Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου ρε φίλε! Το έγραψες τόσο ωραία . Η επιμονή κάποιον να τα βλέπουν ολα μαύρα εξοσωνεται με το άλλο άκρο που ολα γίνονται σωστά . Κάπου ας βάλουμε ένα φρένο σε αυτό τον παραλογισμό κι όπως απαιτούμε από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον προπονητή να μα σκάψουν χαρούμενους στο γήπεδο , έτσι να απαιτούμε κι αυτούς που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό να λειτουργούν καλύτερα κι όχι να πληρώνει ο ιβαν εκατομμύρια σε μαρκαντωνηδες εκονγκ σαματηδες κτλarrwstos έγραψε:Δε θα σταματήσει κανείς να στηρίζει ό,τι και να γίνει. Με σάλμον και Κνολ και Ηλιάδη στηρίζαμε, στηρίζουμε και με τους σημερινούς. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό ότι γίνεται κριτική στον σχεδιασμό γιατί είναι λάθος ανεξαρτήτου αποτελέσματος; Δεν είναι πυρηνική φυσική. Απλά πράγματα είναι και 2-3 αράδες σκέψεις γραμμένες και βαλμένες στη σειρά.
Κατουριέμαι απ' τη χαρά μου με Τισσουντάλι και Καμαρά. Χαίρομαι για Σορετίρε. Στηρίζω τον παντελώς άγνωστο Γκόμεζ γιατί εμφανώς ο Ράφα δεν μπορεί να ανταποκριθεί και είναι πρότζεκτ στη σωστή κατεύθυνση. Για τσάλοφ μεχ, μένει να φανεί. Καλή κίνηση, το δίχως άλλο.
Αλλά δεν μπορεί κανείς να μην μιλήσει για το κέντρο της άμυνας, για το δεξί μπακ και για το κέντρο. Και κανένας χθεσινός και προχθεσινός δεν δέχομαι να λέει για μίρλα και λοιπές ομορφιές. Έχετε υιοθετήσει το σχήμα "κράχτες" vs "υποστηριχτές" και πορεύεστε. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
Αγνή αγωνία έχουμε και άποψη. Όποιος διαφωνεί να φέρει στο τραπέζι επιχειρήματα σχετικά με το γιατί η επικοινωνία της ΠΑΕ προς τον κόσμο της ομάδας είναι κομπλέ, γιατί ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι καλός και πως εξηγούν την πεποίθηση ότι ο 34 χρόνος φετινός Σβαμπ θα είναι ίδιος και καλύτερος με τον περσινό 33 χρόνο Σβαμπ, ώστε να αποτελεί αναβάθμιση. Και κάθε τέτοιο αντίστοιχο παράδειγμα.
Προφανώς πανηγυρίζω σαν μικρό παιδί με κάθε φασάρα που βγάζει ο Σβαμπ και ο κάθε Σβαμπ. Αλλά μην προσπαθείτε να μας τρελάνετε.
Και τέλος, το σκ ή την τελευταία μπορεί να σκάσουν παικταράδες. Αυτό δεν κάνει τον σχεδιασμό καλό. Δεν περιμένεις το κάτι παραπάνω και τις καραμπόλες. Ψάχνεις τα βασικά σου στόπερ (3 είναι ) και το βασικό σου 6άρι. Που θα ήταν οκ αν είχες αναβαθμίσει αυτούς που εμφανώς δεν μπορούν να προσφέρουν στο σύνολο σε ικανοποιητικό βαθμό ή αυτούς που εκτιμας ότι δεν θα μπορέσουν να το κάνουν φέτος.
Κάποιοι στα παραπάνω βλέπουν μίρλα και ραδιόφωνα και ασχετοσύνη. Επιστρέφω τα 2 πρώτα, φέρτε επιχειρήματα να μιλήσουμε για το 3ο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μπορεί να έχουν αποφασίσει να παίξει η ομάδα με διαφορετικό τρόπο και έτσι να μην χρειάζεται παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μειτέ.
παρηγοριά στον άρρωστο.
παρηγοριά στον άρρωστο.
Παραηταν καλο του Μποβε...
Εγω ακομα ελπιζω σε κατι καλυτερο του Μπακαγιοκο αλλα αυτο θα φανει στις επομενες μερες λογικα. Πρεπει ο ΠΑΟΚ να κοιταξει και την επομενη μερα οπως λενε σωστα τα παιδια. Μην κανουμε 4 αλλαγες στα χαφ στο επομενο καλοκαιρι. Να ερθουν απο τωρα ή τον χειμωνα που θα εχουν χρονο να ενταχθουν. Καλυτερα τωρα καθως ο Γεναρης συνηθως ειναι πιο τσουχτερος.
Εγω ακομα ελπιζω σε κατι καλυτερο του Μπακαγιοκο αλλα αυτο θα φανει στις επομενες μερες λογικα. Πρεπει ο ΠΑΟΚ να κοιταξει και την επομενη μερα οπως λενε σωστα τα παιδια. Μην κανουμε 4 αλλαγες στα χαφ στο επομενο καλοκαιρι. Να ερθουν απο τωρα ή τον χειμωνα που θα εχουν χρονο να ενταχθουν. Καλυτερα τωρα καθως ο Γεναρης συνηθως ειναι πιο τσουχτερος.
