Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Δεν κατάλαβες καλά.
Εκτός του ότι δεν μιλησε για πρόκριση αλλά αποκλεισμό με νίκη, ονομάζεται στρατηγικός σχεδιασμός και τακτική εφαρμογη
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Εκτός του ότι δεν μιλησε για πρόκριση αλλά αποκλεισμό με νίκη, ονομάζεται στρατηγικός σχεδιασμός και τακτική εφαρμογη
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
-
montekristo
Αγαπητε Κατ κι εγω αντιστοιχη πληροφορησηkataramenos5 έγραψε:john4serres έγραψε:Ασχετα απ αυτο αν ισχυει η οχι,δευτερη φορα δε θα μπορουσε να το κανει. Θα ταν πολυ χοντρο. Το γιατι το κανε την πρωτη φορα το χω αναφερει απο προσωπικη πληροφορηση. Καμια σχεση με τα χρηματα.σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καστάνη, ο Λουτσέσκου δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί είναι με απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση πάνω από τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
ειχα με τη δικη σου οταν ειχε φυγει το 2019.-
Κοιτα να δεις ομως που σημερα οι ιδιοι που
με πληροφορησαν τοτε μου τα μασανε πλεον
και συμβιβαζονται με το δικο μου σκεπτικο!
Με την επιστροφη του δηλαδη ας με πεισει
οποιος θελει οτι ισχυε και οτι οχι μονο ο
Ιβαν παραδεχθηκε το λαθος του και τον
εφερε πισω αλλα "του εδωσε περσι και
τα κλειδια" τον "χρυσωσε" κι απο πανω με
πενταπλασια αμοιβη αυτης που επαιρνε
τοτε (προσωπικη πληροφορηση κι αυτη)
και τον "εδεσε" και με ρητρες εστω για να
μην ξαναφυγει τουλαχιστον τοσο ευκολα!
Ολοκληρο το "στορι" δεν βγαζει καμια λογικη
οποτε εχω καταληξει στο σκεπτικο μου (που
ειναι "καπου στη μεση") οτι ο σχεδιασμος
τοτε ηταν απλα η αφορμη και οχι η αιτια
που εφυγε για να πλουτισει πιο γρηγορα
και επειδη εκει που πηγε το ποδοσφαιρο
που ξερει να παιζει θα εφερνε καλυτερα-
πιο εντυπωσιακα αποτελεσματα (οπως κι
εγινε) και ισως του ανοιγε και καμια πορτα
για το καμπιονατο που ονειρευεται χρονια!
Πραγμα που (φυσιολογικοτατα αφου στο
καμπιονατο τα ποδοσφαιρικα "κολπα" του
ειναι ξεπερασμενα απ τα '90ς ακομα) δεν
εγινε και εκμεταλλευομενος τη διαθεση
του Ιβαν να φυγουν πολλοι μπελαδες
απ το κεφαλι του (παλι δικη μου εικασια
βασισμενη σε οσα βλεπω απ τον Ιβαν εδω
και 3 χρονια ομως) μαζι με την υποστηριξη
ενος γκρουπ παικτων και μπολικων απο
τους διοικητικους μας (των οποιων εκανε
και τη δουλεια τους οποτε εκεινοι πλεον θα
συνεχιζαν "να τα ξυνουν μεχρι να τα ματωσουν")
συντελεστηκε η επιστροφη "καβαλα στο αλογο"!
Το χειροτερο ολων ειναι οτι πλεον εχει αρπαχτει
απ το κλειστο χρυσοφορο τριετες συμβολαιο του
κι ας βγαινει ανακολουθος (sic) στα περσινα του
αμετροεπη λεγομενα "Αν δεν κερδιζω θα φυγω"
και η ομαδα αρχισε να μετραει μεγαλες χασουρες.-
Το μετα δεν το ξερω αλλα αισιοδοξος δεν ειμαι.-
Μακαρι να εξυπηρετησει το πλανο και να βγω λαθος!
