Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
skalon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από skalon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
OIKODOMOS έγραψε:Παιδια επειδη διαβαζω για κουραση απο το σιριαλ με τον Ναρει. Πηγαινετε να κανετε κανα μπανιο, εχουμε ακομα 12/7. Ο παιχτης θα ερθει με τους ορους που θελει ο ΠΑΟΚ, τελεια και παυλα. Δεν υπαρχει λογος και για βιασυνη και να παμε σε καποια επιλογη που θα ειναι η νουμερο 2 στην ιεραρχια. Δεν χρειαζομαστε τον Ναρει για να περασουμε την Λεφσκι προς θεου.
Είναι τόσο καλός ο Narey ώστε να τον περιμένουμε 2 μήνες;
Μια φορά το κάναμε αυτό για Wernbloom, κακώς μεν, αλλά τουλάχιστον εκείνος ήταν διεθνής παίκτης με καριέρα στο εξωτερικό.
Εκείνος όμως έκανε διακοπές διαρκείας, δεν έκανε κανονικά προετοιμασία και επίσημους αγώνες με την ομάδα του.
Και ήταν και 34... όχι 27!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Τα καλά τα άφησα για μετά την μέση ρε συ γι αυτό δεν είδες τίποτα καλό . :lol:
Μου στερησες αλλα 5 λεπτα τσαμπα απο τη ζωη μου...Ο Ζαμπα του νταμπλ δυο κλασεις πανω...Τετοια μαυρακια με το κιλο στη σουπερλιγκ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στα λόγια μου έρχεσαι.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Βίντεο troll.

Σε αυτό βλέπουμε, ένα κράμα των χειρότερων στοιχείων Λημνιού, Τζάλμα και Ζίφκοβιτς.
Ξεκάθαρα παίκτης πανεριού που μπορεί να φέρει την υπογραφή Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ λέω να τον δούμε πρώτα.

Αν δεν πιάσει τον χρεώνουμε στον Λουτσεσκου.
Αν πιάσει τον χρεώνουμε στον Μποτο.
Αν δεν μας αρέσει ο Μποτο, τον χρεώνουμε στον Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Napoli4 έγραψε:Εγώ λέω να τον δούμε πρώτα.

Αν δεν πιάσει τον χρεώνουμε στον Λουτσεσκου.
Αν πιάσει τον χρεώνουμε στον Μποτο.
Αν δεν μας αρέσει ο Μποτο, τον χρεώνουμε στον Γκαρσία.
και εαν δεν πιασουν ολα αυτα το χρεωνουμε στην παε...γκαγκατσοπαιδο και σια μαζι με τον δουκα ...που τους εχει βαλει εκει ο ιβαν που του τρωνε τα λεφτα....

ανοιχτο βιβλιο.....
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Χτες είπε εδώ ένας φίλος ότι δείχνει η νοβα σε μαγνητοσκόπηση αγώνα της Φορτούνα και πρόλαβα και είδα κανένα 15λεπτο.
Από αυτό και το βιντεάκι θα έλεγα ότι μου θυμίζει ο Νάρεϊ πολύ Τζάλμα Κάμπος.
Το είδα και εδώ στο φόρουμ να τον χαρακτηρίζουν έτσι και θεωρώ είναι πετυχημένος χαρακτηρισμός.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μακάρι να προσφέρει όσο και ο Τζάλμα τότε
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Διακρίνω ένα μπέρδεμα.
Τον Βέρνμπλουμ τον περίμενε ο ΠΑΟΚ παρακαλώντας τον και ανεβάζοντας συνεχώς τις παροχές προς αυτόν.
Εδώ ο ΠΑΟΚ περιμένει μεν αλλά αμετακινητος. Δεν συρεται παρακαλώντας. Είναι προφανές ότι πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις αναμονής. Πολύ καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και καλύτερα να μείνει ο παίκτης στη Φορτούνα πάρα να περάσει του Αλοφς για 2 εκατομμύρια ακατέβατα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε σεις ο Ρενε δεν κανει χαιλαιτς βιντεο. Παιρνει ενεργειες των παικτων μεσα απο ολοκληρα ματς.

Πιστευετε υπαρχουν παικτες εκει εξω που σε ολοκληρα ματς κανουν μονο θετικες ενεργειες;

Αν θελετε φρου φρου και αρωματα και βιντεο με χαιλαιτς δειτε αυτα που εχουν και ωραια μουσικουλα.

[youtube]MI0s57nBVhM[/youtube]
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πέρα από την πλάκα αν κάνω ανάλογο βίντεο και για τον ζίφκο έτσι θα φαίνεται.
Είναι πολύ εύκολο να βάλεις σε ένα βίντεο μόνο τα χαιλαιτς αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Ένα αντίστοιχο βίντεο με τον ζιφκο θα είναι το μισό ( όσων αφορά τα επιθετικά του χαρακτηριστικά ) με πάσες προς τα πίσω και ανεπιτυχες προσπάθειες για τριπλα.

Προσωπικά εμένα ο παίκτης μου αρέσει ( δεδομένου πάντα τα χρήματα που παίρνει)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 12 Ιούλ 2022, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν περιμενα και εγω το βιντεο του ρενε.Εφαγα αρκετα περισσοτερα λεπτα απο τη ζωη μου εδω και καιρο για να βλεπω εκτεταμενα στιγμιοτυπα και μερη αγωνων για να επανεξετασω την αρχικη μου αποψη.Ρε φιλε πραγματικα δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ που να αξιζει την τοση αναμονη αλλα και κοστος.Να ηταν 21-22 χρονων με κοστος στα 500.000 να πω ναι εχει ακομα δρομο μπροστα του αλλα ειναι 28 με τους γερμανους να επιμενουν στα 2 μυρια για εναν παικτη που επιμενω δεν εχει τιποτα ξεχωριστο στο παιχνιδι του.Αν τωρα θελουμε απλα εναν μαυρουκο αθλητη με ταχυδυναμη να ανεβοκατεβαινει τη γραμμη και να πηγαινει δυνατα στις μονομαχιες ,πραγματικα τετοιοι κυκλοφορουν απειροι...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

έτσι Τζός ++++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω βεβαια οτι καταλαβαινω απολυτα και τους φιλους που θα πουν ''γιατι τοτε επιμενει τοσο ρε φιλε ο Μποτο,στραβος ειναι? '' Τι να πω δεν ξερω ειλικρινα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”