Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ναι, φίλε Πρόεδρε, έχεις δίκιο.
Εννοώ τις εξόδους, τετ ά τετ με τα πόδια.
Ωστόσο σε κάνα δυο φάσεις που θα έπρεπε να βγει δεν βγήκε. Μάλλον δεν το κατέχει...
Δεν ξέρω, είδα και τα γκολ που δέχτηκε. Κάποιες φορές σαστιζει. Τα χάνει...
Φυσικά αν δεν είχε τα κενά του και είχε και έξοδο μάλλον δεν θα τον κοιτούσαμε.
Ωστόσο σε κάνα δυο φάσεις που θα έπρεπε να βγει δεν βγήκε. Μάλλον δεν το κατέχει...
Εγω παντως απο τα βιντεακια δεν ξετρελαθηκα...Μου αρεσουν αλλο στυλ γκολκιπερ πιο ''ψηλολιγνοι'' να πω,πιο ελαστικοι...Αυτος μου θυμιζει σουλουπι Βελιδη...Βεβαια μιλαμε για πρωτη εντυπωση,εντελως της πλακας σε αξια...
Είχαμε τερματοφύλακα που:
α) Δεν είχε έξοδο
β) Δεν μπλόκαρε την μπάλα σχεδόν ποτέ
γ) Οι αποκρούσεις του ήταν δεύτερη ευκαιρία για τον αντίπαλο (ή κόρνερ ή προς το πέναλντι)
δ) Δεν μπορούσε να δώσει την μπάλα με τα πόδια στα 3 μέτρα
ε) Τα βολέ του πήγαιναν στο γάμο του Καραγκιόζη
στ) Έτρωγε τα εύκολα και έβγαζε τα δύσκολα (πολλά με τον τρόπο του τα έκανε επίτηδες να μοιάζουν δύσκολα)
ζ) Η ψυχολογία του ήταν ή του ύψους ή του βάθους
και τι είχε;
Είχε:
α) Μια πολύ καλή άμυνα την 3ετια 2017-20 η οποία του έφτιαξε το όνομα.
β) Καλή σωματοδομή
γ) ..... τι άλλο;
Οποίος και να έρθει, είναι δύσκολο να έχει λιγότερα στοιχεία στο παιχνίδι του από αυτά του Πασχαλάκη.
Τώρα, το αν θα "ευτυχήσει" να έχει από πίσω του τον κανέναν, όπως ο Αλέξανδρος και πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του, σε συνδιασμό με το αν έχει επίσης την τύχη να συνεργαστεί με 4 παίκτες μπροστά του, αντίστοιχου επιπέδου με αυτό των Βιειρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, εξαρτάται από τους Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου.
α) Δεν είχε έξοδο
β) Δεν μπλόκαρε την μπάλα σχεδόν ποτέ
γ) Οι αποκρούσεις του ήταν δεύτερη ευκαιρία για τον αντίπαλο (ή κόρνερ ή προς το πέναλντι)
δ) Δεν μπορούσε να δώσει την μπάλα με τα πόδια στα 3 μέτρα
ε) Τα βολέ του πήγαιναν στο γάμο του Καραγκιόζη
στ) Έτρωγε τα εύκολα και έβγαζε τα δύσκολα (πολλά με τον τρόπο του τα έκανε επίτηδες να μοιάζουν δύσκολα)
ζ) Η ψυχολογία του ήταν ή του ύψους ή του βάθους
και τι είχε;
Είχε:
α) Μια πολύ καλή άμυνα την 3ετια 2017-20 η οποία του έφτιαξε το όνομα.
β) Καλή σωματοδομή
γ) ..... τι άλλο;
Οποίος και να έρθει, είναι δύσκολο να έχει λιγότερα στοιχεία στο παιχνίδι του από αυτά του Πασχαλάκη.
Τώρα, το αν θα "ευτυχήσει" να έχει από πίσω του τον κανέναν, όπως ο Αλέξανδρος και πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του, σε συνδιασμό με το αν έχει επίσης την τύχη να συνεργαστεί με 4 παίκτες μπροστά του, αντίστοιχου επιπέδου με αυτό των Βιειρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, εξαρτάται από τους Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου.
- invincible
Σοβαρά τώρα πότε είχε ο Αγιαξ καλό τερματοφύλακα βασικό πόσο μάλλον Β ομάδας. Από τόσες παραδοσιακές σχολές Ιταλίας και Ισπανίας πάμε να δώσουμε 1,5 εκ να πάρουμε τερματοφύλακα Κροάτη από Ολλανδία.
Πόσα λεφτά θα σου φαν ρε Ιβαν μέχρι να μάθεις. 1,5εκ? Μετά τον Ρει , ο Κροάτης. Το δις εξαμαρτην ουκ ανδρός σοφού.
Πόσα λεφτά θα σου φαν ρε Ιβαν μέχρι να μάθεις. 1,5εκ? Μετά τον Ρει , ο Κροάτης. Το δις εξαμαρτην ουκ ανδρός σοφού.
- thomas Murg
Έτσι ακριβώς! Και μόνο το παράδειγμα του Πάσχα φτάνει. Με Λούτσε στην πρώτη θητεία και στη δεύτερη με το που έστρωσε η άμυνα κέρβερος. Με τον Φερέιρα τα έτρωγε από παντού. Με τον Γκαρσία μέχρι η ομάδα να παίξει με τριάδα άστα να πάνε.Kabamaru11 έγραψε: Ο τερματοφυλακας ειναι περιεργη θεση,θελει καλο προπονητη τερματοφυλακων,προσωπικοτητα,ψυχολογια και προπαντως ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.Αν εχεις καλη δομημενη αμυνα,τοτε και ενας μετριος τερματοφυλακας οπως ο Χαλκιας η ο Πασχαλακης,φαινονται κερβεροι,ενω αν εισαι για τα αναθεμα,θα φαινονται κ αυτοι αχρηστοι.