Μακαρι να συμβαλλει σε αυταρκεια τιτλους και καταξιωση
του ΠΑΟΚ στην ποδοσφαιρικη ευρωπαικη ελιτ ως το 2026.-
Αυτα και τελειωνω πλεον την ενασχοληση μου με το
Λουτσεσκου.- Να μην κατηγορηθω και για κανενας
γκρινιαρης μιζερος κλαψομουνης μιρλιαρης μυθμανης
εμμονικος η αλλοθρησκος που ειναι πολυ της μοδας!
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο ολα και πανω απο ολους.-
ΥΓ. Ο Λουτσε Λονγκο θα λεει και θα κλαιει.-
-
kotsarisg4
Ναι σωστά, μίλησε για πρόκριση με ήττα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το κεντρικό νόημα όσων έγραψα. Εσύ λοιπόν που καταλαβαίνεις καλά, λες ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν εφαρμόστηκε σωστά ΜΟΝΟ το 2018/19; Και για τέτοιους είδους σχεδιασμούς, φταίνε οι προπονητές;Τέλος πάντων, κακώς το συνεχίζω δεν θα βγει άκρη, ειδικά με ανθρώπους που τελειώνουν τα μηνύματά τους με τέτοιο τρόπο.Ale3 έγραψε:Δεν κατάλαβες καλά.
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως να ισχύει και αυτό που είπε παλαίμαχος παίκτης μας, ότι επέστρεψε "ψηλωμένος" και υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του γι΄αυτό και πέρσι με κάτι παλτά Τέιλορ, Μουργκ, Σίντκλεϊ κλπ μιλούσε για αήττητο (!) πρωτάθλημα, έκανε και τον Τ.Δ. και φέτος με 9-10 νέους παίκτες στην ομάδα πίστεψε πως θα περάσει αέρα την Λέφσκι.
Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως μπορεί να φύγει και λόγω αποζημίωσης και λόγω ρήτρας, άλλη λύση δεν υπάρχει από να του δώσουν μέχρι τέλους του μήνα το αργότερο 2-3 νέα "υψηλής ποιότητας" όπλα και ας δουλέψει και αυτός με τους νέους συν παλιούς, χωρίς πειράματα και να καταλάβει πως το 2022-23 δεν μπορεί να γίνει 2017-19.
Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως μπορεί να φύγει και λόγω αποζημίωσης και λόγω ρήτρας, άλλη λύση δεν υπάρχει από να του δώσουν μέχρι τέλους του μήνα το αργότερο 2-3 νέα "υψηλής ποιότητας" όπλα και ας δουλέψει και αυτός με τους νέους συν παλιούς, χωρίς πειράματα και να καταλάβει πως το 2022-23 δεν μπορεί να γίνει 2017-19.
Αν δεν φύγει αυτός και το παρεάκι της ΠΑΕ προκοπή δεν θα δούμε. Το έχουν δέσει πάντως καλα. Εννοείται επιστροφή του Γιώργη.
Έτσι εντελώς πληροφοριακά να αναφέρω ότι ο Λουτσέσκου έχει εταιρείες στη Ρουμανία (με ακίνητα κλπ με πιο πρόσφατη μια επένδυση 5Μ του γιου του σε εργοστάσιο μπύρας) και δουλεύει από χόμπι. Σε πολύ μεγάλο βαθμό προφανώς φρόντισε ο Μιρτσέα γι' αυτό αλλά το γεγονός είναι ότι ανάγκη από λεφτά δεν έχει γιατί είναι ήδη φραγκάτος (προ ΠΑΟΚ και Αραβίας).
Αυτά είναι τα γεγονότα, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε και "πληροφορίες εκ των έσω".....
Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο Λούτσος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ με τα καλά του και τα στραβά του (λες και όλοι εμείς είμαστε τέλειοι στις δουλειές μας ή στην καθημερινότητά μας) και οφείλουμε να τον σεβόμαστε. Όταν λοιπόν ζητάμε πλάνα και ανανεώσεις να είμαστε έτοιμοι να τα υποστηρίξουμε κιόλας. Επιχειρηματικά και πολιτικά τα πλάνα είναι βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Με τους χρόνους του ποδοσφαίρου και των εταιρειών λοιπόν το πλάνο της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος είναι στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι εάν στηριχθούν όλοι οι παράγοντες-συντελεστές που αποτελούν το προτζεκτ και διατηρηθεί η αρχική πολιτική που έχει χαραχθεί στην αρχή του στησίματος, το όλο εγχείρημα θα κριθεί στον χρόνο του. Αυτά τα λέει η επιστήμη όχι εγώ από το κεφάλι μου (εντάξει τα γράφω πιο εκλαϊκευμένα).
Όσο για κάτι άλλα ποστ στο thread που αναφέρουν ότι πήρε έτοιμη ομάδα από τον Ίβιτς να αναφέρω ότι ο Ίβιτς έφυγε Μάη και ενδιάμεσα (Ιούνιο και Ιούλιο) είχαμε ένα σέρβικο πουλί ονόματι Στανόγεβιτς.....έτσι γιατί κάτι "λεπτομέρειες" τις "ξεχνάμε" ή τις αποκρύπτουμε....
Αυτά είναι τα γεγονότα, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε και "πληροφορίες εκ των έσω".....
Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο Λούτσος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ με τα καλά του και τα στραβά του (λες και όλοι εμείς είμαστε τέλειοι στις δουλειές μας ή στην καθημερινότητά μας) και οφείλουμε να τον σεβόμαστε. Όταν λοιπόν ζητάμε πλάνα και ανανεώσεις να είμαστε έτοιμοι να τα υποστηρίξουμε κιόλας. Επιχειρηματικά και πολιτικά τα πλάνα είναι βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Με τους χρόνους του ποδοσφαίρου και των εταιρειών λοιπόν το πλάνο της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος είναι στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι εάν στηριχθούν όλοι οι παράγοντες-συντελεστές που αποτελούν το προτζεκτ και διατηρηθεί η αρχική πολιτική που έχει χαραχθεί στην αρχή του στησίματος, το όλο εγχείρημα θα κριθεί στον χρόνο του. Αυτά τα λέει η επιστήμη όχι εγώ από το κεφάλι μου (εντάξει τα γράφω πιο εκλαϊκευμένα).
Όσο για κάτι άλλα ποστ στο thread που αναφέρουν ότι πήρε έτοιμη ομάδα από τον Ίβιτς να αναφέρω ότι ο Ίβιτς έφυγε Μάη και ενδιάμεσα (Ιούνιο και Ιούλιο) είχαμε ένα σέρβικο πουλί ονόματι Στανόγεβιτς.....έτσι γιατί κάτι "λεπτομέρειες" τις "ξεχνάμε" ή τις αποκρύπτουμε....
Και πάλι δεν κατάλαβες σωστά.kotsarisg4 έγραψε:Ναι σωστά, μίλησε για πρόκριση με ήττα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το κεντρικό νόημα όσων έγραψα. Εσύ λοιπόν που καταλαβαίνεις καλά, λες ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν εφαρμόστηκε σωστά ΜΟΝΟ το 2018/19; Και για τέτοιους είδους σχεδιασμούς, φταίνε οι προπονητές;Τέλος πάντων, κακώς το συνεχίζω δεν θα βγει άκρη, ειδικά με ανθρώπους που τελειώνουν τα μηνύματά τους με τέτοιο τρόπο.Ale3 έγραψε:Δεν κατάλαβες καλά.
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Δεν είναι μόνο η χρονιά 18-19.
Η κύρια ευθύνη δεν είναι του εκάστοτε προπονητή, εκτός εάν κάνει του κεφαλιού του. Στην προκειμένη εκφρασε άποψη και κρίνεται για αυτήν.
αυτά τα έγραψε ξανά και ξανά ο doom, με λυτή απάντηση σε προέτρεψα να τα ξανά διαβάσεις απαντώντας στο ερώτημα σου.
Στα ερωτήματα μπορούμε να απαντάμε. Π.χ. με ένα ναι ή όχι.
