Δεν γράφω σχεδόν ποτέ αν και καθημερινός αναγνώστης. Μπαίνω στον κόπο μόνο και μόνο για να σου πω ένα μεγάλο ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ.Kostas_g4 έγραψε:Μίλα στον κόσμο ή διάδοχη κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η υπομονή τελείωσε.
Ιβάν Σαββίδης VI
-
giannis665
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
- Montrealiotis
Στον ΠΑΟΚ όσο είναι ο Σαββιδης όχι. Νομίζω ότι η ΠΑΕ έχει συσσωρευμένη ζημιά, όποτε δεν μπορούν τα πιθανά κέρδη της να γίνουν μετοχές.NikLiverpool έγραψε:Σοβαρή ερώτηση και παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο ας απαντήσει.
Τι σημαίνει κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ήμισυ;
Έχει ξαναγίνει αυτό;
Καλύφθηκε το υπόλοιπο από έσοδα της ΠΑΕ?
Είναι λίγο περίεργο να καλυφθεί η μισή αύξηση, γιατί προκυρηχθηκε πριν λίγο καιρό όποτε ήξεραν το ποσό που χρειαζόταν και αυτό δεν αλλάζει έτσι απλά. Αν δεν έχει περάσει το deadline μπορεί να βάλει κι αλλά χρήματα. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για το deadline.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά η αυστηρότητα των μοντ εξαντλήθηκε στον Πορκυ μόνο.giannis665 έγραψε:Δεν γράφω σχεδόν ποτέ αν και καθημερινός αναγνώστης. Μπαίνω στον κόπο μόνο και μόνο για να σου πω ένα μεγάλο ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ.Kostas_g4 έγραψε:Μίλα στον κόσμο ή διάδοχη κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η υπομονή τελείωσε.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε ρε Ντιμ
Ο Πορκυ έγραψε ένα παραμύθι ως υποτιθέμενη είδηση, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο
Ο άλλος εδώ γράφει δική του προσωπική άποψη/παρότρυνση
Καταλαβαίνετε τη διαφορά;
Άμα ο Χ πορκυ είχε πάει στο τοπικ Λουτσεσκου και είχε πει "θέλω να παραιτηθεί" θα ήταν ακριβώς το ίδιο με όσα έχουν κάνει αρκετά ακόμα μέλη και κανείς δεν έφαγε Μπαν για αυτό
Ο Πορκυ έγραψε ένα παραμύθι ως υποτιθέμενη είδηση, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο
Ο άλλος εδώ γράφει δική του προσωπική άποψη/παρότρυνση
Καταλαβαίνετε τη διαφορά;
Άμα ο Χ πορκυ είχε πάει στο τοπικ Λουτσεσκου και είχε πει "θέλω να παραιτηθεί" θα ήταν ακριβώς το ίδιο με όσα έχουν κάνει αρκετά ακόμα μέλη και κανείς δεν έφαγε Μπαν για αυτό
Εμένα αυτό που γράφτηκε εδώ μου έχει κάτσει 100 φορές πιο στραβά.
Η κατάσταση είναι σίγουρα περίπλοκη και όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις τόσο τα σενάρια και η συνομωσιολογία θα δίνουν και θα παίρνουν.
Κάποιοι σίγουρα γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η αλήθεια που τουλάχιστον εγω δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω καμία απολύτως πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες.
Υπάρχουν δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όσο και να προσπαθήσουμε.
1ο. Αλλαγή κυβέρνησης....άμεσες αρνητικές συνέπειες ....πολυιδιοκτησία....και πολλά άλλα που όλοι μας τα έχουμε ζήσει στο πετσί μας.
2ο . Ξέσπασμα πανδημίας ...το κύκνειο άσμα φυσικής παρουσίας του Ιβαν στον ΠΑΟΚ ...τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε ένα βίντεο με την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ πίσω του και την φανέλα του ΠΑΟΚ...αλληγορικό ίσως...βοήθα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...