- thanos-xanthi
Σαν να την πέφταμε στην Ratajkowski μην έχοντας και ιδιαίτερες ελπίδες αλλά το πιστεύαμε και το διατυμπανίζαμεMīngus έγραψε:Και για ακόμη μια φορά αναρωτιέμαι πώς από έναν 22 χρονο για τον οποίο υποτίθεται ότι ήσουν διατεθημένος να δώσεις 6 εκατομμύρια για το 55%, πας στη λύση Μπακαγιόκο.Jim_Chatz έγραψε:Τέλος ο Μποβέ, στο προσκήνιο ο Μπακαγιοκο. 24
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στρατηγικά υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο επιλογών.
Πιστεύω ότι αν μπορείς να δώσεις αυτά τα χρήματα για να φέρεις παίκτη, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
τελικά γίνεται νταλαβέρι με την Σούλα την κομμώτρια που οριακά βλέπεται
Ακόμα και αν ξεπεράσουμε όλες τις ενστάσεις για την κάκιστη πορεία του Μπακαγιοκο, τον ρόλο που θα έχει, το ότι προφανώς δεν είναι "πολύ καλύτερος του Μεϊτε", παραμένει ένα απλό ερώτημα:
Αφού τόσο πολύ τον πιστεύουν κλπ, γιατί δε τον έκλεισαν πριν ένα μήνα που μέχρι και εμείς εδώ μέσα μάθαμε ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει;
Τι ακριβώς κέρδισε η ομάδα με ένα έξτρα μήνα καθυστέρηση;
Αφού τόσο πολύ τον πιστεύουν κλπ, γιατί δε τον έκλεισαν πριν ένα μήνα που μέχρι και εμείς εδώ μέσα μάθαμε ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει;
Τίμια όμως η Σουλα, θέλει να παίξει μπαλίτσα και να σε κάνε χαρούμενο. Η Εμιλυ από την άλλη, πιο πολύ θα ενδιαφέρεται για καμιά σελφι να ανεβάσει στο Instagramq
Μπακαγιοκο Καμαρά Σβαμπ Οζντοεφ τα χειρότερα χαφ από τους 4.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκείνος ο Marlon Santos είναι ακόμη ελεύθερος? Με Marlon και Colley κάτι γίνεται.
Επίσης για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ας έρθει ο Bakayoko αλλά ας έρθει κι ο Meite.
Επίσης για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ας έρθει ο Bakayoko αλλά ας έρθει κι ο Meite.
Μη σου πω στη super league γενικότεραcartman έγραψε:Μπακαγιοκο Καμαρά Σβαμπ Οζντοεφ τα χειρότερα χαφ από τους 4.
Σας είπε ρε γκρινιάρηδες ο πριστ ότι θα κλείσει ο Μποβέ και κράζετε?
Είπε ή δεν είπε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με Ρώμη 2 μέρες πριν βγει το όνομα ? Σας είπε ότι υπέγραψε ?
Τισουνταλι δε σας είπε ΤΤ τόσες μέρες πριν?
Κάντε ignore και μην τον διαβάζετε άμα δε θέλετε
Είπε ή δεν είπε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με Ρώμη 2 μέρες πριν βγει το όνομα ? Σας είπε ότι υπέγραψε ?
Τισουνταλι δε σας είπε ΤΤ τόσες μέρες πριν?
Κάντε ignore και μην τον διαβάζετε άμα δε θέλετε
Κάθε βράδυ, την ώρα της προσευχούλας (για όσους το κάνουν), ένα ευχαριστώ στον Κύριο που έχουμε τον Ράζβαν στον πάγκο και μία παράκληση να τον έχει καλά να κάνει ΞΑΝΆ τα μαγικά του.
Αυτό θα πω και αν δεν υπάρχει καμία ΣΟΒΑΡΉ (το τονίζω) εξέλιξη στα μεταγραφικά αποσύρομαι από το τόπικ.
Τις απόψεις μου άλλωστε τις έχω καταθέσει.
Ράζβαν καλή τύχη.
Αυτό θα πω και αν δεν υπάρχει καμία ΣΟΒΑΡΉ (το τονίζω) εξέλιξη στα μεταγραφικά αποσύρομαι από το τόπικ.
Τις απόψεις μου άλλωστε τις έχω καταθέσει.
Ράζβαν καλή τύχη.
- George Best
Αντ'άυτου μάθαμε οτι τον απερριψε ο Λουτσεσκου..Equalizer έγραψε:Ακόμα και αν ξεπεράσουμε όλες τις ενστάσεις για την κάκιστη πορεία του Μπακαγιοκο, τον ρόλο που θα έχει, το ότι προφανώς δεν είναι "πολύ καλύτερος του Μεϊτε", παραμένει ένα απλό ερώτημα:
Αν του τον φορεσουν με το ετσι θέλω επειδή δεν μπορουμε να βρουμε αλλον, θα ειναι το κερασακι στην τουρτα.