Δυστυχώς στο ερώτημα μου είναι ακόμα ναι.
Όταν καποια στιγμη θα διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω και κυρίως στο δίπλα θέμα θα καταλάβεις πως όλα αυτά που κατάλαβες είναι τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ αυτά που λέωkotsarisg4 έγραψε:Ναι σωστά, μίλησε για πρόκριση με ήττα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το κεντρικό νόημα όσων έγραψα. Εσύ λοιπόν που καταλαβαίνεις καλά, λες ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν εφαρμόστηκε σωστά ΜΟΝΟ το 2018/19; Και για τέτοιους είδους σχεδιασμούς, φταίνε οι προπονητές;Τέλος πάντων, κακώς το συνεχίζω δεν θα βγει άκρη, ειδικά με ανθρώπους που τελειώνουν τα μηνύματά τους με τέτοιο τρόπο.Ale3 έγραψε:Δεν κατάλαβες καλά.
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Επίσης δεν κατηγορώ την παέ για κάποιος λάθος σε στυλ 2004 λιασου ή αθεωρητων δελτίων κτλ
Για ελλειψη επιπλέον γνώσης που μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια,είναι αυτή όμως που κανει την διαφορά
Η οποία έλλειψη φαίνεται από τις δηλωσεις του Λου
Μέχρι τότε έλεγα 100 φορές στον μπάνε πως είμαι σίγουρος πως είναι γνωστες,δεν μπορεί
Τεράστια "ευθύνη".έχουν και οι αθλητικογράφοι της Βορείου Ελλάδος.
Πολύ χαμηλό το επίπεδο.
Στην αθήνα οι αντίπαλοί μας,από δημοσιογράφους ενημερώνονται και τους καλούς τους δίνουν πόστο
(ΔΗΜΑΤΟΣ ΑΕΚ)
Όποιος θέλει να συνεχίσει ας ποστάρει στο διπλα θέμα της Ευρώπης για να μην διαταράξουμε την όποια ροή του συγκεκριμεκου θεματος
-
kotsarisg4
Τις δηλώσεις του Λουτσου δεν τις λαμβάνω καθόλου υπόψιν, κάθε προπονητής στις αποτυχίες κοιτάει να δικαιολογηθεί.. το τι βλακείες εχουμε ακούσει (κι από τον Λουτσεσκου), δεν περιγράφονται! Από κει και πέρα, αυτό που ρωτάω είναι, αν είχες κάνει την ίδια εμπεριστατωμένη ανάλυση και μετά τις ήττες από τα μεγαθήρια της γκαμπαλα και της Ομόνοιας. Κι αν δεν την είχες κάνει τότε, τι σε προέτρεψε να την κάνεις για την ομάδα του 2019, την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία της Α εθνικής (βάσει αποτελεσμάτων).Doomlord4 έγραψε:Όταν καποια στιγμη θα διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω και κυρίως στο δίπλα θέμα θα καταλάβεις πως όλα αυτά που κατάλαβες είναι τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ αυτά που λέωkotsarisg4 έγραψε:Ναι σωστά, μίλησε για πρόκριση με ήττα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το κεντρικό νόημα όσων έγραψα. Εσύ λοιπόν που καταλαβαίνεις καλά, λες ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν εφαρμόστηκε σωστά ΜΟΝΟ το 2018/19; Και για τέτοιους είδους σχεδιασμούς, φταίνε οι προπονητές;Τέλος πάντων, κακώς το συνεχίζω δεν θα βγει άκρη, ειδικά με ανθρώπους που τελειώνουν τα μηνύματά τους με τέτοιο τρόπο.Ale3 έγραψε:Δεν κατάλαβες καλά.
Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Επίσης δεν κατηγορώ την παέ για κάποιος λάθος σε στυλ 2004 λιασου ή αθεωρητων δελτίων κτλ
Για ελλειψη επιπλέον γνώσης που μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια,είναι αυτή όμως που κανει την διαφορά
Η οποία έλλειψη φαίνεται από τις δηλωσεις του Λου
Μέχρι τότε έλεγα 100 φορές στον μπάνε πως είμαι σίγουρος πως είναι γνωστες,δεν μπορεί
Τεράστια "ευθύνη".έχουν και οι αθλητικογράφοι της Βορείου Ελλάδος.