3ο. Ξέσπασμα πολέμου στην Ουκρανία....Ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο ΙΒΑΝ...λεφτά τέλος!!! Η ομάδα έχει παραδοθεί σε μια διοίκηση ...με οικονομική διαχείριση....ίσα βάρκα ίσα νερά ...και με ενέσεις Ιβαν...όχι του βεληνεκούς των πρώτων ετών του στον ΠΑΟΚ.
4ο. Ακούστηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
5ο. Βρίσκεται στην λίστα....των ρώσων ολιγαρχών.
6ο. Στασιμότητα στην κατασκευή του νέου γηπέδου καθώς και του προπονητικού κέντρου.
7ο. Η ομάδα πρώτα πουλάει ασημικά και μετά αγοράζει νέους παίκτες.
Προσωπικό συμπέρασμα... Δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια < στάση αναμονής> , τι περιμένουμε δεν ξέρω...ή το καλύτερο ή το χειρότερο...
Σαν το ριζικό μας ...προσφυγιά....όλο σε μια αναμονή ...σε μια αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο...σε μια συνεχή αβάσταχτη αβεβαιότητα..
υγ. Ότι και να γίνει, στην καρδιά μου τίποτα δεν αλλάζει..μια ζωή ΠΑΟΚ.
Κάποιοι σίγουρα γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η αλήθεια που τουλάχιστον εγω δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω καμία απολύτως πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες.
Υπάρχουν δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όσο και να προσπαθήσουμε.
1ο. Αλλαγή κυβέρνησης....άμεσες αρνητικές συνέπειες ....πολυιδιοκτησία....και πολλά άλλα που όλοι μας τα έχουμε ζήσει στο πετσί μας.
2ο . Ξέσπασμα πανδημίας ...το κύκνειο άσμα φυσικής παρουσίας του Ιβαν στον ΠΑΟΚ ...τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε ένα βίντεο με την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ πίσω του και την φανέλα του ΠΑΟΚ...αλληγορικό ίσως...βοήθα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...
3ο. Ξέσπασμα πολέμου στην Ουκρανία....Ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο ΙΒΑΝ...λεφτά τέλος!!! Η ομάδα έχει παραδοθεί σε μια διοίκηση ...με οικονομική διαχείριση....ίσα βάρκα ίσα νερά ...και με ενέσεις Ιβαν...όχι του βεληνεκούς των πρώτων ετών του στον ΠΑΟΚ.
4ο. Ακούστηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
5ο. Βρίσκεται στην λίστα....των ρώσων ολιγαρχών.
6ο. Στασιμότητα στην κατασκευή του νέου γηπέδου καθώς και του προπονητικού κέντρου.
7ο. Η ομάδα πρώτα πουλάει ασημικά και μετά αγοράζει νέους παίκτες.
Προσωπικό συμπέρασμα... Δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια < στάση αναμονής> , τι περιμένουμε δεν ξέρω...ή το καλύτερο ή το χειρότερο...
Σαν το ριζικό μας ...προσφυγιά....όλο σε μια αναμονή ...σε μια αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο...σε μια συνεχή αβάσταχτη αβεβαιότητα..
υγ. Ότι και να γίνει, στην καρδιά μου τίποτα δεν αλλάζει..μια ζωή ΠΑΟΚ.
- NikLiverpool
Οκ. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Montrealiotis έγραψε:Στον ΠΑΟΚ όσο είναι ο Σαββιδης όχι. Νομίζω ότι η ΠΑΕ έχει συσσωρευμένη ζημιά, όποτε δεν μπορούν τα πιθανά κέρδη της να γίνουν μετοχές.NikLiverpool έγραψε:Σοβαρή ερώτηση και παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο ας απαντήσει.
Έχει ξαναγίνει αυτό;
Είναι λίγο περίεργο να καλυφθεί η μισή αύξηση, γιατί προκυρηχθηκε πριν λίγο καιρό όποτε ήξεραν το ποσό που χρειαζόταν και αυτό δεν αλλάζει έτσι απλά. Αν δεν έχει περάσει το deadline μπορεί να βάλει κι αλλά χρήματα. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για το deadline.