Τεσπα δεν εχει νοημα η γκρινια, δε θα κερδισουμε κατι.
Δυστυχως δικαιωθηκαμε που βλεπαμε να ερχεται η σφαλιαρα στα προκριματικα (γιατι προφανως ο Μειτε ηταν ολο σου το κεντρο περυσι και ο Καμαρα που ηρθε ειχε αποχη 6 μηνων).Φανηκε η τρυπα στο κεντρο.
Ευχομαι οποιος και να ερθει να πιασει και στο τελος να αποδειχτουμε ολοι μ@λ@κες οσοι γκρινιαζουμε.
-
ελευθερος ειναι αλλα πηγε να περασει ιατρικα στην Αραβια και ... κοπηκεmakispaspartou έγραψε:Εκείνος ο Marlon Santos είναι ακόμη ελεύθερος? Με Marlon και Colley κάτι γίνεται.
Αρα παιζει να ειναι σαπακι
Περσι δηλαδη οταν αρχισε η σεζον με Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Τσιγγαρα και Μαρκος Αντονιο (που ηταν και δεν ηταν στο ροστερ ουσιαστικα) ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ εχει τα καλυτερα χαφ απο τους 4; Και αν το ελεγες ειμαι σιγουρος οτι υπολογιζες οπως ολοι μας οτι θα μπει ο χαφ που ηρθε απο την πολυ δυνατη Λατσιο και θα κανει παπαδες.cartman έγραψε:Μπακαγιοκο Καμαρά Σβαμπ Οζντοεφ τα χειρότερα χαφ από τους 4.
Σοβαρα ρωταω, για να καταλαβω καπως ισως το σκπετικο οσων λενε οτι υπαρχει τρελη πτωση ποιοτητας στα χαφ, την στιγμη που εγω βλεπω εναν Καμαρα να παιρνει μπρος και να ειναι πολυ καλος και προφανως πολυ πιο σημαντικος απο τον Μαρκος Αντονιο, εναν Θυμιανη που αυτη την στιγμη ουσιαστικα εχει παρει την θεση του Τσιγγαρα στο ροστερ και να ψαχνουμε αυτον που θα αντικαταστησει το κενο του Μειτε.
Και ναι ο Μειτε κουμπωσε υπεροχα σε αυτο που ειχε στο μυαλο του ο Λουτσεσκου και εκ του αποτελεσματος κριθηκε ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης, αλλα μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη που ειχε μεγαλη πτωτικη πορεια και την προηγουμενη χρονια αγωνιστικε στην τρομερη Κρεμονεζε.
Αφηστε τις υπερβολες ρε γαμωτο και νιωστε λιγο οτι ο ΠΑΟΚ, προφανως και λογω του πολυ καλου και επιδραστικου προπονητη του, ειναι μια ομαδα που δημιουργει πολυ καλες συνθηκες για να παιξουν οσο καλυτερα μπορουν ποδοσφαιριστες που εχουν τα στοιχεια και για τον οποιδηποτε λογο δεν ειναι στην καλυτερη φαση της καριερας τους. Γιατι ο Μειτε αυτο ηταν οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ.
-
με μπακαγιοκο και κολευ δεν χανεις πουθενα . Ποιος μποβε τωρα ο νεος ντελ ροσσι και να χαμε να λεγαμε.
Η μεγαλυτερη μεταγραφη απο αποψη βιογραφικου στην ιστορια της ομαδας μας ειναι ο μπακαγιοκο , τωρα αν ψηθει να γινει ο νεος ταισον αυτο ειναι θεμα mentality. Καλες οι μεταγραφες μας ολες μεχρι τωρα ( περιμενουμε τσαλοφ) αλλα καθυστερημενες ως συνηθως . Ο ρωσσος δημοσιογραφος δεν πεταξε παπαρια να το εχουμε υποψιν. Δεν ξυπνησε ενα πρωι και ονειρευτικε τον Ιβιτς . Υπηρξε πιθανοτατα στραβωμα . Καπετανιε λουτσεσκου πιστεψες οτι τους εχουμε ολους οπως ειμαστε... απλα πραγματα.
Η μεγαλυτερη μεταγραφη απο αποψη βιογραφικου στην ιστορια της ομαδας μας ειναι ο μπακαγιοκο , τωρα αν ψηθει να γινει ο νεος ταισον αυτο ειναι θεμα mentality. Καλες οι μεταγραφες μας ολες μεχρι τωρα ( περιμενουμε τσαλοφ) αλλα καθυστερημενες ως συνηθως . Ο ρωσσος δημοσιογραφος δεν πεταξε παπαρια να το εχουμε υποψιν. Δεν ξυπνησε ενα πρωι και ονειρευτικε τον Ιβιτς . Υπηρξε πιθανοτατα στραβωμα . Καπετανιε λουτσεσκου πιστεψες οτι τους εχουμε ολους οπως ειμαστε... απλα πραγματα.