντάω οπότε μη με προκαλείτε "στην ερώτηση του κουλιανού. Εκτός αν έχασα κάτι.embuji έγραψε:
Όλα γκουντ. Όλοι προσπαθούμε να κρεμαστούμε από κάτι

Δικιο ειχες. Οτι θελω ακουω στην απελπισια μου.

ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ
- PAOKevolution
Η αρχή να γίνει με 1 χαφ μέχρι τις 2/1. Δύσκολο; Αδιάφορο. Τις μαλακίες του καλοκαιριού θα πληρώσουμε.
Μετά να φέρουν ακόμα ένα χαφ, σύνολο 2.
Έτσι όπως βλέπω τη φάση με Κόλει, λογικά θα κινηθούμε και για αριστερό στόπερ.
Άιντε μάγκες μου, βοηθήστε τον προπονητή, εγκαίρως!
Μετά να φέρουν ακόμα ένα χαφ, σύνολο 2.
Έτσι όπως βλέπω τη φάση με Κόλει, λογικά θα κινηθούμε και για αριστερό στόπερ.
Άιντε μάγκες μου, βοηθήστε τον προπονητή, εγκαίρως!
Δηλαδή χρειαζόμαστε παίκτη εκεί που έχουμε Ζίφκοβιτς ΚΑΙ Ντεσπόντοβ αλλά όχι χαφ για να πάρουν ευκαιρίες κάποιοι από την Β΄ομάδα ενώ δεν έχει πάρει καν ο Θυμιάνης.Χωρικός έγραψε:Σίγουρα θα χρειαστούμε έναν εξτρεμ που μπορεί να παίξει δεξιά αλλά και κατά συνθήκη αριστερά. Καλοί χρυσοί οι υπάρχοντες, αλλά δεν μπορούν να τραβήξουν όλο το λούκι μόνοι τους. Απο κει και πέρα , στα χαφ δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε κάποια προσθήκη. Υπάρχουν και αυτοί της Β ομάδας που πρεπει να παρουν τις ευκαιρίες τους.

Σπάνια γράφω σε τόπικ μεταγραφών.
Ας γράψω κι εγώ κάτι.
Μιας και ο τίτλος είναι "μεταγραφές χειμώνα" και όχι "μεταγραφές χειμώνα του ΠΑΟΚ", η πρώτη πρώτη μεταγραφή που θέλω να ολοκληρωθεί είναι μία.
Πινέδα στην Τσίβας..

Ας γράψω κι εγώ κάτι.
Μιας και ο τίτλος είναι "μεταγραφές χειμώνα" και όχι "μεταγραφές χειμώνα του ΠΑΟΚ", η πρώτη πρώτη μεταγραφή που θέλω να ολοκληρωθεί είναι μία.
Πινέδα στην Τσίβας..