Μιλούσα χθες με εμπόρους που έχουν πάρε δώσε ακόμα με Ρωσία μου έλεγαν ότι οι μεταφορές γίνονται μέσω Τουρκίας και ορισμένων βαλκανικών χωρών και όχι direct. Βρίσκουν έναν ενδιάμεσο (πχ τούρκικη εταιρεία) εμφανίζεται ότι κάνει αυτός εισαγωγή από Ελλάδα και στη συνέχεια τα εξάγει αυτός Ρωσία.
Ότι γίνεται και με τα πετρέλαια, όπου φορτώνουν οι έλληνες εφοπλιστές από Ρωσία, τα πάνε Αραβία μια μέρα, τα βαφτίζουν αράβικα και τα φέρνουν Ευρώπη.
Υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που πλέον η στόχευση μεταγραφών πάει σε Τουρκία, Ρωσία και βαλκανικές χώρες (η Σλοβενία πχ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε εξαιρεθεί από το εμπάργκο για ρώσικο πετρέλαιο κλπ συναλλαγές με Ρωσία με απόφαση ΕΕ...εν ολίγοις μύλος η κατάσταση).
Δυστυχώς τον Σαββίδη τον στραγγαλίζουν επιχειρηματικά - οικονομικά (με όρους ρευστότητας και κίνησης κεφαλαίων) οι περιορισμοί που υπάρχουν και προφανώς ακόμα περισσότερο με τη στοχοποίηση που έχει από την ελληνική κυβέρνηση και τα "παλιά" οικογενειακά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.
Ότι γίνεται και με τα πετρέλαια, όπου φορτώνουν οι έλληνες εφοπλιστές από Ρωσία, τα πάνε Αραβία μια μέρα, τα βαφτίζουν αράβικα και τα φέρνουν Ευρώπη.
Υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που πλέον η στόχευση μεταγραφών πάει σε Τουρκία, Ρωσία και βαλκανικές χώρες (η Σλοβενία πχ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε εξαιρεθεί από το εμπάργκο για ρώσικο πετρέλαιο κλπ συναλλαγές με Ρωσία με απόφαση ΕΕ...εν ολίγοις μύλος η κατάσταση).
Δυστυχώς τον Σαββίδη τον στραγγαλίζουν επιχειρηματικά - οικονομικά (με όρους ρευστότητας και κίνησης κεφαλαίων) οι περιορισμοί που υπάρχουν και προφανώς ακόμα περισσότερο με τη στοχοποίηση που έχει από την ελληνική κυβέρνηση και τα "παλιά" οικογενειακά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.
- NikLiverpool
Για αυτά που αναφέρεις στην αρχή μπορώ να επιβεβαιώσω. Αυτή τη στιγμή η Ρωσία μια χαρά εξάγει ορυκτά και μεταλλεύματα σε χώρες της Δύσης.Sardan έγραψε:Μιλούσα χθες με εμπόρους που έχουν πάρε δώσε ακόμα με Ρωσία μου έλεγαν ότι οι μεταφορές γίνονται μέσω Τουρκίας και ορισμένων βαλκανικών χωρών και όχι direct. Βρίσκουν έναν ενδιάμεσο (πχ τούρκικη εταιρεία) εμφανίζεται ότι κάνει αυτός εισαγωγή από Ελλάδα και στη συνέχεια τα εξάγει αυτός Ρωσία.
Πάνε κυρίως Κίνα, Τατζικιστάν και Κιργιστάν, βαφτίζονται ως ντόπια και μετά έρχονται Δύση.
Με το αέριο μόνο γαμήθηκε η δουλειά γιατί οι αγωγοί είναι απευθείας.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Deadline 30-6-2023NikLiverpool έγραψε:Οκ. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Montrealiotis έγραψε:Στον ΠΑΟΚ όσο είναι ο Σαββιδης όχι. Νομίζω ότι η ΠΑΕ έχει συσσωρευμένη ζημιά, όποτε δεν μπορούν τα πιθανά κέρδη της να γίνουν μετοχές.NikLiverpool έγραψε:Σοβαρή ερώτηση και παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο ας απαντήσει.
Έχει ξαναγίνει αυτό;
Υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα σχετικά με την ρευστότητα.