Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- sourmenetes
- Moderator
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Αμάν ρε σωτηρίου!!
Αμάν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμάν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα τον άσχετο αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά απόδοσης, είναι παράξενη. Θα περιμένω να ακούσω τους πιο ειδικούς.
Τελείωσε το ματς…Δίκαια χάσαμε…Όλα θα κριθούν στα play-off…Προέχει να μείνουμε μέσα στους στόχους…
-
panpangr77
- potamda
- Bet Guru 2023
Εχει τρίτο και τέταρτο γύρο πρωταθλήματος. Είναι πλέι οφ και αυτό!
Εγώ θα περιμένο το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, να μας ενημερώσουν για το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Διαγώνιος.
Δώρο 2 βαθμούς και ουζάκι στα ψαράδικα του Πειραια το καλοκαιράκι, όπως κάθε χρόνο. Αντε και του Χρόνου παιδιά!
Δώρο 2 βαθμούς και ουζάκι στα ψαράδικα του Πειραια το καλοκαιράκι, όπως κάθε χρόνο. Αντε και του Χρόνου παιδιά!
Ποιά play-off?proedros έγραψε:Τελείωσε το ματς…Δίκαια χάσαμε…Όλα θα κριθούν στα play-off…Προέχει να μείνουμε μέσα στους στόχους…
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το καταφέραμε κι αυτό! Το 4ο σοκ της χρονιάς μετά τις ποδοσφαιρικές αυτοκτονίες με Βόλο-Κοπεγχάγη και την πανομοιότυπη γκέλα στις γυναίκες με Θέτιδα! ΠΑΟΚ αφού.....Αν βγάλω το έτος ζωντανός θα είναι θαύμα
κτώ ομάδες και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League. Οι έξι πρώτες (με την ολοκλήρωση των 14 αγωνιστικών) θα συνεχίσουν σε νέο πρωτάθλημα δύο γύρων (10 αγωνιστικών). Από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους διαιρεμένη διά δύο. Δηλαδή αν (πχ) μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας της κανονικής περιόδου υπάρχει διαφορά 6 βαθμών στη Β’ φάση θα μπουν με 3 βαθμούς διαφορά
-
τσιριγωτης
Σήμερα ήταν μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω την ήττα της πρεμιέρας.
Αντ'αυτου θεωρώ πως χάσαμε το τρένο.
Αντ'αυτου θεωρώ πως χάσαμε το τρένο.
Πάλι με ελειπές ρόστερ θα κατέβεις, εκτός αν το έχει πάρει ήδη ο ΟΣΦΠ.potamda έγραψε:Εχει τρίτο και τέταρτο γύρο πρωταθλήματος. Είναι πλέι οφ και αυτό!
Κρίμα για την ήττα, αλλά αυτό το σετ που πήραμε από το 3 -2 μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο πρωτάθλημα. Πλέον είναι μονόδρομος στο δεύτερο γύρο οι καθαρές νίκες εντός με γαύρο και φοίνικα.
Μία ένσταση έχω για Καλμα, άσε τον Μπούτο να βγάλει το παιχνίδι, δεν υπήρχε λόγος για λύσεις τύπου Σωτηρίου
Μία ένσταση έχω για Καλμα, άσε τον Μπούτο να βγάλει το παιχνίδι, δεν υπήρχε λόγος για λύσεις τύπου Σωτηρίου
Σε ρώτησα κάτι ξεκάθαρο για καλμαζιδη, δεν σου είπα τι θα γράφεις. Τα στατιστικά τα ξέρω μια χαρά και εγώ. Τεσπά σταματάω, ΠΑΟΚομετρο δεν έχω βγάλει ποτέ ούτε θα βγάλω τώρα. Καλή συνέχειαDescartes έγραψε:Δεν θα μου πεις λοιπόν τι θα γράφω, τη στιγμή που σου γράφω αυτό που συμβαίνει. Σου λέω λοιπόν. Συνεχόμενες σεζόν σε αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με ελειπές ρόστερ απέναντι στον οσφπ. Ρεκόρ νικών κάπου στο 15-1 ή 2 έχει χαθεί ο λογαριασμός. Εσύ πες οτι ξέρεις δεν είναι έτσι, είναι διαφορετικά τα πράγματα, κατεβαίνουμε με πλήρες ρόστερ και οι νίκες στο πρωτάθλημα είναι κάπου στο 7-7.george188 έγραψε:Αν λες για μένα πάντως παρακολουθώ τη πορεία του τμήματος πολύ πριν τους τίτλους. Για κανόνες και τακτική δεν έχω τις γνώσεις ούτε τις δικές σου ούτε των υπολοίπων παιδιών αλλά δεν χρειάζεται να το τραβάμε στα άκρα με ΠΑΟΚομετραDescartes έγραψε:χαχα μαζεύτηκαν οι "βολεικοι" μόλις άκουσαν σχόλια για τον ΑΣ. Βολεϊκοί που δεν ξέρουν πως πας στο παλατάκι.
ΥΓ Πάμε γερά στο ται μπρεικ
- potamda
- Bet Guru 2023
Δηλαδή ρε descartes και ο Καλμα πουλημένος και προδότης;Descartes έγραψε:Πάλι με ελειπές ρόστερ θα κατέβεις, εκτός αν το έχει πάρει ήδη ο ΟΣΦΠ.potamda έγραψε:Εχει τρίτο και τέταρτο γύρο πρωταθλήματος. Είναι πλέι οφ και αυτό!