Πολύ χαμηλό το επίπεδο.
Στην αθήνα οι αντίπαλοί μας,από δημοσιογράφους ενημερώνονται και τους καλούς τους δίνουν πόστο
(ΔΗΜΑΤΟΣ ΑΕΚ)
Όποιος θέλει να συνεχίσει ας ποστάρει στο διπλα θέμα της Ευρώπης για να μην διαταράξουμε την όποια ροή του συγκεκριμεκου θεματος
Υγ. Διάβασα το σύνολο της ανάλυσης σου στο τοπικ της Ευρώπης και κατάλαβα πως το εννοείς. Εντάξει, κάνεις άλματα λογικής, αλλά σε παραδέχομαι, είσαι αρρωστακι. Συνεχίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsarisg4 την Πέμ 04 Αύγ 2022, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
Δεν έχει καμία λογική η χρησιμοποιήση του Κάργα αντι του Μιχάι, πλάι στον Ιγκασον, στους προκριματικους αγώνες Ιουλίου. Πόσο μάλλον όταν τον βγάζεις κ στη βιτρίνα για πώληση.
Το 2ο λάθος αν κ μικρότερο, ήταν ότι έβγαλε από τα άκρα τον Ναρει κ τον έβαλε φορ. Θα μπορούσε να βάλει τον Ζιφκοβιτς φορ που είχε σκοράρει στο φιλικό.
Το 2ο λάθος αν κ μικρότερο, ήταν ότι έβγαλε από τα άκρα τον Ναρει κ τον έβαλε φορ. Θα μπορούσε να βάλει τον Ζιφκοβιτς φορ που είχε σκοράρει στο φιλικό.
- Amsterdamer_87
- Mitsospaoki4
- Moderator
paokfc.gr, στο ξαναπα βρε παλικαρι μου. Απο εκει θα το μαθεις πρωτοςAle3 έγραψε: Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Και αν συνεχισεις αυτο το σπαμ (γιατι, περι σπαμ και εριστικης συμπεριφορας προκειται απο ενα σημειο και μετα), θα αναρωτιομαστε το ιδιο για σενα. Αυτο το πραγμα ουτε κριτικη ειναι ουτε αποψη. Σπασιμο νευρων ειναι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πες και έξι νούμερα στο Λόττο. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.Amsterdamer_87 έγραψε:Θα τον υποστουμε κανα διμηνο ακομα..
Υπομονη..
Ένα διάλειμμα για να απαντήσω σε όσους εριστικους παίζουν με τη νοημοσύνη μας για δήθεν αδιάφορο ΠΑΟΚ Απέναντι στην Μπάτε και πώς ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν γνωρίζει τα αυτονόητα και το συμφέρον του .
Ο αδιάφορος ΠΑΟΚ κατέβηκε σε εκείνο το ματς με τους
Πριγιοβιτς
Πέλκα
Ζαμπα
Λημνιό
Κανιας
Μαουρίτσιο
Μάτος
Βιερίνια
Κρέσπο
Βαρέλα
Τόσο αδιάφορος ήταν και τόσο δεν ήξερε το συμφέρον του όπως κάποιοι.
Τωρα μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι τα ψέματα και την προπαγάνδα σας... τέρμα το διάλειμμα
Ο αδιάφορος ΠΑΟΚ κατέβηκε σε εκείνο το ματς με τους
Πριγιοβιτς
Πέλκα
Ζαμπα
Λημνιό
Κανιας
Μαουρίτσιο
Μάτος
Βιερίνια
Κρέσπο
Βαρέλα
Τόσο αδιάφορος ήταν και τόσο δεν ήξερε το συμφέρον του όπως κάποιοι.
Τωρα μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι τα ψέματα και την προπαγάνδα σας... τέρμα το διάλειμμα