Θεωρω την εξοδο ενα απο τα πιο σημαντικα στοιχεια ενος τερματοφυλακα..αλλα δεν θα δεις ποτε σε βιντεακια κορνερ ,στημενα,φαουλ με τον τερματοφυλακα να διωχνει..αυτο που πουλαει πιο πολυ ειναι τα τετ α τετ...Αυτα ομως μπορει ευκολα να παραπλανησουν..Ο Πασχαλακης μπορει να κανει δεκαλεπτο βιντεο μονο με τετ α τετ..Maxpaok έγραψε:Ναι, φίλε Πρόεδρε, έχεις δίκιο.
Για μενα ο καλυτερος συγχρονος τερματοφυλακας που περασε απο την ομαδα ηταν με διαφορα ο Χακομπο...παιρνοντας αριστα σχεδον σε ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ενος τερματοφυλακα...ειδικα στις εξοδους ηταν κορυφαιος...
Πηγαιντε παρτε τον Πονσε. 25 χρονων παιχταρα με συμβολαιο στη Ρωσια μεχρι το 24 αλλα με ολα αυτα που γινονται τον τσιμπας ευκολα.
Στο ραδιο ειπαν οτι το ταξιδι του Μποτου στην Τουρκια ισως συνδεεται με τον πορτογαλο Ζοαο Νοβα'ι'ς που επαιζε φετος δανεικος στην Αλανιασπορ απο την Μπραγκα.Αν ισχυει μιλαμε για σουπερ κινηση
Ο Μποτο του τα τρώει;invincible έγραψε:Σοβαρά τώρα πότε είχε ο Αγιαξ καλό τερματοφύλακα βασικό πόσο μάλλον Β ομάδας. Από τόσες παραδοσιακές σχολές Ιταλίας και Ισπανίας πάμε να δώσουμε 1,5 εκ να πάρουμε τερματοφύλακα Κροάτη από Ολλανδία.
- invincible
Δεν έρχεται ο κεφαλοσφαιριστής Ελλάδα θέλει λέει καλύτερο πρωτάθλημα του την έπεσε ο Τίγρης πρώτος.Dimg4 έγραψε:Πηγαιντε παρτε τον Πονσε. 25 χρονων παιχταρα με συμβολαιο στη Ρωσια μεχρι το 24 αλλα με ολα αυτα που γινονται τον τσιμπας ευκολα.
- abc_o_ karpouzas
ρε ...προεδρε...μας δουλευεις..
ποιος χακομπο.....τελος παντων..
και αυτος στο ...βιντεο...παλτο ειναι
ποιος χακομπο.....τελος παντων..
και αυτος στο ...βιντεο...παλτο ειναι
- invincible
Ποιος εγώ? 1,5εκ ? Σοβαρά τώρα ? Πότε είχε σχολή τερματοφυλάκων ο Αγιαξ. Δηλαδή βλέπουμε τόσα χρόνια ποδόσφαιρο εκεί στην ΠΑΕ δεν υπάρχει ένας να τους πει ποιος είναι αυτός ο Κροάτης που θα δώσουμε 1,5εκ.nunies4 έγραψε:Ο Μποτο του τα τρώει;invincible έγραψε:Σοβαρά τώρα πότε είχε ο Αγιαξ καλό τερματοφύλακα βασικό πόσο μάλλον Β ομάδας. Από τόσες παραδοσιακές σχολές Ιταλίας και Ισπανίας πάμε να δώσουμε 1,5 εκ να πάρουμε τερματοφύλακα Κροάτη από Ολλανδία.
Ακούστε γιατί εσείς θα με τρελάνετε .... Εγώ τους παίχτες τους κράζω πριν έρθουν. Αν έρθουν και ύστερα μην ακούσω κανένα να πει που το βρήκε αυτό το πουλί. Ξέρει ο Μπότο θα του πω.
Μα να χαίρομαι για τον Κροάτη ? Τι είμαι ? ΠΑΟΚ είμαι.
Ο Αγιαξ που αναφέρθηκε από τον φιλο, έχει παίχτες όλων των ηλικιών,όχι μόνο παιδαρελια.
Έτσι για την κουβέντα.
Έτσι για την κουβέντα.
- thomas Murg
jibbie, έχεις καμία εικόνα για την ευστοχία του στις μεταβιβάσεις με τα πόδια; Τι ζητάω κι εγώ τώρα ε;jibbie έγραψε:εγω παλι θεωρω καλη κινηση τον Kotarski και δε με προβληματιζει τοσο η ηλικια του οσο το αν θα αντεξει την πιεση του περιβαλλοντος ΠΑΟΚ. η φατσα του παντως δεν ειναι ΠΑΟΚ κι αυτο ειναι προβλημα![]()
θα τον πλαισιωνα παντως με τον value for money Jovanovic που γραφτηκε κι ελπιζω να ισχυει ως διδυμο κατω απ τα δοκαρια.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και ο Λουτσεσκου καλυτερο πρωταθλημα ηθελε οταν του την επεσε ο Τιγρης.invincible έγραψε:Δεν έρχεται ο κεφαλοσφαιριστής Ελλάδα θέλει λέει καλύτερο πρωτάθλημα του την έπεσε ο Τίγρης πρώτος.Dimg4 έγραψε:Πηγαιντε παρτε τον Πονσε. 25 χρονων παιχταρα με συμβολαιο στη Ρωσια μεχρι το 24 αλλα με ολα αυτα που γινονται τον τσιμπας ευκολα.